|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
newswoman
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W tym temacie zachęcamy Was do zgłaszania propozycji informacji, które chcielibyście posiadać z drugiego zgrupowania Wisły, które odbywa się w Hiszpanii. Jakie zdjęcia chcecie oglądać? Z kim i o czym rozmówki chcecie czytać? Zapraszamy do rzucania pomysłami, część z nich postaramy się zrealizować
![]() ![]()
la division de l'étoile blanche
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy dziś pojawił sie już jakiś testowany?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Foto i relacja tekstowa co zawodnicy oraz trenerzy robią w wolnym czasie, jak go spędzają.Marzy mi się wywiad z Andraž Kirm,Marcelo,Cleber Szczególnie chciałbym z Andraž'em
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Najważniejsze info to postępy w leczeniu (czyt. stopień aktywności w zajęciach) Głowy, Sobola, Brożka, Bogusia i Garguły itd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jakaś rozmowa z Rafałem Boguskim, czy właśnie Kirmem. Może być także z nowym trenerem bramkarzy : )
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Rozmowa z Gułą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeśli to możliwe to z chęcią bym przeczytał jakiś obszerniejszy wywiad z trenerem.
Ale nie na zasadzie jak wymęczyć 3 punkty w Bełchatowie, tylko bardziej jak długofalowo on patrzy na grę Wisły? W jaki sposób chciałby podnieść jakość gry? Wymusić większe zaangażowanie zawodników przez dłuższy czas niż do strzelenia pierwszej czy drugiej bramki w meczach ze słabszymi zespołami (Czego przykładem był mecz np. w Wodzisławiu po derbach, oczywiście na początku spina, wpadły 3 bramki i potem stanie na boisku). No i kluczowe pytanie: Mistrzostwo i co dalej? czy Wisła posiada jakąś politykę transferową, czy ma potencjalnych zawodników których obserwuje i są oni np. przewidziani aby dołączyć do zespołu po tym sezonie? ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja bym chciał oglądać dużo zdjęć "zza kulis" a nie tylko z boisk treningowych. Poza tym przydał by się wywiad z Pablo Alvarezem jak się czuję w Wiśle,czy chciałby zostać itp.
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Hehe, wywiady z wszystkimi zawodnikami Wisly
.A powaznie to najwazniejsze jest zdrowie i najchetniej to raporty wlasnie z ich postepow w leczeniu . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chetnie bym poczytał wywiady z Kiro i Alvarezem.Tak na prawde nic o nich mi nie wiadomo
![]() ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
W sensie nagrac trening a potem na yt. Czy moze sztab zabrania? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wywiad z Pawełkiem odnośnie nieudanego początku roku (reprezentacja), nieustających prasowych dywagacjach na temat szukania przez Wisły bramkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Takich wywiadów pamietam ze 3 było.. odnośnie szukania bramkarzy przez Wisłe.. co do reprezentacji to fakt.. przeczytał bym. ja bym zasugerował wywiad z Alvarezem ( nie patrzec na mój avatar ) - zapytac go czy mu sie tu podoba, czy chce zostac w Wiśle.No i dobry by był tez wywiad z Issa Ba jesli podpisze kontrakt.
Ostatnio edytowane przez grzesiek632 : 08.02.2010 o godz. 16:38.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pytanie do Skorży - jak się czuje po odwołaniu szefa? :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Coś z jajem wzorem 1na1 z c+. Myślę, że kilka takich niesztampowych wywiadów mogłoby się spodobać.
Pozdro
Ostatnio edytowane przez tomo : 08.02.2010 o godz. 17:00.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A ja dla odmiany proponuje redakcji jesli jest na miejscu niech uda sie na zasluzony odpoczynek, nie wiem czy pilkarze zasluzyli na traktowanie ich jak gwiazdy(oczywiscie nie tyczy sie to wszystkich). Proponuje pisac dla odmiany kto opowiada sobie zarciki a kto ciezko pracuje i zostaje po zajeciach. A zeby nie odbiegac zbytnio od tresci pytania wydaje mi sie ze wywiady z pilkarzami którzy maja cos ciekawego do powiedzenia(Cleber) lub o których malo wiemy(Kirm) na tematy nie koniecznie pilkarskie a zwiazane np z Krakowem byly by fajna rzecza, bo podejrzewam ze jesli w wywiadzie bedzie aspekt sportowy to uslyszymy te formulki co zwykle "Walka, ciezka praca, trener nas nie oszczedza, zatarcie hanby porazek, szacunek kibiców"
bez napinki W najnowszym numerze Forza Wisla jest obszerny wywiad z Pablo Alvarezem.
Ostatnio edytowane przez Oxydrene : 08.02.2010 o godz. 17:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja to bym oczekiwał konkretnych skrótów ze sparingów, nie tylko bramek czy 'setek' a także ciekawych sytuacji + może nawet oddzielne filmiki z graczami nowymi bądź testowanymi
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
- wywiad ze sztabem medycznym
- filmiki coś ala jak ten gdzie się kiwali 1na1 na jakimś obozie. - jakiś filmik z treningów bramkarskich - najlepiej jakiś skrót z treningów gdzie by było wyłapane kto z jakim zaangażowaniem trenuje (kto udaje pompki, a kto je robi itp.) by wiedziec kto jak sie przykłada do pracy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wiem, że to głupie ale zapytajcie Skorże albo grajków czy pykają w Football Manager 2010
![]() mic to był żart ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 08.02.2010 o godz. 19:50.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wywiad "z" i duuuuużo zdjęć Nikol !!!
Chciałbym wiedziec co Nikol robi: a) jak wygramy b) jak przegramy c)jak zremisujemy
Ostatnio edytowane przez siara : 08.02.2010 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jakaś rozmowa,ale dłuższa z Gargułą. Co myśli o zaistniałem sytuacji i czy uważa,że jest w stanie zagrać na poważnym poziomie. I czy byłby w stanie rozwiązać umowę gdyby się okazało,że nie da się wyleczyć jego urazu. Ogólnie przydałyby się jakieś rozmowy,ale dobrze poprowadzone. Wolę dwie rozmowy konkretne niż kilka o niczym. Poza tym fajnie by było popytać Skorżę o grę drużyny,zapytać czy widzi,że gramy bez ładu i składu itd. Materiału do zrealizowania jest multum w pytanie same cisną się na usta
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gościu się leczy, rehabilituje, przez błąd lekarza musi zaczynać wszystko od nowa, potrzebuje wsparcia. Ja też jestem zawiedziony zaistniałą sytuacją, liczyłem, że w końcu od czasów Szymkowiaka będzie u nas rozgrywający z prawdziwego zdarzenia, ale niestety - stało się i trudno. Nie można od razu stawiać Guły w jednym szeregu z Dawidowskim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dokładnie dużo zdjęć Nikol
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zdjęcie Kobiety na recepcji w hotelu gdzie przebywają obecnie Wiślacy?
Powód: Nikol
Ostatnio edytowane przez Kuba_El_ToRo : 08.02.2010 o godz. 20:29.
![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|