|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Na pewno nie wolno palić w Baccaracie na Stolarskiej
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Niech ktoś pomoże bo mnie zaraz szlag trafi. Cały czas w photoshopie robi mi się jako kursor "Rączka"... Da się coś z tym zrobić?
![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam problem Bo jak chce pobrać muzykę z zrzuty czy innej stronie tego typu to jak daje pobierz to zamiast się ściągać wyskakuje mi nowa strona z quicktime-em i odtwarza muzykę... ;-/
Co zorbić żeby sie normalnie pobierało ... chyba że tak ma być a ja coś źle robie... ;-/ ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
lub wylacz wtyczke, narzedzia dodatki wtyczki poszukaj tam quick time i daj wylacz
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Miał ktoś praktyki w hotelu Cracovia? Jak tam jest? Mili ludzie? bo w Maju mam tam akurat;>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|||
|
Bartuk1906 napisał(a):
bercik860 napisał(a):
Kamil napisał(a):
Dzięki Bossy ;-) wszystkie rady oki ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
||
![]() |
||
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
ktoś ma link do nagrania dźwiękowego jak polak , chłopak gra prawdopdoobnie w CS-a i po prostu dostaje szajby jak przegrywa z laikiem.
Klnie, rozwala pokój kolegi, chce go pobić. Prawdopodobnie gra w CS-A. teksty typu " co za fartuch .......***y , co za **uj " może coś pomoga ;-) szukałem na wrzucie i na YT, ale nie jestem pewien czy grał akurat w CS-A. nagranie ma bodaj 3 minuty ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
poszukuje liste koncertow jakie bede w KRK w lutym.
gdzies cos takiego jest, czy moze ktos takowa liste posiada etc? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
tutaj masz całkiem dużo ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Istnieje darmowa smsowa bramka internetowa do wysylania esow do Play Fresh...?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jaka jest różnica pomiędzy znaczkami "w przybliżeniu" takie pofalowane = oraz = z kreseczką pofalowaną nad nim?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Na kuchni jest lajcik Kiedyś szefem był tam taki pan Edward trochę przytrzymany ale pozostali okej ( przynajmniej jak ja byłem to robiliśmy co chcieliśmy) pan Jurek i Wojtek dają czadu Na kelenerce i recepcji nie wiem jak jest bo mi się bardzo spodobało na kuchni to zostałem na 4 tygodnie. Ale i tak najlepsze są wypady do magazynu i na szwedzki. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jeśli chodzi o te symbole to zawsze kiedy sie z nimi spotykałem oznaczały to samo, czyli - w przybliżeniu tak jak napisałeś, wydaje mi się że to są po prostu dwa sposoby zapisu jak dla wielu funkcji w matematyce ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Też zawsze myślałem, że to to samo ale chcę się upewnić. Jak by ktoś miał info o jakiejś subtelnej różnicy miedzy nimi to proszę o wpis ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
potrzebuje założyć konto w banku ,jaki bank polecicie ? wiadomo zależy mi na karcie i najlepiej gdyby prowadzenie konta nic nie kosztowało ,podobnie jak wpłaty i wypłaty z bankomatu
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
prowadzenie konta za darmo, przelewy wewnątrz banku za darmo, do innych bodaj 50 gr. a i bankomatów jest sporo ;] ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Zobacz sobie - ode mnie mBANKhttp://wislakrakow.com/forum/showthr...731#post839731 ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Bankomaty darmowe to aż cztery sieci, także dla osób o nie wielkim budżecie, szukającym konta typowo rozliczeniowego, ekonto jest zdecydowanie najlepsze... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie można zakupić jakiś dobry alkomat?
oraz zna ktoś jakieś sprawdzone biuro podróży, które organizuje 3 lub 4 dniowe wycieczki min: Praga/ Lwów/ Wilno/ Budapeszt i mógłby polecić? z góry dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Byłbyś tak miły i na jakieś mapce mi to zaznaczył, bo nie ogarniam tej okolicy. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|