|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
Gdy Adam Nawałka wystawiał go na lewej obronie, to specjalnie przyjechał do klubu z tłumaczem, by jasno dać do zrozumienia, że na tej pozycji nie zamierza grać. Zdania na ten temat nie zmienił, choć w Tiereku występował jako... ofensywny pomocnik.
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,358..._na_lata_.html Osobiscie nie wiem czy to prawda nie widziałem jego meczów w Tereku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
hehe tez zapamiatałem ten super rajd Jasia ,i bramki z Bazylea i Amiką. Tacy "jezdzcy" bez glowy sa potrzebni w zespole bo robią gre do przodu i zawsze cos sie dzieje.przynajmniej jest bardziej widowskowo. Natomiast porowanac Jaśka do Cwielonga troche trudno,Jasiu w kazdym elemencie byl lepszy ,i nie mial tylu flustrukacych strat i pudeł gdzie pownien strzelic gola. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Moze przestawmy cały system na odwrót....
Cleber ofensywny pomocnik,Marcelo z Głową atak,skrzydła Piotr Brozek i Alvares..... Takim tokiem myslenia to Pawełek w podstawówce grał na skrzydle ,moze by tak spróbował )Z pustego Salomon nie naleje..
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 04.01.2010 o godz. 11:49.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
mam dla was prośbe pomóżcie Marcelo w głosowaniu na najlepszego stopera ligi na stronie goool.pl.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
"Łukasz Garguła przeszedł w Łodzi kolejną operację kolana. Teraz zawodnika "Białej Gwiazdy" czeka rehabilitacja. Najważniejsze będą w niej najbliższe dwa tygodnie. Po nich piłkarz dowie się, kiedy będzie mógł wrócić na boisko. Być może już wiosną." cytat z 23.12
te dwa tygodnie to jakos do dwoch dni sie koncza wie ktos moze cos wiecej jak wyglada z nim sprawa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czy uda się Gargułę postawić na nogi już w nadchodzącej rundzie ?
Z tego co pamiętam nie było ingerencji w więzadła... Może na końcówkę sezonu ? ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
wisla.krakow.pl napisał(a):
Garguła wraca do zdrowia ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Z reguły jestem optymistą, ale tym swoim "wracaniem do zdrowia" zaczyna mi kogoś przypominać...
![]() ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
skoro nie ma konkretow ,to to tylko jakis promyczek nadzieji. dzis lepiej ,jutro gorzej...pojutrze ,,,kto wie nie ma co sie podpalac ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
myślałem, że uwolniliśmy się od tego pecha który nas ostatnio prześladował(czyt. Dawidowski), ale niestety Garguła rozwiał moje nadzieje na lepsze jutro
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wasilewski i Garguła idą do sądu
Cytat:
Super Express/onet.pl P.s wiem, że Wasyl nie jest naszym piłkarzem ale razem napisali to ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 08.01.2010 o godz. 12:32.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No i dalej nie wiadomo po co była druga operacja Garguły i co ona zmieniła, skoro pozostawiono igłę i nie ingerowano w więzadła. Bo, żeby zrobić punkcję to chyba nie trzeba jechać do mistrza świata w operacjach nóg+ rehabilitować się Bóg wie ile...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ta druga operacja była po to, na moje oko, żeby sprawdzić co dolega Gargule. On narzekał, że wciąż go boli noga i zachodziło podejrzenie, że Fass coś źle zrobił na operacji z więzadłami i piłkarz przez to nie mógł swobodnie zginać kolana. Do tego doszły informacje o igle itd.
Więc zrobiono mu drugi zabieg w Łodzi, po którym stwierdzono, że jeśli chodzi o sprawę dotyczącą więzadeł właściwie wszystko jest tak jak należy, a igła zostawiona w nodze nie przeszkadza, ani nie zagraża w niczym. Więc tak naprawdę okazało się, że ten drugi zabieg był w praktyce niepotrzebny, ale tego przed nim nikt nie wiedział. Trochę mu chyba tylko podczyszczono to kolano - a teraz pozostaje czekać co to z Gargułą będzie, boje się, że co jakiś czas będzie się nam rozkładał, aż mu po raz kolejny to kolano pójdzie na amen. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Panie Dudi ile można pisać że to nie była operacja bo nie musiała być tylko zabieg celem którego było pozbycie się płynu zalegającego w kolanie. Dodatkowo coś tam porobili żeby wyprost kolana poprawić...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, słyszałem takie tłumaczenia. Pozbycie się płynu w kolanie można wykonać sobie u pierwszego lepszego wiejskiego znachora bez konieczności przechodzenia później wielomiesięcznej rehabilitacji. No i skoro wyszło na Fassa (bo chyba tak należy finał tej sprawy rozumieć- igła niczemu nie przeszkadza, więzadła całe), to dlaczego Garguła rzekomo podaje go do sądu i oskarża o zjebanie tej operacji? Jak dla mnie cała ta sprawa śmierdzi.
