|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
poszukuje sklepu chemicznego z odczynnikami w lokalizacji jak najlbiższej od alei Mickiewicza. pomocy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam taki problem z kolesiem z allegro.Jako kupujący po otrzymaniu towaru wystawiłem pozytywa i czekałem na rewanż ze jego strony.Czekam juz ponad miesiac wysyłajac mu dwa upomnienia że czekam na pozytywa,lecz bez odzewu i komentarza.Wie ktoś jak za pomocą allegro moge rozwiązac taka sprawe?
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wpisałem z ciekawości w trudnodostępnej wyszukiwarce Google: "emu kraków buty" i oto mam wyniki:
Zebra, Heavy Duty, Venezia, Goetz - tak piszą jakieś forumowiczki ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak z laptopami na takim mrozie jak obecnie? Może wynosić w torbie, czy może się popsuć?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Mam problem z laptopem, zaraz po wlaczeniu (tzn logowania do windowsa) wszystko sie zawiesza tzn klawiatura nie reaguje, kursor myszki, po zresetowaniu dalej to samo...
jakis wirus czy co ? mial ktos moze taki problem z gory dzieki ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kiedyś słuchałem na wrzucie jakiejś nuty z dziewięćdziesiątego któregoś roku. Wiślacka, jedna z pierwszych kibicowskich. Zna ktoś tytuł albo sposób jak to znaleźć? bo szukam, szukam i nie moge znaleźć.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Wstrzymaj się jeszcze i zostaw im ten stadion, musimy odebrać stracone punkty z Sosnowca. Potem rób co chcesz.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy można wymień obudowę w Nokii N95 8gb? Jeśli tak to ile taka usługa kosztuje ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy ktoś może potwierdzić, że dani operatorzy danej sieci zdejmują simlocka za darmo?Coś mi dzisiaj kumpel gadał, że operatorzy ściągają simlocka za free,jakoś mi się w to wierzyć nie chce.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Wydaje mi sie , ze padl Ci system... ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Era, ale tylko w aparatach kupionych po jakiejśtam dacie. Coś około roku temu.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
PLAY też
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś jak nazywa się melodia, która czasem leci po udanej akcji na ME w piłce ręcznej?
Na początku wolna później się rozkręca. Taka latynoska jakby.
Ostatnio edytowane przez Młyniu_Miechów : 28.01.2010 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie: czy policja moze bez mojej zgody wziac od operatora sieci komorkowej biling moich rozmow?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Z nakazem prokuratorskim na pewno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie udowodnisz im, że wzieli więc mogą. Nie mogą tego wykorzystać dopóki nie zaczną się problemy z prawem.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
A co co "wagi" zdjęcia to zalezy to przede wszystkim od jego "jakości" jeśli chodzi o zapis w aparacie jak i w programach graficznych. Mam foto oryginalne z aparatu na dysku: ma 2,97MB przy 4288x2848pix. To samo foto bez zmiany rozmiary ma po "wizycie" w jednym programie 6,67MB, zaś np po PS i małej obróbce 2,29MB - ciągle bez zmiany rozmiaru w pix. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
posiada ktoś panorame krakowa , chodzi mi o same kontury, taka jak była np. na oprawie jak graliśmy u nas z Barceloną.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jak nazywa się ten klub chyba na ulicy Kamiennej, koło więzienia, chyba w budynku Politechniki gdzie jest bilard i kręgle. Jest jakaś strona tego? Są jakieś promocje na sobotę do godziny którejś tam?
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
123456789 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www19.zippyshare.com/view.jsp...l&key=46904810
Chodzi ci o coś takiego tylko, że szybszego? Posłuchaj od 3:30 ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Poszukuje jakiegos programu do wizualizacji wnetrz domu. Najlepiej darmowego albo cos nie drogiego i latwego do ogarniecia zebym sie nie uczyl obslugi z pol roku.
Z gory wielkie dzieki ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
gdzie w Krakowie można zakupić jakiś dobry alkomat?
jak najlepiej wysłać pocztą kurtkę zimowa? i jaki bylby koszt wysyłki?
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 29.01.2010 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przesyłka listowa chyba odpada. Zostaje paczka pocztowa. Kurtka musiałaby się zmieścić do pudełka 60x50x30 [cm] i ważyć od 2 kg do 5 kg. Wtedy ekonomicznie 13 zł albo priorytet 14,50 zł.
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=5L7sz...layer_embedded
jak się nazywa 1 piosenka z tego filmiku z góry dziękuje .... ;-P ajć dobra już nie trzeba sam znalazłem ... ;-) jak coś to Notch - Nuttin No Go So ;-) Powód: Szukajcie a Znajdziecie ... ;-)
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 29.01.2010 o godz. 23:40.
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|