|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dziś 33 urodziny świętuje Jacek Paszulewicz : )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
witamy w tym zacnym temacie Piotrka Ćwielonga
![]() a także Ilie Cebanu. Powodzenia chłopaki!
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 16.01.2010 o godz. 14:51.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Apoel wygrał na wyjeździe z Doxą 2:1 i jest liderem z przewagą 1 pkt . Kamil grał cały mecz, a Jasiek do 71 minuty.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Powodzenia Pepe! dzięki za wszystko! Powodzenia w Śląsku! ps: jest mi trochę przykro, bo zawsze uważałem że drzemie w Nim potencjał. Szkoda. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kurde musiałem nowego posta napisać bo wcześniejszego tak zamotałem ,że hej. A więc tak. Jakaś mołdawska agencja informacyjna Unimedia , poinformowała wczoraj ,że Rubin Kazań podpisał umowę z Ilie. To przedrukował portal rosyjski sportbox.ru. A stamtąd się po necie rozniosło. Póki co żadnych informacji na oficjalnych i nieoficjalnych stronach Kazania o Cebanu nie ma. Nie ma nawet nic o tym ,że ma być lub jest testowany. Podstawowe newsy w tej chwili, czym żyją kibice Kazania to negocjacje w sprawie kupna Adriana Mutu za 6,5 mln euro z Galaty. Od kibiców Kazania wiem ,że transfer Ilie jest ewidentnie pod rezerwy Kazania . Ma tam zastąpić jakiegoś Czeremisina. Dodatkowo warto wspomnieć ,że właśnie trenerem rezerw jest Mołdawianin Aleksander Macura. Czyli podsumowując podpisał kontrakt z Rubinem Kazań B (tzw. dybl' ).
Ostatnio edytowane przez Bronex : 17.01.2010 o godz. 12:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Adrian Mutu w Galacie i jeszcze 6,5 mln euro taaaa. Po 1 nigdy tam nie grał ,a po drugie wart jest ze 20 mln![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie z Galatasaray chcą kupić Mutu tylko będą z Galatasarayem rywalizować o "31-letniego zawodnika włoskiej Fiorentiny". Również kwotę źle podałem. Kazań zaoferował równe sześć milionów euro. Przy okazji jak tak dalej sprawy będą się toczyć to Dan Petrescu nawet dobrze nie zaczynając pracy w Kubaniu Krasnodar zostanie na starcie co najmniej "bohaterem pracy socjalistycznej". Nie wiem jakie oni tam mają zwyczaje ale Rumun nie dawno przecież podpisał kontrakt a już zdążył udzielić obszernych wywiadów lokalnym rozgłośnią radiowym, stacji telewizyjnej, wizytuje szkoły , instytucje , zakłady pracy.... W każdym miejscu dęta akademia.... Nawet w jednym wywiadzie Dan powiedział ,że nie przypuszczał ,że będzie sprawował tyle obowiązków poza trenerskich... PS. Tak swoją drogą to Cebanu się nieźle chłopak zakręcił. Tutaj kisnął na ławce. Traktowano go jako młodego zdolnego ale na wszelki wypadek jeszcze z dystansem. A tu proszę!! Błyskawiczna decyzja. Odchodzę i po sprawie. Musiał mieć ten transfer do Kazania dobrze przygotowany. Oficjalnie w żadnym meczu sparingowym młodzieżowej kadry Rubina Kazań nie wystąpił a podpisano z nim kontrakt bez szemrania. Na pewno bardzo trudno będzie mu się przebić do pierwszego składu mistrz Rosji ale perspektywę ma całkiem dobrą.. Widać również ,że chłopak miał pewnie jakiś układ z tym Macurą. Wiele za tym przemawia.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 17.01.2010 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cóz, żałowali pieniędzy na Moretto, na Nurkovica, to teraz bedzie cieżki wstyd w postaci powrotu Juszczyka.
To tak bezsensowny i idotyczny transfer, że aż płakać się chce. Juszczyk nic nie załatwi, nie rozwiązuje i nic nie daje drużynie - jedynie poszerzenie ławki rezerwowych. Skoro wracamy do Juszczyka, to za przeproszeniem, po k...ę, były te 20-sto osobowe testy bramkarza? Wystarczyłoby zatrudnić obojętnie kogo z tej dwudziestki i byłoby tak samo, a pewnie i taniej. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że nazwisko "Juszczyk" będzie figurowało jedynie w temacie o byłych Wiślakach... Jeśli chcą podpisać kontrakt z tym sympatycznym, jednak bardzo słabym zawodnikiem to ja już wolę oglądać Kurto lub innego młodego...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jednym słowem, widać, że nadchodzą chude lata. Niestety
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bramka Marcina Baszczynskiego w Grecji !!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odra chce Brasilie..
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32302,t...l?ticaid=197a9 |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Cantoro piłkarzem Odry Wodzisław
http://www.odra.wodzislaw.pl/?page=a...egory=topstory Dziwi mnie dlaczego Mauro nie został w Wiśle. Pod Wawelem miał gigantyczne zarobki, czyli ponad 100 tysięcy złotych na miesiąc. W Odrze zarobi 30-40 tysięcy złotych miesięcznie, czyli 1/3 tego co w Wiśle. Za takie pobory powinien zostać w naszym zespole.
Ostatnio edytowane przez Peroslaw88 : 18.01.2010 o godz. 09:20.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
No nie wiem...tak tylko zgaduję.... ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
http://rubin-kazan.ru/press-center/news/clubnews/14959/
co tu pisze? i czemu oficjalna tego nie potwierdza? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
pisze, ze podpisal kontrakt z Rubinem na 3 lata.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pisze tam że podpisał kontrakt na 3 lata z Rubinem i krótki rys jego historii.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z cyklu filozofia pracy: - W wywiadzie dla rumuńskiego SMI powiedział pan ,że chce pan otrzymać pełnię władzy w Kubaniu nie tylko nad drużyną ,ale także być menedżerem podejmującym decyzje. Czy tak było rzeczywiście? Dan Petrescu : Tak to moja filozofia. Chce być w Kubaniu tym który podejmuje każdą decyzję związaną z piłką. To konieczny warunek powodzenia. PS. Tak przy okazji chciałby zwrócić honor Tofikowi. Menedżer Mutu jak usłyszał ,że Rubin Kazań chce zapłacić tylko 6 mln euro za Rumuna to radośnie się roześmiał i powiedział ,że to nijak przystaje do rzeczywistości.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 19.01.2010 o godz. 05:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.odra.wodzislaw.pl/?page=a...category=kadra
prezentacja Mauro Cantoro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Petrescu prowadzi trening Kubańa na obozie w Turcji.Ten jego trener od przygotowania fizycznego też pracował w Wiśle - Pojar .
![]() ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Aaaa kołcza od bramkarzy też nie zabrał? Albo asystenta? Bo oni raczej w kupie się przemieszczają...
EDIT: http://www.weszlo.com/blog/4/402 Cytat:
Ostatnio edytowane przez Żmijka : 20.01.2010 o godz. 16:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.01.2010 o godz. 16:42.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|