|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Siema powiedzcie mi taką rzecz, jak można ściągnąć na dysk twardy ten film z linka http://ww6.tvp.pl/6287,441737,1.view
Przycisk pobierz nagranie nie działa.... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie mądry, proszę ściągnąć ten plik!
Ściąga sie skrot asf o wadze paru kb. Ma ktoś pomysł? ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
||
|
Cytat:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...robotnych.html ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Michu- dzięki
![]() Someone_TSW - mnie sie sciaga plik o paru kb ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli używasz Firefoxa, alternatywa ---> https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/3006
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Witam
Mam pytanie, mianowicie mam procek 2.2 badz 2.4 a wykrywa mi tylko 600 mhz. O co kaman ? dodam ze przed ta sytuacja odkurzałem kompa
Ostatnio edytowane przez zolwik : 20.01.2010 o godz. 16:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Witam,
ma ktos może do oddania jakies konto na APO 7.6? jak cos to prv. ![]() pozdro. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie potrzebuje programu w ktorym mozna robic takie przerobki np:
http://www.youtube.com/watch?v=X2hZvBNLlcs |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Niby potrzebują nakaz prokuratora (=uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa), ale w praktyce dostarczają go później. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kiedyś kręciłem fajki i zawsze kupowałem niebieskiego druma. Wg mnie całkiem całkiem tytoń. Podchodził mi bardziej dużo niż gotowce Marlboro.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zepsuły mi się ikony na pulpicie mianowicie większość ikon pozamieniała się w takie same ikony.Podobnie z ikonami w starcie.Wie ktoś jak to naprawić? Strasznie mnie to denerwuje....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Gram w Quake Live. Po kolejnym przejściu na inna mapę zawsze wyskakuje mi ten błąd krytyczny z niebieską planszą ;/ O co chodzi ? gram na laptopie. Laptop ma takie parametry - Intel Pentium Dual T2330, 1,60 Ghz i ramu jest 1gb. Kartę graficzną mam jakąś najzwyklejszą. Czy może to być spowodowane że lap po prostu niewyrabia ? (Pierwsze 3 lub 4 mapy po 50 fragów spokojnie łyka dopiero po jakims czasie zwiecha i niebieski ekran)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:54.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
E: mialem zdjęcie na pulpicie. ktore zapisalem 'bez nazwy'. potem zapisalem kolejne zdjecie, ale zapomnialem zmienic nazwy i rowniez bylo 'bez nazwy', pokazalo sie okienko, ze istnieje juz taki sam plik i czy chce zostawic tak jak jest, czy zmienic nazwe. za z pośpiechu dalem zeby zostawic. no i tamto zdjęcie początkowe tak jakby sie usunęło, a na jego miejscu znalazlo sie to drugie zdjecie.. da sie jakos odzyskać to pierwsze foto? ![]()
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 21.01.2010 o godz. 12:54.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
w jakich godiznach jest otwarte lodowisko na Cracovii? jaki jest koszt w ogóle wejścia? są łyżwy do wynajęcia (za ile)? jest tam gdzieś do kupienia gorąca czekolada?
![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy na stacjach benzynowych BP można zapłacić w walucie Euro za artykuły spożywcze ?
![]()
Wisła Kraków!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy jest najblizszy marsz gejow ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Bilety można nabyć na lodowisku. Na miejscu znajduje się również wypożyczalnia łyżew (cena za wypożyczenie wynosi 7 zł). Harmonogram dni i godzin otwarcia lodowiska jest zmienny. ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie rejestracji samochodu sprowadzonego z zzagranicy, a dokładniej:
Na umowie kupna moja mama , na deklaracji AKCU i przy zapłacie akcyzy również , przy załatwianiu spraw w skarbówce czyli VAT-24 , VAT-25 także , no i teraz pytanie : czy przy rejestracji samochodu w wydziale komunikacji nie bedzie problemu z zarejestrowaniem samochodu na ojca , czy wpiszą nw dowodzie rejestracyjnym moją matke i ojca ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Muszę na zaliczenie anglika napisać zadanie. Opis 4 osób po angielsku i zdjęcie każdej z opisywanych osób. Jak by ktoś miał albo pisał albo wiedział gdzie to znajdę to będę wdzięczny. Ważne żeby było bez błędów. Tylko żeby nie było zbyt krótkie.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Kurna... czy ktos ma pojecie czemu mi do jasnej... anielskiej mi sie komputer nie chce bootowac z plyt z windowsami? tak mam na kazdej plycie z XP, Vista i 7...
Dodam ze w biosie wszystko jest jak nalezy. I probowalem zbootowac to w 3 napedach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
8.00-9.00 jest za friko no i pojezdzic mozna, bo w godz. popoludniowych podobno niezly kociol.. Placisz jedynie za lyzwy(jakbys przyszedl na 8.00) - 7,8zl. Doliczyc nalezy koszt szafki 2zl, chyba ze wezmiesz rzeczy ze soba i zostawisz na lawce rezerwowych. Czy goraca czekolada jest to nie wiem, podejrzewam ze tak, sa 2 automaty.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie. Czy, aby wypożyczyć narty/deskę przy stoku trzeba mieć ukończone 18 lat?
Może trochę śmieszne pytanie, ale zawsze mam swój sprzęt harimata dzieki
Ostatnio edytowane przez siekierski : 21.01.2010 o godz. 18:53.
|
|
|