The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2010, 11:38
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing7320.html
Brawo Jaga.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 19.02.2010, 12:25
To jeszcze słowo: http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html
Łobodziński gwiazda?
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.02.2010, 12:33
0 22 napisał(a):Wyświetl post
. No i Urban chciał go odstrzelić, ale Miklas z Walterem mu to odradzili.
Pokazuje to ile do gadania ma Urban. Oni go trzymają,bo kogoś na ławce trzeba trzymać a zmiany dokonają jak już będą mieć stadion. Tak to widzę w przypadku Legii, dlatego wyczyny Urbana brałbym jako tymczasowe, nawet nie brane serio przez Waltea.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 19.02.2010, 12:36
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Pokazuje to ile do gadania ma Urban. Oni go trzymają,bo kogoś na ławce trzeba trzymać a zmiany dokonają jak już będą mieć stadion. Tak to widzę w przypadku Legii, dlatego wyczyny Urbana brałbym jako tymczasowe, nawet nie brane serio przez Waltea.
tylko jaki ma Walter w tym cel marnować kolejne sezony
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.02.2010, 13:30
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Bez przesady, cały czas są w czołówce.
Jak na "okres przejściowy" idzie im całkiem ok.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.02.2010, 13:56
Ale jak marnuje?Jest w czołówce ligi co sezon?jest. Utrzymuje się w czubie bez specjalnych wydatków,nie większych i mniejszych niż w latach poprzednich?Utrzymuje. Robi jakieś spektakularne transfery?Nie.
Poza tym był na etapie szukania nowej klienteli dla swojego klubu,produktu raczej.

Walter jest facetem inteligentnym, to musimy przyznać bez względu na to czy podoba nam się jego działalność czy też nie. Widzi z kim ma do czynienia i tym samym nie może wydawać kasy na transfery,które wymyślą Urban razem z wybitnym dyrektorem sportowym. Kim oni są? Pewnie zadasz pytanie,całkiem słuszne, czemu nie zatrudni kogoś innego w zamian Urbana? Bo zwyczajnie nie ma lepszego w kraju, a na zagranicznego speca szkoda na tym etapie kasy. Poza tym uważam,że Walter bliższy jest wizji zespołu z Konwiktorskiej. Tylko,że w mniej jednoznaczny sposób to przeprowadzi. Nie będzie obrażać polskich pseudo trenerów,bo to do jego image nie pasuje,ot tylko zatrudni kogoś z zagranicy. Wtedy ruszy z pełną parą. Dobry trener, zarząd,stadion. Przeprowadzi głośne transfery, w tym pomogą mu Onet,TVN,NSport,TVN24 Byle szrot zareklamują jak nowe wcielenie Pele. Zacni kibice czyli nowy klient Legii kupią to bez problemu. Ich zacność polega na tym,że dużo jedzą,drogo piją. Zresztą bilety,to dla szalikowców,a zacny kibic ITI szalika nie ubierze. No chyba,że w ITI powiedzą,że można i jest ok. Zacni karnety na cały sezon z góry kupią. Passe będzie kupno biletu. Poza tym na Legii będzie modnie się pokazać,wtłuczą to do łbów zacnym w TVN-ie. Klimat będzie ku temu znakomity. Żadnych śpiewów, rac,szalikowców - a fujj. Za to będzie "kulturalnie"i po "europejsku". Majewski i Wojewódzki na trybunach się pokażą. To wystarczy dla odbiorca ITI. A dla takich kibiców Walter kasę wyda,bo oni zostawią jeszcze większą.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 19.02.2010 o godz. 14:03.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 19.02.2010, 14:21
Analiza trafna ale na jedną rundę(chociaż ja więcej jak 12 tyś się nie spodziewam) po jednej rundzie oglądania kopania się po głowach polskich ligowców(no chyba że tow. W ma zamiar wymienić w przerwie letniej całą drużynę mozę po za Choto i Astizem) nikt na drugą rundę karnetu nie kupi
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Stary 19.02.2010, 14:27
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Walter jest facetem inteligentnym, to musimy przyznać bez względu na to czy podoba nam się jego działalność czy też nie. Widzi z kim ma do czynienia i tym samym nie może wydawać kasy na transfery,które wymyślą Urban razem z wybitnym dyrektorem sportowym. Kim oni są? Pewnie zadasz pytanie,całkiem słuszne, czemu nie zatrudni kogoś innego w zamian Urbana?.
Zobaczymy potencjału medialnego nie można im odmówić tylko faktem jest że stoją w miejscu od paru lat a może i cofają sie .Zarówno Wisła jak i Amika trochę jednak więcej osiągały aczkolwiek szczególnie Wisła wiecej szans na rozwój straciła z tych które miała.

