|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
ktos zna jakas dobra bijatyke na kompa, z tych najnowszych?
w miare realistyczną, czyli nie typu mortal kombat jest Fight Night firmy EA Sports na PC?
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 08.01.2010 o godz. 22:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jachcik jeśli lubisz gry ekonomiczne to spróbuj tego- http://www.travian.pl/
Polecam, ja się zajawilem konkretnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
wlaczam l4d2 i wyskakuje mi could not load library client i wylacza sie gra;/ pomozcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Fight Night jest tylko na Xboxa 360
Jachcik: Moze Plemiona? slyszalem ze to nawet fajna gierka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gra ktos w PES-a 2010? Bo jesli tak to mam super wiadomosc, wyszedl dodatek z Ekstraklasą
Ja juz pykam Wisłą drugi sezon , wiecej info TUTAJ ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pare wiślackich fotek z Ekstraklasa Patch 2010(slaba jakosc twarzy bo gram na najnizszych detalach):
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
o shit Kirm jaka mordeczka
już to zasysam ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie panie jakie macie zdanie na temat Batman Arkham Asylum chodzi o wersje na PCeta to prawda żegra ma błęda związanego z lotnią podczas lotu w grze(podobno "nietoperz" zamiast lecieć spada bo lotnia nie działa)? i czy są jakieś problemy z wersją pod Viste
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Problemów z lotnią nie ma żadnych. Batman ani nie leci ani nie spada. On szybuje. Na Vście nie miałem żadnego problemu z grą. Co do sterowania. Gra jest przeniesiona z konsoli na PC więc sterownie jest maksymalnie spłycone i uproszczone. Na klawiaturze nie ma problemów z grą, na Joyu nie próbowałem.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Powód: Error
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 30.12.2009 o godz. 05:10.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
według was pójdzie na NVIDIA GeForce 8500 GT czy musze mieć lepsza karte i czy wystarczy 1GB by odpalić na średnich detalach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kamilll1906 dzięki już tam sprawdzalem nieraz ale ta strona to jedna wielka ściema wole sprawdzone info i opinie od innych na temat gry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś jak odpalić dirt na Windows 7 32 bit? instalowałem stery jak i Dx 9c i nic
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zawartość patcha: Barclays Premiership Ekstraklasa Unibet 1 Liga Serie A LFP Bundesliga - brakujące drużyny LIGI MISTRZÓW, LIGI EUROPEJSKIEJ oraz REPREZENTACJE U-21 zamiast klasycznych drużyn + 4 II ligowe drużyny Zagłębie S. Zawisza LKS Nieciecza Jastrzębie. - nowa segregacja slotów - 32 drużyny Ligi Mistrzów i.t.p - nowe twarze (obecnie liczba bliżej nie określona) - poprawne logosy dla wszystkich lig, pucharów, klubów oraz reprezentacji - realistycznie odwzorowane stroje dla każdej drużyny w grze - aktualne składy - przeprowadzone wszystkie transfery - poprawione numery - nazwiska pisane 'Lewandowski' a nie jak w oryginale 'LEWANDOWSKI' - menu - intro - poprawiony statystyki zawodników - murawy - bandy - flagi kibiców - przyśpiewki dla wszystkich polskich drużyn oraz najlepszych klubów i reprezentacji - soundtrack - bootpack - scoreboard = SCOREBOARD SELECTOR (wraz z wieloma scoreboardami ,repleyami i innymi plikami graficznymi zwiazanymi z oprawą meczu) - replaye (zmieniane również scoreboard selectorem) - ballpack = BALL SELECTOR (wraz z wieloma paczkami piłek) - stroje sędziowskie - nowe rękawice bramkarskie - flagi narożne - dodatki graficzne (ikonki ładowania, zdjęcia trenerów i.t.p.) - Gloves Selector Patch zawierać będzie własny option file, exe, oraz EPserver dzięki czemu każdy gracz będzie miał do wyboru grę w oryginalną wersję Pro Evolution Soccer 2010 oraz tę z EP 2010. ------------- Instalujemy najpierw Ekstraklasa Patch, potem FIX'a. ------------- VIDEO: Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=nv804BGTl6w Kod:
http://hotfile.com/dl/21863916/ed2fa0c/EKSTRAKLASA_PATCH_2010_v.1.0__FIX_1.0.1.part1.rar.html http://hotfile.com/dl/21903273/a60b5f2/EKSTRAKLASA_PATCH_2010_v.1.0__FIX_1.0.1.part2.rar.html http://hotfile.com/dl/21953055/7e69bfa/EKSTRAKLASA_PATCH_2010_v.1.0__FIX_1.0.1.part3.rar.html http://hotfile.com/dl/21969130/a5ecf98/EKSTRAKLASA_PATCH_2010_v.1.0__FIX_1.0.1.part4.rar.html http://hotfile.com/dl/22013815/995e306/EKSTRAKLASA_PATCH_2010_v.1.0__FIX_1.0.1.part5.rar.html http://hotfile.com/dl/22030511/6d89a72/EKSTRAKLASA_PATCH_2010_v.1.0__FIX_1.0.1.part6.rar.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
no ja na patchu gram już pare dniu i polecam
p.s. do samego patcha są już 3 fixy które znacznie poprawiają go ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gram w Dragon Age:Origins. Jestem zawiedziony. Na początek plusy. Ja dostrzegam tylko jeden. Mianowicie podoba mi się, że świat jest jak w konwersji Tolkiena. Znaczy się bez żadnych udziwnień. Elfy są elfami, mieszkają w lasach i mają szpiczaste uszy. Krasnoludy mieszkają pod ziemią, są górnikami itd.
Co do fabuły mam mieszane uczucia. Z jednej strony jest urozmaicona. Jest wiele questów pobocznych. Przy tym, gra jest niesamowicie liniowa. Opcje dialogowe w większości wciśnięte na siłę. Nieraz kilka razy podchodziłem do jednej i tej samej rozmowy. Niezależnie jakie opcje wybrałem i tak doprowadziło mnie to do tego samego finału. Teraz minusy, a jest ich sporo. Słaba grafika, i muzyka, której się praktycznie nie zauważa. Cała gra to skopiowane elementy innych dużo większych produkcji RPG, takich jak: Baldurs Gate, Morrowind, Oblivion, Neverwinter Night, KOTOR etc. I tak np tworzenie postaci jest niczym wyjęte z Baldura (nawet można ton głosu postaci wybrać), zdobywanie sojuszników i walka jest żywcem wyjęta z KOTORA. Świat bardzo przypomina ten z Neverwinter Nights. Cut scenki niczym z Mass Effect. Szara straż w grze nieziemsko kojarzy mi się z zakonem Wiedźminów. Wszystko w uboższej wersji niż w pierwowzorach. Wyjęcie najlepszych kawałków z lepszych gier wcale nie wyszło na dobre. Wręcz przeciwnie. Gra nie reprezentuje sobą niczego nowego. Gram w nią od 20h, skończyłem jakieś 10% i muszę przyznać, że zaczyna mnie nużyć. Dużo więcej się spodziewałem po tak szumnie zapowiadanej produkcji. Zdecydowanie RPG nr 1. w 2009 pozostaje RISEN.
Ostatnio edytowane przez Gordian : 08.01.2010 o godz. 21:41.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gordian zgadzam sie jednak ja dodam cos od siebie: ta gra to taki miks elementow z poprzednich gier ktore wymieniles, tylko wlasnie jakos tak podane ze czuje sie ze wychodza one tutaj zdecydowanie slabiej niz w "pierwowzorach"...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ma ktos moze cracka do Manhunt 2 i moglby sie podzielic? bo ten co ja mam sciagniety z gra odrazu to trojana ma |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam mały problem z grą MADEMAN w misji jestem na dachu i nie mogę pozwolić dziewczynie żeby wsiadła do helikoptera jak to zrobić?(ona idzie po maszcie do helikoptera)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ściągnąlem sobie Trackamanie ale nie moge jej uruchomić, wypisuje mi :
"Your Video Card perfomance has not be found. a Quick bench will be run." Mam karte graficzna HD 4870 a system Windows 7 64 Bit |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
<crash> nie wiem co to jest, ale nie tylko tobie cos podobnego wyskakuje na 7`ce i nie tylko na kartach Ati...
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dla wszystkich krytykujących Dragon Age: Początek polecam najpierw zagrać w wersję konsolową
![]() ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaka jest różnica między konsolową a PC?
![]() ![]() |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Animacja postaci, grafika, miodność rozgrywki.
To moje osobiste odczucia. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam prosbe do posiadaczy gry NBA 2k10 ,aby podali "game sliders" aby gra byla jak najbardziej realsityczna
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie grałem an X-boxie dlatego pytam
na PC mocny przeciętniak![]() ![]() |
|