|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Chcę usunąć konto. Jak to zrobić?
Niestety nie ma możliwości usunięcia konta e-mail na żądanie. Konta usuwane są automatycznie w ciągu 60 dni od daty ich porzucenia (braku logowania). Istnieje możliwość ustawienia automatycznego wysyłania odpowiedzi na wszystkie przychodzące listy komunikatem o niekorzystaniu z konta. Aby to uczynić należy się zalogować do konta http://poczta.o2.pl/ i w ustawieniach konta uaktywnić Vacation Reply podając żądaną treść komunikatu. ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
http://www.kkm.krakow.pl/default.aspx?docId=188 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dlaczego na żadnej jebanej stacji nie działa kompresor? Wszędzie ****a pisze że awaria, dojechałem dzisiaj z HUTY do BRONOWIC i wszędzie to samo aż w drodze na 7 stację opona poszła się jebać...
![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wredny tak jest wszedzie, znalezc sprawny kompresor to cud ! W Niepolomicach sa 4 kolo siebie i nie ma na zadnej
![]() ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
dopiero na tescowej przy kapelanka działał ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A jak to jest z KKM jak np. masz tylko na jedną linię? Oni kodują to urządzenie przed każdym sprawdzaniem wpisując numer lini?
Bo jak tak pokazuje bez kodowania, to można kupic na jedna linię i jeździc gdzie się chce... ![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na statoilu na armi krajowej byłem. Później chciałem na arge dojechać ale już nie dałem rady.
![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
ew. polska strona release24.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nan pytanie:
Dzisiaj UM przyslal mi wezwanie do wojska czy coś takiego.Pytanie po co ? skoro służby obowiązkowej już nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Chyba nadal obowiązuje rejestracja przedpoborowych. Trzeba przyjść, cos tam podpisac i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Pewne info ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Jakiś kompleksiarz względem Legii,z tego co widziałem inne przedmioty jego to czasami robił gadżety Ruchu,ale ogólnie to zwykły zarobkowicz który zarabia na kompleksie do Legii. Nie wiem jak ktoś z Poznania,Łodzi czy Krakowa mógłby taki szalik kupić,skoro sam jest "Gorolem"
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 27.01.2010 o godz. 10:54.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Kraków R.D.A.
Kraków Plac Inwalidów Kraków Jubilat Kraków Salwator na który z tych przystanków jest najbliżej z Reymonta i na który najłatwiej dojść ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
choc jesli masz mozliwosc to wysiadz po agh, bedzie jeszcze blizej ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
można gdzieś na Prądniku Czerwonym doładować KKM?
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
[FONT='MS Shell Dlg 2']http://www.youtube.com/watch?v=0XRZ2...eature=related
co to za kawalek w tym klipie? [/FONT] ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Da się na Facebooku zrobić tak żeby nie wyświetlać się w propozycjach osób które się zna u innych osób?
i dlaczego jak klikam w link jakiejś osoby to mnie przełącza na stronę główna? (tzn nie wszystkich tylko jedenj osoby)
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 28.01.2010 o godz. 14:15.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|||
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez kubawislak : 28.01.2010 o godz. 13:51.
|
|||
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jak mogę wysłać swoją dokumentację z MORDu do WORDu np. w Bielsku? Na tej maszynce w budynku na Koszykarskiej jest guziczek pod którym wyskakują numerki dla osób chących wysłać dokumenty gdzie indziej. Przynajmniej tak było osttanim razem jak zdawałem... jakiś czas temu. Nadal jest to aktualne? Kosztuje to coś? Jak to wygląda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupie buty firmu Emu ?(damskie)
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Na jakiej stronie można obejrzeć najbardziej aktualne fotki satelitarne? Głównie o PL mi chodzi.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|