|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jaro, jeszcze raz Ci powtórzę, NIE ODBIORĄ NAM ORGANIZACJI EURO BO SĄ JUŻ PODPISANE UMOWY WIĄŻĄCE!!! Jeśli zaś chodzi o to co napisałeś ad. Solorza i Waltera, to nie do końca się z Tobą zgadzam bo jeśli chodzi o prawa do transmisji to przetarg odbywa się z udziałem SportFive i Ekstraklasa S.A.
kot: dużo z tego co piszesz jest prawdą, ale jak już napisałem we wcześniejszym poście, nie ważne w tym momencie kto zastąpiłby Latę, bo zresztą na to wpływu mieć nie będziemy. Ale przez bojkot ekstraklasy i zdetronizowanie Laty i jego kliki możemy dać przyszłym prezesom do zrozumienia 2 rzeczy: 1)nie zgadzamy się aby takie nieudolne złodzieje rządziły naszą piłką! 2)każdemu następnemu który będzie dążył do niszczenia polskiej piłki zgotujemy to samo! Jestem przekonany że gdybyśmy zbojkotowali ligę i dzięki temu Zarząd PZPN podałby się do dymisji to każdy następny (bez względu na to czy byłby to Greń, Boniek czy Tomaszewski) bali by się w żywe oczy oszukiwać ludzi tak jak robi to Lato, Kręcina, Engel i ich poplecznicy. Oczywiście nie można się spodziewać po każdym następnym że zrobi cuda, ale moim marzeniem jest żeby przyszły prezes nie zabierał koleżków do ciepłych krajów na popijawy podczas gdy w Polsce nie ma pieniędzy na szkolenie młodzieży, żeby nie wypłacał koleżkom olbrzymich premii za coś czego nie zrobili, żeby nie robił z siebie idioty zwalniając po pijaku trenera reprezentacji przed kamerą telewizyjną....itd, itd, itd. I o to mi głównie chodzi drogi "kocie", żeby pomimo nieudolnego rządzenia zlikwidować chamstwo i przepych w PZPN-ie, żeby każdy następny prezes oprócz wkładania co miesiąc na konto wypłaty z pięcioma zerami, wkładał do polskiej piłki odrobinę serca!!!!!!! A myślę że jesteś na tyle inteligentny aby wiedzieć, że nie stanie się to jeżeli my kibice będziemy na to przyzwalać. ![]()
This is a war, and we are pirates!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Proponuje co poniektórym ździebko ochłonąć. Oczywistym jest, że wszystkie kluby chcą zmian w PZPN tyle, że muszą to być zmiany na lepsze. Jeżeli mam wybierać między jednym szmaciarzem a drugim to wole zostawić Latę, który przynajmniej jest idiotą i z powodu swojego ograniczenia umysłowego jest w stanie wyrządzić znacznie mniejsze krzywdy niż Jagodziński & Greń sp. z O.O. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nowy beton chciał zmienić stary beton i dorwać się do koryta...
Taki, czy inny to wciąż ten sam beton, więc nie rozumiem tej zażartej dyskusji... Śmiem wątpić, czy cokolwiek poza nazwiskami ludzi w zarządzie by się zmieniło. |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
widzę że nie potrzebnie zaczynałem ten temat bo "beton" o którym mówimy trzeba najpierw wykorzenić z kibiców. Jak widzę jak jeden z drugim piszecie, że nie ma sensu nic robić i zgóry zakładacie że to nic nie da, to powiem krótko: NIE RÓBMY NIC I CZEKAJMY JAK NA ZBAWIENIE AŻ SAMO SIĘ ZROBI/ZMIENI. NIE PRÓBUJMY, NIE RÓBMY NIC, BĄDŹMY BIERNI, USIĄDŹMY WYGODNIE W FOTELU I OGLĄDAJĄC C+ PRZYKLASKUJMY TYM ZŁODZIEJOM!
