|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Powód: Dzięki WislakWiDoK.
Ostatnio edytowane przez WislaJKG : 15.01.2010 o godz. 22:27.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No więc sprawa następująca: gra Settlers 2 i brak portu COM2. Da się jakoś ominąć? Wiem, że to port na płytce głównej, ale może jakiś program/sterownik pozwoli oszukać komputer
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
da sie jakos podglosnic cicha wersje filmu?
format avi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jak zrobić sos który dają w chińskiej restauracji do ryżu albo frytek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
- 4 łyżki cukru, - 3 łyżki octu (ale nie spirytusowego) - 1 mała puszka ananasów, pokrojonych na małe kawałki i sok z tej puszki, - 1 szklanka ketchupu, - 1 łyzka korzenia imbiru (najlepiej surowego startego) - 1/2 szklanki wody, - 1 łyżeczka soli, - 1/2 łyżeczki pieprzu. Przygotowanie jest bardzo proste. Połączyć składniki i gotować ok 10 min. na małym ogniu Albo zobacz sobie sosy Tao-Tao słodko-pikantny albo słodki sos chili (ja je czasem mieszam i podgrzewam lekko i jest git) smacznego ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
mógłby mi ktoś polecić jakąś dobrą książkę do języka programowania Logo - muszę się uczyć tego syfu na olimpiadę, a w necie nic nie ma :/
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
mógłby ktoś polecić jakieś miejsce pracy na ferie dla osoby poniżej 18 ?
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
pisal ktos kiedys odwołanie odnosnie nieuznania reklamacji butów
Kupiłem w nike buty. po pół roku sie rozjebały (nie z mojej winy). pekniecie jest takie, ze nie da sie ich naprawić, a wymienic sie nie da bo modelu już nie ma. te chvje mi napisały ze kasy nie wrócą i sie nie da naprawić. Więc ja się grzecznie pytam po kiego chvja jest ta gwarancja. Nie bede się woził po chłopie ze sklepu bo niczemu winny. powieduzął mi zebym napisał sobie odwołanie do jakiejs tam ichniejszej centrali. tylko co im tam naciupać Pomoże ktos ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdzie moge znalesc, albo bede mogl znalesc fotki z wczorajszego koncertu Eldo w Klubie Studio?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
). Stamtąd wysłano pisemko do sklepu. Po niecałych dwóch tygodniach wymieniono mi plecak bez żadnego problemu. Radzę postąpić Ci podobnie jak ja... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Czy jest jakieś konto internetowe które jest naprawdę bezpłatne? i jeżeli tak to jakie polecacie?
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 16.01.2010 o godz. 16:23.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy jeżeli w wymaganiach gry napisane jest, że wymagany jest procesor jednordzeniowy 3.2 GHz, a ja mam dwurdzeniowy 2x2Ghz , lub 2x2,1 GHz, to czy gra będzie chodzić bez problemu, czy będzie ją cięło?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
chodzi wam normalnie strona torrenty.org
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
lub na rynku http://www.9477.pl/konsument_krakow.php Z doświadczenia wiem, najpierw pisemko albo od nich albo będzeisz musiał zrobić ekspertyze do tych butow na ulicy Zakopiańskiej i dopiero pismo. Jedno ci powiem, nie odpuszczaj! Mozesz pomyśleć a spoko oleje, ale nie ma co im odpuszczać. A tak z ciekawości opinie pisał Kwiatkowski? Bo swego czasu wszytkim pisał te ekspertyzy on. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=bH_5w...eature=related wie ktos cos o tej sytuacji ? Jesli tak to prosze o przyblizenie
![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]() Ogólnie załodze z małej łodzi się nic nie stało w tej akcji ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
dziekuje wszystkim za pomoc. nie wiem czy Kwiatkowski pisał bo odpowiedz lezy w sklepie do ktorego sie jutro wybieram. Napiszę odwołanie i cos im tam nawrzucam
Ostatnio edytowane przez DYRU : 16.01.2010 o godz. 18:57.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
lub strona 460 ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Za pomocą jakiego programu mogę otworzyć jakiś plik RAR
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
[quote=Kibicka;842358]Za pomocą jakiego programu mogę otworzyć jakiś plik RAR
7zip wpisz w google i zainstaluj ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WinRAR lub WinZIP
rafalek napisał(a):
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Skoro jest napisane że wymaga pojedyńczego 3,2 a Ty masz 2x 2,2 to chyba nie wymaga komentarza ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeśli wymaga jednego rdzenia to może przycinać. Są gry które nie korzystają z drugiego procesora np FS2004. Możesz ustawić koligacje i przenieść wiekszość procesów na drugi procek, a grę zostawić na tym pierwszym (CPU 0), ale cudów bym się nie spodziewał. BTW jaka to gra że potrzebuje az 3.2 i nie korzysta z wielordzeniowcow?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No bo właśnie nie wiem, czy ona zajmuje wtedy cały jeden rdzeń i kawałek drugiego? To się mnoży razy 2 czyli tak jakbym mial pojedynczy 4,4 GHz?
Call of Duty modern warfare 2. W wymaganiach jest nappisane: PROCESOR: Intel Pentium 4 3.2 GHz lub AMD Athlon 64 3200
Ostatnio edytowane przez rafalek : 16.01.2010 o godz. 21:57.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
rafalek mi CoD: MW2 poszedł na 2x 2GHz AMD Athlon mi smigalo elegancko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Myślę ze ruszy bez problemu,nowa gra więc napewno wykorzysta odpowiednio obydwa rdzenie. Podales wymagania...na koncu powinno być dodane "lub lepsze" bo chcac nie chcac CD,C2D, to lepsze juz niz P4.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, wielkie dzięki, bo zastanawiałem się czy jest sens ściągać. Jak widzę chyba jest;d
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|