|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez spartan : 03.01.2010 o godz. 17:35.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Majchrowskim nie ma się już co zajmować, bo sam się w piątek określił. Poprostu olać chama i tyle nie głosować na niego. Mnie bardziej interesuje kogo poprzeć w zamian. O Kraciku słyszałem, że tez pasiasty, ale może to tylko plotki. Może poprosić go w czasie kampanii o spotkanie z kibicami. Niech określi czy w czasie sprawowania władzy będzie przychylny inwestycjom na Wiśle. Chodzi głownie o halę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Na pewno ten artykuł jest autentyczny!? Znów gwałcą historie! Fakt Wisła 40 lat GTS ale Polska tyle samo lat PRL em. Z remisu na Wembley Paski się nie cieszą. Z medali na mistrzostwach też nie! Można by tak bez końca...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam takie same skojarzenia ,skoro kibice Wisły mają się wstydzić ,że była klubem z czerwonymi notablami, to wszyscy Polacy powinni się wyrzec swojej ojczyzny za okres 40 lat komuny.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ja głosuję na Unię Polityki Realnej. W wyborach samorządowych również tak postapię, jest to partia prawicowa, konserwatywno-liberalna.Na profesora Majchrowskiego nigdy nie oddałem głusu. Mam czyste sumienie.Kiedyś głosowałęm na PiS ale w sprawach szczegulnie gospodarczych jednak mnie nie reprezentują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech ida moze do prokuratury doniesc na "zawsze nad wami".
Siedzi taki jeden z drugim, mysli. "Cholera faktycznie wtopa, chyba nie mamy argumentu" "Jak to nie? Mamy argument swiety, przenajswietszy. UB!" Żałosne... ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
A pamiętacie jak chcieli wystąpić do IPN-u o status pokrzywdzonego przez komunę? Te typy chyba mają w genach nieudacznictwo i nieudolność. W III lidze na mecz z koroną przychodzi 10 000 ludzi, by w parę lat później na I ligową już niepokalaną waliło 2 000 osób. No ****a ! III liga - 10 000 : I liga - 2 000. Fenomen Cracovii
![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Może ktoś zdolny informatycznie zrobi zgodnie z ostatnią modą stronę "koniecjm" z wymieniem jego wybotnych dokonań?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Majchrowskiego szkoda komentować jego nieudolność widać chociązby po ponad 250 mln długu miasta , na razie mamy do wyboru Majchrowski albo Kracik , ani jeden ani drugi nie nadają się , mamy czekać na kandydata Pisu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czego tu się wstydzić - pełna zgoda.Swoją drogą komuchy miały możliwość wziąć Wisłę i żydów - zdecydowali się na nas i nie ze względów że byliśmy w ich typie, a dlatego że Wisła więcej znaczyła w Krakowie.To jasne że jak masz gówno i złoto to weźmiesz to drugie
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jakby ktoś się zastanawiał jakie to sukcesy ma Jacek Majchrowski to niech już się nie głowi:
Cytat:
Ktoś wie być może: * gdzie się podziały zwiększone dochody miasta, skoro ciąć trzeba na wszystkim z wyjątkiem pełnomocników prezydenta? * gdzie na Prądniku znajdę w/w boiska wielofunkcyjne, kryte basen albo wielkie kompleksy rekreacyjno-sportowe? Czy to wszystko podchodzi po prostu pod Com-Com Zone? * gdzie można znaleźć opis w/w projektu rozbudowy i modernizacji trasportu publicznego? bo chyba nie mówimy tu o tramwaju na Ruczaj, Górkę Narodową czy jakimś innym mirażu typu kolejowy transport publiczny? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
szefem do spraw promocji i kultury miasta musiałby zostac Maleńczuk
![]() Dziwi jednak fakt że znany konfident i piewca wielkości naszej sąsiadki za Błoń Romanowski nie przyjął prezydenckiego zaproszenia do znajomych na facebooku http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...Facebooku.html
Ostatnio edytowane przez kohprzem'68 : 04.01.2010 o godz. 07:20.
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten to jest tez nieuleczalny przypadek. Niby chcial zartem napisac ale z tekstu wali po oczach egocentryzmem i zapatzeniem w siebie samego. Ciekawe czy w zaporszeniu napisal mu "Rafałku, chodz do mnie. Nie zejdzmy razem na psy".
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To pewnie w ramach tej rozbudowy i modernizacji transportu publicznego zlikwidowano 502 na Bieżanów.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...ent_hymnu.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba kazdy zdaje sobie sprawe, ze bylo to zamierzone.
no moze oprocz Majchowskiego, ktory chcial zaplusowac u zydkow i pewnie nie spodziewal sie takiej afery. teraz niby przeprasza, ale niestety juz sie utopil. co do glosowania w wyborach prezydenckich to tak naprawde nie wiadomo na kogo glosowac. Majchrowski juz skreslony, Kracik - cholera go wie, ale jak slysze o trolejbusach itp, to chyba z nim cos jednek nie tak, ktos z PiS - PiS praktycznie oddal prezydenture w Krakowie w tych wyborach i pewnie wystawi kogos tylko po to zeby byl. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie osmieszał by sie juz Majchrowski z tymi "przeprosinami"
gosc publicznie nas obraza a potem niby okazuje skruche troche to żałosne ale tu wychodzi jaki kto jest naprawde. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jest rzeczą zabawną, że o kwestii nieodpowiedniego zachowania Majchrowskiego " na mieście" dyskutują ludzie, którzy nie mają bladego pojęcia ani o Wiśle ani o Cracovii - mało tego, dykutują i wyrażają swoje oburzenie ci, którzy od wszelakich grup kibicowskich, czy klubów się odcinają.
Jest to przecudny efekt rozpoczęcia kampanii wyborczej w Krakowie przez TVN. Gra elegancko obliczona na Kracika a do tego swoje pierwsze wyborcze kroki w propagandzie powsko - kracikowej podparte są cytatami z naszego forum. Oczywiście, że Majchrowski przegiął - nie piewrszy raz z resztą. Kto pamięta - kto nie skacze ten za Wisłą i skaczącego Jacka? Problem w tym, że wtedy nie było wyborów i nie kandydował silny kandydat PO. Ja proponuję zachowanie zdrowego rozsądku, bo mnie Majchrowski nie zaskoczył niczym - uważałem i uważam, że to najgorszy prezydent w Krakowie po 89r. - nie dlatego, że skakał razem z pasami i nie schodzi na psy tylko dlatego, że z***ł EURO 2012, że zamiast zachęcać inewstorów do budowania przemysłu, fabryk - to już istniejący zwijają interes a na ich miejsce nie przychodzą nowi - nawet za cenę swojej szkółki - gdzie z zabłocia wynosi się resztka przemysłu tylko dlatego, że szkoła Jacka musi się komponować z otoczeniem w planie zagospodarowania przestrzennego. Ten człowiek nie zrobił NIC dla młodego pokolenia Krakowian - gdyby nie Campgemini czy Elektrolux - w tym mieście nie byłoby co robić. Nie dajcie się jednak zwieść taniej propagandzie ITI - stajecie się bowiem pionkami w ich grze i do tak poważnej rzeczy jak wybory samorządowe skalkulujcie chłodno co dla Was jako ludzi którzy za 6 lat będą mieli 30 czy 25 lat będzie dobre. Groźna mina dziennikarzyny w telewizorze nie zapewni Wam szczęścia
Ostatnio edytowane przez sambo : 04.01.2010 o godz. 20:16.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Ładnych parę lat - ze zwykłego zawodowego braku czasu - nie napisałem na tym forum jednego komentarza, ale słysząc wypowiedz miłościwie nam panującego Pana Prezydenta wpadłem w istną furię. Jak dla mnie Majchrowski - raz na zawsze został skreślony (bynajmniej nie krzyżykiem na kartce wyborczej). Z naszej strony Błoń powinien zostać skreślony za ton, który nie można nazwać inaczej, niż obelgą. Natomiast po tak sztucznych przeprosinach nasi pasiaści koledzy z drugiej strony Największej Łąki w Europie też powinni uświadomić sobie o sztuczności i koniunkturaliźmie jego wypowiedzi. PiS ostatnią współpracą z Majchrowskim przy dewastowaniu budżetu miasta wystarczająco sobie u mnie przegrał. Poza tym na PiS nie zagłosuję "dla zasady". Pozostaje mi wobec tego mieć nadzieję, że Kracik jako Wojewoda nabierze nieco ogłady, odejdzie od swoich gminnych przyzwyczajeń. A za rok z czystym sumieniem na niego zagłosuję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ach ta wrodzona 'złośliwość' , anty-moherowość i tak dalej... Jakbym widział Pasiatych i ich ciągłe śpiewanie WTSK.
Ogarnijcie się wreszcie i spójrzcie odrobinkę racjonalniej. Czym różnią się kolejne rządy i koalicje? Każda robi pod siebie, każda ma na koncie afery, na każdą po kolei chce się puścić wielkiego, cudownego pawia. Idąc Twoim tokiem - 'ja nie zagłosuję na PO dla zasady'. A tak poważnie - oddam głos na kogokolwiek z PiSu bądź UPR, tylko po to, żeby lewactwo nie dostało ode mnie głosu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A tak w ogóle niestety muszę tu się zgodzić z sambo - Kracik za Machera to jak z deszczu po rynnę. Ja też mam zasadę nie dla Pisu, ale po tych cyrkach u nas w mieście wcale nie wykluczam głosowania na kogoś z Pisu, generalnie rzecz biorąc będę głosował na nazwiska a nie na partie ale tu niestety dużego wyboru raczej nie będzie.Nasz pożal się boże prezydent odpada, Kracik też więc wychodzi na to że chcąc nie chcąc będzie to Pis - wszystko zależy od tego kogo wystawią. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
@sambo > jakie Ty byś chciał fabryki w Krakowie? przyszłość to szeroko rozumiane usługi - czy tego chcemy czy nie. IBM, Cap, Electrolux, Shell, Hewitt - te firmy w Krakowie dały najwięcej miejsc pracy w ostatnim czasie. Ale tylko dlatego, że mają tu rzesze studentów, których mogą przyuczyć i zatrudnić. Miasto podchodzi do nich jak do tematu Euro. To jest Kraków - tu Euro musi być, a dla biznesu być tu to przywilej. My nic nie musimy. Działało w przypadku firm outsourcingowych. Nie zadziałało w przypadku Google'a, który z Krakowa dostał list, a z Wrocławia do USA poleciała delegacja. Miasto nic nie robi by zachęcić nawet te firmy, które już tu są, do rozwoju. Widzieliście jakieś nowe linie autobusowe przy Armii Krajowej? Jakieś parkingi? Jakikolwiek pomysł? Nie ma. Bo nie musi być. Kraków ma tradycję i historię. I największy średniowieczny Rynek w Europie. Pomysłów mieć nie musi. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Sambo, nie porównuj pląsania podczas derbów w trakcie meczu, gdy cała uwaga trybun skupiała się na trwającej grze, ewentualnie własnej zabawie, z sytuacją, w której Majchrowski przemawia, będąc w centrum zainteresowania tłumu, kamer i mikrofonu. O ile pierwsza sytuacja to dołączenie do reszty (a i tak nie widziałem, żeby jakoś bardzo do góry skakał), o tyle 1 stycznia 2010 prezydent stał się wodzirejem. No i o ile pląsanie można uznać za w miarę pozytywny sposób dopingu to tu było obraźliwe odwołanie do innego klubu.
Natomiast Majchrowskiego za jego zachowanie pierwsza skrytykowała Interia, później my, a dopiero później pojawiły się teksty w GW czy reportaż w TVN.
Ostatnio edytowane przez rav : 04.01.2010 o godz. 22:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Najgorsze jest to ludzie, że jakby człowiek nie kombinował, jakby nie zagłosował to i tak będzie chu**wo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja głosuję na UPR i mam nadzieję, że w tych wyborach wystawią kogoś 'medialnego'... Bo Ci dwaj są siebie warci...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wiślaku68 - nie chce robić burdelu w temacie o stadionie i hali, więc zapytam w odpowiednim temacie - może coś źle zrozumiałem ale czy jesteś członkiem Pisu?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
(ta minka powinna być z chytrym śmieszkiem).
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 05.01.2010 o godz. 03:34.
|
|
|