|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Chcę zacząć uczyć się robienia avatarów,sygnatur itp i jaki program będzie najlepszy dla amatora?
Tylko nie piszcie ze paint ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
kriz69 dzięki za odpowiedź
Ostatnio edytowane przez Gordian : 11.01.2010 o godz. 20:07.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Siemka czy na Wisełce można trenować kick-boxing? Jak tak to czy orientuje się ktoś może ile kosztuje. Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
niedawno powstała nowa grupa początkująca tylko ze treningi sa w poniedziałki i środy o 13 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
PILNE! Zna ktoś jakiegoś TANIEGO szklarza w okolicach prądnika czerwonego? Wpadłem z drzwiami do pokoju.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jaki polecacie internet na Azorach? Bo kumpela mi truje żebym coś polecił a niestety nie znam tamtejszych dostawców
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=xsg9MrfT42o ![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pochodź, porozglądaj się po dobrych sklepach, niekoniecznie sieciowych, u mnie jest na przykład niepozorny sklepik, w którym słuchawki Sennheisera można trafić i to właśnie od 8 dyszek wzwyż.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
musze zapłacić podatek PCC-3 i 3A
czy moge tego dokonac w dowolnym urzedzie skarbowym czy w tym ktory jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania/zameldowania? Sprawa jest taka czy moge zapłacić w KRK czy musze jechac specjalnie do Wadowic zeby to zalatwic? prosze o szybka odpowiedz!!!1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Wybieram się jutro do Cinemy na "Ciacho", czy ktoś z Was korzystał z promocji "Środa z Orange" z tymi biletami 1+1 gratis? jeśli tak to jak to działa?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wysylasz SMS o tresci FILM na 241. Przysylaja Ci sms z kodem, pokazujesz sms w kasie, babka nalicza oplate za 1 bilet, dostajesz 2 bilety...
www.orangefilm.pl sprawdz co i jak. Nie radze iść na Ciacho, podobno to gorsze od Nie kłam kochanie etc. ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Idzie jakiś dojechać na Zarabie (Myślenice) pksem, busami czy czymś? Z Krk oczywiście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
tylko jesli jeszcze nie wyslales sms, to moze to byc juz "nieaktualne", tzn ja wyslalem kiedys w srode i dostalem odp, ze juz zostal wyczerpany "limit" :/ najlepiej jak planujesz isc w srode to w poniedzialek wyslac smsa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://shipo.pl/
Mam taki problem na powyższej stronie. Nie dam rady grac bo coś jest zrypane, tzn. naciskam np. graj i nic, zero odzewu jakby przycisk nie działał nie wchodzi i cały czas jest ta sama strona. Mam jakiś może program ściągnac czy coś w tym stylu? Wie ktoś? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dobra Panie i Panowie, potrzebuję dobrego i w miarę taniego dentysty
najlepiej w okolicach MS AGH albo gdzieś z dobrym dojazdem. Gdzie warto iść?chodzi mi o to, abym nie zapłacił 350zł za wizytę, tylko tak do 200 - 250. Bo słyszałem że w krk to ceny są masakra. A może ktoś chodzi do stomatologa na Cichym Kąciku, zaraz przy miasteczku studenckim? jakieś opinie? pozdr ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
http://www.dentima.pl/ ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
za każdą wizytę płaciłeś podobnie? bo nie wiem czy nie będę musiał leczyć kanałowo...a to już sporo droższe jest. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czy w Krakowie albo okolicach są wykonywane jakieś badania typu że sprawdzają mi jakich witamin mi brakuje, czy jestem niedożywiony itp., połączone z przepisywaniem diety?
Z góry dziękuje |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ma ktos jakies zaproszenia na konta torrentowe?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|