|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Toshiba L450D 128
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mateuusz, IMAX jest tylko 1 w Krakowie, w Plazie. Aleja Pokoju 44.
W niektorych kinach (np. CinemaCity, Multikino) wyswietlana jest wersja 3D, również ubiera sie specjalne okulary, lecz te pokazy różnią się od IMAXA tym, że mająs troche mniejszy ekran. Ja bym wolał poczekać aż ta cała hołota zwiedzi kino i na spokojnego iść do IMAXu ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jest ktoś zainteresowany zaproszeniem na TG?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś jak można oglądać Polsat Sport i extra przez neta? od dzisiaj mam zmianie kanałów MM i znikają mi dwa Polsaty sportowe.
P.s Zapomniałem o wizycie w pup w sprawie podpisanie się w tej książęce dla bezrobotnego, termin minął wczoraj.Mam rozumieć, że mnie wyrejestrowali? jakbym jutro poszedł to by uratowało sytuacje?
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 29.12.2009 o godz. 19:06.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
gdzie najkorzystniej w Krakowie kupić euro?
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Brylant ja kiedyś też pomyliłem daty i poszedłem dzień później i dostałem jakby "ostrzeżenie" i musiałem napisać pisemko w którym oświadczam że wiem że jeżeli się taka sytuacja jeszcze raz powtórzy to zawieszają mnie w prawach bezrobotnego na okres 3 miesięcy.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Napewo sa tu abonenci Cyfry+..
tez macie zły,"rozjechany" obraz na HBO2 i niezbyt dobry HBO comedy bo w porownaiu do innych kanałow nawet TVP Puls to odbior tych kanalow jest bezndziejny a np obraz z HBO mam elenagcki.. co tu robic ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
LuKKaS TSW dzięki uspokoiłeś mnie trochę
,rano zasuwam do pup.
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 29.12.2009 o godz. 20:14.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
u mnie nie widzę różnicy ,ale mam cyfrę u dzieci w pokoju na trochę małym lcd 22 cale, to może nie widac tak przejrzyście?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Tez tak mam. Teraz np z napisu tvp 2 widze tylko t i polowe v.... wlasnie na paru kanalach tak jest i nie wiem tez co jest grane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
kosaTS podejrzewam że jeśli to nowy model to zainteresują sie kluby/piłkarze które mają kontrakt podpisany z Nike z tego co sie orientuje w obuwiu Nike grawiększośc piłkarzy np Barcelony np Henry lub Manchesteru Untd Rooney kiedys w podobnych grał chyba Ronadinho zresztą wejdżna strone Nike http://www.nike.com/nikeos/p/nikefootball/language_tunnel? wpisz model i tam powinieneś mieć rozwiązanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A taka drobna sugestia z mojej strony: czy to nie ma związku z ustawieniem geometrii obrazu w tunerze? Pamiętam że jak miałem kiedyś tuner C+ to w ustawieniach dało się tym regulować i takie zmiany powodowały opisane przez Was symptomy. Chodzi o tryby 16:9, 4:3, tryb panoramiczny, itd.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
polecam zajrzeć na http://www.nike.com/nikefootball/home/?locale=pl_PL
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
knajpa,skansen,galeria,park linowy(?) ![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
no to widze ze tu wiecej osob ma problemy z HBO 2.. i teraz ustawialem ale nawet jak zmienie na 4;3,zoom,itd..caly czas uciety jest ten napis i widac tylko literke H... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ja też miałem problem na niektórych kanałach na C+ z tym za dużym obrazem. To nie jest wina TV tylko dekodera. Jak wymieniłem na nowy to wszystko gra.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
A Wy Panowie jaki bank polecicie:
http://www.hotmoney.pl/artykul/jakie-konto-wybrac-11054 po prostu żebym miał tam: - darmowe prowadzenie konta - darmowe przelewy internetowe - dużo bankomatów w kraju - no chyba że wypłata z bankomatów w całym kraju jest bezpłatna. dzięki za info Panowie. ==== jak to jest z tymi koronami czeskimi. 300 koron to ile będzie złoty ? Kurs mają bodajże jakiś 0,15 ? Zawsze dzieliłem na dwa, ale to jeszcze w szkole średniej i jakoś na wycieczkach starczało na zlatevo bażanta, zmieniło się coś ?
Ostatnio edytowane przez wegiel : 30.12.2009 o godz. 04:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
eKonto w mBanku |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
alior bank.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś do której jutro ( Sylwester ) czynne jest:
- TESCO Kapelanka - Carrefour w Galerii Krakowskiej z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tesco Kapelanka - do 18:00
![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakie polecacie programy antywirusowe do komputera, chodzi mi o programy płatne: takie jak np "Panda Antyvirus", który właśnie posiadam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Według mnie Kaspersky jest poza konkurencją w tej dziedzinie. Dobry jest też Norton AntiVirus.
![]()
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Carrefour w Galerii Krakowskiej do 19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Możesz wybrać którykolwiek z pierwszej piątki i powinieneś być zadowolony.
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/ Osobiście używam NOD-a i jestem zadowolony. ps wyrzuć czym prędzej tą pandę ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|