The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2010, 22:10
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Mnie śmieszy, że w ogóle TWSD poświęca temu incydentowi miejsce. Prezydent Majchrowski jest moim skromnym zdaniem najgorszym prezydentem Krakowa od czasów III RP. Więc ta jego wypowiedź tylko idealnie wpisuje się w jego prezydenturę, nie jest absolutnie żadnym zaskoczeniem.

To tak, jakby mieć pretensje do Leppera o tekst o "zgwałceniu prostytutki".

Natomiast "niezręczna wypowiedź" - niezależnie od tego, czy Majchrowski był świadom tego co mówi, czy też nie - powinna być najmniej istotnym argumentem w dyskusji na temat tego, kto powinien być prezydentem miasta w nadchodzącej kadencji.

Dla mnie w przypadku Majchrowskiego istotniejsza jest sprawa pana Jana T., permanentne skłócenie prezydenta z radnymi niemal z wszystkich opcji politycznych (brak zaplecza politycznego prezydenta - w skali kraju przedkłada się na brak efektywnego lobbingu w parlamencie i rządzie) oraz niejasne powiązania z Krakowską Akademią.

Co gorsza, na horyzoncie nie widać ciekawej alternatywy. Kracik niegdyś wydawał się kandydatem idealnym - obecnie po tym, co w Krakowie prezentują radni PO ktokolwiek związany z tą partią budzi u mnie odruchy wymiotne. Co gorsza, niegdyś wzorowy samorządowiec dał się uwikłać w głupie wypowiedzi na temat spalarni. A PiS do tej pory nie ma poważnego kandydata. Obawiam się, że w nadchodzących wyborach po prostu nie zagłosuję.
Jako kibic Wisły uważasz że śmiesznym jest bronić naszych interesów? Gość nas wczoraj publicznie wyśmiał i wykpił i mamy oczy przymykać? Jeszcze gdyby był pionkiem niczym wspomniany Andrzej... . Gdyby TWSD reprezentowało "Koło Gospodyń Wiejskich" lub "Małopolski Związek Rybaków" na pewno nie poświęciłoby tej wypowiedzi ani wersa ale jako największa niezależna strona symaptyków Białej Gwiazdy miała wręcz obowiązek tę sprawę nagłośnić by ludzie nie mający czasu na oglądanie wiadomości i czytanie gazet wiedzieli co się dzieje na Placu Wszystkich Świętych.
Ave
Wisła
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.01.2010, 22:15

Cytat:
Z kolei Cracovia miano "żydy" "zyskała" dzięki temu, że od początku istnienia była klubem tolerancyjnym, w którym występować mogli ludzie różnych narodowości.
To jest moj ulubiony tekst, rzeczywiscie w czasie zaboru tolerancja to bylo najszczytniejsze na co czlowiek mogl sie zdobyc, a do tego jak to teraz pieknie brzmi i jakim jest pieknym haslem.

W nawiazaniu do obiektywnej oceny sytuacji Pana Macieja Kmity:
Cytat:
Prezydent sparafrazował w tym miejscu oczywiście słowa hymnu Pasów autorstwa znanego krakowskiego barda, Macieja Maleńczuka, którego ostatnia strofa kończy się tak: "Pamiętam, że jestem z Krakowa, pamiętam i mam to we krwi. Pamiętam te święte słowa: nigdy nie zejdę na psy".
Cytat:
Redakcja portalu tradycję Cracovii sięgającą lat 20. XX wieku nazywa "szopką noworoczną", a Prezydenta "parchem". Dziwi to duże zainteresowanie osób pracujących dla dobra Wisły tym, co dzieje się na Cracovii w pierwszym dniu stycznia. Dziwi też nazywanie 86-letniej tradycji, nie mającej swojego odpowiednika na całym świecie, "szopką", co ma jednoznacznie wydźwięk pejoratywny, ale wydaje się westchnieniem zazdrości. Tradycji, która przerwana została tylko dwukrotnie - w czasie okupacji podczas II Wojny Światowej oraz w tzw. "czasach stalinowskich", kiedy tuż po zakończeniu II Wojny Światowej jakikolwiek przejaw przedwojennej tradycji nie był - mówiąc dyplomatycznie - mile widziany. W tym samym czasie Wisła - występująca pod skrzydłami Urzędu Bezpieczeństwa Publicznego, a konkretnie resortu milicji i nazywająca się Zrzeszeniem Sportowym Gwardia Kraków - w 1950 roku sięgała po swoje 4. mistrzostwo Polski...

Wszystkim komentatorom i "wojownikom o neutralność" z okazji Nowego Roku 2010 życzę trzeźwej oceny sytuacji, unikania nadinterpretacji i balansu przy wygłaszaniu komentarzy.

Oni parafrazuja hymn my natomiast
przedstawiamy ich w świetle niekorzystnym.
Na koniec tego pieknego wywodu autor wzywa do trzezwej oceny sytuacji.
Gratuluje Panu obiektywizmu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.01.2010 o godz. 03:29.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 02.01.2010, 22:52
Darujmy sobie komentowanie "felietonu" jakiegoś pasiastego dziecka... Przecież on nawet nie ma 25 lat, a pisze jak 12-latek. My tu, że Majchrowski się skompromitował swoimi życzeniami, a on że prezydent był d... odwrócony do piłkarzy My, że Majchrowski odstawił wieś, a ten że Kaliciak nie ma na imię Grzegorz, a w ogóle to w 1950 było ZS Gwardia.

Z kim i czym Wy chcecie polemizować? Z kłamcą, który pisze "Następnie niedokładnie przytoczono słowa prof. Majchrowskiego tak, by lepiej komponowały się z przeznaczeniem tekstu."? Dziwię się tylko, że SF coś takiego publikuje.
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 02.01.2010, 22:55
Wracając do reportażu z Faktów- żenujące, że profesor prawa UJ, Prezydent Krakowa nie potrafi sklecić jednego zdania po polsku i przeprosić po prostu za swoje głupie zachowanie kibiców Wisły, tylko bełkocze, że usłyszał zwrotkę hymnu no i powtórzył. To jest równie żenujące, jak samo feralne wystąpienie na treningu.

Mam nadzieję, ze ochłonie, przemyśli sobie wszystko i wyda jakieś jednoznaczne oświadczenie, w którym odetnie się od swojej wcześniejszej wypowiedzi i przeprosi. To by było takie minimum przyzwoitości.

Osobiście w Krakowie nie mieszkam, ale studiowałem na UJ i miałem go za mądrzejszego człowieka...
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 02.01.2010, 23:23
Nie ma co liczyć na skruchę Majchrowskiego. Prostak, niestety takich ludzi ciężko poznać, dopiero gdy się ujawniają można wnioskować. Nie potrafią się przyznać do błędu, często dochodzą do władzy bo manipulują ludźmi, ale teraz głos ludu dzięki jego ujawnieniu się może zadecydować o jego karierze.

fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.01.2010, 00:08
http://www.tvn24.pl/28377,1636284,0,...wiadomosc.html

Trochę oszalałem jak zobaczyłem kogo zacytowali w 1:10

Wracając do "skruchy" Majchrowskiego to muszę powiedzieć, że chce mi się rzygać. Ten ironiczny uśmieszek, ten ton, że niby jeżeli kogoś to uraziło to on przeprasza - jednym słowem żenua, dno i kilometr mułu. Wybory ma załatwione w każdym bądź razie. Wysyłajmy dalej maile, angażujmy się w tą sprawę bo tego tak zostawić nie można. Nie będzie nam taki pseudoprofesorek pluł w twarz!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
orzeu
Senior Member

Stary 03.01.2010, 00:14
Dzieki za podrzucenie tego Macieja Kmity. Koles solidnie poprawil mi humor
WISŁA PANY !!
moskit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 03.01.2010, 00:49
http://krak.tv/kategoria-9,film-1091.html - tu jest materiał z treningu Cracovii i dokładnie słychać jak komuch mówi to co mówi
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.01.2010, 01:21
"Skrucha" Majchrowskiego,"pasiasta" wizja histrorii w artyklue.....zachownia ponizej jakiegokolwiek poziomu.

Mam nadzieje ze nasz klub tak tej sprawy nie zostawi.Nikt nie bedzie poblicznie nas obrazał.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.01.2010, 01:31
Jeżeli mowisz o środkach prawnych, to nic mu nie zrobimy. Bo nie ma mowy o obrazie.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Jot
Banita

Od: 08.2007

Stary 03.01.2010, 02:50
Dobra już kuźwa emocje opadły, niech sobie parch mówi co chce, patyk mu w oczodoły bo co innego nie zechcę. Zapamięta to sobie do końca swojego parchatego życia... życzę ci panie M. powodzenia i nie pojawiaj się na R22. To dla twojego dobra.
Pietruś
Senior Member

Stary 03.01.2010, 03:06
Ja powiem może trochę przewrotnie. Majchrowski swoją wypowiedzią dokonał rzeczy niemożliwej a mianowicie dzięki tej wypowiedzi powtórzy motyw który wykonał Tusk w 2007 roku czyli sprowokował do pójścia na wybory ludzi "spod budki z piwem".Do dziś pamiętam jak szły głosować osoby,które normalnie maja wyrąbane na wybory byle tylko do władzy nie doszedł PiS, drugi raz Tusk tego nie powtórzy, bo ludzie wiedza już jednak o co chodzi. Jednak byłem pewny że to się już nigdy nie uda, a tu masz Ci los! O ile tam Tusk grał na siebie tak ten zagrał przeciwko sobie.
I druga sprawa to teraz w wyborach będzie obowiązywało pytanie za kim jesteś!? Majchrowski tą wypowiedzią sprowadził politykę krakowską na nieco inne tory...
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 03.01.2010, 09:31
mozdzierz napisał(a):Wyświetl post
Jako kibic Wisły uważasz że śmiesznym jest bronić naszych interesów? Gość nas wczoraj publicznie wyśmiał i wykpił i mamy oczy przymykać? Jeszcze gdyby był pionkiem niczym wspomniany Andrzej... . Gdyby TWSD reprezentowało "Koło Gospodyń Wiejskich" lub "Małopolski Związek Rybaków" na pewno nie poświęciłoby tej wypowiedzi ani wersa ale jako największa niezależna strona symaptyków Białej Gwiazdy miała wręcz obowiązek tę sprawę nagłośnić by ludzie nie mający czasu na oglądanie wiadomości i czytanie gazet wiedzieli co się dzieje na Placu Wszystkich Świętych.
Nie, należy bronić własnych interesów. To oczywiste. Ale antywiślackość Majchrowskiego to nic nowego - po kurtuazyjnej wizycie u koszykarek i opłatku potrafił następnego dnia uwalić finansowanie hali.

Ja mam na temat tego pana wyrobione zdanie i nie przeszkadza mi, że takie hasła wypowiada. Podobnie jak nie przeszkadza mi, jak menel spod najbliższego monopolowego śpiewa WTSK. Po prostu wypowiedzi pewnej grupy osób są dla mnie zupełnie nieistotne.

Jako, że nie mam żadnych oczekiwań wobec Majchrowskiego, trudno żebym się oburzał o kolejne idiotyczne wypowiedzi tego człowieka. Przypomnę, że ten facet potrafił przed przyjazdem GW Busha napisać obraźliwy tekst o prezydencie USA, przez co nie został dopuszczony na spotkanie z amerykańskim przywódcą. Nieprzemyślane wypowiedzi to znak firmowy naszego "prezydenta".

Moim zdaniem szkoda komentować takie wypowiedzi a tym bardziej poświęcać im tyle miejsca na poważnym portalu informacyjnym. Raczej wypada się zastanowić co zrobić, by ten człowiek już Krakowem nie rządził.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 03.01.2010, 10:13
Moim zdaniem szkoda komentować takie wypowiedzi a tym bardziej poświęcać im tyle miejsca na poważnym portalu informacyjnym. Raczej wypada się zastanowić co zrobić, by ten człowiek już Krakowem nie rządził.
Właśnie szerokie komentowanie słów wypowiedzianych przez czerwone ścierwo i to w jak największej ilości mediów, spowoduje że od dnia wyborów, czerwona świnia na zawsze zniknie ze świadomości krakowian.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
RoS
Senior Member

Stary 03.01.2010, 10:15
Wręcz przeciwnie. Jest to doskonały sposób aby sprawić żeby ten człowiek więcej nie rządził.

