|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
tak w tvp sport
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ile zapłacę za taką bąbelkową kopertę na poczcie? Nie chcę wysłać jakiejś dużej rzeczy, rozmiarowo coś a'la iPod shufflle + kabel.
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Chyba od 18-19, rano na pewno DO 10 lub 11
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Byłem 3 razy dotąd. Nie jest za duże, ale spoko nawet się śmiga. Ja byłem w weekendy, to osób było sporo. Ale w zwykłe dni powinno być spoko.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:04.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jaka jest cena biletu PKS z Krakowa do Białki? najlepiej ulgowy/studencki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie w okolicach rynku można wydrukować coś z pendrive?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak nie masz dużo to na rynku obok Sphinxa w bramie po schodach na pierwsze piętro jest kawiarenka, tam drukniesz, druga kafejka na Brackiej w bramie tam gdzie Subway i Błędne koło. Jak masz sporo do drukowania to polecam na odcinku między Jabłonowskich a Piłsudskiego jest ksero i też wydrukujesz z pena
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
a w internecie ? pozdrawiama i o ktorej sie zaczyna tak naprawde ?edit: wiem ze jest na stronie tvp itp ale jesli ktosby mial linka do sopcasta to poprosze ![]()
Ostatnio edytowane przez palczi : 15.01.2010 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wejdę do Selgrosa na karcie która ma 3-4 lata i nie jest na moje nazwisko(pożyczona)?.Karta jest papierowa nieplastikowa.
![]()
Wisła Kraków!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Piątek - godzina 19:10 ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Siema. Chodzi mi o grę Gta 4. Zainstalowałem ją na kompie( instalacja przebiegła bez problemowo) ale podczas uruchomienia wyskakuje mi błąd DD3D50 miał ktoś taki problem może? Jak to rozwiązać. Z góry dziękuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy któraś płatna platforma cyfrowa oferuje kanał skysports ?
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez tomo : 15.01.2010 o godz. 14:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie, obstawiłem w zakładach bukmacherskich Milenium kupon 8 stycznia, na którym wszystkie zdarzenia trafiłem, ale został jeden mecz Hertha B - FSV Frankfurt przełożony, jednak nie wiem na jaki termin. Wie ktoś czy będzie rozgrywany jeszcze ten mecz czy zrezygnowano?
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
--- Ma ktos dobrego elektryka samochodowego, taniego, z ktorym umawia sie na cene z gory, a nie "za godzine" ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dzień później rozegrano ten mecz i padł wynik 1-1.
![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
List polecony, który powinien być już u adresata nie dotarł tam jeszcze. A sprawa ważna i pilna
Gdzie mogę zrobić "malutką awanturkę" ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
W urzędzie Miasta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jaką polecacie tanią i dobrą szkole na prawo jazdy w Nowej Hucie?
I czy to prawda, że jak zmienił się dyrektor MORDu to bardziej puszczają zdających czy się przypierdalają do najdrobniejszego szczegolu? ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
POWODZENIA![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jeśli masz jakikolwek dowód, że pracowałaś (rozmowy przez mail dot. pracy, świadków) to sąd.
Ja tak własnie próbuję dostać zaległą kasę. Tzn u mnie o tyle łatwiej, że mam jasne dowody w postaci opublikowanych fot, za które nie dostałam kasy. Ale próbuj. Niech się ktoś prawa wypowie też. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Próbuję odpalić Medieval Total War, część pierwszą w wersji gold na XP z SP3 (na laptopie z grafiką Intela Express 945) i po odpaleniu jedyne co mi się pojawia to czarny ekran, słychać jakiś odgłos i tyle by było z gry. Co tu jest nie tak? Bo czuję, że coś z grafiką
I czuję, że mogę komuś oddać grę ![]() ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.asuseeepc.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=1129 jak przetestujesz to napisz bo mam podobne problemy w niektórych grach. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.asuseeepc.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=1129 jak przetestujesz to napisz bo mam podobne problemy w niektórych grach. ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie wie ktoś czy jest jutro czynna giełda narciarska ?
EDIT: Ok, już wiem jest otwarta.
Ostatnio edytowane przez fialo : 15.01.2010 o godz. 20:02.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
wie ktos co sie stalo w okolicach Skotnik, Skawiny i Sidziny ? wracalem do domu i w Skotnikach 4 radiowozy sprawdzaja ludzi w autach, jadacych od strony Skwainy.
|
|
|