The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2010, 11:39
Piszecie że o gwieździe mozna zapomnieć ale trzeba chociaż sprobowac. SKWK zeby sie wypowiedzialo albo napisac jaka prosbe do klubu. Zeby chociaz poruszyc ten temat w wywiadach z Wilczkiem.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 25.01.2010, 12:56
MrÓwA_1906 napisał(a):Wyświetl post
lubin bierze swoje stroje z krak-sportu
Bełchatów chyba też.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 25.01.2010, 15:48
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Bełchatów chyba też.
Górnik Zabrze też.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 25.01.2010, 20:12
Tak jak już pisałem, UMBRO super sie prezentuje. Dobór kolorów jest idealny, widzę, że piłkarze mają dostatek i dość duży wybór akcesoriów i ubrań sportowych i treningowych / meczowych.

Dlatego dziwię się co podyktowało zarząd do decyzji o zmianie sponsora technicznego.

Ciekawy jestem jak będzie wyglądała Biała Gwiazda w trzech paskach i gdzie się znajdzie herb, logo sponsora i nasza gwiazda.
Dla przykładu wrzucę kilka fotek innych klubów/reprezentacji To co teraz ADIDAS produkuje:

I które się podobają? Wg mnie zaden nie jest lepszy od obecnego stylu Wisły.
Odpowiedz cytując
Szyman423
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 25.01.2010, 20:17
Wszystkie mają te cholerne pasiaki oprócz stroju Ajaxu który jest b.brzydki ;/
Moim zdaniem lepsze umbro
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 25.01.2010 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 25.01.2010, 20:26
Strój domowy Francji moim zdaniem strasznie przekombinowany. I ten czarny "pająk" na plecach jakoś mało trafiony. Z tych koszulek fajnie prezentuje się rosyjska.
Kojarzę, że od Adidasa niektóre drużyny drugie stroje miały w romby. Ciekawe jakby to wyglądało, że zamiast ich wzór by z gwiazd powstał?
Odpowiedz cytując
Mango
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.01.2010, 22:14
oby tylko nie było koszulki z kołnierzem...
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Stary 25.01.2010, 23:01
Wytłumaczy mi ktos o co wam chodzi z tymi paskami? Bo nie kumam... o.O
Poza tym *massoud*- dałeś treningówki LFC
EDIT: Ostatnia nie jest zla. Przed ostatnia mi się podoba Ale w klubie całość popsuje zawsze sponsor ...
Ostatnio edytowane przez masterlag : 25.01.2010 o godz. 23:16.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.01.2010, 23:12
wydaje mi sie ze jak bedzie adidas to koszulki beda na wzor Realu
.....
Odpowiedz cytując
matern
Member

Od: 07.2008

Stary 25.01.2010, 23:12
Ostatnia ładnie sie prezentuje
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Stary 25.01.2010, 23:56
massoud napisał(a):Wyświetl post
Tak jak już pisałem, UMBRO super sie prezentuje. Dobór kolorów jest idealny, widzę, że piłkarze mają dostatek i dość duży wybór akcesoriów i ubrań sportowych i treningowych / meczowych.

Dlatego dziwię się co podyktowało zarząd do decyzji o zmianie sponsora technicznego.

Ciekawy jestem jak będzie wyglądała Biała Gwiazda w trzech paskach i gdzie się znajdzie herb, logo sponsora i nasza gwiazda.
Dla przykładu wrzucę kilka fotek innych klubów/reprezentacji To co teraz ADIDAS produkuje:

I które się podobają? Wg mnie zaden nie jest lepszy od obecnego stylu Wisły.
Jest duzo więcej wzorów, ale wybrałem te najlepsze wg mnie..

o to mój najgorszy koszmar ...

i w sumie nie najgorszy wzór Japoński.
Odpowiedz cytując
Plastman
Senior Member

Stary 26.01.2010, 00:57
Trochę się pobawiłem:

Wiem, że trzecia propozycja trochę nietypowa dla Wisły, ale dlaczego nie wprowadzić trochę nowoczesności?
Ostatnio edytowane przez Plastman : 26.01.2010 o godz. 01:11.
Odpowiedz cytując
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 26.01.2010, 01:26
Logo spółki w tym miejscu odpada bo to miejsce na sponsora ekstraklasy (którego i tak nie ma). Ale to logo Ligi Mistrzów by nam pasowało
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.01.2010, 01:32
nie wiem czy kojarzycie, ale za czasów gdy sponsorem był Unimil, to koszulki Wisły miały fajnie zrobioną kratownice a w niej herb Wisły. Mam taką koszulkę jeszcze i myślę że fajnie by było jakby coś takiego zrobili ponownie

http://www.allegro.pl/item854068367_...l.html#gallery
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 26.01.2010 o godz. 01:40.

Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Stary 26.01.2010, 01:34
MYślę że gdyby nie było tego loga spółki, to mógł by przejśc ten projekt. Niestety opcja z przeniesieniem SA na dół i tam wstaniewie loga odpada bo za duzo bałaganu. Ale trzeba coś wykombinować może jest jakis sposob na ta gwiazdę na sercu.

PS : strój musi byc nowoczesny ale z elementami tradycyjnymi ( gwiazda , kolory), może oryginalny jak np ta kratownica ale też nie za bardzo wymyślny, i schuldny i przejrzysty.
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 26.01.2010 o godz. 01:38.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.01.2010, 01:50
Jak dla mnie tylko Hiszpania, reszta słabo, słabo. Najatrakcyjniejszy wizerunkowo nike - to chyba nie ulega wątpliwości, ale przy całym bałaganie, jaki panuje w klubie wybór producenta trykotów nie jest chyba największym problemem.

I zupełnie nie rozumiem czemu żaden krój mi się już od kilku lat nie podoba. Te najeczki, które i my mieliśmy gdy sponsorowała nas Era to był jakiś dopust boży. Bombeczka po prostu
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Stary 26.01.2010, 09:26
a ja sie bardzo obawiam jednej rzeczy
bardzo to podajrzane, że informacje o nowym sponsorze ADIDAS pojawiają sie teraz, na krok przed instalacją krzesełek na trybunie C

żeby nie zrobili nam takiego gówna jak jest na chelsea - biały napis i logo adidasa ułożone z krzesełek na niebieskim tle na jednej z trybun http://media.photobucket.com/image/chelsea%20stadium/i_delahunt/Stamford_Bridge.jpg
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.01.2010, 10:22
[QUOTE=Kluvi;846815]nie wiem czy kojarzycie, ale za czasów gdy sponsorem był Unimil, to koszulki Wisły miały fajnie zrobioną kratownice a w niej herb Wisły. Mam taką koszulkę jeszcze i myślę że fajnie by było jakby coś takiego zrobili ponownie

Czy chodzi ci o coś takiego przepraszam że nie ma herbów ale to strasznie czasochłonne
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 26.01.2010, 10:42
no coś w tym stylu tylko jak było z Unimilem nie był dokładany do koszulki to był jej integralna częścią ( na białym tle było widać herby )
a i jeszcze jedno jak widzicie na starej koszulce w dwóch miejscach były herby (kolorowe) myślę że można by podobnie zrobić tylko na sercu dać białą gwiazdę (tak jak na wcześniejszych koszulkach adasia co podałeś wyżej) a ten mniejszy zrobić herbik S.S.A

co o tym sądzicie bo mi osobiście bardzo się podobała ta kratownica

ps
te prasowanki herbów są zaje.... do dziś ja mam i 3maja sie super i wyglądają wciąż jak nowe

Odpowiedz cytując
volasTSW
Member

Od: 07.2009

Stary 26.01.2010, 11:40
jeśli to będzie własnie kontrakt bezpośrednio z adidasem a nie przez pośrednikow, to moze bedziemy miec wlasny wzor koszulek a bnie wzorowany na koszulce innego klubu... zobaczymy.szybko się nie dowiemy, czy bedzie ten kontrakt z adidasem... pewnie po zakonczeniu sezonu.. ale zeby byly fajne, a nie byle jakie...im bedą ładniejsze tym wiecej ludzi je kupi..a chyba tez o to im chodzi...
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.01.2010, 11:47
massoud napisał(a):Wyświetl post
a ja sie bardzo obawiam jednej rzeczy
bardzo to podajrzane, że informacje o nowym sponsorze ADIDAS pojawiają sie teraz, na krok przed instalacją krzesełek na trybunie C

żeby nie zrobili nam takiego gówna jak jest na chelsea - biały napis i logo adidasa ułożone z krzesełek na niebieskim tle na jednej z trybun http://media.photobucket.com/image/c...ord_Bridge.jpg
Jak to mówią "wszystko zależy od ceny"
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 26.01.2010, 11:48
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Te najeczki, które i my mieliśmy gdy sponsorowała nas Era to był jakiś dopust boży. Bombeczka po prostu
Tak Ci powiem, że czytam te Twoje posty od jakiegoś czasu i dochodzę do wniosku, że masz jeden z najlepiej dobranych nicków spośród wszystkich użytkowników forum.

Albo dopust albo fajne.

A pozostając w temacie - najlepsze koszulki moim zdaniem to takie, których design jest niepowtarzalny i w jakiś charakterystyczny sposób związany z drużyną, która w nich gra. Spośród powyższych modeli najlepszy jest trykot rosyjski bo ma właśnie design związany z Rosją i jej kulturą poprzez te złote wstawki i wzory. W tej koszulce, nawet po zmianie barw nikt inny nie zagra. Podobnie było z reprezentacyjnymi Pumami z husarią.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 26.01.2010, 11:50
Nawet fajne wygląda ten projekt tylko mi nie pasuje ta szachownica. :/ Ja bym dodał jeszcze na ramiona Białą Gwiazde

Kluvi już wiem
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 26.01.2010 o godz. 12:27.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 26.01.2010, 11:57
brylant poczytaj uważnie posty to się dowiesz do czego szachownica nawiązuje

Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.01.2010, 12:05
sandbender napisał(a):Wyświetl post
Tak Ci powiem, że czytam te Twoje posty od jakiegoś czasu i dochodzę do wniosku, że masz jeden z najlepiej dobranych nicków spośród wszystkich użytkowników forum.

Albo dopust albo fajne.
No faktycznie, piszę na forum rzadziej niż Wisła kontraktuje bramkarzy, więc musisz je czytać z zapartym tchem. Pomyliłem się, w nocy i podczas sesji - myślę, że całkiem zrozumiała sprawa.

Miałem na myśli to, że były ładne.

A ta szachownica jest całkiem okej.
Odpowiedz cytując
elomike
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.01.2010, 13:44
Dajcie spokój, Umbro robi zajebiste ciuchy. Nie jestem za zmianą sponsora technicznego, mam już za dużo rzeczy Umbro. A te koszulki mi się bardzo podobają. No i fajnie jak Wisła Legia i Lech mają różnych sponsorów technicznych. Bo uważam że paski na ramionach to porażka, a te koszulki Lecha wyglądają za bardzo lechowato.
Odpowiedz cytując
mateuszFCOlkusz
Member

Od: 11.2007

Stary 26.01.2010, 13:54
mnie sie podobają obecne wzory koszulek, może by je tylko jakoś delikatnie zmienić
i zostać przy Umbro takie moje skromne zdanie

Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.01.2010, 14:00
elomike napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokój, Umbro robi zajebiste ciuchy. Nie jestem za zmianą sponsora technicznego, mam już za dużo rzeczy Umbro. A te koszulki mi się bardzo podobają. No i fajnie jak Wisła Legia i Lech mają różnych sponsorów technicznych. Bo uważam że paski na ramionach to porażka, a te koszulki Lecha wyglądają za bardzo lechowato.
nawet jak podpiszą z adidasem to sprzęt umbro pójdzie dla młodych wiec sie nie zmarnuje.
A z kim podpiszą zależy tylko od tego kto da więcej kasy. Wiadomo że fajnie jest z Umbro bo robią specjalnie dla nas koszulki inne niż innym no ale co zrobimy?
Ja sie tylko boje tego co kolega wyżej o krzesełkach napisał....
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 26.01.2010, 14:34
Mi tez podoba się Umbro. Problem w tym, że, z tego co wiem, Adidas daje o tyle więcej kasy, że o gustach się w takim przypadku przestaje dyskutować
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Stary 26.01.2010, 14:54
W Anglii UMBRO sposnoruje część klubów Premiership i Reprezentacje.
Mnie bardzo przypadł do gustu styl koszulek w ktrych obecnie grają nasi piłkarze. Biała Gwiazda i wzór jest bardzo fajny.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów