|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
4 bramki do przodu
poczatek dobry ale nieskuteczny, pozniej sie porypalo ale ta przewaga chyba oddaje przebieg wydarzen na boisku paradoskalnie najlepiej idzie nam w oslabieniu tzn. w przewadze przez oslabienie ![]() zczuba.pl napisał(a):
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
No i wygraliśmy. Bardzo dobry mecz, emocjonujący. A Niemcom nie pomogło nawet nie przestrzeganie zasad fair play.
![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nasi zagrali dziś naprawdę dobry mecz. Przede wszystkim Szmal, głównie w pierwszej połowie.
Zwycięstwo z Niemcami zawsze świetnie smakuje P.S. Niemcy bardzo przeciętnie się dziś zaprezentowali, ciekawe jak wypadną w całym turnieju. O naszych po tym meczu jestem spokojny.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 19.01.2010 o godz. 20:43.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Po komentach wnioskuję, że wpi....liliśmy Szwabom.
![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
27-25... :d
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prestizowe zwyciestwo - jak jest okazja to Niemca trzeba lać
ale czy zagralismy dobrze - niewiem. Nerwowa koncowka neipotrzebna, slaba skutecznosc troche.![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Obrona - tu na pewno jesteśmy mocni. Co do nerwowej końcówki - to akurat jest u nas zawsze, więc nie rozumiem kwestii ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak to w przypadku naszych emocje gwarantowane, mecz w naszym wykonaniu dobry choć skuteczność mogła być lepsza (niczego nie ujmując bramkarzowi rywala który dobrze bronił). Ale to pierwszy mecz pewna niewiadoma a rywal nie byle jaki, ważne żeby z grupy wyjść z kompletem pkt.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Świetny mecz w defensywie obu drużyn i pokaz banalnych błędów w grze w ataku o czym świadczą statystyki w stratach. Dla zainteresowanych meczami w naszej grupie zapraszam do oglądania Szwecja-Słowenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zwycięstwo bardzo ważne, a zwłaszcza z Frycami cieszy szczególnie ale...
Niemcy zaprezentowali się naprawdę słabo, w ataku wolno i bez pomysłu, niestety nasi niewiele lepiej. Stąd też statystycznie dobra obrona. Obawiam się, że z drużyną grającą znacznie szybciej (Szwecja) dostaniemy bęcki. Ale mecz meczowi nierówny, także zobaczymy. Mam nadzieję, że to był najsłabszy mecz naszych na turnieju. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Alez spotkanie Francja-Wegry i remis po 29. Gdybym byl kibicem madziarow to chyba bym zszedl - prowadzenie caly mecz i poprzeczka i slupek w koncowce, a na sam koniec wolny Francuzow.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ale wynik Słowenia wyjebała Szwecję 27-25 mecz zajebisty
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
narazie tak ale zobaczymy co po dniu jutrzejszym lub piatku
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ja się najbardziej w tej grupie obawiałem Szwedów,mając w pamięci mecze eliminacyjne z zeszłego roku (remis i porażka),lekceważąc Słoweńców a tu proszę tka niespodzianka... Jutrzejszy mecz to mecz prawdy,Szwedzi będą zdeterminowani na maxa ale myślę że nasze Orły pokażą klasę i wygrają ale..jednym golem
a Niemcy uporają się ze Słoweńcami. Mam nadzieję że jakiś medal chłopaki zdobędą bo to są naprawde faceci z jajamia tak z ciekawości widział ktoś jeszcze tę flagę Legii na trybunach? ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
@LuKaS TSW, racja, Szwedzi jutro wyjdą na mecz praktycznie o wszystko, nie położą sie przed nami.
Z drugiej strony, mamy komfort psychiczny po meczu z Niemcami. Widać było, że Nasi mają ciśnienie na szwabów, chociaż nasza gra nie była najwyższych lotów, a gra skrzydłami, a w zasadzie jej brak był bardzo zauważalny. Flaga Legii na trybunach widoczna już na samym początku transmisji, 'Sekcyjny Fanatycy? ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Niemcy zagrali slabo my majac 6 bramek przewagi sami zafundowalismy sobie nerwy w koncowce.
Jutro nas czeka powazna przeprawa,bo Szwedzi beda walczyc. Nie wie czy jaks stacja ktora jest na cyfrze + transmituje Mistrzostwa ,bo tak to bez dekodera Polsatu to czlowiek nic nie obejrzy... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jutro zdecydowanie cięższy mecz niż dzisiaj. Szwedzi grają o wszystko. Jeżeli tylko naszym nie odwali palma po dzisiejszej wygranej to będzie dobrze.
Na tych mistrzostwach każdy mecz się liczy jak o tytuł. Jutro kibicujemy ![]() ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Obrona Szmala z końcowki meczu to wg mnie kandydat do tytułu: Parada bramkarska turnieju...Wyciagnal niesamowitą piłkje. Choc oczywiscie dzieki "fantastycznej " obrobce technikow sporo ludzi moglo tego nie zauważyć.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak juz napisano powyzej. Dzisiaj mecz prawdy - Szewdzi zagraja z nozem na gardle.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Witam
Moze troche nie na miejscu , ale czy ktos moze wie gdzie moge obejrzeć dzisiejszy mecz Polska Szwecja w telewizji,Oprócz Polsatu oczywiscie.Czy jest gdzies nadawany w jakies zagranicznej TV otwartej (FTA).Wiem ze jest cos na DSF niestety to jest satelita Astra, ja mam tylko hotbirda. Zgóry dziekuje bardzo za info. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Pod koniec meczu chyba było słychać zawsze i wszędzie... No ale pewności nie mam. |
|
|
|
Ángel Caído
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na tym czymś...http://www.tv4play.se/nyheter/nyhets...551&currPage=0
właśnie leci na żywo mecz Niemcy-Słowenia co do wczorajszego meczu, zwycięstwo nad naszym odwiecznym rywalem i "wrogiem" bezcenne ![]() ale coś mi się zdaje, że dzisiejszy mecz będzie o wiele trudniejszy, oczywiście dopóki piłka w grze, ta ręczna także ![]()
Ostatnio edytowane przez wienek : 20.01.2010 o godz. 18:35.
![]()
WISŁA KRAKÓW
[J] BRACI SIĘ NIE TRACI !!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No nieźle. Na razie Słowenia jebie Niemców równiutko.
![]() |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
16-11konczy sie I polowa
wychodzi na to ze Niemcy pewnie jutro zakoncza mistrzostwa )))![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Na Polsacie będzie mecz naszych? bo wróciłem teraz i jestem taki nie dzisiejszy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
będzie o 20:20
![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Musimy dziś wygrać, bo widać, że ze Słowenią nie ma lekko i rożnie może być.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
|
Mam Aster, czy gdzieś obejrzę ten mecz Słoweni ze Szwabami ?
|
|
|
|
sssssssss..
Offline |
|
|
powinno byc na ZDF
26-24 dla Slowencow w 45min hmm
Ostatnio edytowane przez Hudy : 20.01.2010 o godz. 19:40.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|