Tym bardziej że wydaje mi sie że kasy włożyli sporo bez efektu .

Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
Analiza trafna ale na jedną rundę(chociaż ja więcej jak 12 tyś się nie spodziewam) po jednej rundzie oglądania kopania się po głowach polskich ligowców(no chyba że tow. W ma zamiar wymienić w przerwie letniej całą drużynę mozę po za Choto i Astizem) nikt na drugą rundę karnetu nie kupi
bez wyników w europie tak właśnie będzie a jak gdzieś awansować jak 2 rundy do przejścia i w każdej brak rozstawienia bo przez ostatnie lata sie nie istniało dotyczy to chyba wszystkich klubów
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 19.02.2010 o godz. 14:31.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.02.2010, 14:38
Buziek_LG
ale co Ty Łobo tu wrzucasz chłopie idź się lecz!!

rozważamy kolesia który jest ciekawą opcją pokazał drzemiący potencjał w nim wiec jak u nas w przypadku Ba podpisują z nim bezpieczny półroczny kontrakt a nie 3 czy 4 letni i w dodatku najwyższy w drużynie,
weź po rozróżniaj pewnie aspekty, o czym się pisze, a nie wprowadzaj tutaj chaos!!

Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 19.02.2010, 14:41
Ja wrzucam skrót w którym mocno przeciętny gracz(mimo tego filmiku dalej tak uważam) zaliczył dobry występ, a Ty wrzucasz filmik podobnej długości który ma udowodnić że ten czy inny piłkarz będzie solidnym wzmocnieniem. Jeśli dalej nie dostrzegasz po co go wrzuciłem to już jaśniej nie umiem Ci wyjaśnić
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 19.02.2010, 14:54
chłopie gdzie napisałem że on będzie solidnym wzmocnieniem ?!!
chyba TY nie umiesz czytać sam napisałeś ze nie wiesz czy się sprawdzi i jak tak samo ci napisałem
ale podkreślam że uważam iż w naszej lidze może zamieszać i dlatego Legia możne zrobi niezły interes
a ze to dość ryzykowna decyzja słusznie podpisują na pól roku kontrakt
u nas ta sama sytuacja z Ba i jakoś to Ci nie przeszkadza a ciągle pijesz do mnie ze ja Michalski
weź trochę na loos

ps jeżeli Ty nie widzisz różnicy pomiędzy nim a tymi "napastnikami" co my testujemy to powodzonka ; )

Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.02.2010, 15:03
Zobaczymy potencjału medialnego nie można im odmówić tylko faktem jest że stoją w miejscu od paru lat a może i cofają sie .Zarówno Wisła jak i Amika trochę jednak więcej osiągały aczkolwiek szczególnie Wisła wiecej szans na rozwój straciła z tych które miała.

Tym bardziej że wydaje mi sie że kasy włożyli sporo bez efektu .

bez wyników w europie tak właśnie będzie a jak gdzieś awansować jak 2 rundy do przejścia i w każdej brak rozstawienia bo przez ostatnie lata sie nie istniało dotyczy to chyba wszystkich klubów
Niby tak, ale pamiętaj, że gra toczy się tutaj o nowego rodzaju kibica - konsumenta! Którego obecnie pewnie na Legii nie ma (no moze jest od wielkiego dzwonu, czyli np.na "derbach Polski" () ). Którego pieprzy i nadal pieprzyć będzie wynik. Który jednak na Legii będzie, bo stanie sie to w końcu modne. Pójdzie, zapłaci słono za bilet, porobi zdjęcia dzieciom, kupi każdemu Pepsi za 8 zł/0,5 l i chipsy, przed meczem wstąpi do sklepu z pamiątkami i zostawi tam parę złotych na kaszkiet. I tym jednym meczem "wart" będzie dla klubu więcej niż 3 obecnych członków Żylety. Zwłaszcza gdy ci nawet nie spiewają za często ostatnimi czasy.

