|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
niepełnoletni tez?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:04.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jaki router TP-Linka polecacie do użytku domowego (2 komputery na Wi-Fi)?
Cenowo ok 100 zł jakiś dobry się znajdzie? ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Od pewnego czasu podczas ładowania windowsa zacina mi się komputer (tzn. jest czarna strona z windowsem i zacina się to takie niebieskie co się ładuje
) i dopiero po kilkukrotnym resecie włącza się pulpit... wie ktoś co się mogło stać?![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dostałem wyrok nakazowy z sądu grodzkiego za przekroczenie prędkości (przyznaję się, bez odwoływania-wina oczywista). Gdzie to trzeba zapłacić skoro nic nie napisali, ani adresu urzędu ani numeru konta... Mam czekać jeszcze na jakieś ostateczne pismo czy udać się na Powstania Warszawskiego do urzędu i zapłacić? Proszę o odp.
![]()
Si vis pacem, para bellum.
(Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny.) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Poszukuje rozkladu busow z Sieprawia do Krakowa i na odwrot. Znalazlem Krk - Siepraw (http://www.wrotamalopolski.pl/root_B...dzenie/bus.htm) tylko czy to jest aktualne?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jak złamać zabezpieczenia PDFa przed kopiowaniem tekstu?
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
http://i46.tinypic.com/2eev3gp.jpg Zapomniałem dodać, ze Brzączowice są koło Zakliczyna (a to jest ten sam rozkład) ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
ja osobiscie nie polecam tplinka-mam dlinka za 90zl(zerknij na allegro,saturn,mediamarkt) i smiga po calym domu necik bez zawiasu. Zalezy czy chcesz sam router czy router z modem(jesli masz neostrade itp)-jesli z modemem to w saturnie jest asus za niecale 200zl naprawde fajny bo kupowalem go do biura ostatnio ![]() Jak cos pisz na prv,pzdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Mam taki i w zupełności mi wystacza, żadnych zwiech, zasieg dobry. Polecam ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
do jakiego klubu / pubu w Krakowie polecacie iść ,żeby tak posiedzieć/pogadać wypić piwko,soczek z kobietą ?
dzięki Proud. Powód: ABG
Ostatnio edytowane przez maTyS. : 09.01.2010 o godz. 15:11.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nowa Prowincja na Brackiej jest spoko. Albo Spokój.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mam 5 głośników. Zostały z kina domowego. Nie mam do nich kabli, po prostu 5 oddzielnych głośników. Czy jest możliwość podłączyć je do komputera? jaki kabel musiałbym kupić?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
podbijam
(z góry dzięki za odp.) ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
na matecznym masz 2 albo 3 skupy ksiazek, tylko nie wiem czy o tej porze roku tez dzialają
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
W jakiej cenie teraz na Słowacji alkohol jest?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() musisz popytać w sklepie o takie jakby "złączki" ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam, poszukuje jakiejś firmy w Krakowie, która wykonuje nadruki na rękawicach bramkarskich. Wiem na pewno że Regio wykonuje, ale czy jest jeszcze jakaś inna firma?
PS. Miał ktoś do czynienia z Regio w zakresie nadruków na rękawicach/dresach ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
witam, poszukuje filmiku jak kibice Izraelscy śpiewają Wisła Kraków po wyeliminowaniu Beitaru
![]() ![]()
,,Polscy piłkarze powinni przestać myśleć o Lidze Mistrzów, a zacząć grać"- Kamil Kosowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
i potem chinch-jack kabel (zakładając że nie masz chinchy w karcie dźw.) i jazdaaaa ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ile potrzeba ramu by na full detalach odpalić Crysis Warhed 4 gb wystarczy mało? Bo na E7300 2.66 2 gb HD 4850 512 mb ram i Windows 7 mi się wysypuje, średnio 2 fps
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
.Masz mocniejszy sprzet niz moja podstawowa maszynka a na moim sprzecie dziala, ale no fakt ja mam grafe NVidii... |
|
|