|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ten napis jest bodaj malowany, tak mi się zdaje
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.06.2010 o godz. 20:05.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Plik -> zapisz jako i wybierasz... Myślę, że chcesz aby .pps *(sam przegląd prezentacji), bo .ppt jest w standardzie.
![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:08.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gdzieś w Hucie jakieś promocyjne ceny wódki ktoś widział
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobacz do Polo Marketu, duży wybór, choć ceny nie te...
Jest "Ojczysta' za 13,49 ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Na niepodległości koło KFC jest tani monopol, tam gdzie kiedyś były bodaj felgi itp. Zaraz przy głównej.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://aleseriale.pl/cid,4099,title,...l?ticaid=59610 O ile to jest piosenka jakaś a nie ścieżka dźwiękowa to co to za muzyka co leci na poczatku w tym trailerze
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Edit Podbijam pytanie o tani piercing i taniego męskiego fryzjera ![]() Powód: tak przy okazji
Ostatnio edytowane przez Mistel : 31.12.2009 o godz. 15:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje zdjęcie, jakiegoś charakterystycznego obiektu Krakowa, które dało by się wykorzystać na okładkę pewnego magazynu. Macie coś takiego?
Macie jakieś robione przez siebie zdjęcia naszego stadionu? Interesują mnie takie z przed przebudowy. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() myślę że dość charakterystyczny |
|
|
|
ARTYSTA
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A ja pilnie potrzebuje odpowiedzi. Załączyłem na youtube filmin (2minuty, 12 mb - gdyby to miało znaczenie) załaczyło sie elegancko, ale nie rusza choc znajduje go wyszukiwarka. Mam tylko komunikat: error occurred, please try again. To jest normalne, e trzeba poczekac chwile po załąłczeniu czy cos mi nie dizała. Zaznaczam ze pierwszy raz uzywam serwisu yt nie jak widz.
A filmik o ktory pytałem juz zmontowałem, z uzyciem windows movie maker, audacity z biblioteka lame i movtoavi. Jakies 4 godziny roboty ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie i Panie wie ktoś jak odpalić pod Win 7 Kerio ? w trybie zgodności nie idzie :/ Druga sprawa jak w Win 7 ustawić tak aby okienka,otwierały się w nowych oknach tak jak w XP.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam pytanko , czy w okol. Krakowa (Krakowie) są dziś otwarte jakieś pizzerie?Proszę o szybką odpowiedz
![]() ![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Charakterystyczne bardzo
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
nie ważne.
% i przyćmienie, sorry. === ktoś się orientuje w jakiej cenie jest bilet PKP z Krakowa do Ostravy do Czech ? na stronie pkp są info o czasie przejazdu, godzinach odjazdu etc, ale rubryka cena jest pusta.
Ostatnio edytowane przez wegiel : 01.01.2010 o godz. 10:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wybacz, że nie zrozumiałem. O co Ci chodzi?
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
nie wiem ale moszlife
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jest coś takiego jak zwrot podatku, jeżeli w roku zarobiłem poniżej jakiejś sumy? Słyszałem coś o 3tys. zł, lecz nie wiem czy to prawda.
Zarobiłem całe 1000zł!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy Avatar w IMAXie jest w wersji dubbingowanej czy lektor czy normalnie czyli z napisami?
A ma być wersja z lektorem albo dubbingiem w niedalekiej przyszłości? I czy czytanie napisów odwraca uwagę w filmach 3D ? dzięki
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 01.01.2010 o godz. 17:13.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
są napisy czyli normalnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Na początku przeszkadza, bo napisy nie są "zrobione w 3D", później się przyzwyczajasz.
Ogólnie wolałbym bez napisów, bo świat wykreowany w tym filmie jest piękny i zamiast cały czas patrzeć, trzeba jeszcze czytać. ![]() |
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
Powinieneś się sam rozliczyć i wskazać sposób zwrotu pieniędzy (na konto, przekazem pocztowym) ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie Ktos na kiedy jest planowana ta "promocja" w Media Markt, ze "taniej o podatek VAT"?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
2-3 styczeń (tan weekend
) |
|