|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Próbował ktoś? Mnie co prawda nie dotyczy, bo nie palę od 3 lat, ale są osoby którym chciałbym zrobić prezent gwiazdkowy. Chodzi mi o opinie, czy działa, czy się opłaca i czy wogóle ma jakis sens i czy komuś pomogło w rzuceniu palenia? Modów proszę o nie kasowanie przez kilka dni.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jesli chodzi o elektryczny papieros czyli na pare wodna+wkladki nikotynowe to znam dwie osoby ktore w ten sposob probowaly rzucic, wszystko bylo ok przez jakies 2-3 miechy. Potem rzucili to na rzecz normalnych papierosow. Bo zapomnieli e-papierosa w domu, bo zapomnieli dokupic wkladek, bo cos tam, bla, bla, bla. Jak ktos chce rzucic to rzuca w cholere z dnia na dzien, a potem jest wytrwaly, ale temat "jak rzucic i wytrzymac" juz jest wiec inna kwestia.
Ja tego probowalem, w sumie fajne, bo nie ma wstretnego posmaku w ustach i mozna palic wszedzie bo nie smierdzi, ale nie wiem czy wytrzymalbym z tym....
Ostatnio edytowane przez puchaty1906 : 10.12.2009 o godz. 23:00.
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Teściowie dostali na mikołAJa ale tradycyjny papieros wygrywa.Na rzucenie może i dobry sposób ale trzeba go używać praktycznie cały czas, lecz niestety nikotyna (w e-papierosie)sama w sobie nie jest wystarczająca. Nie zaspokaja głoda. To moje zdanie
|
|
|
|
PSIA KREW
Od: 12.2003
Offline |
|
Sam nabyłem i trochę się rozczarowałem. Po prostu "nie ma z czego się sztachnąć". Syndrom pieprzenia dmuchanej lali, a nie miłego jarania. Chociaż może to być kwestia płynu, którym nasączasz wymienniki, a wziąłem pośledniejszy. Jednak chyba może to być alternatywa dla fajek - zwłaszcza dla kogoś z kłopotami zdrowotnymi. O ile za parę lat nie odkryją, że plastik jest rakotwórczy, atomizer powoduje arytmię serca. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciotka, 30lat palenia czerwonych marlboro i lm, kupila sobie te co wygladaja jak fajek i zaczela sie nimi sztachac, jedyna rzecz ktora ja boli to brak tego smrodu, bo nagle okazalo sie ze nikotyna wcale tak strasznie nie smierdzi
![]() Do tego malo dymu, ale na to jest sposob, kropla gliceryny aptecznej do atomizerka i jest git ![]() A i jak ktos chce kupic to polecam PENy, te takie dluzsze, bo lepsze sa od normalnych, wiecej dymu, wieksza bateria, wiecej frajdy ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o rzucenie palenia to proponuje przeczytać książkę którą napisał pewien psycholog chyba z 10 moich kumpli rzuciło palenie po przeczytaniu. Naprawdę jest skuteczna i co najważniejsze nie jest napisana w sposób żeby przestraszyć palacza chorobami itp a dać mu do zrozumienia że palenie jest bez sensu.
Jeśli ktoś naprawdę chce rzucić palenie to polecam i zapraszam na prv to prześlę. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
gigant słyszałem kiedyś o takich tabletkach, które powodują że gdy chcesz zapalić to w gębie masz bardzo nieprzyjemny smak i Ci się odechciewa. Tabletki są na recepte, jak Ci zależy napisz to poszukam nazwy.
Wiele osób bardzo chwaliło ten rodzaj rzucania papierosów. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tabletki te nazywają się tabex.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sa jeszcze ponoc bardzo dobrze dzialajace pastylki o nazwie Chantix, ale ponoc bardzo drogie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
kumpel zakupił i jest zadowolony. paliłem to coś i szczerze jak dla mnie jest ok. i jeden duży plus można palić wszędzie bo nie śmierdzi
a moc sztacha jest uzależniona od plynu i można duzo zaoczszędzić dzięki temu papierosowi![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
A możesz podrzucić tytuł i autora? |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie wiem czy o to chodzi, ale mam taką jedną książkę na kompie. Przymierzam się do przeczytania ale jakoś nie mam weny
![]() Wrzuciłem na serwer: http://wyslijto.pl/plik/ek7na1t9py ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Tak, właśnie o nią chodzi
![]() ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Przynajmniej jest tańszy od normalnego papierosa... Tyle korzyści.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Mogłys Mi wyslac Nie moge cos Wiadomosci wyslac :(![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jest jeden skuteczny sposób na rzucenie palenia (oraz kazdego innego nałogu)
otóz jeden z forumowiczów podpisał deklaracje ze albo rzuca palenie z dnia na dzień, albo czeka go wizyta w bytomiu u dr. manueli (ciekawi niech poszukają na necie) deklaracja od lipca obejmowała 3m-ce ale forumowicz nie pali do dzis polecam metoda darmowa i skuteczna 100% |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Wygasł link, wrzucisz jeszcze raz? Co do e-papierosa to właśnie się zastanawiam nad tym. W sumie sie zajawiłem ale troche za duży koszt jednorazowy żeby ryzykować a później sie przekonać ze wszystkie opinie na necie to tylko bajki pisane przez "sprzedawców". Najbardziej śmieszy mnie to że już chcą wprowadzić ustawę zakazującą sprzedaż e-fajek. Zapewne poszły w ruch walizki z kasą od producentów gum/plastrów/papierosów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
używa ktoś tego?
miałem od nowego roku rzucić palenie, ale coś mi nie idzie może e-papieros będzie rozwiązaniem...![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
||
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ludzie zlitujcie się i wrzućcie, wielka prośba!
![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No to zaczynamy czytanie... Zobaczymy co z tego będzie... Jak nie to, to ku*wa nic nie pomoże;/
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A tu jeszcze link na innym serwerze jakby tamten znowu wygasł:
Jak_Skutecznie_Rzuci___Palenie.pdf - 813 Kb ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|