The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2010, 11:37
Hmm... Problem jest z tym.. klubem sportowym z wielkopolski. Bo nie wiadomo jak teraz bany dawac. Pisanie Amica - to kpienie z Lecha, pisanie Lech - to kpienie z Amiki, kolejorz to z kuchenek, a kuchenki to z kolejorza. Kuchenkorz, chorzysci, slowiki itp "nicki" tez nie za bardzo. :/

proponuje UFO.
Unidentified Football Object.

:/
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 14.01.2010, 12:27
Po co amerykanskie UFO, skoro mamy polskie oznaczenie - NOL - niezidentyfikowany obiekt ligowy.
Cytat:
wolę przegrać ponownie z potęgą typu Varelenga byleby Lech nie wyszedł z grupy
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 14.01.2010, 12:55
bbbnba napisał(a):Wyświetl post
Po co amerykanskie UFO, skoro mamy polskie oznaczenie - NOL - niezidentyfikowany obiekt ligowy.
O, widzisz!
Od razu "L" przekreslone. Zeby Legia wiedziala, ze to nie przelewki!
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.01.2010, 13:18
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem tego Tarasiewicza. Zapowiadać posadzenie na lawie gościa za to,że ten podpisał kontrakt z innym klubem. I to już któreś takie imć Tarasiewicza działanie. Czy do niego nie dociera to,że jest wolny rynek i każdy może sobie iść gdzie chce za ile chce,i że nie każdy musi być wyznawcą jego wątpliwego kunsztu trenerskiego. Tragedia. Komisja ligi czy coś takiego powinno ukarać faceta,bo kompromituje takie zachowanie nasza ligę. Póki co to chce sobie sprowadzić Cwielonga. Transfer na miarę Tarasiewicza.
Nas też powinni ukarać w takim razie. Za Kłosa w rezerwach chociażby...
..
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.01.2010, 13:30
ja tam rozumiem Tarasiewicza.
Opiera wizje budowania druzyny tylko z zawodnikow 100% oddanych Śląskowi.
Takiemu Gancarczykowki przy jego słabszej grze, mozna bedzie przez pol roku zarzucac ze odpierdala fuszerki, mimo iz słaba gra bedzie wynikac z jego formy.

Zreszta, z niewolnika nie ma pracownika. Taraś to jest taki krótka piłka. Grasz albo nie grasz
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 14.01.2010, 13:44. Tak na marginesie
7 kotów - jeden z warszawskich kibiców na naszym forum określił ekipę poznaniaków jako Lokomotiv Wronki. Chyba najcelniejsza nazwa - odnosi się zarówno do lokalizacji klubu, jak też jego nazwy w wersji międzynarodowej

A co do tych wszystkich "ruchów transferowych" w naszej ekstraklasie w obecnym okienku - to ogarnia człowieka jedynie pusty śmiech i żal. Stilić do Celticu, Mucha do Rangersów, Marcelo do Wolfsburga, Kirm do Olimpiakosu, Lewandowski do Saragossy, Mila do Rosji, wcześniej Brożek do Fulham a Peszko do Lille... jednym słowem nasza liga jest bardzo interesująca, ale wyłącznie dla dziennikarzy szukających plotek i managerów, którzy chcą się wypromować (zgarniając tłustą prowizję, a jakże). Gdzie są te prawdziwe TRANSFERY, tak jak kiedyś sprzedaż Żurawskiego czy przejście Boruca do Celticu? Czyżby światowy ranking rzeczywiście był blisko prawdy, pokazując, jak nisko w światowej hierarchii jest nasza ekstraklasa, z której duże kluby zachodnie już dawno nikogo nie kupiły? Kierunek wschodni to inna historia - Rosjanie chyba "lubią" przepłacać (Jop, Gorawski, etc).
Powód: Aktualizacja
Ostatnio edytowane przez el Nuero : 14.01.2010 o godz. 13:47.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 14.01.2010, 13:50
Samoj lutszyj koliektiv, eta nasz Lokomotiv!
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 14.01.2010, 15:11
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
? Czyżby światowy ranking rzeczywiście był blisko prawdy, pokazując, jak nisko w światowej hierarchii jest nasza ekstraklasa, z której duże kluby zachodnie już dawno nikogo nie kupiły? Kierunek wschodni to inna historia - Rosjanie chyba "lubią" przepłacać (Jop, Gorawski, etc).
Janczyk! To był interes życia!I dorzucilbym Stanewa z Legii. Niby dobry bramkarz ale zupelnie zginął w Rosji.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 14.01.2010, 17:38
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
ho, ho.. to teraz komisja ligi będzie karać trenerów którzy dają na ławę swoich piłkarzy..

