The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2010, 12:01
korzychxp napisał(a):Wyświetl post
Ale statystyki gosc ma ciekawe, grał w kazdym meczu po 90 minut i tylko 1 brama. Juz ja lepszych ludzi bym znalazł na transfermarkcie. Ale tak, do taktyki trenera nie podpasują, no i mentalnie nie będą tacy jak on chce, a do tego musiałby kosztowac max 300 tys euro i zgodzic sie na półroczny kontrakt motywacyjny.
Przecież to nie jest napastnik, tylko defensywny pomocnik mózgu.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
korzychxp
Member

Od: 01.2007

Stary 06.02.2010, 12:51
sorry ale sugerowałem się "Positionsdetails: offensives Mittelfeld", a tu nawet 1 asysty brak. No i w sumie po co nam defensywny pomocnik? No coz. Pomyliłem sie.
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 06.02.2010, 12:57
A Issa Ba w ogole istnial?

Mam pytanie, kogo w tej chwili mamy w drugiej linii, bo w ataku wykartkowanego Maleckiego i Marcelo.

LOBODZINSKI - JIRSAK - DIAZ - KIRM ?

Sobol sie leczy, Maly musialby i tak z BOTem zagrac w ataku (gdyby nie kartki), Gargula pewnie koncowka sezonu.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 06.02.2010, 13:17
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
Wisła składała ofertę Janowi Kozakowi , miał ofertę z Wisły i Brasowa ale włączyła sie Timisoara i nas przebiła podobno dostał 200 tys euro na rok.

to taka wiadomość żeby nikt nie mówił ze Skorża nic nie robi ale rynek jest trudny a po drugie Rumunów stać aby ryzykować dłuższy kontrakt z co by nie mówiąc raczej nie wybitnym graczem Wisła podobno chciała na poczatek półrocznej umowy

http://aktualne.centrum.sk/sport/fut...41&tro6475_1_0

tylko nie płaczcie znowu
Jeżeli Łobodzińskiemu i Gargule dano kontrakty powyżej 300 tys. euro, to trudno, żebyśmy mieli pieniądze na wartościowszych piłkarzy od tej dwójki.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 06.02.2010, 13:28
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli Łobodzińskiemu i Gargule dano kontrakty powyżej 300 tys. euro, to trudno, żebyśmy mieli pieniądze na wartościowszych piłkarzy od tej dwójki.
to jedna strona medalu ale kto sobie wyobrażał że Garguła sie tak rozsypie a po drugie czy przyszedłby tu za mniejsze pieniądze ?

z Kozakiem to chodziło bardziej o długość kontraktu Wisła chciała zapewne sprawdzić jak sobie poradzi przez poł roku zanim da dłuższy kontrakt bo kolejnych średnich graczy nie potrzebujemy Rumuni dali 2 letni.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 06.02.2010, 13:42
Na ten czas Wisła może spróbować Marcelo i Piotrka Brożka w ataku, no cóż trzeba trzymać kciuki za rekonwalescentów i ewentualne ruchy transferowe.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.02.2010, 13:54
Właśnie podczas derbów Liverpoolu, Nahorny wspomniał o Timie Cahillu. Od 2004 roku koleś strzelil najwięcej bramek głową do dzisiaj.Dokłądnie 22. I nic nie byloby dziwnego w tym gdyby nie fakt, że Cahill ma 178 cm wzrostu, a tyle samo bramek strzelil Peter Crouch, który jak wiadomo jest o 20 cm wyższy... To tak apropos poszukiwań Macieja Skorży, który się uparł jak szczerbaty na suchara, zeby sprowadzic centra na szpice Wisły. Tak w ogóle to sie zstaniwam jak możemy nawiązać walkę z Europą kiedy u nas wyznacznikiem wartości zawodnika jest wzrost i szybkośc , miast techniki czy zmysłu do gry kombinacyjnej. A podobno to Wyspiarze graja kick and rush...
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 06.02.2010 o godz. 13:56.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.02.2010, 14:21
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Właśnie podczas derbów Liverpoolu, Nahorny wspomniał o Timie Cahillu. Od 2004 roku koleś strzelil najwięcej bramek głową do dzisiaj.Dokłądnie 22. I nic nie byloby dziwnego w tym gdyby nie fakt, że Cahill ma 178 cm wzrostu, a tyle samo bramek strzelil Peter Crouch, który jak wiadomo jest o 20 cm wyższy... To tak apropos poszukiwań Macieja Skorży, który się uparł jak szczerbaty na suchara, zeby sprowadzic centra na szpice Wisły. Tak w ogóle to sie zstaniwam jak możemy nawiązać walkę z Europą kiedy u nas wyznacznikiem wartości zawodnika jest wzrost i szybkośc , miast techniki czy zmysłu do gry kombinacyjnej. A podobno to Wyspiarze graja kick and rush...
Eeee tam pleciesz ... Maciej szuka wysokiego napastnika a nie piłkarza który potrafi grać i strzelać gole dyńką.. To jest subtelna różnica... ;-) Ma być wysoki reszta to inna para kaloszy... Dziwię się dlaczego Maciej nie spełnił swych marzeń w tym zakresie kontraktując Jakuba "Frankensteina" Dziółkę... O przepraszam już wiem Dziółka nie jest wolnym zawodnikiem trzeba by za niego płacić...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.02.2010 o godz. 14:24.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.02.2010, 14:46
Wiadomo coś z tym całym Issa Ba? wylądował już?czy go może śnieg zasypał No niby ma być dzisiaj ale wolałem zapytać
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 06.02.2010, 15:11
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo coś z tym całym Issa Ba? wylądował już?czy go może śnieg zasypał No niby ma być dzisiaj ale wolałem zapytać
Zatrzymała go śnieżyca w Dakarze

A dzięki Bronexowi odkryłem , że jednak Maciej ma inną taktykę. Szuka wysokiego napstnika, żeby wrzucać mu piłki w pole karne, które to on zgra głową na kogoś innego i ten inny strzeli gola. Chytrze panie Macieju ;-)!!!
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 06.02.2010, 15:34
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Zatrzymała go śnieżyca w Dakarze

A dzięki Bronexowi odkryłem , że jednak Maciej ma inną taktykę. Szuka wysokiego napstnika, żeby wrzucać mu piłki w pole karne, które to on zgra głową na kogoś innego i ten inny strzeli gola. Chytrze panie Macieju ;-)!!!
Maciek właśnie dostał mmsa od Issy z podpisem "Zaraz będę! Czekajcie!"

http://z.about.com/d/goindia/1/0/N/4...amelsafari.jpg
Ostatnio edytowane przez Bronex : 06.02.2010 o godz. 15:37.
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 06.02.2010, 16:00
Siedzę na lotnisku już cały dzień i nikogo z Wisły który by odbierał I.Ba nie ma.Dam znać po 20 bo wtedy jest przedostatni przylot dzisiaj do Krakowa
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 06.02.2010, 16:06
donecki napisał(a):Wyświetl post
Siedzę na lotnisku już cały dzień i nikogo z Wisły który by odbierał I.Ba nie ma.Dam znać po 20 bo wtedy jest przedostatni przylot dzisiaj do Krakowa
Słyszałem ,że bedzie lądował w Pyrzowicach
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Stary 06.02.2010, 16:09
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Słyszałem ,że bedzie lądował w Pyrzowicach
Tam też mam informatorów)
Odpowiedz cytując
Edo
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 06.02.2010, 16:49
Niektórym się tu głowy gotują. Jak przychodzi okienko transferowe to podpalają się każdym kitem dziennikarskim i zapominają że istnieje coś takiego jak strona oficjalna klubu. Przychodzący nowy tydzień pewnie da nam kilka odpowiedzi na pytania, które nas nurtują. Ja spokojnie czekam i mam nadzieję, że jednak ze dwóch czy trzech piłkarzy wzmocni Wisełkę.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.02.2010, 17:44
donecki napisał(a):Wyświetl post
Skontrolujesz każdego czarnego ?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 06.02.2010, 17:54
Brożek: ściągnąć do Wisły Nowaka
Cytat:
Wisła Kraków wciąż poszukuje piłkarzy mogących wzmocnić linię ofensywną zespołu. Paweł Brożek przekonuje, że najlepszym wyborem byłby napastnik GKS-u Bełchatów, Dawid Nowak.

Nowak ma ważną umowę z GKS-em do końca sezonu i już teraz może się związać umową z innym klubem. Ofertami kusiły go Polonia Warszawa i właśnie Wisła. Ponoć piłkarz chciałby przenieść się do Krakowa, ale do porozumienia nie doszło.

Zdaniem Pawła Brożka pozyskanie napastnika "Brunatnych" byłoby bardzo dobrym posunięciem. - Jeśli miałbym kogokolwiek polecić, to byłby to Dawid Nowak - zdradził piłkarz Wisły w rozmowie z "Gazetą Wyborczą".

Brożek przekonuje, że jeżeli klub chce się zdecydować na zakup napastnika, to powinien być to piłkarz mogący faktycznie wzmocnić drużynę. - A nie taki, co strzela dwie bramki na sezon - mówi snajper Wisły.

Jak na złość zaledwie dwie bramki zdobył w tym sezonie Dawid Nowak. Jednak usprawiedliwia go fakt, że z powodu kontuzji na boisku spędził niewiele ponad 300 minut.

by wp.pl
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Stary 06.02.2010, 17:59
Z wiekszych lotnisk Europy po przesiadce z Dakaru nie przyleciał nikt o takim nazwisku chyba że w papierach ma inne dane)))
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 06.02.2010, 18:04
Tak, "bog" przyleci Lufthansa, transfer piecdziesieciolecia... Ciekaw jestesm czy zdazymy faktycznie kupixc choc jednego Pilkarza
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.02.2010, 18:06
Jest Ba .............

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._poniedzialek/
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki".
Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.02.2010, 18:11
Styk83 napisał(a):Wyświetl post
Jest Ba .............

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._poniedzialek/
Uff, a ja się bałem, że na piechotę idzie (jak wiecie kto).
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Stary 06.02.2010, 18:13
Czadowo. Mistrza mamy już w kieszeni!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 06.02.2010, 18:17
Kurde a ja jednak myślałem, że go zasypało żartuje Dobrze, że nie wyciął numeru typu uciekam lepszego klubu bo mi zapłacili więcej

Edit

picasso przemycili go w walizce mniej więcej jak w kilerze

http://www.youtube.com/watch?v=8mEG2axK85c

Początek w takiej walizce dużej

P.s mam nadzieje,że bana za to nie będzie to tylko żart
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 06.02.2010 o godz. 18:25.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.02.2010, 18:19
ale jak on do nas dotarł?przecież wszystkie lotniska były obstawione naszymi ludźmi...
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 06.02.2010, 18:25
pchelas napisał(a):Wyświetl post
Czadowo. Mistrza mamy już w kieszeni!
No nie do końca, Ba jeszcze nic nie podpisał
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez pikey : 06.02.2010 o godz. 18:26.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 06.02.2010, 18:44
pikey napisał(a):Wyświetl post
No nie do końca, Ba jeszcze nic nie podpisał
Zawsze mozna łyknąc tego wielbłąda z pod niego, o ile Ba to ten na górze.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
DarekK_11
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 06.02.2010, 18:44
Oprócz Ba przydałby się jeszcze napastnik zanim zaczniemy mówić o Mistrzostwie
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II

http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg

Pakiet - 8 PLN

Kontakt:
Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 06.02.2010, 18:51
No fajnie że jest już w Krakowie, tylko żeby badania przeszedl... Mimo że ma miec umowe na pól roku z przedlużeniem na kolejny rok to wolabym żeby cos jednak coś zagra w tej rundzie;/
Odpowiedz cytując
Edo
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 06.02.2010, 19:09
No to Isek mam nadzieję żeś zdrowy chłopina i będziesz w naszej lidze obijał w środku pola gwiazdeczki typu Sztilicze i czy Iwańskie. Jak podpiszesz to chłopie cały tydzień w aucie słucham Reggae
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 06.02.2010, 19:11
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Uff, a ja się bałem, że na piechotę idzie (jak wiecie kto).
"Issa w niedzielę będzie mógł wypocząć po długiej podróży z Afryki do Europy, a w poniedziałek przejdzie kompleksowe badania medyczne."

Czy aby na pewno ?

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów