|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
www.aqq.eu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Stajnia
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
ile może kosztować przemalowanie całego auta na taki ładny czarny
?![]()
Ostatnio edytowane przez qqbaa : 16.02.2010 o godz. 01:14.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi
Bo bym się zamyśliła na śmierć ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jak mogę wysłać paczkę większą niż 150 cm i ile za to zapłacę jak waży do 10 kg.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no narty ale gabaryt "B' jest do 1500mm no a sprzęt ma więcej jak 150 cm i raczej nie przyjmą
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gdzie kupię dziś uniwersalnego pilota do TV? Pilna sprawa, allegro nie wchodzi w grę.
W Saturnie albo Media Markt dostane? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W D.H. Wanda (os. Na Lotnisku) jest stoisko z pilotami do TV itd. Bardzo duzy wybor do wiekszosc modeli i marek nie tylko uniwersalne napewno cos tam dla siebie znajdziesz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na ile dni przed 18 urodzinami można złożyć wniosek o dowód osobisty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
O której godzinie jest w końcu mecz w Bełchatowie? bo na 90minut pisze ze 16:15, a na ekstraklasie, że o 18:30.
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
ja do dzisiaj mam dowod tymaczasowy wyrobiłem go w wieku 17 lat od normalnego różni się tylko krótszym okresem ważności (5 lat) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Moje pytanie.Słyszałem ze jak sie jedzie na Komisje wojskową to oddaja zwrot kosztów transportów.Istnieje lub istniało w ogole takie coś? ![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spróbuj zainstalować najnowszego flash playera. Chociaż ja też przerzuciłem się na AQQ. W sumie to dokładnie to samo ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Poszukiwany terminarz ligi chorwackiej na przyszla runde
![]() ![]()
BRONOWICE!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
moze zamiast malowania pomysl o oklejeniu auta?
1000zl ok cos takiego kosztuje, coraz popularniejsze w Polsce Ba, nawet przezroczyste robia do ochrony lakieru Zrywasz po paru latach i sprzedajesz w super stanie ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Szukam osób, które były w Carpe Diem na Sławkowskiej w poniedziałek.
Bardzo ważna sprawa. Priv. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
jak się trochę ociepli kupuje ten body kit: http://allegro.pl/item905411093_merc..._spoilery.html autko mam granatowe a przy montażu tego zestawu i tak będę musiał wymienić zderzak przód, tył, błotniki, to niemalże połowa blacharki Pomyślałem że przy okazji mógł bym przemalować na czarno, lepiej by się prezentowało a nie wiem czy folia to dobry pomysł przy takich elementach ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czy zaparkuję gdzieś za free w okolicy skrzyżowania ulicy Szlak z Warszawską
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jest tam taki dziki "parking" ale łatwo tam urwać zawieszenie nawet w sprzyjających warunkach pogodowych, więc radzę uważać. Niedaleko wyjazdu z tunelu.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Szukam Skórek Wisły Kraków albo Realu Madryt do Opery ver. 10.10! Musiałem odinstalować Wiślacką Operę bo cały czas coś mi muliło itp! Więc szukam skórek!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na parkingu nad dworcem na tej niepłatnej części zaraz przy windach ale tam miejsce ustrzelić to jak 6 w totku
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przy wchodzeniu do folderu na dysku i zaznaczeniu kilku plików na raz komputer się zacina. Co jest ? Nie mogę tych plików nawet skopiować, wyciąć ani nic. Dzieje się tak tylko w jednym konkretnym folderze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Witam
Czy jest na forum jakiś biologiczny orzeł? Potrzebuje rozwiązania do pewnego testu. Test wysyłam na maila |
|
|