|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Piszecie że o gwieździe mozna zapomnieć ale trzeba chociaż sprobowac. SKWK zeby sie wypowiedzialo albo napisac jaka prosbe do klubu. Zeby chociaz poruszyc ten temat w wywiadach z Wilczkiem.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tak jak już pisałem, UMBRO super sie prezentuje. Dobór kolorów jest idealny, widzę, że piłkarze mają dostatek i dość duży wybór akcesoriów i ubrań sportowych i treningowych / meczowych.
Dlatego dziwię się co podyktowało zarząd do decyzji o zmianie sponsora technicznego. Ciekawy jestem jak będzie wyglądała Biała Gwiazda w trzech paskach i gdzie się znajdzie herb, logo sponsora i nasza gwiazda. Dla przykładu wrzucę kilka fotek innych klubów/reprezentacji To co teraz ADIDAS produkuje: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I które się podobają? Wg mnie zaden nie jest lepszy od obecnego stylu Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wszystkie mają te cholerne pasiaki oprócz stroju Ajaxu który jest b.brzydki ;/
Moim zdaniem lepsze umbro ![]()
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 25.01.2010 o godz. 22:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Strój domowy Francji moim zdaniem strasznie przekombinowany. I ten czarny "pająk" na plecach jakoś mało trafiony. Z tych koszulek fajnie prezentuje się rosyjska.
Kojarzę, że od Adidasa niektóre drużyny drugie stroje miały w romby. Ciekawe jakby to wyglądało, że zamiast ich wzór by z gwiazd powstał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
oby tylko nie było koszulki z kołnierzem...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wytłumaczy mi ktos o co wam chodzi z tymi paskami? Bo nie kumam... o.O
Poza tym *massoud*- dałeś treningówki LFC ![]() EDIT: Ostatnia nie jest zla. Przed ostatnia mi się podoba Ale w klubie całość popsuje zawsze sponsor ...
Ostatnio edytowane przez masterlag : 25.01.2010 o godz. 23:16.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
wydaje mi sie ze jak bedzie adidas to koszulki beda na wzor Realu
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ostatnia ładnie sie prezentuje
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o to mój najgorszy koszmar ... ![]() i w sumie nie najgorszy wzór Japoński. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trochę się pobawiłem:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że trzecia propozycja trochę nietypowa dla Wisły, ale dlaczego nie wprowadzić trochę nowoczesności?
Ostatnio edytowane przez Plastman : 26.01.2010 o godz. 01:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Logo spółki w tym miejscu odpada bo to miejsce na sponsora ekstraklasy (którego i tak nie ma). Ale to logo Ligi Mistrzów by nam pasowało
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie wiem czy kojarzycie, ale za czasów gdy sponsorem był Unimil, to koszulki Wisły miały fajnie zrobioną kratownice a w niej herb Wisły. Mam taką koszulkę jeszcze i myślę że fajnie by było jakby coś takiego zrobili ponownie
![]() http://www.allegro.pl/item854068367_...l.html#gallery
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 26.01.2010 o godz. 01:40.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MYślę że gdyby nie było tego loga spółki, to mógł by przejśc ten projekt. Niestety opcja z przeniesieniem SA na dół i tam wstaniewie loga odpada bo za duzo bałaganu. Ale trzeba coś wykombinować może jest jakis sposob na ta gwiazdę na sercu.
PS : strój musi byc nowoczesny ale z elementami tradycyjnymi ( gwiazda , kolory), może oryginalny jak np ta kratownica ale też nie za bardzo wymyślny, i schuldny i przejrzysty.
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 26.01.2010 o godz. 01:38.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie tylko Hiszpania, reszta słabo, słabo. Najatrakcyjniejszy wizerunkowo nike - to chyba nie ulega wątpliwości, ale przy całym bałaganie, jaki panuje w klubie wybór producenta trykotów nie jest chyba największym problemem.
I zupełnie nie rozumiem czemu żaden krój mi się już od kilku lat nie podoba. Te najeczki, które i my mieliśmy gdy sponsorowała nas Era to był jakiś dopust boży. Bombeczka po prostu ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
a ja sie bardzo obawiam jednej rzeczy
bardzo to podajrzane, że informacje o nowym sponsorze ADIDAS pojawiają sie teraz, na krok przed instalacją krzesełek na trybunie C żeby nie zrobili nam takiego gówna jak jest na chelsea - biały napis i logo adidasa ułożone z krzesełek na niebieskim tle na jednej z trybun http://media.photobucket.com/image/chelsea%20stadium/i_delahunt/Stamford_Bridge.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
[QUOTE=Kluvi;846815]nie wiem czy kojarzycie, ale za czasów gdy sponsorem był Unimil, to koszulki Wisły miały fajnie zrobioną kratownice a w niej herb Wisły. Mam taką koszulkę jeszcze i myślę że fajnie by było jakby coś takiego zrobili ponownie
![]() Czy chodzi ci o coś takiego przepraszam że nie ma herbów ale to strasznie czasochłonne ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no coś w tym stylu
tylko jak było z Unimilem nie był dokładany do koszulki to był jej integralna częścią ( na białym tle było widać herby )a i jeszcze jedno jak widzicie na starej koszulce w dwóch miejscach były herby (kolorowe) myślę że można by podobnie zrobić tylko na sercu dać białą gwiazdę (tak jak na wcześniejszych koszulkach adasia co podałeś wyżej) a ten mniejszy zrobić herbik S.S.A co o tym sądzicie bo mi osobiście bardzo się podobała ta kratownica ps te prasowanki herbów są zaje.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jeśli to będzie własnie kontrakt bezpośrednio z adidasem a nie przez pośrednikow, to moze bedziemy miec wlasny wzor koszulek a bnie wzorowany na koszulce innego klubu... zobaczymy.szybko się nie dowiemy, czy bedzie ten kontrakt z adidasem... pewnie po zakonczeniu sezonu.. ale zeby byly fajne, a nie byle jakie...im bedą ładniejsze tym wiecej ludzi je kupi..a chyba tez o to im chodzi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
Albo dopust albo fajne. A pozostając w temacie - najlepsze koszulki moim zdaniem to takie, których design jest niepowtarzalny i w jakiś charakterystyczny sposób związany z drużyną, która w nich gra. Spośród powyższych modeli najlepszy jest trykot rosyjski bo ma właśnie design związany z Rosją i jej kulturą poprzez te złote wstawki i wzory. W tej koszulce, nawet po zmianie barw nikt inny nie zagra. Podobnie było z reprezentacyjnymi Pumami z husarią. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet fajne wygląda ten projekt tylko mi nie pasuje ta szachownica. :/ Ja bym dodał jeszcze na ramiona Białą Gwiazde
Kluvi już wiem ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 26.01.2010 o godz. 12:27.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
brylant poczytaj uważnie posty to się dowiesz do czego szachownica nawiązuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Miałem na myśli to, że były ładne. A ta szachownica jest całkiem okej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dajcie spokój, Umbro robi zajebiste ciuchy. Nie jestem za zmianą sponsora technicznego, mam już za dużo rzeczy Umbro. A te koszulki mi się bardzo podobają. No i fajnie jak Wisła Legia i Lech mają różnych sponsorów technicznych. Bo uważam że paski na ramionach to porażka, a te koszulki Lecha wyglądają za bardzo lechowato.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
mnie sie podobają obecne wzory koszulek, może by je tylko jakoś delikatnie zmienić
i zostać przy Umbro takie moje skromne zdanie![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
A z kim podpiszą zależy tylko od tego kto da więcej kasy. Wiadomo że fajnie jest z Umbro bo robią specjalnie dla nas koszulki inne niż innym no ale co zrobimy? Ja sie tylko boje tego co kolega wyżej o krzesełkach napisał.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi tez podoba się Umbro. Problem w tym, że, z tego co wiem, Adidas daje o tyle więcej kasy, że o gustach się w takim przypadku przestaje dyskutować
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W Anglii UMBRO sposnoruje część klubów Premiership i Reprezentacje.
Mnie bardzo przypadł do gustu styl koszulek w ktrych obecnie grają nasi piłkarze. Biała Gwiazda i wzór jest bardzo fajny. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|