A stadion z czasem się zapełni...
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:06
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
on ma podstawowe umiejętności których 80% naszych piłkarzy nie ma..
wiem jedno że koleś ma podstawy do gry znacznie większe niż 90% kopaczy z naszej ligi

Pozdrawiam i ostateczny(tak jakby mógł być inny koniec) koniec tematu z mojej strony. A ja nie muszę brać na luz (loos?!) bo mnie to w gruncie rzeczy średnio obchodzi czy i kogo sobie Legia ściągnie. Tylko wkurza mnie orzekanie cudzych umiejętności na podstawie skrótów, filmików, zapisów DVD i tym podobnych. Podobnie wkurza mnie wypisywanie banałów "był tu i tam, jest zajebisty".
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:11
felipe napisał(a):Wyświetl post
W Salzburgu się nie zapełnia...
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:12
a może powiesz że źle napisałem? nawet w tym filmiku masz potwierdzenie moich słów strzał Donga na 1:0
i w 2 połowie strzał z podobnej odległości, któregoś z Legionisty jaka różnica była...

z reszta widać nie zrozumiałeś mnie do końca... bo bycie ciekawą opcją a wzmocnienie czy też statut gwiazdy to dwie różne rzeczy

ps
nie przypisuj mi stwierdzeń których nie wypowiedziałem, bo ja skupiłem się na kilku jego cechach których u naszych ewidentnie brakuje, bo nie wmówisz mi że w naszej lidze 3/4 kopaczy ma ułożoną nogę i ładuje bramy takie jak chce, a u niego to widać że technika nie jest mu obca i tym się kieruje i uważam że warto dać mu szansę. A piszę o nim bo mnie wkurza że my taki szrot testujemy jak można kogoś za free takiego załatwić. I nigdzie nie napisałem że to będzie wzmocnienie i gwiazda Legii...

szportson
a Beto strzelił jakąś bramkę na tamtym obozie? miną kogoś balansem ciała, przymierzył i precyzyjnie uderzył? tam też nie graliśmy z wielkimi przeciwnikami...
a co do szybkości Donga, to nigdzie nie napisałem że jest szybki, nad tym można popracować i po to daje się zabezpieczanie w postaci pół rocznego kontraktu
poczytaj sobie na stronie Legii co o nim piszą, złapałeś się poraz kolejny tekstu wyrwanego z kontekstu i zgrywasz cfaniaka pzdr..
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 19.02.2010 o godz. 15:25.

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 19.02.2010, 15:18
a może powiesz że źle napisałem? nawet w tym filmiku masz potwierdzenie moich słów strzał Donga na 1:0
i w 2 połowie strzał z podobnej odległości, któregoś z Legionisty jaka różnica była...

z reszta widać nie zrozumiałeś mnie do końca... bo bycie ciekawą opcją a wzmocnienie czy też statut gwiazdy to dwie różne rzeczy
http://www.youtube.com/watch?v=Mtn24Jo4PNU
to tez wyglada na ciekawa opcje.

Panowie to jest JUTUB!Beto, Dudu, Radovanovic. Wygladali niezle
A Dong Fangzong...podobno jest mega wolny, tak mowil sam Urban.
Do tego, z KIM ONI GRALI?
Moze jakbysmy zagrali sparing tak jak Jaga, potem to nagrali to bysmy sie dowartosciowali jakich to mamy super zawodnikow, ale to liga pokaże kto ile jest wart. Nie takie Dongi juz były
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.02.2010, 15:23
Jak można porównywać Donga, który grał w meczach MAN U, z BETO, z rezerw Palmeiras ? Pogratulowac wyczucia
Ktoś tu lubi wyolbrzymiać. Beto nie wyglądał dobrze, Dudu wyglądał średnio, ale jakiś przeraźliwie słaby nie był. Natomiast Radovanovic nie był na jutubie
Wierz Urbanowi. Koleś skresla wyszstkich dobrych graczy.
..
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:28
Wyrażenie "grał w meczach ManU" troszeczkę na wyrost. A i Palmeiras to nie byle ogórki. No ale co tam.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:30
Przecież grał. W okresie przygotowawczym. Nic nie na wyrost.
..
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.02.2010, 15:33
Cytat:
A Dong Fangzong...podobno jest mega wolny, tak mowil sam Urban.
****a, wierzcie Jasiowi, to będziecie tak samo głupi jak on.

Cytat:
Alex Ferguson remarked that Dong had the "speed and physicality" to play for United
W KAŻDYM cytacie Alexa Fergusona na temat tego gościa jest podkreślona właśnie jego szybkość. Nawet gdyby przez ostatnie 5 lat leżał przed tv, to i tak byłby szybszy od polskich ligowców. Uważam tak, bo po prostu bardziej wierzę Fergusonowi niż Urbanowi.

Zadajcie sobie choć trochę trudu, ruszcie dupsko do google i poczytajcie o tym gościu i obejrzyjcie sparing Legii, o którym wcześniej tu pisałem. A nie trwajcie w swoim jedynym prawilnym przekonaniu, że nie ma co oceniać po sparingu itp. Buziek, myślałeś o otwartym liście do trenerów z całego świata, że testowanie piłkarzy i ocenianie ich na podstawie sparingów nie ma sensu? bo chyba nie zdają sobie sprawy w jakiej nieświadomości żyli przez ostatnie dziesiątki lat.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 19.02.2010, 15:35
tofik napisał(a):Wyświetl post
Jak można porównywać Donga, który grał w meczach MAN U, z BETO, z rezerw Palmeiras ? Pogratulowac wyczucia
Ktoś tu lubi wyolbrzymiać. Beto nie wyglądał dobrze, Dudu wyglądał średnio, ale jakiś przeraźliwie słaby nie był. Natomiast Radovanovic nie był na jutubie
Wierz Urbanowi. Koleś skresla wyszstkich dobrych graczy.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dong_Fangzhuo
na podstawie tej strony mozesz mi wyjasnic twe slowa - GRAŁ w meczach ManU.
Chodzi o to ze stworzyl sie na Fifie, dodał i grał Manczesterem?

Dudi : Ja ogladalem ten skrót. Przypomne. Legii Warszawa z 3 ligową drużyną rosyjską.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 19.02.2010 o godz. 15:37.

Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Stary 19.02.2010, 15:37
felipe napisał(a):Wyświetl post
Niby tak, ale pamiętaj, że gra toczy się tutaj o nowego rodzaju kibica - konsumenta! Którego obecnie pewnie na Legii nie ma (no moze jest od wielkiego dzwonu, czyli np.na "derbach Polski" () ). Którego pieprzy i nadal pieprzyć będzie wynik. Który jednak na Legii będzie, bo stanie sie to w końcu modne. Pójdzie, zapłaci słono za bilet, porobi zdjęcia dzieciom, kupi każdemu Pepsi za 8 zł/0,5 l i chipsy, przed meczem wstąpi do sklepu z pamiątkami i zostawi tam parę złotych na kaszkiet. I tym jednym meczem "wart" będzie dla klubu więcej niż 3 obecnych członków Żylety. Zwłaszcza gdy ci nawet nie spiewają za często ostatnimi czasy.

Bez wyników w europie albo wyników w silnej lidze taki scenariusz będzie trudny do zrealizowania piłka to jednak nie telewizyjny show coś na tej murawie musi sie dziać muszą być jakieś emocje wygrywanie z lepszymi w europie jakiś poziom gry itd sprzedać badziewie w TV to jedno a sprzedać widowisko live to drugie

ale tak jak pisze Walter narzędzia do promocji ma ogromne
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:39
szprotson napisał(a):Wyświetl post

Dudi : Ja ogladalem ten skrót. Przypomne. Legii Warszawa z 3 ligową drużyną rosyjską.
Drużyną, która ich w efekcie pojechała 4-2 a wcześniej rozbiła Śląska 6-2 nie będąc nawet blisko startu swoich rozgrywek.

A co do chinola zobacz sobie, mądralo, lepiej ten artykuł, bo polska wikipedia jest o kant dupy rozbić.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dong_Fangzhuo

Edit: jestem pod wrażeniem tego, na ile tematów można na tym forum rozmawiać i tego, że na świecie są ludzie, bardzo mądrzy w swoim mniemaniu, którzy nagle chcą tworzyć własną rzeczywistość i dyskutować z faktami. Nie jesteście politykami, a ja nie jestem czytaczem GW, widzem tvn, ani kibicem Cracovii, żeby wierzyć w "waszą wersję prawdy". Po prostu- opieram się na faktach, z którymi Wy dyskutujecie (opierając się tak jak tu wyżej, na np. polskiej wikipedii i artykule z trzema zdaniami ).
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 19.02.2010 o godz. 15:42.

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:40
szprotson napisał(a):Wyświetl post

No grał. Nawet strzelał bramki na tym tournee MAN U.
..
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 19.02.2010, 15:42
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Drużyną, która ich w efekcie pojechała 4-2 a wcześniej rozbiła Śląska 6-2 nie będąc nawet blisko startu swoich rozgrywek.

A co do chinola zobacz sobie, mądralo, lepiej ten artykuł, bo polska wikipedia jest o kant dupy rozbić.

http://en.wikipedia.org/wiki/Dong_Fangzhuo
No tak, to znaczy ze jest super. Czytales wywiad z Ryśkiem T. na temat jego meczu z tą druzyna?

2004–2008 Manchester United 1 (0)

Tak samo polska wikipedia jak zagraniczna.
Jesli podales mi artykul bym poznal Chinczyka, to powiem Ci ze ja go znam bardzo dobrze. Znam jego historię.
Ktoś pisał ze GRAŁ w meczach ManU. Wiec chcialbym TE mecze zobaczyc, jak prezentował sie na tle PREMIERSHIP.
No i nie nalezy tez wspominac, ze kupili Donga tylko po to by pojawiac sie w Azji.
No ale Janczyk Korzym grali w Czelsi. A Vinicius w Wiśle.

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:44
A gdzie napisałem, że to było w PREMIERSHIP ?
..
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 19.02.2010, 15:45
skoro czytam - grał w meczach ManU to co mi przychodzi na myśl?
Rozgrywki w lidze słowackiej, czeskiej czy polskiej?
Manczester gra albo w Premiership, albo w Lidze Mistrzów, albo w Pucharach Ligi Angielskiej.
Dong GRAŁ w których ?

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:50
Grał w oficjalnych meczach MAN U. W lidze, lm i pucharze ligi. Kolega ci podał linka, więc czemu się sprzeczasz z faktami ?
..
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:56
Lepiej przyznaj się, że nie znasz angielskiego chłopie, bo z każdym postem się pogrążasz.

Nawet jeśli jego występy były epizodami, to o wejściu na zmianę za Alana Smitha, Wayne'a Rooney'a czy grać w ataku z Solskjearem polscy ligowcy nawet nie mogą marzyć. A występy zaliczył i w LM i Premiership i Pucharze Anglii. Był podstawowym zawodnikiem rezerw. Tam rezerwy to przedsionek pierwszego składu nie tylko z nazwy, tak jak w Polsce, ale naprawdę piłkarze z tej drużyny trafiają do podstawowej 11-stki.

Edit: Jednocześnie zwracam honor. Rzeczywiście brał udział w tournee MU po Azji na początku swojej przygody z tym klubem. Musiało mi to umknąć. Jednak moim zdaniem i tak nic to nie zmienia.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 19.02.2010 o godz. 15:58.

Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Stary 19.02.2010, 15:57
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Buziek, myślałeś o otwartym liście do trenerów z całego świata, że testowanie piłkarzy i ocenianie ich na podstawie sparingów nie ma sensu? bo chyba nie zdają sobie sprawy w jakiej nieświadomości żyli przez ostatnie dziesiątki lat.
Nie bo ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem jak się testy w zagranicznych klubach odbywają. Możesz mi wierzyć(chociaż jak Cię czytam to i tak nie uwierzysz) że nikt(prawie nikt) 25-latka nie testuje. A jeśli już to testy poprzedza minimum półroczną obserwacją. Ja w przeciwieństwie do Ciebie(wnoszę po durnowatych tekstach) znam kilku chłopaków testowanych przez kluby niemieckie i holenderskie(jedni zakończyli pomyślnie inni nie) i wiem jak to wygląda z pierwszej ręki. W Polsce zaś pokutuje system "masz piłkę i pokaż co potrafisz", a czytając wasze wypowiedzi o jego świetnej technice po sparingu utwierdzam się w przekonaniu że wykluczyć ten system będzie niezwykle ciężko

ps. Grałw meczu LM z Romą w dwóch meczach pucharu ligi i jednym meczu premiership. Łącznie w oficjalnych meczach przez półtorej sezonu rozegrał 186min
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 19.02.2010 o godz. 16:01.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów