|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez bebeto : 14.12.2009 o godz. 16:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
remont nawierzchni po polsku http://wiadomosci.onet.pl/2095648,11...ontu,item.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Myślałem, czy nie wrzucić tego do Tematu Politycznego, ale tutaj lepiej się nadaje:
http://dwagrosze.blogspot.com/2009/1...emokracji.html Amerykanie podpisują o zwiększenie inflacji roczne o 100% na okres 5 lat. A tu ten sam gość oferuję uncję złota, temu, kto odgadnie ile jest ona warta z możliwością pomyłko o 20% http://www.youtube.com/watch?v=WAaVK5AkZzI ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Okolice Kalisza. Zapadła wiocha. Ławka przed spożywczo-monopolowym “U Hanki”.
Miejscowa elyta odbija owocowe-mocne. Wszyscy ciągną z gwinta - jeden nie pije. - Dlaczego nie pijesz? - pytają zdziwieni. - Nie mogę. Hipnoza i kodowanie… - wyjaśnia abstynent. Następnego dnia - na wielkim kacu - jeden z uczestników libacji przychodzi do abstynenta: - Słuchaj! Chciałbym się także zahipnotyzować i zakodować… Już nie mogę tak dalej… Daj mi adres tego lekarza… - Jakiego lekarza? To nasz kowal. Facio podziękował i udał się do kowala: - Chciałbym przestać pić… Podobno pomaga hipnoza i kodowanie… proszę… - Zdejmuj spodnie i wypnij się - odpowiada kowal. Facio zdziwił się, ale zdejmuje spodnie i wypina się w stronę kowala. Ten przyciąga chłopa do siebie i w żelaznym uścisku dyma go przez pół godziny. Wreszcie kończy, podciąga spodnie i mówi: - Wypijesz - całej wsi opowiem… MIAZGA : http://www.youtube.com/watch?v=sdS1QjnujE0![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]()
"Oddaję całe serce dla Wisły i tą bramkę dedykuję wszystkim kibicom, którzy byli dziś na stadionie Wisły. Nie wiem czy po każdym meczu będę ściągał koszulkę, ale w tym meczu musiało tak być! To Wisła rządzi w Krakowie. Tak było i będzie na długie lata" - Patryk Małecki
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Przychodzi Hans do obozu i mówi:
Polacy zagrają dziś w piłkę nożną na zaminowanym polu żydzi sie śmieją.. Hans na to: a żydzi skoszą trawę. Żydowi zmarła żona. Poszedł do biura ogłoszeń aby zamieścić nekrolg w gazecie. Pyta ile kosztuje ogłoszenie, dostaje odpowiedz: - do pięciu wyrazów jest za darmo, powyżej pięciu trzeba płacić. Pani pyta jaki ma być tekst. Żyd odpowiada: - zmarła Izylda Goldman Pani mówi: - ma pan jeszcze dwa wyrazy Żyd myśli ciężko i po chwili dodaje: - sprzedam opla W noc wigilijną na dworcu PKP spotyka sie dwóch facetów: - Co pan taki przygnębiony święta są, trzeba się weselić. - Aaa, tragedia mnie spotkała, żona mnie zostawiła, moja firma zbankrutowała, a na dodatek ukradli mi samochód. Nic tylko sie powiesić. - Ależ drogi panie jest wigilia!!! Tak się składa, że jestem Świętym Mikołajem. Pomogę ci chłopcze. Kiedy wrócisz dziś do domu będzie na ciebie czekała piękna kochająca żona. Widzisz to Ferrari na parkingu? Jest twoje, kluczyki są w środku, a twoje konto od teraz jest zapełnione! Proszę tylko o jedno: zrób mi loda. Facet myśli: kurcze będe ustawiony do końca życia, co mi szkodzi, dobra zrobie to! Kiedy było już po wszystkim zadowolony mikołaj zapina rosporek i pyta: - Synku, ile ty masz właściwie lat? - 43 - I ty wierzysz w Świętego Mikołaja?! Dlaczego Mikołaj jest zawsze uśmiechnięty? - bo jako jedyny zna adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wchodzi do baru facet z siedzącym na ramieniu małym człowieczkiem (tak ze 20 cm), i zamawia:
- Proszę setkę czystej, a dla kolegi pięćdziesiątkę. Barman polewa i pyta: - Skąd pan wytrzasnął takiego cudaka? Klient na to: - Zrób pan kolejkę, to panu powiem. Barman szybko napełnił następną kolejkę. - To było na safari...idziemy z kolegą przez dżunglę, wychodzimy na polane na której wokół ogniska pełno murzynów z dzidami, a na środku taki jeden z wielkim pióropuszem na głowię tańczył jakieś wygibasy. W tym momencie przerywa opowieść i zwraca się do człowieczka na ramieniu: - I jak Ty mu wtedy Heniu powiedziałeś...że jest ch*j, nie czarownik? |
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tylko W Polsce !
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Na rogu Stalowej i Czynszowej w środę odsłonięty zostanie szczególny pomnik. Przedstawia Pana Gumę - lokalnego praskiego menela.
http://www.non-sens.pl/news.php?readmore=181 Reprezentant ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/p...-gwalt,1412494
Zamieściłem, ale to w sumie nie jest śmieszne, że Paweł musi dorabiać "na boku". I jeszcze zrobili z napastnika obrońcę. ![]()
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Razem z kumplami postanowiliśmy trochę odbiec od szarej szkolnej rzeczywistości...
Katedra Notre-Dame z kredy szkolnej http://www.wykop.pl/link/273361/taki...ko-w-1lo-sanok ![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
PPP
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pyta synek taty
tato gdzie jest lechtaczka u kobiety jest z tylu czy z przodu ojciec niechce z synem rozmawiac na taki temat ale synek sie upiera w koncu ojciec ulega i mowi no oczywiscie ze z przodu na to synek no qrde tak myslalem ze przez 2 godziny sie hemoroidem bawilem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 18.12.2009 o godz. 20:08.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jeśli to środkowe zdjecie jest na poważnie to ja nie dźwigam tego. nie ma szans. nie uwierze że są tacy ludzie. to nie prawda
![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To zdjęcie się już wiele razy pojawiało..
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
kolo nie siedze na forum 24h zeby wiedziec co była a co nie było.
Wesołych Świąt. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
JEJ pamiętnik:
"Sobota wieczorem, wydał mi się trochę dziwny. Umówiliśmy się na drinka w barze. Ponieważ całe popołudnie z koleżankami byłam na zakupach, myślałam, że może to moja wina...dotarłam trochę z opóźnieniem ; ale on nic nie powiedział. Żadnego komentarza. Rozmowa była jakaś spięta, więc ja proponowałam pójść w inne miejsce, bardziej spokojne, intymne. W drodze do ładnej restauracji on dalej był dziwny. Był jakby nieobecny. Próbowałam go rozbawić, i zaczęłam się zastanawiać czy to moja wina czy nie! Pytałam czy coś nie tak zrobiłam, on powiedział że nie mam z tym nic wspólnego, ale jego odpowiedź nie była przekonująca. Później w drodze do domu objęłam go i powiedziałam że go bardzo kocham ale on dał mi tylko zimny pocałunek bez żadnego słowa. Nie wiem jak tłumaczyć jego zachowanie, nic nie powiedział... nie powiedział że mnie kocha... bardzo się tym martwię! W końcu byliśmy w domu; w tamtej chwili byłam pewna że on chciał mnie zostawić; próbowałam z nim rozmawiać, ale on włączył telewizor i oglądał coś zanurzony w myślach, chcąc jakby powiedzieć że wszystko się skończyło. W końcu poddałam się i poszłam spać. Ale dziesięć minut później, niespodziewanie on też przyszedł do łóżka, i o dziwo oddał moje pieszczoty, i kochaliśmy się, mimo że cały czas był jakiś zimny, jakby daleko ode mnie. Próbowałam rozmawiać znowu o naszej sytuacji, o jego zachowaniu, ale on już spał. Zaczęłam płakać, i płakałam całą noc aż zasnęłam. Jestem pewna że on myśli o innej, moje życie jest takie trudne." JEGO pamiętnik : "Wisła przegrała... ale przynajmniej był sex !" Żona do męża: - Wiesz, dziś jak przechodziłam w przedpokoju to zegar spadł tuz za mną... Mąż: - Zawsze się spóźniał... Jasio pyta się taty: - Jaka jest różnica między teorią a praktyką. Na to tato: - Idź do mamy, siostry i dziadka i zapytaj się czy daliby dupy murzynowi za 1000$. Jasiu więc idzie do mamy i pyta czy dałaby. Mama na to: -Dałabym synek, wiesz nowe meble by się przydały i pralka... Potem idzie do siostry i pyta o to samo, na co siostra odpowiada: -Dałabym, wiesz nowy telefon by się przydał, kosmetyki drogie... Na koniec idzie do dziadka i dziadek na to: -Dałbym, wiesz emeryturka mała... Jasiu idzie do taty i mówi, że wszyscy daliby murzynowi za 1000$, na co tata odpowiada: -No to widzisz synek w teorii mamy 3000$, a w praktyce 2 kur*y i pedała.
Ostatnio edytowane przez mastahkillah : 19.12.2009 o godz. 18:09.
![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|