|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Majchrowski zdecydował kto wygra wybory.
![]()
WISŁA WCIĄŻ WYGRYWA,
ZWYCIĘSTW NIKT NIE LICZY. PUCHARÓW TEŻ WIELE, LECZ Z POLSKIEJ MENNICY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
na fakty.tvn.pl pojawi się pewnie późno wieczorem
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
W krakowskiej też podobny tekst ale za to więcej zdjęc tego spędu zkacowanych i chętnych do poprawin
http://d.polskatimes.pl/k/r/13/ab/6c...4984e426_p.jpg http://d.polskatimes.pl/k/r/13/96/02...43be8a92_p.jpg ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...zi_na_psy.html
Zarówno Majchrowski jak i Kracik są za Cracovią , więc głosowanie na Kracika jest bezsensowne. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
www.tvn24.pl/fakty.html
od 9:30
Ostatnio edytowane przez rav : 02.01.2010 o godz. 20:09.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Na tym zdjęciu z prawej radny, który mimo sympatii do sąsiadki zza Błoń głosował zarówno za pieniędzmi dodatkowymi na stadion jak również za halą dla TS Wisła.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za tą ,,popijawe,, na środku boiska powinno mu sie zrobić koło tyłka ! Gdzieś ostatnio w Europie jakiemuś premierowi czy prezydentowi za taki wyczyn narobili dużego smrodu.
![]()
WISŁA NA ZAWSZE !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 02.01.2010 o godz. 20:27.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Już nie róbcie z radnych i prezydenta (czyli polityków) jakiś kiboli. Chce wierzyć ,że są to ludzie na tyle dojrzali i intelignetni ,że chcą dobrze dla wszystkich krakowskich klubów . Wystapienie Majchrowskiego bardzo niefortunne i nie zamierzam go usprawiedliwiac ,tymbardziej na rosnącą agresję i nożowników krakowskich, ale nie widziałem na jego twarzy ,jakiejs ironii czy zadowolenia gdy wypowiadał te słowa. Pierdzielnal takiego babola ,bo na ogol takie skladanie zyczen to improwizacja.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie róbmy wsi takim donoszeniem na picie w miejscu publicznym. Poza tym pili szampana (a przynajmniej tak się wydaje) - to co, chcesz zamknąć wszystkich posiadaczy butelki szampana na Sylwestrze na rynku..? Bez jaj...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Lub link do samego reportażu : http://www.tvn24.pl/28377,1636284,0,...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 02.01.2010 o godz. 20:31.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
pffff "to nie było najzręczniejsze wystąpienie, jeżeli kogoś dotknąłem to przepraszam..." kogoś... jakby kurna nie wiedział kogo... i jeszcze to jeżeli... etam, przeprosił bo musiał przed kamerami a nie że czuje że powinien ...
![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
"Chce wierzyć ,że są to ludzie na tyle dojrzali i intelignetni" gdyby Majchrowski taki był, to by napewno tak nie powiedział, a ironie w głosie nie zawsze łatwo wyczuć, dlatego nie ma co spekulować-powiedział i zachował się jak prostak, a nie prezydent miasta.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Szanowny prezydenciunio wj*bał sobie kosę we własne plecy a mnie to bardzo cieszy
Wybory? Już po nim... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To rozkminiajcie ta sytuacje dalej , pejsy jak przegladaja to forum beda mieli tylko z tego polewke.Proponuje spuscic zaslone milczenia na ten incydent, ja to mam osobiscie w dupie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wiesz my zawsze odpuszczamy, bo panuje przekonanie że nie będziemy się zniżać do ich poziomu, przeważnie się z tym zgadzam, ale komentowanie takiej sytuacji jest w 100% usprawiedliwione. Wyobraź sobie jak by było jak sytuacja była by odwrotna, jakie halo wkół tego by zrobili że komunista gts by promował w Krakowie.. pewnie by dodali nową przyśpiewke na stdionie zaraz po "hymnie" i Wisła to stara ku.. może by nawet oprawe okolicznościową zrobili ![]() A tak na serio to trzeba to nagłośnić i komentować, tego typu zachowania trzeba tępić i wypominać, żeby sytuacja sie nie powtarzała i żeby nikt nie myślał że wszystko jest ok, bo nie jest bynajmniej ok... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Problem z tymi celebrytami Cracovii taki, że swoimi wypowiedziami niejako legitymizują wojnę między kibicami obu klubów. Zamiast tonować nastroje, jeszcze wszystko zaogniają. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
a mnie to wali, to jego osobisty problem i jasne opowiedzenie sie po którejś ze stron.
że nei powinien tak mówić? jego sprawa, oczywiście będę nagłaśniał, ale nie żeby przekazać "skandal" a by pokazać z kim mamy do czynienia ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Zakończymy wątek o Cracovii bo oni nie warci są nawet litości. Majchrowskiemu o to chodziło przecież. Zyskać głosy kibiców Cracovii bo po głosowaniu nad halą wiedział,że zagłosuje na niego garstka kibiców Wisły i garstka Cracovii więc wybrał całą grupę społeczną. Morał z tego jest jeden : Starszy czy młodszy, polityk czy dziewczyna Wszyscy Żydzi to jedna rodzina.
Polacy powinni głosować na Polaków, prawicę i wartości chrześcijańskie.
Ostatnio edytowane przez harimata : 02.01.2010 o godz. 21:31.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę Twoje wcześniejsze wypowiedzi na tym forum pewnie bez żadnej krępacji zagłosujesz nań w wyborach... i kij Ci w oko. Nie rozumiem ludzi, którzy pomimo plucia im w twarz, potrafią stwierdzać że to tylko deszcz pada. Chyba że Jesteś tutaj tylko oddelegowany, a Wisłę masz głęboko gdzieś.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Moderatorzy mozecie powiedziec temu kolesiowi zeby sie ode mnie odczepił Rozdu*casz mnie co chwila kwestionujac to czy ktos jest: Wiślakiem, patriotą,Polakiem ,ziemianinem zawsze wtedy gdy ktoś ma inne zdanie niż ty
Ostatnio edytowane przez AS82 : 02.01.2010 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dobrze, że byłam w tych 40%, co nie byli za Majchrowskim. To, co zobaczyłam dzisiaj wkurzyło mnie-ja wiedziałam, że to ch..., ale teraz to dla mnie nie żyje
![]() Nie pasuje mi tylko jedno: 40% Krakowian byłoby za Wisłą ? Niemożliwe, że tylko tyle, więc mi się co najmniej nie podoba, jeśli ktoś z naszych na tego zdrajcę głosował. Obym się tylko myliła... Wiem, że się wcięłam, ale musiałam ![]() Wystarczy, że mój kochany Zakrzówek chcą zabudować, Kraków nie ma Euro 2012, a to tylko czubek góry lodowej pełnej powodów, dla których nienawidzę obecnego prezydenta Krakowa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie miał już sporo blamaży, za dużo nawet a ostatnie słowa przelały czarę goryczy, okazał wszem i wobec brak szacunku dla kibiców Wisły, bardzo dużej społeczności Krakowa, a na dodatek pokusił bym się o stwierdzenie że okazał brak szacunku śmiertelnym ofiarą Świętej Wojny, bo tyle ray w wywiadach mówił że wzajemną nienawiść obu klubów należy wyplenić, a sam dodaje oliwy do ognia. Karygodne, burackie zachowanie
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
A w temacie reakcja jest konieczna, czy to kiedy burak postanowi Nas odwiedzić przed wyborami czy to na R22 bądź na hali kłaniając się w pas o głosy będzie prosił, czy też przy urnie wyborczej.... pomijając już to że komunista nie wyobrażam sobie aby po takiej wypowiedzi jakikolwiek Wiślak na niego zagłosował.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 02.01.2010 o godz. 21:50.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mnie śmieszy, że w ogóle TWSD poświęca temu incydentowi miejsce. Prezydent Majchrowski jest moim skromnym zdaniem najgorszym prezydentem Krakowa od czasów III RP. Więc ta jego wypowiedź tylko idealnie wpisuje się w jego prezydenturę, nie jest absolutnie żadnym zaskoczeniem.
To tak, jakby mieć pretensje do Leppera o tekst o "zgwałceniu prostytutki". Natomiast "niezręczna wypowiedź" - niezależnie od tego, czy Majchrowski był świadom tego co mówi, czy też nie - powinna być najmniej istotnym argumentem w dyskusji na temat tego, kto powinien być prezydentem miasta w nadchodzącej kadencji. Dla mnie w przypadku Majchrowskiego istotniejsza jest sprawa pana Jana T., permanentne skłócenie prezydenta z radnymi niemal z wszystkich opcji politycznych (brak zaplecza politycznego prezydenta - w skali kraju przedkłada się na brak efektywnego lobbingu w parlamencie i rządzie) oraz niejasne powiązania z Krakowską Akademią. Co gorsza, na horyzoncie nie widać ciekawej alternatywy. Kracik niegdyś wydawał się kandydatem idealnym - obecnie po tym, co w Krakowie prezentują radni PO ktokolwiek związany z tą partią budzi u mnie odruchy wymiotne. Co gorsza, niegdyś wzorowy samorządowiec dał się uwikłać w głupie wypowiedzi na temat spalarni. A PiS do tej pory nie ma poważnego kandydata. Obawiam się, że w nadchodzących wyborach po prostu nie zagłosuję. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Hipokryzja reporterów kroniki krakowskiej jest niesamowita.... "Życzenia od prezydenta Majchrowskiego, szybkiego powrotu na nowy stadion, zostały przyjęte przez kibiców brawami"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To jest dziwna sprawa bo na co on tak na prawdę liczy?Na głos kilkuset gnojków których sensem życia jest skrót WTSK?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|