The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
klubus
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.01.2010, 19:35
Majchrowski zdecydował kto wygra wybory.
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY.
PUCHARÓW TEŻ WIELE,
LECZ Z POLSKIEJ MENNICY.
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.01.2010, 19:35
na fakty.tvn.pl pojawi się pewnie późno wieczorem
WISŁA!!!
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 02.01.2010, 19:40
W krakowskiej też podobny tekst ale za to więcej zdjęc tego spędu zkacowanych i chętnych do poprawin

http://d.polskatimes.pl/k/r/13/ab/6c...4984e426_p.jpg
http://d.polskatimes.pl/k/r/13/96/02...43be8a92_p.jpg

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Wałek
Junior Member

Od: 05.2006

Stary 02.01.2010, 19:56
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...zi_na_psy.html
Zarówno Majchrowski jak i Kracik są za Cracovią , więc głosowanie na Kracika jest bezsensowne.
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 02.01.2010, 20:05
www.tvn24.pl/fakty.html
od 9:30
Ostatnio edytowane przez rav : 02.01.2010 o godz. 20:09.
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 02.01.2010, 20:13
Na tym zdjęciu z prawej radny, który mimo sympatii do sąsiadki zza Błoń głosował zarówno za pieniędzmi dodatkowymi na stadion jak również za halą dla TS Wisła.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Endrju 1906
Senior Member

Stary 02.01.2010, 20:18
Za tą ,,popijawe,, na środku boiska powinno mu sie zrobić koło tyłka ! Gdzieś ostatnio w Europie jakiemuś premierowi czy prezydentowi za taki wyczyn narobili dużego smrodu.
WISŁA NA ZAWSZE !
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 02.01.2010, 20:25
Endrju 1906 napisał(a):Wyświetl post
Za tą ,,popijawe,, na środku boiska powinno mu sie zrobić koło tyłka ! Gdzieś ostatnio w Europie jakiemuś premierowi czy prezydentowi za taki wyczyn narobili dużego smrodu.
To jest w ogóle ciekawe bo może o czymś nie wiem, ale picie w miejscu publicznym jest zabronione - czy może to nie wszystkich dotyczy?

Wałek napisał(a):Wyświetl post
Zarówno Majchrowski jak i Kracik są za Cracovią , więc głosowanie na Kracika jest bezsensowne.
Wiesz, przy w miare rozsądnym prezydencie to nie ma znaczenia komu on kibicuje - Ja się ciesze że ta menda w końcu w 100% się ujawniła - pogratulować pasiastym kolejnego znakomitego kibica
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 02.01.2010 o godz. 20:27.
94 - Allah Akbar!!
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 02.01.2010, 20:25
PvD napisał(a):Wyświetl post
Na tym zdjęciu z prawej radny, który mimo sympatii do sąsiadki zza Błoń głosował zarówno za pieniędzmi dodatkowymi na stadion jak również za halą dla TS Wisła.
Już nie róbcie z radnych i prezydenta (czyli polityków) jakiś kiboli. Chce wierzyć ,że są to ludzie na tyle dojrzali i intelignetni ,że chcą dobrze dla wszystkich krakowskich klubów . Wystapienie Majchrowskiego bardzo niefortunne i nie zamierzam go usprawiedliwiac ,tymbardziej na rosnącą agresję i nożowników krakowskich, ale nie widziałem na jego twarzy ,jakiejs ironii czy zadowolenia gdy wypowiadał te słowa. Pierdzielnal takiego babola ,bo na ogol takie skladanie zyczen to improwizacja.
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 02.01.2010, 20:27
Nie róbmy wsi takim donoszeniem na picie w miejscu publicznym. Poza tym pili szampana (a przynajmniej tak się wydaje) - to co, chcesz zamknąć wszystkich posiadaczy butelki szampana na Sylwestrze na rynku..? Bez jaj...
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 02.01.2010, 20:28
rav napisał(a):Wyświetl post
www.tvn24.pl/fakty.html
od 9:30

Lub link do samego reportażu : http://www.tvn24.pl/28377,1636284,0,...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 02.01.2010 o godz. 20:31.
WISŁA TO MY !
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.01.2010, 20:30
rav napisał(a):Wyświetl post
Nie róbmy wsi takim donoszeniem na picie w miejscu publicznym. Poza tym pili szampana (a przynajmniej tak się wydaje) - to co, chcesz zamknąć wszystkich posiadaczy butelki szampana na Sylwestrze na rynku..? Bez jaj...
W żadnym wypadku nie miałem na myśli by na nich donosić, to by była kompletna żenada - zakazu kompletnie nie popieram ale to ciekawe że ja kitrając się zbieram 100 w plecy a on sobie łoi na legalu w błysku fleszy
94 - Allah Akbar!!
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 02.01.2010, 20:33
pffff "to nie było najzręczniejsze wystąpienie, jeżeli kogoś dotknąłem to przepraszam..." kogoś... jakby kurna nie wiedział kogo... i jeszcze to jeżeli... etam, przeprosił bo musiał przed kamerami a nie że czuje że powinien ...
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Lewy'88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 02.01.2010, 20:35
"Chce wierzyć ,że są to ludzie na tyle dojrzali i intelignetni" gdyby Majchrowski taki był, to by napewno tak nie powiedział, a ironie w głosie nie zawsze łatwo wyczuć, dlatego nie ma co spekulować-powiedział i zachował się jak prostak, a nie prezydent miasta.
mdgn
Member

Od: 11.2004

Stary 02.01.2010, 20:37
Szanowny prezydenciunio wj*bał sobie kosę we własne plecy a mnie to bardzo cieszy Wybory? Już po nim...
AS82
Banita

Stary 02.01.2010, 20:40
Lewy'88 napisał(a):Wyświetl post
"Chce wierzyć ,że są to ludzie na tyle dojrzali i intelignetni" gdyby Majchrowski taki był, to by napewno tak nie powiedział, a ironie w głosie nie zawsze łatwo wyczuć, dlatego nie ma co spekulować-powiedział i zachował się jak prostak, a nie prezydent miasta.
To rozkminiajcie ta sytuacje dalej , pejsy jak przegladaja to forum beda mieli tylko z tego polewke.Proponuje spuscic zaslone milczenia na ten incydent, ja to mam osobiscie w dupie
Lewy'88
Senior Member

Stary 02.01.2010, 21:01
AS82 napisał(a):Wyświetl post
To rozkminiajcie ta sytuacje dalej , pejsy jak przegladaja to forum beda mieli tylko z tego polewke.Proponuje spuscic zaslone milczenia na ten incydent, ja to mam osobiscie w dupie

wiesz my zawsze odpuszczamy, bo panuje przekonanie że nie będziemy się zniżać do ich poziomu, przeważnie się z tym zgadzam, ale komentowanie takiej sytuacji jest w 100% usprawiedliwione. Wyobraź sobie jak by było jak sytuacja była by odwrotna, jakie halo wkół tego by zrobili że komunista gts by promował w Krakowie.. pewnie by dodali nową przyśpiewke na stdionie zaraz po "hymnie" i Wisła to stara ku.. może by nawet oprawe okolicznościową zrobili

A tak na serio to trzeba to nagłośnić i komentować, tego typu zachowania trzeba tępić i wypominać, żeby sytuacja sie nie powtarzała i żeby nikt nie myślał że wszystko jest ok, bo nie jest bynajmniej ok...
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 02.01.2010, 21:16
Lewy'88 napisał(a):Wyświetl post
A tak na serio to trzeba to nagłośnić i komentować, tego typu zachowania trzeba tępić i wypominać, żeby sytuacja sie nie powtarzała i żeby nikt nie myślał że wszystko jest ok, bo nie jest bynajmniej ok...
Sytuacja jest już wystarczająco zła, giną ludzie. Nie możemy pozwalać na to, żeby jakiś kretyn bezmyślnymi wypowiedziami jeszcze ją zaogniał. Majchrowski chciał się podlizać, liczył na głosy, a wyszedł z tego prawdziwy skandal.

Problem z tymi celebrytami Cracovii taki, że swoimi wypowiedziami niejako legitymizują wojnę między kibicami obu klubów. Zamiast tonować nastroje, jeszcze wszystko zaogniają.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 02.01.2010, 21:22
a mnie to wali, to jego osobisty problem i jasne opowiedzenie sie po którejś ze stron.
że nei powinien tak mówić? jego sprawa, oczywiście będę nagłaśniał, ale nie żeby przekazać "skandal" a by pokazać z kim mamy do czynienia
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 02.01.2010, 21:28
Zakończymy wątek o Cracovii bo oni nie warci są nawet litości. Majchrowskiemu o to chodziło przecież. Zyskać głosy kibiców Cracovii bo po głosowaniu nad halą wiedział,że zagłosuje na niego garstka kibiców Wisły i garstka Cracovii więc wybrał całą grupę społeczną. Morał z tego jest jeden : Starszy czy młodszy, polityk czy dziewczyna Wszyscy Żydzi to jedna rodzina.
Polacy powinni głosować na Polaków, prawicę i wartości chrześcijańskie.
Ostatnio edytowane przez harimata : 02.01.2010 o godz. 21:31.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 02.01.2010, 21:32
Biorąc pod uwagę Twoje wcześniejsze wypowiedzi na tym forum pewnie bez żadnej krępacji zagłosujesz nań w wyborach... i kij Ci w oko. Nie rozumiem ludzi, którzy pomimo plucia im w twarz, potrafią stwierdzać że to tylko deszcz pada. Chyba że Jesteś tutaj tylko oddelegowany, a Wisłę masz głęboko gdzieś.
Lewy'88
Senior Member

Stary 02.01.2010, 21:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Sytuacja jest już wystarczająco zła, giną ludzie. Nie możemy pozwalać na to, żeby jakiś kretyn bezmyślnymi wypowiedziami jeszcze ją zaogniał. Majchrowski chciał się podlizać, liczył na głosy, a wyszedł z tego prawdziwy skandal.
Dokładnie, niec dodać nic ująć
AS82
Banita

Stary 02.01.2010, 21:35
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Biorąc pod uwagę Twoje wcześniejsze wypowiedzi na tym forum pewnie bez żadnej krępacji zagłosujesz nań w wyborach... i kij Ci w oko. Nie rozumiem ludzi, którzy pomimo plucia im w twarz, potrafią stwierdzać że to tylko deszcz pada. Chyba że Jesteś tutaj tylko oddelegowany, a Wisłę masz głęboko gdzieś.
Zaczyna sie wojna podjazdowa Moderatorzy mozecie powiedziec temu kolesiowi zeby sie ode mnie odczepił

Rozdu*casz mnie co chwila kwestionujac to czy ktos jest: Wiślakiem, patriotą,Polakiem ,ziemianinem zawsze wtedy gdy ktoś ma inne zdanie niż ty
Ostatnio edytowane przez AS82 : 02.01.2010 o godz. 21:41.
agnessailormoon
Junior Member

Od: 04.2009

Stary 02.01.2010, 21:37
Dobrze, że byłam w tych 40%, co nie byli za Majchrowskim. To, co zobaczyłam dzisiaj wkurzyło mnie-ja wiedziałam, że to ch..., ale teraz to dla mnie nie żyje
Nie pasuje mi tylko jedno: 40% Krakowian byłoby za Wisłą ? Niemożliwe, że tylko tyle, więc mi się co najmniej nie podoba, jeśli ktoś z naszych na tego zdrajcę głosował. Obym się tylko myliła...

Wiem, że się wcięłam, ale musiałam

Wystarczy, że mój kochany Zakrzówek chcą zabudować, Kraków nie ma Euro 2012, a to tylko czubek góry lodowej pełnej powodów, dla których nienawidzę obecnego prezydenta Krakowa
Lewy'88
Senior Member

Stary 02.01.2010, 21:42
Dokładnie miał już sporo blamaży, za dużo nawet a ostatnie słowa przelały czarę goryczy, okazał wszem i wobec brak szacunku dla kibiców Wisły, bardzo dużej społeczności Krakowa, a na dodatek pokusił bym się o stwierdzenie że okazał brak szacunku śmiertelnym ofiarą Świętej Wojny, bo tyle ray w wywiadach mówił że wzajemną nienawiść obu klubów należy wyplenić, a sam dodaje oliwy do ognia. Karygodne, burackie zachowanie
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 02.01.2010, 21:45
Zaczyna sie wojna podjazdowa Moderatorzy mozecie powiedziec temu kolesiowi zeby sie ode mnie odczepił

Rozdu*casz mnie co chwila kwestionujac to czy ktos jest: Wiślakiem, patriotą,Polakiem ,ziemianinem zawsze wtedy gdy ktoś ma inne zdanie niż ty
Który to już z kolei twój nick K_9, AS 82 ile jeszcze

A w temacie reakcja jest konieczna, czy to kiedy burak postanowi Nas odwiedzić przed wyborami czy to na R22 bądź na hali kłaniając się w pas o głosy będzie prosił, czy też przy urnie wyborczej.... pomijając już to że komunista nie wyobrażam sobie aby po takiej wypowiedzi jakikolwiek Wiślak na niego zagłosował.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 02.01.2010 o godz. 21:50.
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 02.01.2010, 21:56
Mnie śmieszy, że w ogóle TWSD poświęca temu incydentowi miejsce. Prezydent Majchrowski jest moim skromnym zdaniem najgorszym prezydentem Krakowa od czasów III RP. Więc ta jego wypowiedź tylko idealnie wpisuje się w jego prezydenturę, nie jest absolutnie żadnym zaskoczeniem.

To tak, jakby mieć pretensje do Leppera o tekst o "zgwałceniu prostytutki".

Natomiast "niezręczna wypowiedź" - niezależnie od tego, czy Majchrowski był świadom tego co mówi, czy też nie - powinna być najmniej istotnym argumentem w dyskusji na temat tego, kto powinien być prezydentem miasta w nadchodzącej kadencji.

Dla mnie w przypadku Majchrowskiego istotniejsza jest sprawa pana Jana T., permanentne skłócenie prezydenta z radnymi niemal z wszystkich opcji politycznych (brak zaplecza politycznego prezydenta - w skali kraju przedkłada się na brak efektywnego lobbingu w parlamencie i rządzie) oraz niejasne powiązania z Krakowską Akademią.

Co gorsza, na horyzoncie nie widać ciekawej alternatywy. Kracik niegdyś wydawał się kandydatem idealnym - obecnie po tym, co w Krakowie prezentują radni PO ktokolwiek związany z tą partią budzi u mnie odruchy wymiotne. Co gorsza, niegdyś wzorowy samorządowiec dał się uwikłać w głupie wypowiedzi na temat spalarni. A PiS do tej pory nie ma poważnego kandydata. Obawiam się, że w nadchodzących wyborach po prostu nie zagłosuję.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 02.01.2010, 22:06
Hipokryzja reporterów kroniki krakowskiej jest niesamowita.... "Życzenia od prezydenta Majchrowskiego, szybkiego powrotu na nowy stadion, zostały przyjęte przez kibiców brawami"
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.01.2010, 22:09
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Majchrowski chciał się podlizać, liczył na głosy, a wyszedł z tego prawdziwy skandal.
To jest dziwna sprawa bo na co on tak na prawdę liczy?Na głos kilkuset gnojków których sensem życia jest skrót WTSK?
94 - Allah Akbar!!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów