The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Kto Mistrzem?
Chelsea 146 25,30%
Arsenal 75 13,00%
Man United 251 43,50%
Liverpool 67 11,61%
Inny zespół 38 6,59%
Głosujących: 577. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.12.2009, 17:56
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
I jak zwykle Arsenal w drugie czesci dominował - mistrz drugiej połowy (Wenger). Rozklepana druzyna Hull po przerwie, Almunia obroniony karny. Liga stała sie bardzo atrakcyjna - wystarczy popatrzec na góre tabeli. W meczu z WHU Chelsea wcale nie musi wygrac. Mysle, ze i dzisiaj moze byc ciekawie.
No i jest ciekawie,tylko nie sądzę aby WHU dowiozło ten wynik do końca. Póki co to Chelsea bezbarwnie w gruncie rzeczy,ale pewnie rzucą się na Młoty w drugiej połowie. Jakoś spokojny jestem o to,że Młoty polegną,średnio się prezentują i to,że prowadzą to raczej zasługa słabej postawy Chelsea niż dobrej gry gospodarzy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.12.2009, 20:25
Zwycięstwa nie dowieźli,ale remis też nie jest taki zły. Zawsze to 4 pkt straty Manchesteru do Chelsea,a nie 6
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.01.2010, 23:07
Noooo wreszcie na wyspach szaleństwo Kto oglądał dzisiejsze derby Manchesteru wie o czy piszę. Kibice ze skrajnych sektorów cały mecz na stojąco (a wiadomo czym to grozi w Anglii), latające szkoło itp. Butelka w głowie gracza City niczym nóż w głowie Baggio I jeszcze wynik jak dla mnie miód malina. Żeby nie było mało to bramka w doliczonym czasie dająca awans Man Utd. Na prawdę super się to oglądało.
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 27.01.2010 o godz. 23:10.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 27.01.2010, 23:22
http://redlog.pl/2010/01/26/kiedy-me...bryku-cantony/ troszkę obok tematu ale warto przeczytac. Żałuję że nie obejrzałem tych derbów postaram się obejżec powtórkę, może wstanie nadzieja że wróci normalnośc ;]
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 27.01.2010, 23:30
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Noooo wreszcie na wyspach szaleństwo Kto oglądał dzisiejsze derby Manchesteru wie o czy piszę. Kibice ze skrajnych sektorów cały mecz na stojąco (a wiadomo czym to grozi w Anglii), latające szkoło itp. Butelka w głowie gracza City niczym nóż w głowie Baggio I jeszcze wynik jak dla mnie miód malina. Żeby nie było mało to bramka w doliczonym czasie dająca awans Man Utd. Na prawdę super się to oglądało.
Szaleństwo było już w 1. meczu Kibice United odpalili race, pomiędzy sektorami odbywała sie wymiana telefonów i zapalniczek, a nawet krzesełek.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.01.2010, 23:42
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Noooo wreszcie na wyspach szaleństwo Kto oglądał dzisiejsze derby Manchesteru wie o czy piszę. Kibice ze skrajnych sektorów cały mecz na stojąco (a wiadomo czym to grozi w Anglii), latające szkoło itp. Butelka w głowie gracza City niczym nóż w głowie Baggio
Ty generalnie musisz mieć źle poukładane w głowie.

Cytat:
Noooo wreszcie na wyspach szaleństwo

Cytat:
Butelka w głowie gracza City niczym nóż w głowie Baggio

To są kibice? TO JEST HOŁOTA. Mam nadzieję ze u nas wkrótce będzie taki spokój, jak np na meczach w Hiszpanii. Daj Bóg.

Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.01.2010, 23:53
Chłopie chyba źle odebrałeś mojego posta. Nie wiem co twoja poukładana głowa wymyśliła... ale wyobraź sobie że nie chodziło mi o latające przedmioty tylko atmosferę która nie przypominała wyspiarskiego stylu. Nie wiem czy zauważyłeś taki mały znaczek przy zacytowanym zdaniu. Nie będę tłumaczył bo twoja poukładana głowa pewnie sama do tego dojdzie. A co do cytatu że szaleństwo na wyspach to chyba masz jednak Ty źle poukładane w głowie. Chodzi ci o to że stali czy że darli morde? Co cię tak oburzyło jak byś mógł wytłumaczyć?
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 31.01.2010, 17:53
Jaka piękna bramka Almuni

Pirat - byłeś na jakimś meczu w Hiszpanii?
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.01.2010, 17:57
Man Utd - mistrz gry z kontry.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 31.01.2010, 18:39
Kanonierzy bez armat - i tyle w temacie. Dziwię się bardzo Wengerowi, że w zimowym okienku transferowym nie pozyskał żadnego napastnika. Co z tego, że średniakom ładują po 3-4 bramki i mają ich najwięcej strzelonych w całej Premiership, skoro gdy przychodzi mecz z Chelsea czy Man U właśnie kompletnie zawodzi wykończenie akcji?

Vermaelen i gol na 1:3.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Stary 31.01.2010, 19:25
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Jaka piękna bramka Almuni
I piękna akcja Nani'ego przy tym, nie spodziewałam się

A jak tak czasem patrzę na Rooney'a na boisku, to zastanawiam się czy on ma płuca?
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 31.01.2010, 20:22
unpredictable_wislaczka napisał(a):Wyświetl post
A jak tak czasem patrzę na Rooney'a na boisku, to zastanawiam się czy on ma płuca?
Nie wiem, ale przy akcji na 2:0 chyba pobił rekord Bolta na 100m... mizga. (mimo, że średnio go lubię)
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Stary 31.01.2010, 20:23
A za tydzień jak Chelsea <3 stuknie na Stamford Bridge Arsenal, to Arsenal mistrza ma z głowy.
Odpowiedz cytując
Kyno
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 31.01.2010, 20:34
kosaTS napisał(a):Wyświetl post
A za tydzień jak Chelsea <3 stuknie na Stamford Bridge Arsenal, to Arsenal mistrza ma z głowy.
Arsenal mistrza ma zgłowy przez najbliższe pare lat.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Stary 31.01.2010, 20:38
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, ale przy akcji na 2:0 chyba pobił rekord Bolta na 100m... mizga. (mimo, że średnio go lubię)
Dokładnie o tę akcję mi chodziło Szczególnie jak zobaczyłam na powtórce, skąd w ogóle zaczął biec pod bramkę Arsenalu.

W meczu Chelsea z Arsenalem najlepszy byłby remis

ed: @kosa, to akurat niestety dosyć częste zjawisko w Anglii,że ja drużyna przegrywa, to kibice wychodzą wcześniej ;/
Ostatnio edytowane przez unpredictable_wislaczka : 31.01.2010 o godz. 20:44.

Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Stary 31.01.2010, 20:41
Kyno napisał(a):Wyświetl post
Ostatnie mistrzostwo w sezonie 2003/2004. Ale gorszych kibiców w Premiership jak ma Arsenal to nie widziałem...
Jak Wisła przegrywała z Lechem w Krakowie 1:4 to krzyczeliśmy jak głupi i tak
a Arsenal atakował dzisiaj, walki nie można im odmówić, strzelili bramke, mogli strzelić nawet drugą, a kibice wychodzili powoli od 70min. Irytować ich jedynie mogła postawa Almunii.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 31.01.2010, 21:02
Kyno napisał(a):Wyświetl post
I niestety jedna z głównych tego przyczyn to Wenger. Nie ma mentalności zwycięzcy, prowadzi Arsenal tak, jakby z góry przed sezonem zakładał, że 3-4 pozycja to maksimum. Owszem, grają fajną, szybką piłkę, na którą się miło patrzy, ale w decydujących momentach ten zespół zawodzi. Brakuje charakteru, a niedawne sięgnięcie po Sola Campbella rozpatrywać należy jako krzyk rozpaczy, a nie wzmocnienie drużyny. Moim zdaniem Kanonierom przydałby się ktoś nowy, ze świeżym spojrzeniem na ten zespół i pomysłem co zrobić, żeby walczyć o najwyższe cele. Jedynym ratunkiem dla Wengera jest Liga Mistrzów, na razie losowanie było dla niego pomyślne (FC Porto), ale dalej już będzie zdecydowanie trudniej.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 01.02.2010, 10:18
MCX napisał(a):Wyświetl post
I niestety jedna z głównych tego przyczyn to Wenger. Nie ma mentalności zwycięzcy, prowadzi Arsenal tak, jakby z góry przed sezonem zakładał, że 3-4 pozycja to maksimum. Owszem, grają fajną, szybką piłkę, na którą się miło patrzy, .
I na tle słabszych rywali idą za tym punkty. W starciach o "wszytko"jest niemal pewne,że dostaną oklep. Wenger za dużo wg mnie stawia na młodzież. Brak doświadczonych grajków -widać to gołym okiem. Jednak właścicielom Arsenalu taka sytuacja odpowiada. Kanonierzy zawsze są brani pod uwagę jako pretendenci do tytułu,choć wszyscy wiedzą,że są na to za....no właśnie.Bo słabi nie są,tylko tacy,no nie wiem ciężko mi ich porównać z MU czy CHFE i nawet MC. Ewidentnie czegoś im brakuje,jak dla mnie wyjadaczy,choć mogę się mylić. Jak we wszystkim przesada nie jest dobra, i tak w tym wypadku chyba Wenger przesadził z liczbą młodych na boisku. Za rok,dwa nikt nie będzie się już ekscytował meczami Arsenalu z czołówką,bo tak naprawdę wynik będzie łatwy do odgadnięcia przed spotkaniem.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 02.02.2010, 09:58
Nie wiem czy było już pisane ale po raz pierwszy w historii TV, mecz MU-Arsenal był transmitowany w 3D. Według telewidzów jest to rewolucja w pokazywaniu meczów i najprawdopodobniej jest to przyszłość transmisji telewizyjnych.

P.S.
Zazdroszczę tym co widzieli.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.02.2010, 10:53
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy było już pisane ale po raz pierwszy w historii TV, mecz MU-Arsenal był transmitowany w 3D. Według telewidzów jest to rewolucja w pokazywaniu meczów i najprawdopodobniej jest to przyszłość transmisji telewizyjnych.

P.S.
Zazdroszczę tym co widzieli.
Co ciekawe transmisja 3D była tylko w kilku pubach na terenie Anglii i Szkocji i z obawy wielkiego zainteresowania nie podano do publicznej wiadomości które to lokale.
the end
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 22.02.2010, 15:59
Cisza taka a jakże ciekawe rzeczy dzieją się nad Tamizą.

Po pierwsze. Kto by przewidział,że MU polegnie z Evertonem?Diabełki nic specjalnego nie grały, to samo zresztą Everton ale szczęście sprzyjało jednak tym drugim. MU sprawiało wrażenie zespołu,który jest pewny tego,że prędzej czy później dopadnie Everton i zgarnie 3 pkt. Kunktatorstwo widać się nie opłaciło. W ogóle mecz był taki sobie. Szczęście,że zaraz po meczu w Liverpoolu był pojedynek CHFC,i każdy mógł zobaczyć jak wygląda dojrzała gra,zespołu pewnego swojej wartości. Atakował Wolverhampton, znaczy atakował,coś tam konstruował, a CHFC w sumie ograniczała się do destrukcji,mądrej destrukcji. Kontrolowali przebieg meczu całkowicie. Wygrana CHFC zasłużona. Kolejka ta wybitnie pokazała,że mimo wszytko CHFC ma największy potencjał taktyczny w lidze. Jak stary Lis walczyli z Wilkami. Nie ma szans,aby ktoś ich dogonił i próbował zgarnąć im mistrzostwo. Są drużyną kompletną. Na dziś najlepsza ekipa w Anglii. Sensacją będzie jak nie zdobędą mistrzostwa.

Całkowitym rozczarowaniem była dla mnie mecz City z Liverpoolem. Do tragicznej gry tych ostatnich jestem przyzwyczajony,nigdy mi się nie podobali. Raz im się udało w LM i jadą na kicie do dziś dnia. A są zwyczajnie przeciętni. Do tego ten ich Torres nijak się nie ma do Rooneya,a co dopiero do Anelki i Droghby. No ale oni na nim opierają swoją wyjątkowość. Ale Liverpool jaki jest każdy widzi. Natomiast City....ich w ogóle nie ma. Napisać,że grają bezbarwnie to za dużo napisać. Zaro ładu i składu w ich wykonaniu. Zżymałem się,że jak zatrudnią dobrego trenera to przynajmniej będą grać poukładaną grę. Ha,ileż się pomyliłem. Grają większe dno niż za poprzednika. Żeby było śmieszniej, Mancini wpuszcza na ostatnie minuty Bellamego i nie wiem kogo chciał tym ruchem postraszyć,no chyba ,że niegrzeczne dzieci,aby rodzice mieli kim je straszyć. Myślałem,że Włoch ogarnie to wszystko z lepszym skutkiem, a żadnej poprawy w żadnym elemencie gry MC nie widzę. Jedyne co mnie zastanawia czy pozwolą Manciniemu na ściąganie takiego szrotu jak Bellamy. Bo skoro zespół jest poukładany jak za poprzednika to i pewnie transfery będą podobne. W sumie szkoda mi arabskich szejków. Wszytko wygląda na to,że kasę utopią i nic nie ugrają.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 22.02.2010 o godz. 16:32.
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.02.2010, 16:31
Niektórzy przewidzieli porażkę MNU

W temacie o bukmacherce tak typowałem:

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=6340
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 22.02.2010, 16:36
salek napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy przewidzieli porażkę MNU

W temacie o bukmacherce tak typowałem:

http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=6340
Gratuluje.

No fakt. Smutne to ale rzeczywiście wystarczy powstrzymać Rooneya aby pograć z MU. Świadczy to tylko o ich dryfowaniu ku przeciętności.
Odpowiedz cytując
Pauwe
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.02.2010, 17:18
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Cisza taka a jakże ciekawe rzeczy dzieją się nad Tamizą.

Po pierwsze. Kto by przewidział,że MU polegnie z Evertonem?Diabełki nic specjalnego nie grały, to samo zresztą Everton ale szczęście sprzyjało jednak tym drugim. MU sprawiało wrażenie zespołu,który jest pewny tego,że prędzej czy później dopadnie Everton i zgarnie 3 pkt. Kunktatorstwo widać się nie opłaciło. W ogóle mecz był taki sobie. Szczęście,że zaraz po meczu w Liverpoolu był pojedynek CHFC,i każdy mógł zobaczyć jak wygląda dojrzała gra,zespołu pewnego swojej wartości. Atakował Wolverhampton, znaczy atakował,coś tam konstruował, a CHFC w sumie ograniczała się do destrukcji,mądrej destrukcji. Kontrolowali przebieg meczu całkowicie. Wygrana CHFC zasłużona. Kolejka ta wybitnie pokazała,że mimo wszytko CHFC ma największy potencjał taktyczny w lidze. Jak stary Lis walczyli z Wilkami. Nie ma szans,aby ktoś ich dogonił i próbował zgarnąć im mistrzostwo. Są drużyną kompletną. Na dziś najlepsza ekipa w Anglii. Sensacją będzie jak nie zdobędą mistrzostwa.

Całkowitym rozczarowaniem była dla mnie mecz City z Liverpoolem. Do tragicznej gry tych ostatnich jestem przyzwyczajony,nigdy mi się nie podobali. Raz im się udało w LM i jadą na kicie do dziś dnia. A są zwyczajnie przeciętni. Do tego ten ich Torres nijak się nie ma do Rooneya,a co dopiero do Anelki i Droghby. No ale oni na nim opierają swoją wyjątkowość. Ale Liverpool jaki jest każdy widzi. Natomiast City....ich w ogóle nie ma. Napisać,że grają bezbarwnie to za dużo napisać. Zaro ładu i składu w ich wykonaniu. Zżymałem się,że jak zatrudnią dobrego trenera to przynajmniej będą grać poukładaną grę. Ha,ileż się pomyliłem. Grają większe dno niż za poprzednika. Żeby było śmieszniej, Mancini wpuszcza na ostatnie minuty Bellamego i nie wiem kogo chciał tym ruchem postraszyć,no chyba ,że niegrzeczne dzieci,aby rodzice mieli kim je straszyć. Myślałem,że Włoch ogarnie to wszystko z lepszym skutkiem, a żadnej poprawy w żadnym elemencie gry MC nie widzę. Jedyne co mnie zastanawia czy pozwolą Manciniemu na ściąganie takiego szrotu jak Bellamy. Bo skoro zespół jest poukładany jak za poprzednika to i pewnie transfery będą podobne. W sumie szkoda mi arabskich szejków. Wszytko wygląda na to,że kasę utopią i nic nie ugrają.
Everton jest na fali wznoszącej od kilku miesięcy , nie licząc meczu derbowego z Liverpoolem (0:1), piłkarze Moyesa nie przegrali w Premier League od listopada 2009 !( kiedy to też nota bene przegrali derby Merseyside) - tak więc można było przypuszczać,że Man U nie będzie miał łatwo .Osobiście liczyłem na remis - ale bardzo miło się rozczarowałem.

Rzeczywiście w tej chwili Chelsea jest głównym faworytem do zdobycia mistrzostwa. Mają najbardziej wyrównany skład i najwięcej indywidualności w zespole.

Nie porównywałbym w tym momencie Torresa do Rooneya czy Anelki .Hiszpan powrócił do zespołu po kontuzji kolana - wszedł dopiero w drugiej połowie .Gdy był zdrowy i w formie -miał taki sam -duży wpływ na swój zespół jak Ronney czy Drogba.

Dałbym jeszcze czas Manciniemu - obecna drużyna to zespół stworzony przez Hugesa - ale zgadzam się że wielkie transfey nie przekładają się na gre drużyny MC.
Duży progres formy zanotował Tottenham po objęciu go przez Redknapa. Zdecydowanie postawił w ataku na Defoe i Croucha i to się opłaciło.

A co do Liverpoolu - to dla mnie jedno wielkie nieporozumienie w tym sezonie .Ostatnie transfery to totalna porażka Degen czy Kyrgiakos ( ) , Maxi ( jeszcze jeszcze) -ale juz 20 mln za Aquilaniego to szczyt wszystkiego! Czas Beniteza już chyba się skończył .
Ostatnio edytowane przez Pauwe : 22.02.2010 o godz. 17:21.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.02.2010, 23:41
Gratuluje.

No fakt. Smutne to ale rzeczywiście wystarczy powstrzymać Rooneya aby pograć z MU. Świadczy to tylko o ich dryfowaniu ku przeciętności.

United zeby cos ugrac musza poprawic obrone,inaczej beda przegrywac jak z Tofkami i tyle

Sam Rooney zmienil sie od czasow odejscia Christiano,troche "wydoroslal" no i gra bardziej dla druzyny.

jesli mialbym typowac Mistrza to chyba jednak Chelsea jesli ich jakis kryzys nie dopadnie,no i Arsenal chcilabym zeby cos zamieszal ale od 4 lat probuja i nic...
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.02.2010, 13:48
Ma ktos moze linka do SOPCASTA do POLSKIEJ transmisji meczu Chelsea - ManC ?
Na meczyli.pl i soccer-live.pl nie ma
Ostatnio edytowane przez mic : 27.02.2010 o godz. 13:51.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 27.02.2010, 13:59
mic napisał(a):Wyświetl post

BTW, o co chodzi z Terrym (?), ze taka napinka ?
Ale o którą sprawę pytasz?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.02.2010, 14:01
Ale o którą sprawę pytasz?
Juz wiem, chodzilo mi o ta sprawe z modelka (dziewczyna kumpla)
Odpowiedz cytując
Serwatkus
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 27.02.2010, 20:05
Chyba kolejna urwana noga w Arsenalu... Tym razem Ramsey
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 27.02.2010, 20:10
Ja .......ę, strasznie to wyglądało.
Czy nie ma bata na jebanych drewniaków nie potrafiących robić nic innego poza polowaniem na nogi rywala?

Pewno dostanie bana na 3 mecze po czym znowu kogoś połamie.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów