|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
witam wszystkich, chciałem spytać mieszkańców Krakowa o giełdę samochodową na rybitwach(bo z tego co wiem jest to teraz najlepsza giełda), czy w najbliższą niedziele opłaca się wjeżdżać samochodem do sprzedania? tutaj głównie chodzi mi o wypowiedzi ludzi którzy są tam często i wiedzą czy w sezonie zimowym jest jakiś ruch? ile osób mniej więcej kreci się po giełdzie, czy jest różnica miedzy latem a zimą, ile kosztują opłaty (szacuje coś kolo 30zl) no i ogólna opinia o tej giełdzie, dzięki za każde info i pozdrawiam
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
tak to jest najlepsza giełda w krk. A dziwne że nikt wiecej nie zabiera głosu w tej sprawie - ja tylko tyle wiem ;P pozdrawiam
|
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
wjazd kosztuje 40 zł i ogólnie aut całkiem sporo ludzi też ale ja tam wole poczekać do wiosny bo już 3 razy bylem i auta nikt nie kupił :/ także polecam pojechać jak troszkę cieplej się zrobi bo ruch dużo większy
Ostatnio edytowane przez g_o_l_d_i : 11.02.2010 o godz. 18:18.
![]()
jakie załozenie mam - proste
WALCZYĆ I WYGRYWAĆ !!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak dokładnie dojechać na giełdę?
od ronda matecznego ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Poszukuje seata leona kol.sreb. czarna skórzana tapicerka przyciemniane szyby tylne mała lotka na tyle jak by ktoś wiedział gdzie jest zaparkowany prosił bym na priva za pomoc wynagrodzenie 3tyś
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pajo:
Osobiście polecam wystawienia ogłoszenia na np. OtoMoto. Zapłacisz sporo mniej, a i efekty powinny być lepsze. Znajomy niedawno sprzedawał Mercedesa (rocznik 92). Dwa razy postał na giełdzie i bez efektów. Ludzie przychodzą na giełdę pooglądać samochody jedynie. Wystawił na otomoto i po dwóch dniach sprzedał samochód. Przemo: http://maps.google.pl/ ![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
no własnie ja mam megane z 2001r i wystawiałem juz 3 razy tyle ze grudzien i styczen wiec sezon byl słaby i to w bardzo dobrej cenie (2tyś niżej od najtańszego na allegro o tych parametrach) a i tak ruch kiepski i mało kupujących... Ale chyba rozradziliscie mi w dodatku ze snieg nadal pada...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|