![]()
This is a war, and we are pirates!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Dyskutujemy o postawie Wisly, a nie betonie czy zelbetonie...jakos inne kluby potrafily wystapic przeciwko Lacie. I nie chodzi tu o poparcie Grenia czy innego idioty, ale o dbanie o wlasne interesy(Lato i jego koledzy szkodza interesom Wisly i innych klubow...takie sa fakty). Jeszcze raz powtarzam, ze wlasnie byla niepowtarzalna okazja do zmiany prezesa i zarzadu na ludzi faktycznie kompetentnych...pozycja w tej grupie opozycjnej klubow ekstraklasy i I-szej ligi byla bardzo silna, a nie jak to bywa na tych poprzednich zjazdach, gdzie teren PZPN moze przeglosowac wszystko...zmarnowalismy okazje na jakas zmiane.
O 21 na Polsacie Sport zostaniemy zmasakrowani(najsmutniejsze, ze zupelnie slusznie). Jeden z najbogatszych i najbardziej wplywowych klubow w Polsce popiera to cale towarzystwo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
ciacho
Możesz być pewny, że to co myślę, zawsze ma na względzie przede wszystkim interes Wisły. I jeśli mnie zapytasz o ten interes na teraz, to od 12 lat jest nim Bogusław Cupiał. Człowiek, który nie udziela wywiadów i nie uczestniczy bezpośrednio w życiu publicznym, za co mam do niego ogromny szacunek, że nie robi z Wisły żadnej propagandy czy politycznej manipulacji. Pilch na zjeździe PZPN milczał całkowicie i zapewniam Cię, że prawdopodobnie w głosowaniu poparł jedynie interes Wisły, gdyż TFK na szczęście nie robi z Wisły narzędzia w interesach swojej firmy, jak robią to wszyscy inni , zwłaszcza Ci topowi przedstawiciele klubów. Ta wolność i apolityczność Wisły Cupiała, jest dla mnie cenniejsza, niż reformy naszej piłki w wydaniu ludzi, nie mających nawet pomysłu na te reformy. Wybacz, ale Lato mnie ziębi i parzy, bo nie różni się niczym od tej reszty. Sugestywna zmiana "Laty" na "Zimę", bez szans na reformę prawdziwą a nie hasłową, byłaby sztuką dla sztuki, w której jak napisałem, uczciwa Wisła Cupiała, prawdopodobnie zostałaby zgwałcona przez agresywną i głodną jego sukcesów, hordę "młodych ( nowych ) " wilków liberalnych po polsku. A jako kibic powiem Ci, że ludzie, którzy kibiców mają za niewolników ich biznesów, nigdy nie otrzymają mojego wsparcia. Dlatego napisałem, że dla idei kibice nie powinni obalać kolejnych murów " PZPN-owskich" . Albo chętni do władzy, uszanują kibica i wtedy mogą liczyć na masy kibicowskie w rozwaleniu betonu, albo kibice prędzej czy później, sami zreformują ten beton i te "młode" wilki. Tak czy owak " Nic o nas, bez nas ". Ps. nic nie jest tak oczywiste, jak sie nam z pozoru wydaje. Ja nigdy nie twierdzę, że jestem nieomylny. Tym kibicom, którzy nie rozumieją mojej postawy, odpowiem krótko - " wolnoć Tomku w swoim domku". Moim domem jest Wisła a reszta mnie wali, gdyż nie widzę interesu dla Wisły w zamianie władzy w PZPN na ludzi Waltera i Solorza. Wystarczy, że mają już 100 % władzy w Ekstraklasie. PZPN musi zostać odpolityczniony a nie upolityczniony jeszcze bardziej, jak to się teraz dzieje. Taka reforma PZPN mnie nie interesuje. Tutaj potrzeba profesjonalistów oraz ideowców , bo nasza piłka nożna jest chora a na horyzoncie nie widać nawet diagnozy, nie mówiąc tu o proponowaniu skutecznego leczenia. Ważne są tylko wyniki polskiej piłki a jakimi metodami i ludźmi do tego dojdziemy, to już nie ma znaczenia. Póki co nikt o tych wynikach i drodze dojścia do nich nie mówi, poza hasłami obalenia muru i raczej wyłącznie dojścia do władzy w tym biznesie. Inaczej wygląda to tak : załatwmy tego paskudnego Lato i jego promotorów a potem się coś wymyśli, jak już podzielimy łupy i każdy coś skorzysta. Pytam się więc, co na tych łupach miałaby skorzystać Wisła ? Piłkarzy z polskich klubów za darmo Nie karanie bez precedensu Boguskiego przez Ekstraklasę ? Mniej upierdliwych sędziów dla Wisły ? Mniej paszkwili o śmierci znienawidzonej Wisły Cupiała, w mediach Waltera i Solorza ? Zmianę postępowania Cupiała w sprawie kibiców Wisły, na wzorzec zwycięskiego wtedy Waltera ? Może mnie ktoś oświecić co do tych korzyści ?
