|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie pomyliłeś... nazywa się to Wściekły pies. Nalewasz na dno sok malinowy, dolewasz taką samą objętość wódki i dajesz jedną kroplę tabasco
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dzieki
a tak wogole, to jaka wodke do tego polecacie? zwykly Absolut bedzie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś na jakiej ulicy w podgórzu jest punkt sprzedaży kkm ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Na przykład na Dworcu masz takie skrytki. Za 2 zeta o ile mnie pamięć nie myli.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
w Galerii Krakowskiej też są takie skrytki.
Cena zazwyczaj 2 zł ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Są tu jacyś bankowcy? Albo ktoś wysyłał kasę do USA?
Muszę przesłać ok. 400 $ na rachunek w USA. Pytanie: -bardziej się opłaca bankiem (mBank) czy Western Union albo czymś takim? WU chce 40 $ prowizji od takiej kwoty, ale podejrzewam że Banki wezmą nie mniej... -skąd mam wziąć numer IBAN, jeżeli w USA takich nie mają... Mam jakiś routing number i account number. ? ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
U mnie w banku jest tak, że do USA nie jest wymagany IBAN w formularzu przelewu, bo tam w ogóle mają porypany system rachunków . Wpisujesz normalnie nr r-ku (account number). A ten routing number to jest numer rozliczeniowy. Masz kod SWIFT?Zdaje się jednak, że w WU Ci taniej wychodzi,,,
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 04.02.2010 o godz. 12:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wymyśliłem teraz Paypala, w sumie chyba najtaniej. Bo 1/4 kwoty przelewu to śmiech na sali x.X
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
jesli ten ktoś ma skonfigurowane konto paypal z rachunkiem bankowym/kartą to wypłaci kase normalnie w bankomacie
a kasa z konta/karty na pp idzie w kilka sekund |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moneybookers nie obsluguje USA... Właśnie przeglądam ten PayPal i chyba nawet jeżeli by dopiero założył tam konto, to nie ma problemów z odbiorem przelewu na konto? Prawda?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Poleci ktoś internetowy sklep z luźnymi ciuchami do ubrania na co dzień ? Jeansy, podkoszulki, bluzy, buty(najlepiej firmowe) ? Coś typu andegrand.pl tylko normalny styl, nie skate.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pracuje ktoś z was w Can-Packu na Jasnogórskiej? lub ocierał się o prace tam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
jest jutrzejszy mecz Wisła - Mizo w TV?
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
hymm nie wiem czy dobry temat wybrałem ale ... mam sprawę bo jestem właśnie na kupnie telefonu i nie wiem jaki zakupić. Chodzi mi bardziej o taki multimedialny kom ale bardziej kierował bym się w stronę muzyczną ... Mogę na niego wydać około 400 zł.. ;-) Najlepiej żeby to był SE bo takiego posiadam i jestem bardzo zadowolony (niestety się już troche tyra) ... mógłby ktoś jakiś konkretny model polecić albo doradzić.. ;-) ?
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Do Bartuk1906
Ja obecnie posiadam SE c510 i jestem zadowolony z niego,spełnia moje oczekiwania.Dokupiłem sobie do niego karte 4gb i muzy ma w ch... Tylko słuchawki mi nie odpowiadają,wole takie wkładane do uszu,ale to juz jak kto woli.Za tel dalem symboliczna złotówke w Erze ![]() Powód: brak cytatu
Ostatnio edytowane przez Kordel : 04.02.2010 o godz. 20:43.
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ja polecam muzyczny W880i jedyna wada w nim to troche nie wygodne klawisze
3 kolory do wybrania Bardzo Cienki i lekki telefon Polecam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Kosztuje jednak troche więcej niż 400 zł. Na allegro widziałem wyprzedaż jakiegos sklepu, i nowy był za 465 zł ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008