Wiadomo że go odsunie od drużyny + ME ze względu na akcję z Polonią.. tylko nawet jeśli to co z tego? ma do tego prawo, w ocenie kibiców z pewnością zaliczył plusa, w mojej też.. jakoś sobie nie wyobarażam Pawła Brożka grającego w Wiśle mając w świadomości że zaraz przejdzie do Zagłębia Lubin.. dziwnie się ogólnie ten Gancarczyk zachował.. wyskoczył jak filip z konopi.

za niedługo jakiś grajek będzie grał w xxx i już będzie wiadomo że za 2 lata przenosi się do yyy, dziwna strategia... przez którą ów grajek tylko cierpi
Odbieram Twój post jako ironię. Jednak o zgrozo, skoro tak nie jest to już tłumacze.

UEFA wymyśliła takie o to prawo,że piłkarz może podpisywać kontrakt z nowy zespołem,pół roku przed wygaśnięciem obecnej umowy. O takim zapisie wiedzą wszyscy od Władywostoku po Lizbonę. Im liga bardziej zawodowa tym większy szacunek do takich zapisów. Wolny rynek wszak mamy i w tym względzie. Nie słyszałem aby w lidze francuskiej, niemieckiej,angielskiej,portugalskiej ktoś był zsyłany do rezerw,bo podpisał kontrakt z innym zespołem. Umowa jest umową,ma okres ważności dokładnie wyznaczony. A to co po jej wygaśnięciu będzie się działo można negocjować pół roku wcześniej. Niby wszytko jasne,ale oto znalazł się gość,który obraża się na zawodnika,bo ten nie podpisał nowej umowy z klubem w którym on jest trenerem. Oj jaka obraza,oj na kasę poleciał,oj nie jest oddany Śląskowi w 100 procentach(teksty dla dzieci),oj oj, nie chce grać cale życie u nas,oj. A może mu znudziło się patrzenie na ulice Wrocławia i zapragnął imć kopacz przenieść się do Warszawy?Może chciał aby trenował go gość,który jest chodzącą legendą?A może po prostu wstał rano i powiedział będzie grać w Polonii. Miał do tego prawo, i umowę mógł podpisać kiedy chciał. Podpisał i będzie grać w Polonii. Ale zanim to nastąpi czeka go pół roczne typowo polskie upodlenie. Na zachodzie zazwyczaj taki piłkarz jest eksploatowany do granic wytrzymałości, gra w każdym niemal meczu. No ale nie u nas,my zawsze cywilizacyjnie stoimy daleko w tyle. Bardzo daleko. Jakoś nie wyobrażam sobie aby do takiego klubu przyszedł dobry gość z zachodu,bo jakby zrobił zwyczajnie to na co mu pozwala prawo,to zaraz grałby na pastwiskach ME. Każdy rozsądny menager odmówi przyjścia do takiej ligi gdzie są takie praktyki stosowane,zwyczajnie w obawie o swojego klienta. Takie są prawa rynku piłkarskiego, jak ktoś tego nie pojmuje to raczej jego problem,bo cywilizowany świat wzczesniej czy później otoczy go ostracyzmem. Dla naszej ligi lepiej żeby zrobił to wcześniej.

Poza tym jak aż tak bardzo Tarasiewicz jest obrażony to niech rozwiąże z nim kontrakt teraz. Wszak Sląsk ma aż nadmiar dobrych zawodników, więc jeden więcej jeden mniej nie powinien stanowić różnicy. O czym dobitnie świadczy zamiar wywalenia gościa do ME.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.01.2010, 17:47
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
O, widzisz!
Od razu "L" przekreslone. Zeby Legia wiedziala, ze to nie przelewki!
NOŁ?
Nie za bardzo kontestacyjne? Przecież to koniunkturaliści, za paru zawodników sprzedadzą herb i nazwę
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 14.01.2010, 18:07
O takim zapisie wiedzą wszyscy od Władywostoku po Lizbonę. Im liga bardziej zawodowa tym większy szacunek do takich zapisów. Wolny rynek wszak mamy i w tym względzie. Nie słyszałem aby w lidze francuskiej, niemieckiej,angielskiej,portugalskiej ktoś był zsyłany do rezerw,bo podpisał kontrakt z innym zespołem. Umowa jest umową,ma okres ważności dokładnie wyznaczony. A
Poczytaj więcej a dowiesz sie o tym że piłkarze którzy nie zgadzają się na występy w reprezentacji(a co dopiero podpisanie nowego kontraktu) są odsyłani na ławkę, no ale umowa ale profesjonalizm ligi ale ale.... A umowa nie gwarantuje żadnemu zawodnikowi występów w pierwszym zespole, trener uznał że dla drużyny będzie lepiej jeśli ten akurat piłkarz zostanie odesłany na łąwęi to jest autonomiczna wola trenera. Identycznie robi się w podobnych przypadkach na całym świecie(chociażby Tevez w ManU, który nie chciał podpisac kontraktu i siedział na ławie więc już skończ .......ic głupoty, no chyba że uznajemy Alexa Fergusona za pseudotrenera, a premier league za ligę amatorską), trener ma wolną rękę przy ustalaniu składu, on odpowiada za wyniki i jeśli podejrzewa że dany zawodnik nie będzie odpowiednio zmotywowany w którymś meczu to się go odsuwa od skłądu
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 14.01.2010, 22:05
Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
Poczytaj więcej a dowiesz sie o tym że piłkarze którzy nie zgadzają się na występy w reprezentacji(a co dopiero podpisanie nowego kontraktu) są odsyłani na ławkę, no ale umowa ale profesjonalizm ligi ale ale....
A co ma reprezentacja do klubu?Przywołujesz chyba jakieś niemieckie przypadki dotyczące gości z polskimi korzeniami.Rozpatrujemy temat kontraktu a nie reprezentacji. Nie wiesz o czym piszesz i starasz sie za wszelką cenę udowodnić swoje racje w nader zabawny sposób.

A tak w ogóle,który to piłkarza wylądował na ławie bo nie chciał grać w reprezentacji?

Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
Identycznie robi się w podobnych przypadkach na całym świecie(chociażby Tevez w ManU, który nie chciał podpisac kontraktu i siedział na ławie więc już skończ .......ic głupoty, no chyba że uznajemy Alexa Fergusona za pseudotrenera, a premier league za ligę amatorską)

A propos Teveza. Przed jego ostatnim meczem w barwach MU z Arsenalem mówił,że nie czuł się potrzebny,a klub mu nie zaproponował nowego kontraktu. Ferguson nie chciał go w zespole,ot cała filozofia. Odsyłam do wypowiedzi agentów Teveza i wywiadów których udzielił w tamtym czasie sam piłkarz. Pomijam fakt,że Tevez był wypożyczony do MU. Zresztą gdzie porównywać kilka meczów które Tecez siedział na ławie z zesłaniem do ME na pół roku. Fajnie jest pisać o czymś o czym ma się pojęcie. Spróbuj kiedyś.

Liga się stacza a działanie takiego gościa jak Tarasiewicz tylko wzmacnia negatywny odbiór naszej ligi poza granicami,nie mówiąc o agentach.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 14.01.2010 o godz. 22:13.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 14.01.2010, 22:25
A co ma reprezentacja do klubu?Przywołujesz chyba jakieś niemieckie przypadki dotyczące gości z polskimi korzeniami.Rozpatrujemy temat kontraktu a nie reprezentacji. Nie wiesz o czym piszesz i starasz sie za wszelką cenę udowodnić swoje racje w nader zabawny sposób.
Ma o tyle że Ty starasz się udowodnic że tylko w polskiej piłce nie zawsze grają piłkarze w najwyższej w danym czasie formie. No chyba że profesjonalizmem dla Ciebie nie jest tylko sadzanie na ławie za nie przedłużenie kontraktu. Gdy zaś ktoś decyduje się na występy dla innej reprezentacji i z dnia na dzień przestaje grac to już jest profesjonalizm to wtedy wycofuję się z tego argumentu

A propos Teveza. Przed jego ostatnim meczem w barwach MU z Arsenalem mówił,że nie czuł się potrzebny,a klub mu nie zaproponował nowego kontraktu. Ferguson nie chciał go w zespole,ot cała filozofia. Odsyłam do wypowiedzi agentów Teveza i wywiadów których udzielił w tamtym czasie sam piłkarz. Pomijam fakt,że Tevez był wypożyczony do MU. Zresztą gdzie porównywać kilka meczów które Tecez siedział na ławie z zesłaniem do ME na pół roku.
No mi się wydaję że Tevez powiedział(odsyłam do http://www.bbc.co.uk/ tam to czytałem, jednak nie mam zamiaru marnowac pół godziny na przeszukanie całego archiwum) że kontraktu który mu zaproponował ManU nie podpisze po czym dziwnym zbiegiem okoliczności z pierwszej "11" trafił na ławkę.

Fajnie jest pisać o czymś o czym ma się pojęcie. Spróbuj kiedyś.
Skoro mówisz że jest tak fajnie to może spróbuję tylko czy można Ci wierzyc gdy obok zamieszczasz twierdzenia które tego nie potwierdzają ?
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 14.01.2010 o godz. 22:29.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 14.01.2010, 23:22
[QUO-TE=Buziek_LG;841388] Ma o tyle że Ty starasz się udowodnic że tylko w polskiej piłce nie zawsze grają piłkarze w najwyższej w danym czasie formie. No chyba że profesjonalizmem dla Ciebie nie jest tylko sadzanie na ławie za nie przedłużenie kontraktu. Gdy zaś ktoś decyduje się na występy dla innej reprezentacji i z dnia na dzień przestaje grac to już jest profesjonalizm to wtedy wycofuję się z tego argumentu
[/QUOTE]

Pewnie,że mogę porównać naszą ligę od Tureckiej,Greckiej,bałkańskich lig. Tam pewnie i takich jaja jak z Gancarczykiem nie są odosobnione. Tylko,że ja piszę o ligach uważanych za wzór do naśladowania a nie jakieś peryferia futbolu,gdzie nawet i my nie jesteśmy. Piszesz coś o sadzaniu na ławie,bo ktoś nie chce gdzieś grać. Proszę Cie po raz drugi. Podaj klub,imię zawodnika.

[QUO-TE=Buziek_LG;841388]
No mi się wydaję
[/QUOTE]

Tobie się wydaje. A ja Ci mówię,że trafił, bo mu nie zaproponowali kontraktu. I nie wywalili go do rezerw na pół roku. Co Ty w ogóle porównujesz? Poza tym wchodził na ostatnie minuty w meczach,w których siedział na ławie. Przykład przez Ciebie przytoczony jest zwyczajnie nietrafiony.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 15.01.2010, 01:46
E to nie jest tak,że nigdzie nie robią tak z zawodnikami.
W takim na przykład Lazio -> http://rafalstec.blox.pl/2010/01/O-p...-odebrano.html

Niemniej to jest gówniane postępowanie.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 15.01.2010, 14:54
http://www.weszlo.com/news/4336

Cytat:
Takiej pary z przodu Polonia Warszawa nie miała od czasów Emmanuela Olisadebe i Macieja Bykowskiego.
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.01.2010, 23:57
Krissu napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/4336

kiedys byl wywiad z tym Wojciechowskim w C+.....

Olbrycht pojechal do jego domu...yy..to nie wgladalo na dom,to jakas twierdza ,otoczona 5 m murem,pilnowana przez agnecje ochroniarska ,i nawet ulice dojazdowa do niej nazywa sie ulica Wojciechowskiego hehe

generalnie facet moze miec wszytko

a ta panienka to pewnie z Memory Find ,jak Stefan Siara Siarzewski je zamawial
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 16.01.2010 o godz. 00:01.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 16.01.2010, 02:41
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
kiedys byl wywiad z tym Wojciechowskim w C+.....

Olbrycht pojechal do jego domu...yy..to nie wgladalo na dom,to jakas twierdza ,otoczona 5 m murem,pilnowana przez agnecje ochroniarska ,i nawet ulice dojazdowa do niej nazywa sie ulica Wojciechowskiego hehe

generalnie facet moze miec wszytko

a ta panienka to pewnie z Memory Find ,jak Stefan Siara Siarzewski je zamawial
Facet lubi modelki. Zdarzyło mi się być na meczu Polonia Śląsk w tym sezonie na ichniejszej głównej trybunie. W przerwie meczu kręciło się mnóstwo hostess i innych niezłych... ma z czego wybierać

Widać ma takie hobby - piękne kobiety
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 16.01.2010, 09:23
http://www.sport.pl/skoki/1,65075,74...elegalny_.html

Niby sprawa nie związana z piłką, ale w kontekście Wisły i Amiki Poznań chyba jednak ważna:

Cytat:
Impreza w Zakopanem może być precedensem - mówi przedstawiciel jednego z konkurencyjnych do Bet-at-home internetowych bukmacherów. - Jeśli będą kary na organizatorów, sprawa pewnie trafi do Europejskiego Trybunału Sprawiedliwości w Strasburgu. Ustawa hazardowa to bubel, Komisja Europejska negowała już podobne prawo w Belgii, Danii i we Francji. Nasza firma na miejscu konkurencji nie wahałaby się i sponsorowała zawody.
Ja takiej pewności nie mam. KE co prawda kwestionowała podobne przepisy w Belgii, Danii i Francji, ale w ETS w Portugalii chyba już nie. W dodatku wiążąca jest nie opinia KE, a orzeczenie ETS. Na takie czeka się latami, a wynik jest wielką niewiadomą.

Mimo to ciekawy jestem rozwoju wypadków.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.01.2010, 10:06
flamengista napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/skoki/1,65075,74...elegalny_.html

Niby sprawa nie związana z piłką, ale w kontekście Wisły i Amiki Poznań chyba jednak ważna:

Ja takiej pewności nie mam. KE co prawda kwestionowała podobne przepisy w Belgii, Danii i Francji, ale w ETS w Portugalii chyba już nie. W dodatku wiążąca jest nie opinia KE, a orzeczenie ETS. Na takie czeka się latami, a wynik jest wielką niewiadomą.

Mimo to ciekawy jestem rozwoju wypadków.
Tylko podejrzewam, że jest jedna zasadnicza różnica, tzn. taka, że nasza ustawa faktycznie może być mega bublem prawnym, skoro takie cyrki się wokół niej działy i uchwalono ją chyba w ciągu kilku dni.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 16.01.2010, 12:44
Piotr Reiss II

http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
Joaquin
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 16.01.2010, 12:52
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Piotr Reiss II

Raczej nie ten temat. Ja bym to umieścił w "Śmieszne zdjęcia, filmiki, itp."
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::..
... i nie zmienia sie nic!!
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 16.01.2010, 13:02
Już nie przesadzajcie.

Wypowiedz "Mam nadzieję, że ułoży się to tak: najpierw mistrzostwo, a potem transfer" chyba ma ciut inny wydźwięk niż "Wisła będzie oglądać nasze plecy"

A poza tym co ma mówić?
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
antoshka1985
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 16.01.2010, 13:55

Lewandowski do końca kariery w Amice!
Odpowiedz cytując
Szyman423
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 16.01.2010, 13:57
antoshka1985 napisał(a):Wyświetl post

dobre hehehe;d
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 16.01.2010, 21:49
Ci od "psów" robią geszeft:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...zes_kupic.html
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.01.2010, 23:55
antoshka1985 napisał(a):Wyświetl post

Eee tam ..

chlopak wie ze Amika to tylko przystanek ,i juz daje do zrozumienia ze w niedalekiej przyszlosci z niej odejdzie.
Przeciez pilkarz o jego umiejetnosciach ma jakies tam ambicje zeby chociaz spróbowac posmakowac zachodniej pilki,a jak sie nie uda -w sumie polscy pilkarze powinii miec to wkalkulowane w swoja kariere.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.01.2010, 10:18
http://www.efakt.pl/Bosacki-moze-ode...y,62031,1.html
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Stary 18.01.2010, 11:04
Mam dziwne przeczucie, ze po 3-4 kolejkach wiosny Bakero poleci : )
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 18.01.2010, 14:51
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Bos...696,1,720.html

Niech Peszko się nie dogada
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów