|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ten rok był wyjątkowo słaby w polskiej piłce ale na wyróżnienie w tym gronie zasłużyło wg. mnie 4 Wiślaków (Paweł Brożek, Patryk Małecki, Arkadiusz Głowacki, Rafał Boguski)
Oto kandydaci 1. Paweł Brożek (Wisła Kraków) 2. Patryk Małecki (Wisła Kraków) 3. Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków) 4. Rafał Boguski (Wisła Kraków) 5. Robert Lewandowski (Lech Poznań) 6. Sławomir Peszko (Lech Poznań) 7. Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre) 8. Kamil Grosicki (Jagiellonia Białystok) 9. Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund) 10. Artur Boruc (Celtic Glasgow) A wg. was kto spisał sie najlepiej w tym roku ![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zdecydowanie Jelen.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
1. Nie ten dział raczej
![]() 2. Boguski przez większość roku był kontuzjowany, Grosicki poza meczem z Legią nic wielkiego nie pokazał. Nie wiem, co ci dwaj robią w tym zestawieniu. Głos na Jelenia. |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
boguski za 1 część sezonu, którą miał bardzo dobrą
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Głos na Ireneusza Jelenia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Irek Jeleń i nikt więcej
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Irek Jeleń. Niestety Wiślacy ni pokazali nic dobrego przez dłuższy czas...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Przydałaby się opcja : żaden. Bez sensu jest wybieranie piłkarza w kraju, którego mistrz przegrywa z mistrzem Estonii, tłukącym się 1400 km autokarem na mecz. W kraju, który jest w rankingu FIFA za reprezentacją Burkina Faso. Poczekajmy, aż polscy piłkarze nabiorą takich umiejętności, żeby można było z czystym sercem wybrać z pośród nich najlepszego. A na razie dajmy sobie spokój..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To że przegrywamy z Levadią świadczy akurat o poziomie ligi a nie futbolu w naszym kraju. Inna sprawa że reprezentacja też ostatnio grała wielki piach. Ale indywidualnie jest kilku zawodników których można w jakiś sposób wyróżnić. Według mnie ponad przeciętność wybili się Jeleń ,który powoli staje się gwiazdą ligi francuskiej i Kuszczak - obecnie pierwszy bramkarz ManU!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zdecydowanie Jeleń. Nie dość, że jeden z najważniejszych piłkarzy w drużynie z silnej ligi europejskiej, to jeszcze strzela sporo bramek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jeleń, Jeleń, Jeleń.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Tylko i wyłącznie Jeleń
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A ja wskaze Slawka Peszke! Chlopak w tym roku zrobil nieziemski postep. oby wiecej takich w naszej slabiutkiej lidze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Irek Jeleń.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeleń! Tylko.
A w liście autora tematu brak mi Kamila Kosowskiego np. W czym gorszy od Małeckiego czy Grosickiego np? nie wiem... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
tylko i wyłącznie Irek Jeleń...
|
|
|