|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
sorry ale sugerowałem się "Positionsdetails: offensives Mittelfeld", a tu nawet 1 asysty brak. No i w sumie po co nam defensywny pomocnik? No coz. Pomyliłem sie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
A Issa Ba w ogole istnial?
![]() Mam pytanie, kogo w tej chwili mamy w drugiej linii, bo w ataku wykartkowanego Maleckiego i Marcelo. LOBODZINSKI - JIRSAK - DIAZ - KIRM ? Sobol sie leczy, Maly musialby i tak z BOTem zagrac w ataku (gdyby nie kartki), Gargula pewnie koncowka sezonu. ![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
z Kozakiem to chodziło bardziej o długość kontraktu Wisła chciała zapewne sprawdzić jak sobie poradzi przez poł roku zanim da dłuższy kontrakt bo kolejnych średnich graczy nie potrzebujemy Rumuni dali 2 letni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Na ten czas Wisła może spróbować Marcelo i Piotrka Brożka w ataku, no cóż trzeba trzymać kciuki za rekonwalescentów i ewentualne ruchy transferowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Właśnie podczas derbów Liverpoolu, Nahorny wspomniał o Timie Cahillu. Od 2004 roku koleś strzelil najwięcej bramek głową do dzisiaj.Dokłądnie 22. I nic nie byloby dziwnego w tym gdyby nie fakt, że Cahill ma 178 cm wzrostu, a tyle samo bramek strzelil Peter Crouch, który jak wiadomo jest o 20 cm wyższy... To tak apropos poszukiwań Macieja Skorży, który się uparł jak szczerbaty na suchara, zeby sprowadzic centra na szpice Wisły. Tak w ogóle to sie zstaniwam jak możemy nawiązać walkę z Europą kiedy u nas wyznacznikiem wartości zawodnika jest wzrost i szybkośc , miast techniki czy zmysłu do gry kombinacyjnej. A podobno to Wyspiarze graja kick and rush...
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 06.02.2010 o godz. 13:56.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.02.2010 o godz. 14:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wiadomo coś z tym całym Issa Ba? wylądował już?czy go może śnieg zasypał
No niby ma być dzisiaj ale wolałem zapytać ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
A dzięki Bronexowi odkryłem , że jednak Maciej ma inną taktykę. Szuka wysokiego napstnika, żeby wrzucać mu piłki w pole karne, które to on zgra głową na kogoś innego i ten inny strzeli gola. Chytrze panie Macieju ;-)!!! ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://z.about.com/d/goindia/1/0/N/4...amelsafari.jpg
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.02.2010 o godz. 15:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Siedzę na lotnisku już cały dzień i nikogo z Wisły który by odbierał I.Ba nie ma.Dam znać po 20 bo wtedy jest przedostatni przylot dzisiaj do Krakowa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Niektórym się tu głowy gotują. Jak przychodzi okienko transferowe to podpalają się każdym kitem dziennikarskim i zapominają że istnieje coś takiego jak strona oficjalna klubu. Przychodzący nowy tydzień pewnie da nam kilka odpowiedzi na pytania, które nas nurtują. Ja spokojnie czekam i mam nadzieję, że jednak ze dwóch czy trzech piłkarzy wzmocni Wisełkę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożek: ściągnąć do Wisły Nowaka
Cytat:
by wp.pl ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z wiekszych lotnisk Europy po przesiadce z Dakaru nie przyleciał nikt o takim nazwisku chyba że w papierach ma inne dane
))) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Tak, "bog" przyleci Lufthansa, transfer piecdziesieciolecia... Ciekaw jestesm czy zdazymy faktycznie kupixc choc jednego Pilkarza
![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czadowo. Mistrza mamy już w kieszeni!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kurde a ja jednak myślałem, że go zasypało
żartuje ![]() Edit picasso przemycili go w walizce mniej więcej jak w kilerze http://www.youtube.com/watch?v=8mEG2axK85c Początek ![]() P.s mam nadzieje,że bana za to nie będzie to tylko żart
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 06.02.2010 o godz. 18:25.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale jak on do nas dotarł?przecież wszystkie lotniska były obstawione naszymi ludźmi...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No nie do końca, Ba jeszcze nic nie podpisał
![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez pikey : 06.02.2010 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Zawsze mozna łyknąc tego wielbłąda z pod niego, o ile Ba to ten na górze.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Oprócz Ba przydałby się jeszcze napastnik zanim zaczniemy mówić o Mistrzostwie
![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No fajnie że jest już w Krakowie, tylko żeby badania przeszedl... Mimo że ma miec umowe na pól roku z przedlużeniem na kolejny rok to wolabym żeby cos jednak coś zagra w tej rundzie;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
No to Isek mam nadzieję żeś zdrowy chłopina i będziesz w naszej lidze obijał w środku pola gwiazdeczki typu Sztilicze i czy Iwańskie. Jak podpiszesz to chłopie cały tydzień w aucie słucham Reggae
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
"Issa w niedzielę będzie mógł wypocząć po długiej podróży z Afryki do Europy, a w poniedziałek przejdzie kompleksowe badania medyczne."
Czy aby na pewno ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|