Ostatnio edytowane przez kot : 20.12.2009 o godz. 22:08.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jakich kompetentnych? Przytoczyłem Ci nazwiska przywódców opozycji wobec obecnych władz, którym zachciało się rządzić polską piłką. Uważasz Jagodzińskiego i Grenia za ludzi komptentnych?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A od kiedy Jagodzinski byl liderem tej grupy opozycjnej? To jest czlowiek bez zadnego poparcia w strukturach PZPN'u i nie wiem, co wogole robi w polskiej pilce. Po drugie...zaden Gren czy inny nie chcial i nie chce kandydowac na prezesa PZPN. Dzisiaj jasno zadeklarowal, ze kandydat na ewentualnego prezesa czy czlonkow zarzadu jest do dogadania...a nazwiska jakie wymienil, to Boniek, Mielcarski czy Marek Kozminski...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sport.pl napisał(a):
A jeszcze co do Bońka. Wkleiłem to już w innym temacie ale co tam ![]() Może niech lepiej najpierw zapyta kogoś o zdanie ![]()
Ostatnio edytowane przez Cichy : 20.12.2009 o godz. 23:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jagodziński wspiera Grenia w skoku na kasę nie z czystej sympatii, ani chęci naprawy czegokolwiek (goście siedzą w PZPN nie od wczoraj).Co za ludzie. Wystarczy wam obiecać "zmianę" - i już pędzicie popierać na złamanie karku jednych cwaniaczków przeciw drugim. Co zresztą tłumaczy wiele w kwestii poparcia obecnego rządu, ale to już inna kwestia. Porażające te nazwiska. Marek Koźmiński - bez komentarza. Właśnie ośmieszyłeś się w oczach ludzi mających jakiekolwiek pojęcia o naszej lidze. Mielcarski - fakt, ubiera się trochę lepiej od Laty, pewnie też mniej pije. Idealny kandydat. Taki drugi Listkiewicz. Boniek - bez jaj. Kolejny zbawca z brudem pod paznokciami.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.12.2009 o godz. 23:45.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez ciacho : 20.12.2009 o godz. 23:41.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie dziw się, że dorośli się wkurzają czytając takie pierdoły - nie takie już rzeczy widzieliśmy, a postulowanie zmiany dla samej zmiany to zwykła dziecinada. Jeżeli liczysz, że jakikolwiek postkomunistyczny aparatczyk poprze niezbędne zmiany pozbawiając się tym samym większości wpływów i pieniędzy, to już Twój problem. A ponieważ to tacy ludzie siedzą na sali i spośród nich wywodzi się ta wielka "opozycja"... Reasumując - zamiany świni aktualnie siedzącej przy korycie na inną nie uważam za rzecz wartą uwagi. Zmianę mogą zapewnić profesjonalni menedżerowie z planem na wyprowadzenie piłki z zapaści. Gdyby ogłosić egzamin konkursowy, gdyby wybór miał miejsce na podstawie opracowanych biznesplanów - wówczas można byłoby liczyć na zmianę. Wówczas nie ważne byłoby, kto jest prezesem, ponieważ byłyby przygotowane merytorycznie kadry i to na nich spoczywałby obowiązek przeprowadzenia reform. A tak mamy jak w ostatnich wyborach parlamentarnych - naoglądają się dzieciaki telewizji i dawaj "walczyć o demokrację". Nie wiedzą "who is who", ale to nieważne - liczy się "zmiana". Zmiana, która jest pustym hasłem, za to bardzo chwytliwym, bo każdy może sam sobie resztę dopowiedzieć, wedle gustu. Dla mnie Greń to żadna zmiana, a wystawienie jako twarzy związku jakiegoś śliskiego typka pokroju Listkiewicza może tylko zaszkodzić, przykryć to szambo. To stara PZPR - owska praktyka, zastępować zasłużonego "działacza" inną świnią podobnego kalibru, której jedyną zaletą jest to, że nie zdążyła się jeszcze skompromitować (nie mając ku temu okazji).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.12.2009 o godz. 00:07.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. liczenie głosów to jakaś komedia. 100 lat za murzynami.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 21.12.2009 o godz. 00:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A najgorsze jest to że nawet reprezentant Polskii tzn.były Tomasz Rząsa
broni ten cały betonowy burdel! Według mnie mega kompromitacja piłkarza ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie - przestań powtarzać bzdury o "zmianie". Jaka zmiana?! Co mogą zrobić kluby wbrew "terenowi"?! Zmarnowałem na Ciebie czas, bo widzę że i tak nie dotrze. Pocieszę Cie - wcześniej czy później będziesz miał swoją "zmianę", jak Grzesia zastąpi inny aparatczyk. Ale nie licz na jakąkolwiek poprawę. P.S. Zmiana. Zmiana. Zmiana. Zastąpmy jednego bałwana drugim i zobaczmy, co z tego wyniknie. A nuż mu się uda? Ludzka głupota mnie po prostu oszałamia. P.S.2 Lato świetnie nadaje się na kozła ofiarnego, ponieważ jego niekompetencja jest tak wielka, że nawet TVN-owi nie udałoby się jej przykryć. A są przecież ekspertami... Tyle, że on nie zepsuł polskiej piłki. Ona była zepsuta już wówczas, gdy był jeszcze zawodnikiem, reprezentantem polski. Po upadku komunizmu choroba się tylko nasiliła, a PZPN stał się jedną z komunistycznych przechowalni. W chwili, kiedy Grzesiu był jeszcze trenerem Amici, a ligą trząsł Fryzjer jakoś nikomu to nie przeszkadzało. Może inaczej - tych, którym to przeszkadzało nie dopuszczano do głosu. Teraz nagle okazało się, że nasza piłka jest chora, a lekarzem ma zostać Kazimierz Greń "et cosortes". Ludzie zorientowani w temacie śmieją się w kułak, ale "młodzi, wykształceni etc." wiedzą lepiej. Bo przeczytali jakąś przybudówkę "Wyborczej", obejrzeli TVN czy inny Polsat. Lato nie jest problemem polskiej piłki. Jest co najwyżej symptomem, gorączką zwiastującą poważniejsze objawy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.12.2009 o godz. 00:59.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Radze osobie wyzej zapoznac sie z wynikami...czyli 48:48 w dwoch(decydujacych o przebiegu zjazdu) glosowaniach. 8(!!) klubow ekstraklasy poparlo Late! Jaki bylby wynik, gdyby Wisla swoje 2 glosy oddala na przewodniczacego z Legii? Prosta matematyka...50:46 i mozliwosc przeglosowania praktycznie wszystkiego podczas tego zjazdu. Nie mowie juz o tym, kiedy wszystkie zespoly z ekstraklasy postawilyby sie przeciwko Lacie. Przeciez to ogromna sila(wobec obecnego podzialu w PZPN'ie) i kandydat, a takze czlonkowie zarzadu byliby z zupelnie innego rozdania...
Aaaa, gdzie ja napisalem, ze popieram ta grupke i wogole P.S - Czego ja doczekalem...ci sami, ktorzy jeszcze wczoraj krytykowali Late i wyzywali od najgorszych, dzisiaj go bronia z calych sil...czasami smutno tutaj.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 21.12.2009 o godz. 02:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
jeżeli chodzi o rząse to nie zapomnijcie w jaki sposób jego klub się utrzymał w ekstraklasie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
For_Fun - Polecam przeczytanie książki "Folwark zwierzęcy" Orwella. Dla mnie to właśnie taka sytuacja. Świnie (niby głos ludu, nadzieje na lepsze jutro) zastępują Pana Domu. Na początku byłoby pięknie cacy a zaraz potem to samo. Odpowiadając na pytanie który zadałeś wolfy a pewnie zadałbyś też mi odpowiem że jedynym rozwiązaniem wg mnie, trochę utopijnym jest to że polską piłką powinni rządzić ludzie sukcesu, który dla dobra polskiej piłki a nie chęci zarobienia paru groszy zechcą rządzić PZPN. Mówią tutaj o ludziach pokroju Cupiała, Solorza, Waltera itd. Ludzi których możliwość zarobienia paru tysięcy złotych na przekrętach nie zainteresuje bo po prostu im jest to niepotrzebne. Jako Prezesa wtedy można wybrać sobie jakiegoś Mielcarskiego, który swoją twarzą będzie to firmował a jest w miarę dobrze znany w światku piłkarskim. Wiem że to rozwiązanie utopijne ale może kiedyś się go doczekam.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 21.12.2009 o godz. 07:38.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gosh, przecież jedyna sensowna reforma PZPN to nie zmiana prezesa, a zmiana statutu.
Zmiana statutu oznaczająca radykalne ograniczenie władzy OZPNów, które są twierdzą leśnych dziadków i blokują wszystkie reformy. Co więcej, OZPNy przypominają szlachtę zagrodową w czasach pierwszej Rzeczpospolitej - podobnie jak magnaci wtedy, teraz też u niej się "załatwia poparcie", a chłopaki głosują w zamian za konkretne korzyści. W czasach Listkiewicza były to najczęściej bilety na mecze kadry (w tym na mundial) oraz delegacje zagraniczne. Jasne, są też działacze uczciwi którzy pracują tam społecznie ale sam system jest chory! OZPNy wsławiają się tylko tym, że niewiele robią. Ale jak się już do robienia wezmą, to strach się bać - wystarczy przypomnieć "organizację" meczu reprezentacji w Krakowie przez małopolski OZPN. Dlatego w statucie należałoby dać większość (i to zdecydowaną) głosów klubom ekstraklasy i drugiej (obecnie zwanej pierwszą) ligi. Niech ci, co faktycznie wkładają w piłkę własne pieniądze o piłce decydują. Sama zmiana zarządu nic, ale to absolutnie nic nie da! Ile razy trzeba pisać takie oczywistości? ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
No chyba że chodzi Ci, żeby tylko oni rządzili ? Ale dlaczego akurat oni mieliby mieć tylko głos a inne kluby ekstraklasa a inne związki ?. To tak jakby głos w wyborach prezydenckich mieli tylko bogaci Polacy, bez sensu. Gdyby tylko wszyscy chcieli to przejęliby władzę. Wczoraj Walter i Solorz podjęli taką próbę, może następnym razem się uda. |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
w tym wypadku rozbiór nie byłby zły, tyle tylko , że wszyscy posrani o Euro 2012 i rząd nie ruszy palcem.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
48:48 przy 9 czlonkach wstrzymujacych sie od glosu- ci co sie wstrzymali to domyslam sie ze tacy tchorze ktorzy czekali jak wiatr zawieje i jakby opozycja byla silniejsza to szli by za nia a jak sie okazalo ze Lato bedzie silniejszy to w 3 glosowaniu poszli za nim... ale powiedzmy ze zakladamy optyistyczny scenariusz i grupka 9 tchorzy idzie za opozycja. W puli 48 glosow mamy 8 klubow z ekstraklasy czyli 16 delegatow. 48-16= 32, 48 glosow na Ostrowskiego + 16 (delegaci ekstraklasy) + 9 (tchorze) = 73 I to by był sygnał ze opozycja wygra i napewno czesc lesnych jako ze sa jak chragiewki kopneli by w dupe Late. Wiem ze teraz mozna tylko gdybac ale taka jest prawda, gdybysmy zyli w normalnym kraju to wszystkie kluby bylyby przeciwko Lacie i napewno wtedy opozycja by wygrala. Waszym koronnym argumentem jest to ze w miejsce jednego betonu przyszedlby drugi ale nie macie do konca racji. Moze naprawde by przyszlo kilka osob pokroju Mielcarski, Boniek, moze kilka osob typu Masiota wreszcie doszliby do glosu, moze nawet kilka osob spod znaku lesnego dziadka naprawde chce sie zmienic, ale oczywiscie wy wolicie mowic ze odejdzie Lato to przyjda tacy sami. A gowno prawda Ciagle te same mordy, Lato, Engel, Piechniczek, Krecina- czy mogłoby byc gorzej? NIE! Nawet jakby przyszli kolejni partacze to juz nie byliby tacy jak ci obecni, jak patrze na Piechniczka i jego gadke to mi sie zygac chce.A teraz bedziecie mieli dalej gierki w PZPNie po to zeby ugrac jak najwiecej! Bo do tego bedzie dazyl Lato i spolka, oby sie kasy nachapac jak najwiecej bo mu stolek spod dupy ucieka. I beda uchwaly typu brak glosowania nad absolutorium! Dalej beda szli pod prad a byla nadzieje ze ten "nowy beton" wprowadzilby troche normalnosci do tego zwiazku I dalej komuno zyj: http://www.sport.pl/sport/10,67450,7...czekac___.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do tego czy mogłoby być gorzej... Wielu w czasie kadencji Listkiewicza mówiło, że kto by nie został prezesem to gorzej już nie będzie Pełna zgoda z flamengistą. Parafrazując pewne powiedzenie, w przypadku PZPN ryba psuje sie od dupy strony
Ostatnio edytowane przez Cichy : 21.12.2009 o godz. 11:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wskazując palcem to troche sie uśmiałem czytając co poniektórych. VChodzi mi o grupę osób twierdzącą, że Lato to figurant i musi tańczyć jak mu zagrają i dlatego nie powinien być odwołany. Otóż pewne osoby pisały dokładnie odwrotnie w temacie Jacka Bednarza. Nie chciały przyjąc argumentu, że Bednarz robi tylko to co może w istniejących warunkach. Domagały sie zwolnienia Bednarza ponieważ ON uosabiał błędna politykę(KLUBU!!!) transferową. Czyżby podwójne standarty?
Wisła stanęlą po stronie betonu. Takie są fakty, a nie mity. Wladzom Wisły jest dobrze w obecnej sytuacji i nie chcą zmian. Wystarczyło wygrać komisję obrad, a wniosek o odwołanie ZARZĄDU(a nie Laty jak twierdzą poniektórzy) zostałby poddany głosowaniu. Ale lepiej zamiast coś zmienić to dać się omamić wizją prowadzenia marketingu przez SportFive przez długie lata. Bo po co samemu tworzyć pion marketingu i dawać na to pieniadze jak można iść na łatwiznę. A'propos tego , że Lato zrobił wiele dla polskiej piłki, rozumiem , że chodzi o strzelone gole, tak? Zatem na prezesa kopalni proponuje górnika , który wykopał najwiecej węgla w ostatnim 10cio leciu, a na ministra środowiska kolesia , który zasadził najwięcej hektarów drzewek ![]()
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 21.12.2009 o godz. 11:10.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A teraz możesz mnie zbanować. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wracamy do ekstraklasy:
http://www.sport.pl/pilka/1,70987,73...h_w_kasie.html Profesor się zbroi. Środek tabeli pewny wg mnie. Wystarczyło ich tylko sztucznie utrzymać w Ekstraklsie i prosze. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
tak, tak, te 3 mln zł na transfery robią wrażenie
![]() Można trzech Pazdanów kupić :] |
|
|
|
Graf Zero
Offline |
|
Aha, nie ma. Ile osób liczy zarząd? 18? Mamy tyle "nowych" twarzy będących delegatami? Lub jeżeli nie są delegatami to takiego którego poprą wszyscy "rewolucjoniści"? Czyli i regoin, i Cupiał, i Walter i Solorz? Aha, nie mamy. Taka rewolucja w stylu "mam dość Niemców, stanę ramię w ramię z wyzwoleńczą Armią Czerwoną". Ja tam popieram większość tego co mówi Flamengista. Po pierwsze statut. Powód: Znaczy nie Wolfy mówi tylko Flamengista.
Ostatnio edytowane przez sandbender : 21.12.2009 o godz. 15:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Graf Zero
Offline |
|
|
Ale chodzi o to żeby na sale wejść już mając takich ludzi.
I wcale sie nie zdziwie, jak to nasze głosowanie to taka zmyła jak Witolda pod Grunwaldem. Z drugiej strony nie zdziwie się też jak to żadna zmyła nie jest. W końcu jakiś betonowy kloc musi nam dać licancje na gre na stadionie bez murawy, nie? ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|