|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie mam nigdzie siłowni w pobliżu dlatego sam dojazd długo zajmie. Wole ćwiczyć w domu.
Chyba, że macie jakieś inne propozycje zamiast ławki, albo atlasu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Problemem może być tylko to, że jeśli jesteś początkujący, to lepiej zacząć od ukierunkowanych przyrządów, żeby jakiś tam "podkład" mieć i w tym tkwiłaby ewentualna przewaga atlasu, a po paru miechach przesiąść się na sztangi, hantle, ławeczki. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
W dni bez treningu dawaj między śniadaniem i obiadem jako - 2 śniadanie. Głównie jako uzupełnienie... Reksio Ja bym brał ławkę... wolnymi ciężarami potrenujesz większą ilość partii mięśniowych i zawsze możesz próbować różne ćwiczenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ja bym poszukał ławeczki z drążkiem na plecy.A ta ławka wygląda bardzo solidnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
mam sprawę, kiedyś miałem taką stronkę gdzie były rozpisane ćwiczenia na każdą partię wraz z filmikami w postaci gifów, macie może ją?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
o to chodziło
właśnie znalazłem na forum ale i tak dzięki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Siema, mam takie pytanie, też trochę podchodzi pod ten temat, może ktoś wie. Czy w Krakowie albo okolicach są wykonywane jakieś badania typu że sprawdzają mi jakich witamin mi brakuje, czy jestem niedożywiony itp., połączone z przepisywaniem diety?
Z góry dziękuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Chce kupic gainera kreatyne i aminokwasy Co byscie mi polecili
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A ja bym prosił ładnie o jakiś zestawik godny polecenia. Przerwe w trenigach spowodowaną kontuzjami miałem aż 12 miesięcy. Wcześniej ok. 20 miesięcy na siłowni. Potrzebuje jakieś suple na szybka odbudowę oraz szybki przyrost. Tak wiem-każdy by tak chciał,ale jakiś zestawik na 30 dni napewno się znajdzie. Czyste suple
Obecnie 85kg/180cm . Zestaw nie musi opierać się na białku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Co myślicie o Clenburexinie?Chce to kupić.Stosował to ktoś?
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam pewien problem... Od jakiegoś czasu przy zgięciu nadgarstka wyskakuje mi taki mały guzek (w drugiej ręce tego nie ma). Dzisiaj udałem się z tym do chirurga, powiedział że to przez wysiłek się z torebki stawowej coś wylało czy coś takiego, nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Powiedział że to z przesilenia, i że mam odpuścić treningi bądź ćwiczyć inne partie mięśni byle by nie przeciążać nadgarstka. Zalecił opaski, usztywnienie tego, co jest rzeczą oczywistą. Następnie wykonał mi punkcje.
Chciałem się zapytać jakie ćwiczenia mogę wykonywać żeby nie przeciążyć tego nadgarstka. Poza mięśniami brzucha, nogami które partie mięśni mogę ćwiczyć nie używając nadgarstka? Druga rzecz o którą chciałem zapytać czy ktoś miał ten sam problem co ja? Jak długo będę musiał mieć przerwę? Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z kreatyny zdecydowanie Kre-Alkalyn. Jedna z najlepszych kreatyn na rynku. Daje efekty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wie ktoś może gdzie można tanio kupic ciezary i w jakich są mniej wiecej w cenie? Zeby nie był w takich cenach jak w intersporcie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
A polecacie coś na spalenie "bębna" ?
Odżywki-używki , ćwiczenia ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
dobra dieta + treningi
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kre-Alkalyn to jest nazwa kreatyny od Firmy Amin Star. Natomiast na początek to polecam ćwiczenie bez jakichkolwiek kreatyn, białek ponieważ mogą one nie dać spodziewanego efektu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No na początku najlepiej z 4/5/6miesiecy na sucho potem ewentualnie jakies białko i kreatyne ale tez nie zamocną a w jakies sterydy to juz wogole odradzam, bo całkiem ciekawe partie caiła rosną po tym jak np hehe uszy czy nos
i czasem lepiej potrenowac sztuki walki niz mase i kreatyne a najlepiej to i to ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jakies opinie o siłce w Atlanticu na stradomskiej ? www.starekino.pl
Ewentualnie mozecie polecic jakas silke w ścisłym centrum ? Ważne,aby bylo czynne minimum do 22.30 (praca do 20 ;/) ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Kre-Allkalyn to nie nazwa odżywki tylko zawartej substancji(praktycznie w 100% wchłanialna kreatyn ,bez retencji wody w organizmie), każda firma ją stosuje. A czemuż to Białko miało by mu niedać spodziewanego efektu w takim wypadku kotlet też mu nie da spodziewanego efektu... co do kreatyny można się jeszcze zgodzić ale nie jest to konkretnie poparte.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie - skoro mięśnie są zbudowane z białek to dlaczego dostarczanie go w nieco większych ilościach ma nie dać efektów?
![]() Klucz to tak naprawdę zbilansowana dieta. Na dzień dobry szkoda dawać Kreatyne, w początkowych fazach organizm sam je wytwarza, więc po co dawać nadmiar skoro on i tak jest wydalany, a nie wchłaniany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
jak przez dluzszy czas bedzie go za duzo tzw sraka moze byc na porzadku dziennym |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej dostarczyć więcej niż za mało, nie ma określonej ilości wchłanianego białka w przedziale czasowym zawodowi kulturysci mogą przyjąć na raz nawet 80g białka u przeciętnego człowieka ta granica mieści się w 30-45g a u niektórych np u mnie 60g bez obciążania organizmu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
sa, w zaleznosci od wagi , rodzaju treningu i zapotrzebowania
bodajze w typowej masowce jest to : 2g wegli, 1,3 g bialka, 0.8 grama tluszczu na kg masy (nie jestem pewny , dawno nie bawilem sie w silownie, natomiast wujek google jest pomocny) a dostarczanie chroniczne za duzej ilosci bialka to doslownie przesranie kasy i mozna zrobic sobie kuku z zaladkiem ( sraka) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty podajesz ile powinno się przyswajać białka na 1 kg masy ciała w ciągu dnia żeby przytyć beztłuszczowo ( chociaż1.3 i tak trochę za mało białka przynajmniej 2g by wypadało) a nie ile jest w stanie organizm przyswoić na raz-tak jak mówię nie jest to określone ze względu na specyfika każdego organizmu...Uwież mi że nic się nie marnuje jeżeli przyswajasz za dużo.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja uważam że jeśli ktoś zaczyna treningi to nie ma sensu brać na początek żadnych odżywek gdyż nie dają one efektu jaki by mogły dać. Dopiero gdy widzimy ze nie ma postępu to wtedy można zacząć coś brać.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|