|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
trzech kroli wkoncu jest wolnym dniem o pracy czy nie ?
bo google nie jednoznacznie mowi |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przystanek MPK "Dworzec Główny" to ten na ul.Pawiej? Jeśli nie to na jakiej ulicy się znajduje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
jeszcze nie jest
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam mam pytanie jak sie nazywa kawalek ktory leci w tym filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=Z9Ek-sl764E ![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Potrzebuje pomocy osoby z naprawdę dobrym angielskim. Chodzi o przetłumaczenie 4 zdań.
Jakby ktoś był skłonny to proszę na priv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Ja mam pytanie co się dzieje z rapidsharem, mam dostęp do internetu w TP, UPC i Orange Free. Gdy ściągam przez Neostradę nie ma problemu z ściągnięciem pliku jednak jak chce już przez Orange lub UPC wyświetla się komunikat : http://i45.tinypic.com/1zw0q2s.jpg Tak wiem że niby kilku użytkowników już ściąga ten plik tylko że jak włączam inne linki jest to samo :/ da się to jakoś obejść? Zaznaczam że w Orange mam dynamiczne IP i zmiana nie pomaga. ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
nie dziękuje, neostrada cały czas rozłącza.
router`a czyli internetu bezprzewodowego nie chce, bo to za dużo kosztuje. a ten modem z wejściem enternetowym, to właśnie ten Sagem co do proponuje netia. tak mi się wydaje ;-) pchelcok - http://prx.centrump2p.com/ - spróbuj wejść przez któraś z tych stron - zmieniasz automatycznie IP i możesz chapać odrazu parę plików, bez czekania 20minutowego bo każdym ściąganiu. TP, UPC, Pomarańcza - nie za dobrze Ci ;-) ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ee tam mało mi jeszcze zastanawiam się jeszcze nad Asterem i Netią
![]() a co do Twojego neta jak Ci rozłącza Neostradę to uważaj na Netię bo jak bierzesz na łączach TPsy to może być taki sam problem bo to idzie na dostępie BitStream no chyba że LLU ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
nie, LLU jeszcze nie ma i chyba długo nie będzie.
Ja nie mam tepsy, ale tak nasłuchałem się po prostu znajomych jak mają problemy jak ich rozłącza co chwile, potem od nowa trzeba wszelki IP, nazwy użytkowników, passwordy wpisywac i strasznie dużo roboty z nimi jest. Mam wybór albo netia BSA/WLR czyli net + phon no albo tepsa sam internet. w netii w pakiecie z telefonem net tańszy o dychę, telefon o piątaka. No i jakoś wole chyba pracodawce Kota, niż monopolistów z TP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Możesz zakupić ruter wraz z internetem za 99zł. Nie będzie kabli i jakbyś kiedyś kupił laptopa to będzie jak znalazł.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumiem, rozumiem
z pakietem jest taniej fakt aczkolwiek... no gdybyś kiedyś coś chciał albo ktoś do na priva ![]() A znajomych w Netii też mam więc jak coś to wiesz wystarczy numer ![]() ![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
hehehe, przypomina mi się akcja z kumplem żydem i rozmowa o stadionach
spoko spoko Pchelcok , też mam kumpli w Orange hehehehehe |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
mam pytanie korzysta ktos z programu ipla ? tam niby wszytsko za darmo ? czy jest jakis haczyk ?
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.koneser.vt.pl/tabele.html
Jak to jest z tymi rozmiarami weźmy np rozmiar garniuturu 44 że w klacie ma być 84. Czegobo nie sądzę, aby to miało być m4 cm, to samo w pasie, nie wyobrażam sobie gościa o wzroście 170 i w pasie 66 cm;/ no a z koszula 56 czego Może ktoś by mi to wytłumaczył |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
pozatym WEGIEL wyglada mi na kogos kto wystawia tu takie flagi i zadaje pytania nie dla każdego śmieszne ,najmniej dla osób które przezyły OSWIECIM!
Ostatnio edytowane przez węgorz2 : 28.12.2009 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie można w Krakowie niedrogo wypozyczyć rękawice i ponapie****** w worek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po zalogowaniu wejdz w zakładke głownych ustawien (Main / Home) roznie sie to moze nazywac, potem wybierz opcje Wireless i powinien być pasek wyboru Kanału (Channel / Change channel), zmien na jakis inny kanał (obojetnie jaki) i zapisz ustawienia ( Save / Apply) i zobacz czy po zmianie tez tak przerywa. Jesli nie pomoze bedziemy dalej kombinowac( jesli po zmianie np z kanału 1 na 2 dalej bedzie przerywac to sprobuj zmienic np na kanał 3 i az do skutku). |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Na Wiśle przy siłowni jest salka z workami. Jeżeli nikt tam nie prowadzi zajeć to spokojnie mozesz sie pobawic workami
![]() http://xfitnessclub.pl/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
od czasu do czasu trace polaczenie, i musze zresetowac kompa, w tym czasie usb jest tak jakby nie obecne, jak odlacze modem i podlacze byle co to go nie wykrywa, musze zresetowac kompa zeby normalnie zaczelo dzialac ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To jest raczej problem z samym usb i nie ma znaczenie że jest tam akurat livebox. Albo jakiś program robi złe rzeczy albo jakieś spięcie. A rada taka podłącz sobie po karcie sieciowej liveboxa zamiast przez usb
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|