W dzisiejszych czasach, kompletenie nie liczy się kto co robił/robi/czy zamierza zrobić, liczą się emocje i to one decydują o wyniku wszelkich wyborów. Może nam się to nie podobać, może nie być nam to w smak, możemy się z tym nie zgadzać ale nie pozostaje nic jak krzyczeć, krzyczeć i jeszcze raz krzyczeć ...
Powód: gigant mnie uprzedził :-)
Ostatnio edytowane przez RoS : 03.01.2010 o godz. 10:16.
orzeu
Senior Member

Stary 03.01.2010, 11:58
Nie, należy bronić własnych interesów. To oczywiste. Ale antywiślackość Majchrowskiego to nic nowego - po kurtuazyjnej wizycie u koszykarek i opłatku potrafił następnego dnia uwalić finansowanie hali.

Ja mam na temat tego pana wyrobione zdanie i nie przeszkadza mi, że takie hasła wypowiada. Podobnie jak nie przeszkadza mi, jak menel spod najbliższego monopolowego śpiewa WTSK. Po prostu wypowiedzi pewnej grupy osób są dla mnie zupełnie nieistotne.

Jako, że nie mam żadnych oczekiwań wobec Majchrowskiego, trudno żebym się oburzał o kolejne idiotyczne wypowiedzi tego człowieka. Przypomnę, że ten facet potrafił przed przyjazdem GW Busha napisać obraźliwy tekst o prezydencie USA, przez co nie został dopuszczony na spotkanie z amerykańskim przywódcą. Nieprzemyślane wypowiedzi to znak firmowy naszego "prezydenta".

Antywislackosc swoja droga. Ale tu chodzi bardziej o obłudę, uragajace urzedowi prezydenta zachowanie i przynoszenie wstydu miastu przez zachowanie na takim poziomie, ze juz nie wspomne ze czlowiek wypowiadajacy sie publicznie w taki sposob ma tytul profesora. Majchrowski mial u mnie przerabane za wszystkie przekrety w miescie i ten tumiwisizm, teraz dolozyl do pieca kolejne drewienko.
Nie mozemy nie reagowac. Przez lata nie reagowalismy na zaczepki o ub i zomo i dzisiaj takie teksty weszly juz na "salony". Dostalismy nauczke ze nie wolno milczec.
WISŁA PANY !!
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 03.01.2010, 12:52
Po to się parchu rejestrujesz, żeby przekazać bełkot kolesia, którgo ojciec był sekretarzem partii? Zapytaj craca, o tatusia moze ci odpowie.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.01.2010, 13:04
Nie no ja się uśmiałem jak przeczytałem ten tekst. Przez takie portale jak ten w linku, takich "redaktorów" i takie teksty, Cracovia kojarzona jest z warcholstwem i chamstwem w całej Polsce. Strzelają samobója co jakiś czas.

Autor tekstu za dużo czasu spędził na ichniejszej "encyklopedii" zdaje się. Nie mogę pojąc jak można wypisywać takie rzeczy jak np: "Tyle lat Cracovia była kopana po dupie z każdej strony..." To akurat komentarz z pod tekstu. Jak można robić z własnego klubu największego pokrzywdzonego przez komunę w Sporcie polskim? Jednocześnie zarzucając Wiśle wielkie korzyści z tegoż systemu. Tak Cracovia była dyskryminowana, że komuchy wyremontowały im stadion. O hali Sokoła nawet szkoda wspominać. Tak Cracovia była dyskryminowana. Jak kibice pasów się nie wstydzą takie rzeczy mówić? Masę innych klubów dużo więcej ucierpiało. Jagiellonie komuchy rozwiązały, bo nazwa im się nie podobała, Garbarni lekką ręką zabrali stadion, by wybudować hotel, Dąbski KS wywalczył awans do barażu, bodaj o wejście do I ligi. Kumuchy na ten baraż wysłały Włókniarza, a Dąbski tylko list dostał, że nie grają o I ligę. Była to jedyna szansa dla tego klubu, żeby wejść do ligi. Druga strona medalu było wiele klubów które zbudował lub wylansował komunizm np Legia czy Górnik. Do tych klubów redaktorzy i kibice Pasów nie uderzają, nie piszą takich bzdurnych artykułów, nie wyzywają. Co to oznacza? Że Gwardia to tylko pretekst, punkt zaczepienia żeby dojebać Wiśle.

Każdy większy klub ma wiele grzechów na sumieniu. Każdy ma swoją historię, która składa się z pięknych chwil i upadków. Taką ma Wisła, taką ma Legia i taką też ma Cracovią. Niestety w ich "encyklopedii" próżno szukać tych złych momentów w dziejach Cracovii.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 03.01.2010 o godz. 13:21.

Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.01.2010, 13:46
Gordian napisał(a):Wyświetl post
Nie no ja się uśmiałem jak przeczytałem ten tekst. Przez takie portale jak ten w linku, takich "redaktorów" i takie teksty, Cracovia kojarzona jest z warcholstwem i chamstwem w całej Polsce. Strzelają samobója co jakiś czas.

Autor tekstu za dużo czasu spędził na ichniejszej "encyklopedii" zdaje się. Nie mogę pojąc jak można wypisywać takie rzeczy jak np: "Tyle lat Cracovia była kopana po dupie z każdej strony..." To akurat komentarz z pod tekstu. Jak można robić z własnego klubu największego pokrzywdzonego przez komunę w Sporcie polskim? Jednocześnie zarzucając Wiśle wielkie korzyści z tegoż systemu. Tak Cracovia była dyskryminowana, że komuchy wyremontowały im stadion. O hali Sokoła nawet szkoda wspominać. Tak Cracovia była dyskryminowana. Jak kibice pasów się nie wstydzą takie rzeczy mówić? Masę innych klubów dużo więcej ucierpiało. Jagiellonie komuchy rozwiązały, bo nazwa im się nie podobała, Garbarni lekką ręką zabrali stadion, by wybudować hotel, Dąbski KS wywalczył awans do barażu, bodaj o wejście do I ligi. Kumuchy na ten baraż wysłały Włókniarza, a Dąbski tylko list dostał, że nie grają o I ligę. Była to jedyna szansa dla tego klubu, żeby wejść do ligi. Druga strona medalu było wiele klubów które zbudował lub wylansował komunizm np Legia czy Górnik. Do tych klubów redaktorzy i kibice Pasów nie uderzają, nie piszą takich bzdurnych artykułów, nie wyzywają. Co to oznacza? Że Gwardia to tylko pretekst, punkt zaczepienia żeby dojebać Wiśle.

Każdy większy klub ma wiele grzechów na sumieniu. Każdy ma swoją historię, która składa się z pięknych chwil i upadków. Taką ma Wisła, taką ma Legia i taką też ma Cracovią. Niestety w ich "encyklopedii" próżno szukać tych złych momentów w dziejach Cracovii.

Dokładnie, wy się na dodatek tak lansujecie że Wisła to klub milicyjny który czerpał korzyści z panującego ustroju, a pomyśl baranie jeden z drugim kto na ulicy walczył z milicją? Cracovia? weź pisz na tym swoim forum które pisze nowe rozdziały w starej historii, przekłamując ja w nie wygodnych dla was kwestiach..
libero
Member

