|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy może mi ktoś powiedzieć coś więcej o sklepie konsolowym na Prądniku Czerwonym? Nie wiem dokładnie jaka to ulica, ale przystanek za kościołem Dobrego Pasterza, mniej więcej na przeciwko "Tesco" (stary Major Market).
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Poza tym można kupić przybory szkolne (przynajmniej jak był początek roku szkolnego to takie widziałem tam GG do tego sklepu: 1671030 ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Nie wiem na 100%, ale chyba nie.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
nie mic, jeszcze w tym kraju nie wszędzie i nie wszyscy kradną.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Zacznij naprawiac ten okropny kraj od siebie
btw, przerabianie konsoli nie jest "zlodziejstwem", wiec chyba w innym kraju zyjesz ed: tak, z wyrzutow sumienia sie potne ![]() ed2: wiesz, ze sciaganie i ogladanie filmow i seriali to takze zlodziejstwo ? Wiec takze kradniesz hipokryto
Ostatnio edytowane przez mic : 09.02.2010 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zacząłem odkąd się przesiadłem z pc na PS3. Mam sięczuć winny że nie kradnę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Samo przerobienie konsoli nie jest zlodziejstwem, przerabiasz swoj wlasne sprzet na ktory kupujesz licencje, ale już korzystanie z oprogramowania za które sie wczesniej nie zapłacilo jest już zlodziejstwem.
teraz pytanie po co przerabiać swoją konsole, wyłączając korzystanie nielegalnego oprogramowania? A no po to żeby zrobicsobie kopie oryginalu i z niej korzystac by nie zniszczyc oryginalu;pp możemy sobie zrobić nawet 10 000 kopii byle tego nie sprzedawac i rozpowrzechniac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Już nie bądźcie tacy święci. Piractwo było, jest i będzie i nikt tego nie zmieni. Stawski ile konsol już jesteś w plecy ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Samo ściąganie nie jest przestępstwem. Udostępnianie plików już tak.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
W Polsce PS3 stoi na niskim poziomie bo narazie nie da sie spiracic ;pp ale zagranicą z Xboxem jest już po równo bo. U nas gra na konsole kosztuje 200 zł, w takim USA w przeliczeniu na Polskie 70 złty. Jest różnica prawda? tńsze niż u nas na PC...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mysle ze w wiekszosci krajow ceny gier sa porownywalne...np w IRL za nowa gre trzeba dac od 50 do 60 euro np takie MW2 mimo ze premiera byla juz troche temu to ta gra dalej tu kosztuje 45 euro...Wiadomo ze duzo zalezy od tytulu gry. To 50-60 euro to nie jest tez tak malo tylko jak ktos ma tu robote albo chociaz zasilek to spokojnie go stac zeby kupil taka gre raz na miesiac albo 2
a niestety w PL mlodzi ludzie nie maja tyle zeby wydac lekka reka 200 zl na gre...Dlatego korzystam poki jestem w IRL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ja bylem wlasnie w tym sklepiku na pradniku i jestem pozytywnie zaskoczony.
kazdy posiadacz konsoli znajdzie cos dla siebie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Przystępne ceny gier?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętajcie ,że jeszcze istnieją takie sklepy w których można zakupić gry taniej oraz wymieniać tytuły które już się "zaliczyło" na inne.Więc wcale nie trzeba srać pieniędzmi ,aby móc systematycznie grać
Ok ,ale proponuje zakończyć ten temat , bo za chwilę zrobi się tu drugi onet ![]() Takie dodatkowe pytanko. Czy w MW2 jak już się dojdzie do poziomu 70 na prestiżu, to zaczyna się znowu od początku, czy to już jest koniec?
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 10.02.2010 o godz. 16:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ileż osób przerabia u nas konsolę żeby zrobić kopie zapasowe
Ściąganie filmow, muzyki na własny użytek nie jest przestępstwem, i pewnie gier też nie, ale głównie chodzi tu o multiplayer. Nie zbanują Ci Xboxa bo grasz sobie w GTA w singla. Ale jak odpalisz multi, to już szanse masz duże, o czym choćby Dymek się przekonał. Film obejżysz i skasujesz, a w MW2 grasz i grasz i grasz.... Zresztą wszystko wskazuje na to, że i tak pożegnamy się z pudełkami i będziemy MUSIELI kupować gry on-line. I to, jako zbieracza mnie martwi. Skończy się nie tylko piractwo, ale też niestety wymiana. I jestem dziwnie przekonany że sprzedaż gier dramatycznie spadnie. Ok. Skończmy już o piractwie, każdy ma swoje zdanie i światopogląd. Jak tam MW2 ![]() edit: @devil - zaczyna sięod nowa. I tak chyba 7 razy ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Film obejrze i skasuje - ok, gre przejde i tez skasuje. A chce wiecej pograc ? Film tez moge ogladnac wiecej niz jeden raz. Pokretne tlumaczeniaCo to kupowania przez internet, co to za problem pozniej spiracic ? Malo jest teraz takich gier ? Juz byly internetowe zabezpieczenia niedozlamania, wiadomo jak sie skonczylo |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ehhh to mnie już zniechęca- mówię o call of duty, znowu wszystkie bronie od nowa :/ .dobrze ,że 19 lutego wychodzi "piiiikkkk-piikkk-piikk-pik" Alien vs Predator. Coś czuje ,że MW2 pójdzie w odstawkę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież napisałem, że chodzi głównie o multiplayer. Jak byłem szczawikiem to też po piraty na giełdę chodziłem - gdzie tam wtedy panie jakieś internety?! A teraz dorosłem i dajęzarabiać tym, którzy pracują nad daną rzeczą (grą) Do kina chodzę, a targam czasem seriale, których nie mogę obejżeć w kinie, ani żadnej tv. Jest jakaś gra, której nie można kupić w sklepie
OK, koniec gadki z mojej strony. Devil, grałeśw BAD COMPANY 2? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ja tam bardziej pracuje nad moim Accuracy ktore obecnie wynosi 23.57% PS: Famul kiedy bedziesz dostepny na Live |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bana na xbl dostałem z własnej głupoty a raczej lenistwa bo wiedziałem ze jest fala a kabla nie odpinałem.
Kupi się następną. ![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
To nie ma nic do rzeczy, bo jezeli chociaz raz zagrales przez pirata to oni juz to wiedza, wszystko sie zapisuje w ich systemie, wiec i tak dostalbys bana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
to coś pociśniemy , hm muszę się w takim razie do Irl pół przejechać chociaż ja mieszkam na drugim końcu bo w Cork no ale jak takie zakupy tam są możliwe to warto A co do Xlive to właśnie przez to piracenie nigdy w pl nie bedzie xlive" cod Waw jest ok ale mnie bardziej pasi 4 lub MW2 na multi zresztą na niedostatek gier nie narzekam aż nie chciało by mi się ich tu wszystkich wymieniać bo mam ich 50
Ostatnio edytowane przez famul : 11.02.2010 o godz. 11:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stawski - nie ,nie grałem i powiem więcej nie zamierzam, tak samo jak w medal of honor.już mi sie przejadły Afganistany i inne kraje bliskiego wschodu.Jak na razie czekam na Alien vs Predator,Heavy Rain,Alan Wake.
Tak przy okazji szukam 2 dobrych graczy na L4D 2 ,aby przejść ją na realu. Są tu tacy? Dymek witaj w klubie moich znajomych z PL.Miałem 24 teraz mam 4
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 13.02.2010 o godz. 01:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
wiec na Xlive bede od dzis wieczor Wiesz mi sie podoba WaW bo realistyczne jest strzelanie ze snajperki a to lubie najbardziej robic w tego typu grach WOW hehe niezla kolekcja ja mam 10 gier i mi wystarcza hehe |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja dziśnie wytrzymałem i kupiłem sobie Wipe Out hd+fury
za 70 złotych nówka ![]() A w MW2 mi cośnie szło wczzoraj Nie dewil
Ostatnio edytowane przez stawski : 14.02.2010 o godz. 08:20.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie przerobie konsole najnowszym iXtreme 1,7 ? Na pradniku i w global-play nie przerabiaja tym
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|