|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jest sobie dwóch pijaczków i myślą co zrobić, żeby się tak porządnie napić. Liczą ile mają kasy, okazało się, że w sumie mają 2,5zł. Jeden mówi:
-Mam pomysł, kupmy sobie hot doga -Ale po co? Przecież tym się nie napijesz -Słuchaj, zrobimy tak: bułkę gdzieś wyp..rdolimy, ja wsadzę sobie parówkę w rozporek i pójdziemy do baru i jak już się porządnie naj.biemy to ty uklękniesz i będziesz udawał, że mi robisz laskę to nas wyj.bią i nie będziemy musieli za nic płacić -No, ok I tak chodzą od baru do baru i za każdym razem robią tak jak się umówili. Jak już ich wywalili z osiemnastego baru to jeden mówi do drugiego: -Słuchaj, to był świetny pomysł! Tylko kolana mnie trochę bolą... -Ta, ciebie bolą kolana, a jak nas wy..erdalali z trzeciego baru to mi parówka wypadła! Idzie facet przez park. Nagle podchodzi do niego koleś: - Ruchnij mnie, daję 5 stówek! - Spierdalaj! - No koleś, dymnij mnie, dam tysiaka! - Weź się idź wypałuj na nieheblowanej desce! - Gościu, ruchnij, dam 1500! Hmmm... Taka kasa piechotą nie chodzi – pomyślał nagabywany. - Dobra, pyknę cię! Koleś ściągnął łachy, ten mu zapakował: - Mocniej, mocniej... – krzyczy oferent. - Pchaj... Mocniej...! Wpędź mnie w długi mocarzu, wpędź mnie w długi!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
http://i46.tinypic.com/242h7ch.jpg brawo Onet!
![]() ![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szalone zamówienie w MC
http://www.youtube.com/watch?v=J4bAR...x=0&playnext=1 Darmowe żarcie w MC http://www.youtube.com/watch?v=imhdS...layer_embedded moc ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
co prawda jest w sportowym ale idelanie się tutaj nadaje
![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 09.12.2009 o godz. 14:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kobieta zabawia się z kochankiem, ale nagle słyszy, że jej mąż otwiera zamek w drzwiach.
Kobieta w strachu: - Boże, cofnij czas o godzinę! Słyszy głos z nieba: - Dobrze, ale kiedyś utoniesz. Kobieta się zgadza. Mąż się nie dowiedział, a ona ciągle unikała wody. Pewnego dnia wygrała wycieczkę na Karaiby. Obawiała się, ale postanowiła zaryzykować. Podczas rejsu nastąpił sztorm. Wtedy kobieta przerażona krzyknęła: - Boże, chyba nie pozwolisz umrzeć razem ze mną tym 300 niewinnym kobietom! - Niewinnym? Od roku was, *****i, zbierałem w jedno miejsce! Pani pyta dzieci w szkole: - Które z was kibicuje Arce Gdynia? Wszystkie dzieci podnoszą raczki tylko nie Jasio. - A ty, Jasiu czemu nie podnosisz? - pyta pani. - Bo ja kibicuje Lechii Gdańsk! - odpowiada rezolutnie Jasio. - Ale dlaczego? - pyta pani. - Bo tata kibicuje Lechii, mama, starszy brat… To i ja kibicuje Lechii mówi Jasio. - Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców. Np. jakby tak twój tata był alkoholikiem, mama prostytutką a brat pedałem co wtedy byś zrobił - pyta pani. - To wtedy bym kibicował Arce..... - odpowiada Jasio. Wchodzi żyd do komory gazowej i pyta sie SSmana: -cyklom B -Nein nein cyklon gut jude be- odpowiada SSman Piękny lipcowy dzień. Las, cisza. Słychać ćwierkanie ptaszków, gdzie-nie gdzie przebiegnie sarenka, w tle słychać leniwe stukanie dzięcioła. Wtem z głębi lasu wyłania się potężna chmura kurzu. Widać, że jakiś tabun przebiega rozpędzony przez las. Zwierzęta w popłochu uciekają. Nic nie widać, pył i kurz wszystko zasłania. Aż wreszcie tabun dobiega do leśnej polanki. Zatrzymuje się. Kurz powoli opada. I nagle okazuje się, że cała polanka jest wyściełana...... JEŻAMI. Wszystkie sapią, są zmęczone. Tylko jeden jeż, który prowadził cały tabun, lekko się uśmiecha, cały czas próbując złapać oddech. Wreszcie w zachwycie mówi do innych: - K*rwaaaaaaa - JAK MUSTANGI...... NIE?!! Pewna kobieta poszła do wróżki i ta powiedziała jej, ze przyczyni się do śmierci wielu ludzi. Przerażona kobieta wyszła na ulice, patrzy a tam ciężarówka jedzie prosto na małego chłopca, który wybiegł na ulice. Kobieta pomyślała “może zginę ale nie przyczynie się do śmierci milionów a uratuje jedno życie”. Rzuciła się pod ciężarówkę odpychając chłopca i zginęła. Zobaczył to policjant, podbiegł do chłopca, który się rozpłakał i zawołał: - nic ci nie jest mały? gdzie mieszkasz? jak się nazywasz?. - adolf hitler proszę pana - odpowiedział zapłakany malec. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=JMLH_QyPTYM Dla tych urodzonych po 1990 to będzie czarna magia.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
łatanie dziur na polskich drogach.
http://www.maxior.pl/film/137053/Pol..._latanie_dziur ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, że nie wyrobimy się z drogami na euro? Mnie ten filmik uspokoił ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.sadistic.pl/pics/walkingladieslv2.jpg Zdjęcie mnie rozwaliło
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Facet miał rozwolnienie i udał się do lekarza. Lekarz przepisał mu czopki. Facet przyszedł do domu a że nie stosował nigdy wczesniej czopków to zjadł jeden i popił woda.
Na drugi dzień sraczka jeszcze wieksza. Więc idzie ponownie do lekarza. Facet: - Panie nie pomagają te czopki prosze o coś innego. Lekarz: - Czopki są OK! Niech pan tylko weźmie tym razem 3 na raz. Wraca facet do domu, połknął 2 czopki i zasnał. Nazajutrz już mega sraczka! Poszedł (już nieźle wkurzony) z pretensjami do lekarza. Facet: - Panie co pan mi tu przepisuje!!! To nie działa!!! Lekarz: - TAK?!? A co pan może żre te czopki!!!! Facet: - NIE, K***A W DUPE SOBIE WKŁADAM!!!!! - Jak nauczyć przeklinać Anglika po polsku? - Poprosić, aby powiedział: Tea, who, you, yeah, bunny. Dwóch górali: mały i duży sikają na mur. Mały strasznie mruga oczami. Widząc to drugi pyta: - Co tok mrugos? - Bo mi do ocu prysko!
Ostatnio edytowane przez KORDEK2009 : 11.12.2009 o godz. 19:16.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() umnie na osiedlu ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Jedzie kowboj po prerii i widzi samotne drzewo. w drzewie dziuplę, a wokoło dziupli ślady kul, jakby ktoś z karabinu maszynowego strzelał. Wydało się mu to ciekawe. Podjechał bliżej i zajrzał w dziuplę. Nagle ktoś chwyta kowboja za uszy i mówi: ssij! zobaczysz że ci się spodoba! i z ciemnej dziupli wyłania się C*UJ. Kowboj opiera się, wrzeszczy, a ten ktoś jego uszy skręca i powtarza: ssij, ssij! zobaczysz że ci się spodoba!!! kowboj nie wytrzymał bólu, i odessał, co musiał. Wyrwał się, odskoczył od drzewa. Wydostał pistolety zrobił sito z drzewa wokół dziupli… jednak żadnego ruchu nie zaobserwował. Znów wiec podjechał pod dziuplę, zajrzał do wnętrza. Nagle ktoś chwyta kowboja za uszy i mówi: -ssij! mówiłem że ci się spodoba! Przyłazi zając do nowego sklepu misia: - misiu poproszę pół kilo soli. - wiesz zajączku nie mam jeszcze wagi to nasypie ci na oko. - do dupy se nasyp s****ielu! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Droga Redakcjo,
Proszę o pomoc! Kilka tygodni temu, jadąc do pracy zostawiłam w domu męża, jak zwykle na sofie przed TV. Nie ujechałam daleko, kiedy silnik nagle odmówił posłuszeństwa. Wróciłam więc pieszo do domu żeby poprosić męża o pomoc, a kiedy weszłam nie mogłam uwierzyć własnym oczom w to, co zobaczyłam! Mój mąż baraszkował w sypialni z córką sąsiadów! Pragnę w tym miejscu nadmienić, iż ja mam 32 lata, mąż 34, a córka sąsiadów 22! Byliśmy z mężem razem od 10 lat. W rozmowie, załamał się i wyznał, że miał te relacje przez ostatnie 6 miesięcy, od czasu, kiedy stracił pracę. Jak mi wyznał potem, miał potężny dół i czuł się zupełnie bezwartościowy. Postawiłam więc mu ultimatum: albo ona albo ja. Kocham męża, ale od czasu postawienia przeze mnie tego warunku nastąpiły "ciche dni". Odmówił pójścia na terapię rodzinną i czuje, że tracę z nim kontakt. Droga Redakcjo, błagam o pomoc. Z poważaniem Eugenia. Odpowiedź: Droga Eugenio. Powodów nagłego zatrzymania się silnika może być kilka. Sprawdź przede wszystkim czy nie ma przerwy w dopływie paliwa. Jeśli dopływ paliwa jest OK, sprawdź czy nie ma jakiegoś luźnego przewodu elektrycznego w systemie wtryskowym. Jeśli jest on w porządku, prawdopodobnie błąd leży w pompie paliwowej podającej zbyt niskie ciśnienie do silnika. Mam nadzieję, że to pomoże. Z poważaniem Andrzej ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez picasso : 13.12.2009 o godz. 20:11.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Przychodzi baba do lekarza. - No i co, czy pomogły pani te lekarstwa co przepisałem na hemoroidy ? - Tak pół na pół. - Jak to? - Te długie, śliskie tabletki to jakoś połknęłam, ale ten krem, co mi pan przepisał, to nawet z chlebem zjeść nie mogłam. Hans wchodzi na do żydów na stołówkę przed obiadem. - Uwaga żydzi!!! Dzisiaj każdy z was dostanie po jajku… - HURRRRAAAA!!!! - ... tym oto prętem! ![]()
Ostatnio edytowane przez bebeto : 13.12.2009 o godz. 20:27.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Siedzi facet nad brzegiem szamba i grzebie w nim. Przechodzi ktoś obok i pyta:
- Panie, co pan robisz? - A wie pan, wpadła mi marynarka... - Ale chyba nie będziesz pan w niej chodził?! - Nie, ale w kieszeni miałem kanapki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=wzCaowoZg_A - ,,Gade muw ałt szwagier" czyli agresywny aligator w Illinois!
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2008
Offline |
|
"Gary move out" a nie "gade" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
to jest posrane...
Peep Show S04E05 P03 http://www.youtube.com/watch?v=NHhFPkk_VFE jak komuś się zechce to niech najpierw obejrzy 2 część ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Sorki, ale tam jest gotta move out!
|
|