The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2009, 22:45. e-papieros
Próbował ktoś? Mnie co prawda nie dotyczy, bo nie palę od 3 lat, ale są osoby którym chciałbym zrobić prezent gwiazdkowy. Chodzi mi o opinie, czy działa, czy się opłaca i czy wogóle ma jakis sens i czy komuś pomogło w rzuceniu palenia? Modów proszę o nie kasowanie przez kilka dni.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
puchaty1906
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.12.2009, 22:57
Jesli chodzi o elektryczny papieros czyli na pare wodna+wkladki nikotynowe to znam dwie osoby ktore w ten sposob probowaly rzucic, wszystko bylo ok przez jakies 2-3 miechy. Potem rzucili to na rzecz normalnych papierosow. Bo zapomnieli e-papierosa w domu, bo zapomnieli dokupic wkladek, bo cos tam, bla, bla, bla. Jak ktos chce rzucic to rzuca w cholere z dnia na dzien, a potem jest wytrwaly, ale temat "jak rzucic i wytrzymac" juz jest wiec inna kwestia.

Ja tego probowalem, w sumie fajne, bo nie ma wstretnego posmaku w ustach i mozna palic wszedzie bo nie smierdzi, ale nie wiem czy wytrzymalbym z tym....
Ostatnio edytowane przez puchaty1906 : 10.12.2009 o godz. 23:00.
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 10.12.2009, 23:32
Teściowie dostali na mikołAJa ale tradycyjny papieros wygrywa.Na rzucenie może i dobry sposób ale trzeba go używać praktycznie cały czas, lecz niestety nikotyna (w e-papierosie)sama w sobie nie jest wystarczająca. Nie zaspokaja głoda. To moje zdanie
Odpowiedz cytując
olTSchool
PSIA KREW

Od: 12.2003

Stary 11.12.2009, 09:00
gigant napisał(a):Wyświetl post
Próbował ktoś? Mnie co prawda nie dotyczy, bo nie palę od 3 lat, ale są osoby którym chciałbym zrobić prezent gwiazdkowy. Chodzi mi o opinie, czy działa, czy się opłaca i czy wogóle ma jakis sens i czy komuś pomogło w rzuceniu palenia? Modów proszę o nie kasowanie przez kilka dni.
Paru znajomych zakupiło, ale raczej do palenia w wersji light, powiedzmy o znikomej szkodliwości, nie jako sposób na rzucanie fajek. Część się trzyma tego, część rzuciła w kąt.
Sam nabyłem i trochę się rozczarowałem. Po prostu "nie ma z czego się sztachnąć". Syndrom pieprzenia dmuchanej lali, a nie miłego jarania. Chociaż może to być kwestia płynu, którym nasączasz wymienniki, a wziąłem pośledniejszy.
Jednak chyba może to być alternatywa dla fajek - zwłaszcza dla kogoś z kłopotami zdrowotnymi. O ile za parę lat nie odkryją, że plastik jest rakotwórczy, atomizer powoduje arytmię serca.
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.12.2009, 09:55
Ciotka, 30lat palenia czerwonych marlboro i lm, kupila sobie te co wygladaja jak fajek i zaczela sie nimi sztachac, jedyna rzecz ktora ja boli to brak tego smrodu, bo nagle okazalo sie ze nikotyna wcale tak strasznie nie smierdzi
Do tego malo dymu, ale na to jest sposob, kropla gliceryny aptecznej do atomizerka i jest git
A i jak ktos chce kupic to polecam PENy, te takie dluzsze, bo lepsze sa od normalnych, wiecej dymu, wieksza bateria, wiecej frajdy
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 11.12.2009, 10:49
Jeśli chodzi o rzucenie palenia to proponuje przeczytać książkę którą napisał pewien psycholog chyba z 10 moich kumpli rzuciło palenie po przeczytaniu. Naprawdę jest skuteczna i co najważniejsze nie jest napisana w sposób żeby przestraszyć palacza chorobami itp a dać mu do zrozumienia że palenie jest bez sensu.
Jeśli ktoś naprawdę chce rzucić palenie to polecam i zapraszam na prv to prześlę.
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 13.12.2009, 12:01
gigant słyszałem kiedyś o takich tabletkach, które powodują że gdy chcesz zapalić to w gębie masz bardzo nieprzyjemny smak i Ci się odechciewa. Tabletki są na recepte, jak Ci zależy napisz to poszukam nazwy.
Wiele osób bardzo chwaliło ten rodzaj rzucania papierosów.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.12.2009, 12:16
Tabletki te nazywają się tabex.
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
Kajtek
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.12.2009, 04:23
Sa jeszcze ponoc bardzo dobrze dzialajace pastylki o nazwie Chantix, ale ponoc bardzo drogie.
Odpowiedz cytując
Mateuusz
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 15.12.2009, 14:17
kumpel zakupił i jest zadowolony. paliłem to coś i szczerze jak dla mnie jest ok. i jeden duży plus można palić wszędzie bo nie śmierdzi a moc sztacha jest uzależniona od plynu i można duzo zaoczszędzić dzięki temu papierosowi
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 15.12.2009, 14:50
WzT napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o rzucenie palenia to proponuje przeczytać książkę którą napisał pewien psycholog chyba z 10 moich kumpli rzuciło palenie po przeczytaniu. Naprawdę jest skuteczna i co najważniejsze nie jest napisana w sposób żeby przestraszyć palacza chorobami itp a dać mu do zrozumienia że palenie jest bez sensu.
Jeśli ktoś naprawdę chce rzucić palenie to polecam i zapraszam na prv to prześlę.

A możesz podrzucić tytuł i autora?
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 15.12.2009, 15:38
Nie wiem czy o to chodzi, ale mam taką jedną książkę na kompie. Przymierzam się do przeczytania ale jakoś nie mam weny

Wrzuciłem na serwer: http://wyslijto.pl/plik/ek7na1t9py
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
WzT
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 16.12.2009, 09:36
Tak, właśnie o nią chodzi
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"

Odpowiedz cytując
Football Sorceress
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 18.12.2009, 00:25
Przynajmniej jest tańszy od normalnego papierosa... Tyle korzyści.
Odpowiedz cytując
Cwiara11
Member

Od: 02.2008

Stary 18.12.2009, 02:00

Mogłys Mi wyslac Nie moge cos Wiadomosci wyslac :(
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.12.2009, 12:00
Cwiara11 napisał(a):Wyświetl post
Mogłys Mi wyslac Nie moge cos Wiadomosci wyslac :(
Przeczytaj post 12 i 13.
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 22.12.2009, 06:02
jest jeden skuteczny sposób na rzucenie palenia (oraz kazdego innego nałogu)
otóz jeden z forumowiczów podpisał deklaracje ze albo rzuca palenie z dnia na dzień, albo czeka go wizyta w bytomiu u dr. manueli (ciekawi niech poszukają na necie) deklaracja od lipca obejmowała 3m-ce ale forumowicz nie pali do dzis
polecam metoda darmowa i skuteczna 100%
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.12.2009, 08:38
WRzŚ napisał(a):Wyświetl post
jest jeden skuteczny sposób na rzucenie palenia (oraz kazdego innego nałogu)
otóz jeden z forumowiczów podpisał deklaracje ze albo rzuca palenie z dnia na dzień, albo czeka go wizyta w bytomiu u dr. manueli (ciekawi niech poszukają na necie) deklaracja od lipca obejmowała 3m-ce ale forumowicz nie pali do dzis
polecam metoda darmowa i skuteczna 100%
ja się chłopu nie dziwię, że rzucił, ale że podpisał

Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 09.01.2010, 02:23
Kamyk napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy o to chodzi, ale mam taką jedną książkę na kompie. Przymierzam się do przeczytania ale jakoś nie mam weny

Wygasł link, wrzucisz jeszcze raz?

Co do e-papierosa to właśnie się zastanawiam nad tym. W sumie sie zajawiłem ale troche za duży koszt jednorazowy żeby ryzykować a później sie przekonać ze wszystkie opinie na necie to tylko bajki pisane przez "sprzedawców".

Najbardziej śmieszy mnie to że już chcą wprowadzić ustawę zakazującą sprzedaż e-fajek. Zapewne poszły w ruch walizki z kasą od producentów gum/plastrów/papierosów.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 09.01.2010, 09:52
używa ktoś tego?

miałem od nowego roku rzucić palenie, ale coś mi nie idzie może e-papieros będzie rozwiązaniem...
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 13.02.2010, 15:13
Kamyk napisał(a):Wyświetl post

Prośba - wyślijcie ją jeszcze raz na jakiś serwer i wrzućcie linka.
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 17.02.2010, 17:14
Above napisał(a):Wyświetl post
Prośba - wyślijcie ją jeszcze raz na jakiś serwer i wrzućcie linka.
Ludzie zlitujcie się i wrzućcie, wielka prośba!
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
bylu
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 17.02.2010, 17:26
Jak Skutecznie Rzucić Palenie.pdf łap
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.02.2010, 18:05
No to zaczynamy czytanie... Zobaczymy co z tego będzie... Jak nie to, to ku*wa nic nie pomoże;/
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 17.02.2010, 19:24
A tu jeszcze link na innym serwerze jakby tamten znowu wygasł:
Jak_Skutecznie_Rzuci___Palenie.pdf - 813 Kb
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów