|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
podbijam..
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie wiecie czy jutro o 5:00 (o ile się nie mylę) na Eurosporcie będzie transmitowany mecz Kubota z Djokovicem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ma być na Eurosporcie 2.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki, szkoda tylko że nie mam Eurosportu 2
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przywracania systemu? tzn co?jak nie mam kopii to jak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Podejdz do wypozyczalni DVD, robią to na 100%, ja oddawałem płyte do wypożyczalni w Mistrzejowicach http://maps.google.pl/maps?f=q&sourc...h&z=19&iwloc=A
Przy tym placyku, następnego dnia było do odbioru. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Akcesoria, narzedzia systemowe i dalej dasz rade.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Na jakich kanałach oprócz Polsatu i DSF można obejrzeć mecze Polaków w ME w piłce ręcznej?
Chodzi mnie głównie o kanały dostępne na Cyfrze Plus ale mogą być też z innych platform cyfrowych |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Austriacki program TW1(astra).
Ostatnio edytowane przez John1906 : 24.01.2010 o godz. 17:05.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
mam windowsa nagranego na plycie... jest folder a w folderze windows nagrany w obrazie plyty. (ISO) przy wlaczaniu kompa nie czyta w ogoel plyty (chociaz jest ustawione by peirwsze plyte czytal)
ma byc jakos inaczej nagrana ta plyta? moze bez folderu ? albo bez obrazu ? ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Proponuje skopiować ten obraz na dysk, i nagrać nową płytę właśnie z tym obrazem przez odpowiedni program do nagrywania obrazów np. Alcohol, po nagraniu będziesz miał płytę z normalną zawartością płyty Windows.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 24.01.2010 o godz. 17:26.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
)najlepiej sciagnij program typu Imgage Burn i sobie na pewno juz poradzisz tu masz linka: http://www.dobreprogramy.pl/ImgBurn,...ows,13049.html ![]()
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy był już emitowany materiał na temat Wisły Kraków w programie "Między meczami - kluby ekstraklasy" na kanale TVN TURBO?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Zazwyczaj gdy jest napisane "bez cukru" znaczy to tylko ze produkt ten nie jest słodzony sacharozą. Ale nie piszą już ze ten sam produkt jest słodzony nie sacharozą tylko zazwyczaj substancją o nazwie aspartam. ![]()
|
|
|
|
sssssssss..
Offline |
|
wypalasz jako obraz ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Witam.
Poszukuję jakiegoś w miare taniego internetu conajmniej 1mb/s ew. może być z kablówką. Co polecacie? czy UPC się nadaje? ![]() Jakieś stałe, dobre łącze. Z góry -podziękował za odp. ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie wiecie może czy dzisiejszy mecz Łukasza Kubota z Djokoviciem jest transmitowany przez eurosport
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
|
Włączyłam na NK to NKTalk czy jak się to zwie ... jak to cholerstwo wyłączyć ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Szczerze? ![]() Internet - cud miód i orzeszki. Zero zawieszeń, prędkość nigdy nie schodzi poniżej 900... TV - duzo beznadziejnych kanalow, oprocz sportowych oczywiscie;] ![]()
WISŁA!!!
|
|
|