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Bo chyba nie uważasz, że igła w kolanie to normalny "efekt" operacji ?! Obojętne czy w efekcie pozostawienia tej igły ona czemuś przeszkadza czy nie ... Nie miała prawa tam zostać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez węgorz2 : 08.01.2010 o godz. 18:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Trochę o przygotowaniach i stadionie http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...adan,id,t.html
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A nie "pozostawienia igły w kolanie" ja rozumiem, ze mogl sie bać ze kiedyś Garguła trafi do Namibii do wiezienia, i tylko dzieki tej super ukrytej igle będzie mógł się wydostać, jednakże igła opoznia rehabilitacje i pelny powrot do zdrowia. A kazdy dzien, to pieniadze. Na miejscu Garguły zachowałbym sie tak samo jak on.Nikt kto nie mial tej operacji nie zrozumie jak moze czlowieka w****iac mozolna rehabilitacja, a do tego jak ja trzeba powtórzyć, to juz sie czlowiekowi zyc odechciewa. A płyn z kolana to na izbie przyjec kazdy lekarz ściąga. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Z kolegami nie biegał także Paweł Brożek, który ciągle zmaga się z bólem pachwiny. "Brozio" wciąż ćwiczy tylko indywidualnie.
Paweł Brożek to z pachwina ma już problemy jakiś czas, to się chyba ciągnie od listopada albo wczesniej ;/ Lekarze z naszego klubu zadecydowali ze dla niego będzie najlepsze leczenie zachowawcze. Żeby znowu nie wyszlo ze do rundy wiosennej nie bedzie optymalnie przygotowany ;/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Lekarzy u nas to powinni zaczac rozliczac i niech sie wezma do pracy ,bo od roku co czytam to Brozek ma ciagle cos z tymi pachwinami. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Praktycznie od kontuzji z meczu z Bełchatowem (marzec 2009) Brożek nie odzyskał pełnej sprawności. Pamiętam, że na początku obawiano się nawet jego półrocznej pauzy w grze, ale w końcu stwierdzono, że operacja nie jest konieczna i wrócił do gry stosunkowo szybko. Nie wiem, czy to jeszcze pokłosie tamtego urazu, czy innego, ale w grze Brozia nie ma już tego charakterystycznego "zrywu" i dynamiki. Przed przerwą zimową mówiło się, że Paweł ma się odbudować i powinno wyglądać to wszystko lepiej. Przed przerwą między rozgrywkami w zeszłym roku również się tak mówiło, a efektów nie było. Teraz ta informacja o problemach z pachwiną. Nie wygląda to dobrze. Normalnie zaproponowałbym wysłanie Brożka na jakieś zagraniczne konsultacje do lekarza z europejską renomą, ale jak pokazuje przykład Garguły nawet to nie daje pewności, że diagnoza i leczenie będą lepszej jakości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Moze zaczynam panikowac, ale obawiam sie, ze absencja w przygotowaniach moze znowu zaskutkowac permanentnym brakiem formy Brozka do tego stopnia, ze proste przyjecie czy kopniecie pilki bedzie dla niego stanowilo taka trudnosc jak dla normalnego czlowieka przejscie po cienkiej linie zawieszonej miedzy dachami wiezowcow.
On po prostu wyglada mi na typ zawodnika, ktory musi caly czas grac/trenowac aby myslec o dobrej formie. W przeszlosci jeszcze za czasow Petrescu, dluzsza przerwa w grze spowodowana kontuzja, rowniez doprowadzila do tego, ze po powrocie, Pawel juz do samego konca sezonu nie bardzo wygladal na kogos kto umie grac w pilke. Pozyskanie napastnika to w tej chwili priorytet najwyzszej rangi. Na pewno pomogloby to rowniez samemu Brozkowi, z ktorego w koncu zeszloby czesc presji jaka na nim spoczywa. Nie mozna w kolo liczyc na to, ze Brozek w pojedynke upora sie z problemem skutecznosci, tak samo jak nie ma gwarancji, ze w razie gdyby jego niedyspozycja mocno sie przeciagala, obowiazki strzeleckie kolejny raz przejmie po nim Marcelo, chociaz zycze mu aby zostal pierwszym w historii ligi krolem strzelcow grajacym na pozycj stopera ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html wywiad z Małeckim niby artykuł świeży ale nie wiem czy gdzies wczesniej go nie bylo
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
To jest przedruk z Futbolu. I na dodatek wywiad w troche innych słowach był też w Futbol news.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
wlasnie tak mi sie wydawalo ze bardzo podobny wywiad czytalem jakis czas temu
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|