|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Alice in Chains bardzo dobra kapela do tego fajny jest Soulfly chociaż w trochę innym już klimacie
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
candlebox
..... ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
kompletnie tego nie rozumiem, kupiłem płytę DVD-R Verbatim, nagrywam pliki nagrywarką Pioneer DVD-RW DVR-215D
do nagrywania używam DeepBurner Pro, proces nagrywania przebiega bez zarzutów, po wypaleniu wkładam płytę ponownie do napędu żeby sprawdzić czy poprawnie się nagrało i.. widzi pustą płytę powtarzam proces żeby chociaż sprawdzić czy program wskaże ze płyta którą włożyłem do napędu jest już pełna i.. nic, mogę nagrywać ponownie [oczywiście pewnie nic się już nie nagra] co jest nie tak? po obejrzeniu nośnika płyty, wygląda na pełny [tyle tez plików zaaplikowałem do nagrywania] można jakoś sprawdzić czy te pliki się chciały w ogolę nagrać? czy coś na płycie jest ale niedostępnego z uwagi na blednę nagrywanie? bo nie wiem czy wkładać kolejną płytę żeby rezultat otrzymać ponowny |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak wygląda sytuacja z rozkodowaniem kart cyfry+ dalej pyta ?
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ma ktos foto grafa 'Władcy Północy' z Krakowa?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie i Panie szukam słuchawek do mp3 do 20 zł co polecacie? Najlepiej allegro, myślałem nad creative.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
senheisser czy jakos tak
polecam, zajebista jakos dzwieku ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
senheisser do 20 zł? Chyba śnisz
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dokładnie za 20 zł nie kupisz sennheiserów.Najtańsze chodzą od 40 zł, tańszych nie kupisz.Warto jednak w nie zainwestować bo sennheiser produkuje naprawdę bardzo dobry sprzęt.
Mam pytanie dotyczące piractwa.Czy programy,gry,mp3 itp które są pobrane do użytku tylko i wyłącznie osobistego zaliczane są do piractwa, czy z piractwem mamy do czynienia wtedy gdy je rozpowszechniam ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Komus jeszcze nie chodzi google, wikipedia i wiele innych stron
Po przeprowadzeniu sledztwa podejrzewam ze Aster cos spierdzielił. |
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zna ktoś tytuł piosenki chyba zespołu t love w której znajdują się słowa: "na moim podwórku zapada zmrok i ruskie szampany wypite za nowy rok" - coś takiego
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Macie do polecenia jakąś przytulną knajpkę,kawiarnie,do wyjścia na pierwszą randkę z dziewczyną ?
Myślałem w sumie o Cafe Manekin na Tomasza,bardzo tam miło ![]() |
|
|
|
Oficjalny piknik
Offline |
|
|
Zgadzam się! Zwłaszcza to miejsce przy oknie! Wczoraj byłem w herbaciarni na Floriańskiej http://www.eherbata.pl/news/herbaciarnia_krakow Ktoś z tego forum polecał ją jako miejsce gdzie można napić się Yerby. Baardzo przytulnie, baardzo miła obsługa. Świetne jest miejsce w którym siedzi się na dywanie a opierasz się o poduszki. Ceny herbat w okolicy 10zł cena Yerby tak samo. Ale warto.. naprawdę.
Ostatnio edytowane przez Lupo : 11.02.2010 o godz. 14:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
WILU, pomysl o czajowni na kazimierzu
![]() Tez sympatyczna herbaciarnia ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
wiśniowy sad na grodzkiej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ja Ci proponuje "Faraona" na grodzkiej..super klimat, ceny też znośne
Mojej dziewczynie się bardzo podobało to miejsce Możesz też się schować z dziewczyną w takiej wnęce, położyć się na poduszkach a dalej jak tam wolicie;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nic się nie dzieje w tej sytuacji ,i nie daj sie wciągnąc w żadne pseudo karty na gieldzie ,tylko pozostaje ci kupic legala
wszelkie info i sytuacja w tym temacie jest na stronie laki super stronka wszystkiego sie na niej kiedys nauczylem he he |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dzięki wielkie za podpowiedzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie kupie w Krakowie wódke tylko taką większą? To była bodajże 3 litry.
Przy okazji, szukam jakieś fotki naszych kopaczy z perspektywy trybun, żeby było widać ich i murawe. Najlepiej bez twarzy.
Ostatnio edytowane przez bercik860 : 11.02.2010 o godz. 18:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Obok almy na Kościuszki jest monopol mają takie większe i różne dziwne wódki. Napewno widziałem jakieś dwa karabiny i Johny Walker taki z podstawką dzięki której mozna go przechylić i nalewać.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Miodek
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ważne pytanie
Czy kamera może być użyta w sądzie jako dowód ? (bo słyszałem już różne opinie) pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Wiselka1906PBZ : 11.02.2010 o godz. 20:26.
![]()
[I](...)Tu miłość do tego klubu nie ma granicy - Wisła Kraków, Białoprądniccy fanatycy(...)
[IMG]http://i34.tinypic.com/256uv0x.jpg[/IMG][/I] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam! Może mi ktoś powiedzieć jak mam zainstalować Microsoft Office 2007? Ściągnałem plik z neta znalazłem cd-keya (troche to trwało) i niby wszystko poszło i nie dość że wszystko jest po angielsku to jeszcze muszę potwierdzić jakąś rejestracje czy coś czego oczywiście nie mogę zrobić. Jest jakiś crack czy coś aby to obejść?
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leć na komende najlepiej, skoro stać cię na to żeby mieć całe oprogramowanie legalne to możesz mi także kupić office'a nie będe musiał go na lewo kombinować. Nie umiesz/nie chcesz pomóc - zamilcz.
![]()
Jazda Jazda Jazda BIAŁA GWIAZDA!!!!!!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Szukam dobrego i taniego fryzjera męskiego, stylistę który zrobi porządek z moimi włosami. Macie jakieś doświadczenia? Jaki salon byście polecili?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Uprzejmie proszę o projekt lub zdjęcie w dobrej rozdzielczości flagi "Nieobliczalni".
Czy szaliki "Nieobliczalni" są jeszcze w sprzedaży? Jeśli nie, to czy ktoś ma na sprzedaż sztukę w dobrym stanie? Pozdrawiam Powód: Przychodzi baba do doktora, a dr. Oetker
Ostatnio edytowane przez Mistel : 11.02.2010 o godz. 23:42.
|
|
|