Od: 07.2006

Stary 03.01.2010, 14:00
Posłuchałem tych pseudoprzeprosin i jedno zwróciło moją uwagę. Jacek M. mówi , że nie "najszczęśliwiej użył wiadomego zwrotu i że powodem tego było to że chwilę wcześniej usłyszał te słowa w pioseneczce"................Czy on powtarza wszystko co usłyszy ? Nie myśląc na konsekwencjami ? Czy gdyby ta pioseneczka miała słowa jeszcze bardziej dosadne też by to zacytował. I jeszcze: "jeśli ktoś się poczuł urażony............" że niby nie wiedział co te słowa znaczą ? Że można tym urazić właśnie kibiców Wisły ? PRZECIEŻ ON GRA IDIOTĘ i tym obraża mnie ponownie.
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 03.01.2010, 14:25
Dobra. Bo niektórzy tu z nas piszą, że klub powinien w jakiś sposób odnieść się do słów pana M. Ze względu, że nie jestem prawnikiem czy nie orientuje się czasami ktoś z was jak ma się sytuacja od tej strony? Chodzi mi o to, czy klub w ogóle może mu coś zarzucić? Bo to, żeby tamci nie zeszli, czy nie zejdą na psy to to jest powiedzenie ich (dla nas kibiców zrozumiałe), ale też równie dobrze jest to popularne określenie, że ktoś zszedł na psy i teraz czy może zajść taka sytuacja, że po określeniu ewentualnego stanowiska przez nasz klub nie będziemy mogli wydusić od niego nawet tych oficjalnych przeprosin lub tam czegokolwiek, ponieważ on wytłumaczy się, że tylko życzył piłkarzom i kibicom Cracovii, ażeby ci właśnie 'nie zeszli na psy'...
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 03.01.2010, 15:01
Żydzi cała Polska się Was wstydzi. Drugie tyle nienawidzi. Jak się czyta takie brednie pejsiastych redaktorków to normalnie mam ochotę cofnąć się o te 60 lat. Taki był ustrój wtedy i większość klubów jaki i ludzi była pod kontrolą komuchów. Nie będę się rozpisywał o tym jak kibice Wisły z komuną walczyli i robią to do dzisiaj bo ten icek jest ograniczony.
Wisła to POLSKI klub a Cracovia żydowski. Sami Żydzi kibicują Cracovii wystarczy zobaczyć kto ze znanych osób przychodzi na jej mecze. Same żydostwo i czerwone pająki.

Trochę się zdenerwowałem tym artykułem żydowskim powyżej.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.01.2010, 15:01
No raczej ze względów prawnych Majchrowskiemu nie ma nic do zarzucenia. Więc tym bardziej trzeba o tym przypominać ludziom, żeby pamiętali w dniu wyborów.
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 03.01.2010, 15:18
harimata napisał(a):Wyświetl post
Żydzi cała Polska się Was wstydzi. Drugie tyle nienawidzi. Jak się czyta takie brednie pejsiastych redaktorków to normalnie mam ochotę cofnąć się o te 60 lat. Taki był ustrój wtedy i większość klubów jaki i ludzi była pod kontrolą komuchów. Nie będę się rozpisywał o tym jak kibice Wisły z komuną walczyli i robią to do dzisiaj bo ten icek jest ograniczony.
Wisła to POLSKI klub a Cracovia żydowski. Sami Żydzi kibicują Cracovii wystarczy zobaczyć kto ze znanych osób przychodzi na jej mecze. Same żydostwo i czerwone pająki.

Trochę się zdenerwowałem tym artykułem żydowskim powyżej.
Może się zdenerwowałeś, ale napisałeś prawdę
harimata
Senior Member

Stary 03.01.2010, 15:41
Majchrowski kampanię wyborczą już zaczął.

http://blackblogsheep.salon24.pl/147...-do-nienawisci
http://blackblogsheep.salon24.pl/147...lpracowal-z-sb

Panowie kampanię czas zacząć.
Kod:

pysio
Banita

Stary 03.01.2010, 15:50
fajnie byłoby gdyby PO wystawiło w wyborach na prezydenta Krakowa w Krakowie Jana Mariana Rokitę. Człowiek z Krakowa, któremu leży na sercu dobro tego miasta...
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.01.2010, 15:52
Już jednego sepleniącego mamy, drugi nam nie potrzebny.

Poza tym go nie wystawią, bo ma wyrok
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
harimata
Senior Member

Stary 03.01.2010, 16:17
Majchrowski też ma wyrok za nieregulowanie rachunku w hotelu na blisko 60 tyś zł oddał zaledwie 10tyś nie wiem jak się sprawa dalej potoczyła.
Kod:

Gordian
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.01.2010, 17:01
A ja pierd*** już ten temat i się nie wypowiadam. Potem mi kopiują posty i wklejają na jakichś chu** stronach w komentarzach...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów