|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Sony Ericsson K750i - nie do rozj***nia (a ze to stary fon to pewnie i tani).
Filmik na potwierdzenie http://www.youtube.com/watch?v=Z_j4JfYZ85o od 2 min sie zaczyna - jakieś dzieci robiły test ;] A ja osobiście rzucałem nim na 10 metrów w gore i spadał na glebę, robiłem z niego śnieżkę i rzucałem itp ;] (skutki picia wódki) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Siema. Orientuję się ktoś może ile kosztuje zdjęcie sim locka z SE P990 i P1 Z góry dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Użytkuje ktoś Sony Ericssona g900?
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam od dzisiaj SE k800i w skrócie klawisz "-" prawy mam Plus.pl i za cholere nie idzie tego zmienić jak już wybieram nowy skrót,wyskakuje nie można przejść dalej.Jest na to jakiś sposób?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Miał ktoś do czynienia z nokia E52? Polecacie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
potrzebuje telefon lepszy od Samsung D600e ,a zbliżony wytrzymałością,fajnie gdyby miał Wi-Fi i oczywiście żeby nie był jakoś kur... znaczy sie bardzo drogi
Co polecicie ?
Ostatnio edytowane przez South : 16.12.2009 o godz. 20:36.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
6700Classic bardzo przyjemny telefon
Chcesz taki z orange ? Nie otwierane pudelko nawet ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Jaki telefon polecacie mi kupić, na "wolnym rynku" (czyli pewnie allegro) tak do 500-600zł.
Zasadniczo telefon służy mi do pisania smsów i gadania. Czasem zrobię jakąś fotkę czy nagram filmik, ale bez szaleństw. Muzyke wgram żeby jako dzwonka użyć. I to by było zasadniczo tyle ![]() Ważne, żeby nie miał skomplikowanej obsługi, bom ja blondynka w takich sprawach Teraz mam Motkę K1 i poza tym, że po dwóch latach zaczeła wariować to jest bardzo zadowolona. Kolega polecił Nokię Navigator 6210, ale nie wiem czy to nie zbyt duży szał ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma co wydziwiać, jak do dzwonienia i smsowania potrzebujesz czegoś niezawodnego:
http://allegro.pl/item851978432_supe..._glosniki.html A, że muzyczki można posłuchać jeszcze, to tylko na plus. Nie baw się w jakieś dotykowe czy inne navigatory. A 5310 w bardzo dobrym stanie z oryginalnym kompletem to kupisz i za 400zł. ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Moglibyście polecić jakiś zwykły telefon do dzwonienia i pisania smsów do 400zł (cena może być za używany)
Ważne żeby nie był dotykowy i aby był rozsówany. Ładny wygląd mile widziany ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
http://www.nokia.pl/produkty/telefon...a-6303-classic ta nokia jest bardzo znośna do pisania i dzwonienia w sam raz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
ale to pisania smsów to chyba nie najlpeszy telefon - malutkie klawisze ma wbrew pozorom. Jak sama nazwa wskazuje, on ma być do słuchania muzy ![]() Do esów ciężko raczej. Ja Ci nie doradzę co wziąć bo sam szukam telefonu mianowicie; - podobny przedział cenowy - Wi Fi - GPS - i tyle ;-) Producent obojętny. Ważne by miał Wi Fi i nawigacje i tyle. Jak jest jedno i drugie to jakiś aparat 3.2 mln pixeli też się znajdzie. Nokia Navigator 6210 - ładny wygląd, nie ma co prawda wi fi- ale dla Ciebie powinnień wystarczyć taki telefon. Z tym że koledzy mieli i mówili że jak z jajkiem trzeba się obchodzić bo cienka plastikowa obudowa powoduje, że łatwo go uszkodzić. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
kacap napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 21.12.2009 o godz. 08:41.
|
||
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak zmienić ikonki w menu SE c902?
Telefon jest w Orange, a zmiana motywów nic nie daje. ![]()
TYLKO WISŁA!
Semper Fidelis! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem, czy to pytanie było w tym temacie, pewnie tak.
Czy formowanie baterii litowo-pomierowej w ogóle ma sens? Albo wręcz odwrotnie, może zniszczyć baterię? Bo wydaje mi się, że skoro bateria naładowała się na maksa, to telefon i tak odłącza ładowarkę i cały proces najmniejszego sensu nie ma. ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
z tego co mi wiadomo, to baterie w nowszych telefonach nie wymagają formatowania.
natomiast mam takie pytanie/prośbę. podczas wysyłania mmsa, telefon mi się zawiesił. wyłączyłem, włączyłem i znaczek wysyłania smsa nie chce zniknąć. smsy normalnie dochodzą, a znaczek nie znika. wyciągałem baterię, po raz kolejny wyłączałem i włączałem telefon i dalej nic. miał ktoś taki problem? posiadam Nokię 6220. ![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ktoś mi wytłumaczy po chłopsku jaka jest różnica między
Play Mixtura 30 a Play Mixtura PRO 30 wybaczcie, ale ja różnicy nie widzę: http://web.playmobile.pl/pl/play-mix...index-mix.html a http://web.playmobile.pl/pl/play-mix...Pro/index.html to pilne ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
o masakra. dzięki Wróbel.
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś Motorole VE66?
Opinie, uwagi ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nokia n97 vs SE Satio
który lepszy ? |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pytanko mam:
Kupiłem Sony Ericsson w205 z salonu. I pytanie co z baterią? Trzeba ją formatować czy nie? Niektórzy mówią, że nie (bo niby ładowarka po naładowaniu przestaje ładować) inni, że tak. Jaka jest prawda? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
na pierwszy rzut oka to Minuta do wszystkich sieci 29gr lub 39gr ![]() wiec chyba Ci nie wybaczymy bo roznice widac od razu [/FONT] dalej mi sie nie chce patrzec Powód: minuta
Ostatnio edytowane przez Ja_Kibic : 15.01.2010 o godz. 19:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś może LG GT 505? Myślę o przedłużeniu umowy z tym tel i nie wiem co o nim myśleć...?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
potrzebuje naprawić telefonik
nie działa mi przycisk ''1" w sony ericson c902 może jakieś podpowiedzi co mozna sprawdzić ewentualnie jakiś serwis ktory mógłby to zrobić od ręki po rozsądnej cenie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A ma ktoś jakies doświadczenia z Samsungiem M7600?
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
interesuje mnie telefon z Wi-Fi co polecacie?
^ a samsungom mówię kategoryczne NIE... psuje sie to i w ogóle... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nokia 5800. Polecam, fajny telefon i WiFi działa świetnie.
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
Mimo wszystko polecę Samsunga Galaxy. Jest na Androidzie więc z klasycznym Samsungiem (pod względem softu) nie ma nic wspólnego. Mam go niecały miesiąc i powiem, że spisuje się bardzo fajnie. WiFi śmiga bez zarzutu |
|
|