![]() |
Najlepszy Polski Piłkarz 2009
Ten rok był wyj±tkowo słaby w polskiej piłce ale na wyróżnienie w tym gronie zasłużyło wg. mnie 4 Wi¶laków (Paweł Brożek, Patryk Małecki, Arkadiusz Głowacki, Rafał Boguski)
Oto kandydaci 1. Paweł Brożek (Wisła Kraków) 2. Patryk Małecki (Wisła Kraków) 3. Arkadiusz Głowacki (Wisła Kraków) 4. Rafał Boguski (Wisła Kraków) 5. Robert Lewandowski (Lech Poznań) 6. Sławomir Peszko (Lech Poznań) 7. Ireneusz Jeleń (AJ Auxerre) 8. Kamil Grosicki (Jagiellonia Białystok) 9. Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund) 10. Artur Boruc (Celtic Glasgow) A wg. was kto spisał sie najlepiej w tym roku ?? :) |
Zdecydowanie Jelen.
|
1. Nie ten dział raczej :P
2. Boguski przez większość roku był kontuzjowany, Grosicki poza meczem z Legią nic wielkiego nie pokazał. Nie wiem, co ci dwaj robią w tym zestawieniu. Głos na Jelenia. |
boguski za 1 część sezonu, którą miał bardzo dobrą :)
|
Głos na Ireneusza Jelenia.
|
Irek Jeleń i nikt więcej
|
Irek Jeleń. Niestety Wiślacy ni pokazali nic dobrego przez dłuższy czas...
|
Przydałaby się opcja : żaden. Bez sensu jest wybieranie piłkarza w kraju, którego mistrz przegrywa z mistrzem Estonii, tłukącym się 1400 km autokarem na mecz. W kraju, który jest w rankingu FIFA za reprezentacją Burkina Faso. Poczekajmy, aż polscy piłkarze nabiorą takich umiejętności, żeby można było z czystym sercem wybrać z pośród nich najlepszego. A na razie dajmy sobie spokój..
|
To że przegrywamy z Levadią świadczy akurat o poziomie ligi a nie futbolu w naszym kraju. Inna sprawa że reprezentacja też ostatnio grała wielki piach. Ale indywidualnie jest kilku zawodników których można w jakiś sposób wyróżnić. Według mnie ponad przeciętność wybili się Jeleń ,który powoli staje się gwiazdą ligi francuskiej i Kuszczak - obecnie pierwszy bramkarz ManU!
|
Zdecydowanie Jeleń. Nie dość, że jeden z najważniejszych piłkarzy w drużynie z silnej ligi europejskiej, to jeszcze strzela sporo bramek.
|
Jeleń, Jeleń, Jeleń.
|
Tylko i wyłącznie Jeleń
|
A ja wskaze Slawka Peszke! Chlopak w tym roku zrobil nieziemski postep. oby wiecej takich w naszej slabiutkiej lidze
|
Irek Jeleń.
|
Jeleń! Tylko.
A w liście autora tematu brak mi Kamila Kosowskiego np. W czym gorszy od Małeckiego czy Grosickiego np? nie wiem... |
tylko i wyłącznie Irek Jeleń...
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 13:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl