The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2009, 13:36
nie zapomnijmy, że odchodzi Cantoro. To jest 250 tysięcy euro rocznie, pewnie Jopa też wywalą i oby Łobodzińskiego
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.12.2009, 14:22
zbymak napisał(a):Wyświetl post
W dzisiejszym wydaniu PS jest obszerny artykuł na temat planów odnośnie transferów w Wisle przedstawie w skrócie dla tych co nie czytali.Po zakontraktowaniu Clebera i powrocie Kowalskiego pozycja stoperów jest obsadzona .Co do pozycji bramkarza zanosi sie na to .że zostajemy z tym co mamy chyba że trafi sie jakiś ciekawy osobnik po kolejnych TESTACH!!!!!.Boki obrony lewa- rozmawiamy z zawodnikiem z BATE Borysow 30 letni Aliaksandr Juriewicz ( około 500 tyś euro) Jak nie wyjdzie z lewym obrońca bedziemy chcieli ściagnąć lewoskrzydlowego.Prawa obrona mamy Singlara i wiosna rostrzygnie sie ze zostanie u nas Alvarez za ktorego trzeba zaplacić około 400 tyś euro.Defensywny pomocnik dwa wyjscia Mauro kontrakt do czerwca lub roczny lub Pazdan cena około 500 tyś zł.Lewoskrzydłowy - kandydat z BOTE 23 letni Maksym Bordaczew cena okolo 500 tys euro.Bedą ogladani po raz kolejny w najblizszym meczu.Ciekawym zawodnikiem wg Skorży jest Wilczek z Piasta Gliwice.W rachube wchodzi również powrot Mączyńskiego z ŁKS.Jeśli chodzi o napastników to Sazankow wrócił na BIałoruś i jego transfer jest możliwy pod warunkiem rozwiazania kontraktu w Dnieprze ( jego menago nad tym pracuje)Mowa również o Rodionowie o Lekiciu ale bez szczegółów .Skorza chce dokonać transferów teraz bo w lecie nie bedzie duzo czasu na zgranie przed pucharami.Najwazniejsze jest to ze Skorza po meczu z Zaglebiem rozmawiał z Cupiałem blisko pół godziny i dalsze rozmowy maja sie odbyć w tym tygodniu i bedziemy wiedzieli jakimi środkami bedziemy dysponować na wzmocnienia i czy bedzie nowa jakość zespołu czy bedzie tak jak zawsze duzo szumu a efekt mizerny
Jeśli to wszystko piszesz na podstawie PS, to mamy do czynienia tylko z kolejnymi prasowymi spekulacjami i niczym więcej.

Klucz do transferów spoczywa jak zwykle w ręku Cupiała - na pewno prawdą jest, że finansowo nie znajdujemy się w komfortowej sytuacji, ale jeśli boss tylko zechce, nadal ma środki i możliwości by zadziwić wszystkich w Polsce.

Oczywiście osobiście bardzo pragnąłbym, aby to zrobił i trochę emocjonalnie, na przekór tym wszystkowiedzącym dziennikarzom, krzykaczom typu Rutkowskiego, czy całemu środowisku od lata bębniącemu tylko o rewolucji w Wiśle, dziurze budżetowej itd., przeprowadził kilka spektakularnych transferów.

Zwłaszcza, że to magia nazwisk i gwiazd ma największe szanse zapełnić nowy stadion od przyszłego sezonu nie tylko w meczach z Legią czy Lechem.

Trzeba też pamiętać, że od tego roku będziemy mówić o budżecie znacznie większym od dotychczasowych - tu znów zadziała moc 30-sto tysięcznego obiektu. Więc jeśli "zarządcy" znów czegoś nie spieprzą, będzie co wydawać i czym gospodarować (np: nie kupią potrzebnych zawodników, nie zabezpieczą składu i Wisła znów skończy puchary gdzieś na pierwszych rundach przedwstępnych) .
Ostatnio edytowane przez Markus : 14.12.2009 o godz. 14:27.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 14.12.2009, 14:44
Według mnie nie ma się co nakręcać na ofensywnego pomocnika, tylko ustawić tam Boguskiego, który nigdy nie będzie klasycznym napadziorem. A jako podwieszony pod napastnikami, myślę, że poradziłby sobie - bo na Jirsaka nie ma co liczyć.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.12.2009, 15:28
Caly ten artykul z "PS" to musi byc jakas bzdura, bo skora napisano w nim, ze gracze Bate Borysow beda jeszcze obserwowani podczas najblizszego meczu, to ja sie pytam jakiego ? Przeciez liga bialoruska juz dawno zapadla w zimowy sen, a rozgrywki grupowe LE z udzialem BATE takze dobiegly konca.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 14.12.2009 o godz. 15:30.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 14.12.2009, 15:34
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Caly ten artykul z "PS" to musi byc jakas bzdura, bo skora napisano w nim, ze gracze Bate Borysow beda jeszcze obserwowani podczas najblizszego meczu, to ja sie pytam jakiego ? Przeciez liga bialoruska juz dawno zapadla w zimowy sen, a rozgrywki grupowe LE z udzialem BATE takze dobiegly konca.
Najpierw sprawdż potem pisz głupoty 17.12.2009 godzina 21 EVERTON- BATE
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 14.12.2009, 15:36
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Wiem że czasami trudno to zrobić, ale podchodźcie proszę od tego co pisze PS z "delikatnym" dystansem.
Od kiedy gazeta przeszła pod władanie Axela Springera stała sie zwykłym brukowcem, który podnosi sprzedaż wymyślonymi historiami.

Swoja drogą, powinni tam zatrudniać 15-latków. Podono to wiek gdzie ma sie najbujniejszą wyobraźnie.

A tak apropo transferów - fajnie jeśli ktokolwiek przyjdzie
A jeśli nie to mam chociaż nadzieje ze wszyscy, poza wiadomym już Gargułą, będą gotowi na wiosnę. Włącznie z Gołosiem, któremu współczuję i chciałbym żeby jeszcze zagrał w Wiśle chociaż kilka minut.

Pozdrawiam

Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 14.12.2009, 15:41
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Najpierw sprawdż potem pisz głupoty 17.12.2009 godzina 21 EVERTON- BATE
Ups, faktycznie zwracam honor. To LM, a nie LE sie zakonczyla.
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 14.12.2009, 16:04
No to zobaczymy. Faktycznie BATE gra jeszcze jeden mecz. Znając poczucie humoru Skorży miał na myśli właśnie ten klub mówiąc, że ta liga gra. Bate już nie ma szans na awans.
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Stary 14.12.2009, 17:01
Marcelo jest silny, skoczny i bardzo wydolny - nadawałby się do Anglii i moim zdaniem tam trzeba mu szukać ew. klubu. Wiadomo z jakich względów
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 14.12.2009, 19:28
http://www.futbol.pl/artykul/71085.html
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Stary 14.12.2009, 19:45
Myślę, że podpisać z nim roczny kontrakt i wypożyczyć do Lechii. Jeśli się sprawdzi to podpisze nowy z Wisłą, a jak nie to podziękować
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.12.2009, 20:36
wraca temat Białorusinów z Bate, obaj grali na obronie w meczu z Benficą.Jurewicz ma 30 lat ,to prawy obrońca i pewnie jest szykowany za Alvareza.Pewnie tylko na defensywnych graczaczy są pieniądze bo na tego ich najlpszego strzelca czy rozgrywajacego to trzeba sporo zapłacic
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 14.12.2009, 20:53
AYALA weź chłopie czytaj ze zrozumieniem Jurewicz jest LEWYM obrońcą i szykowany jest pewnie jako konkurencja dla Brożka. Jak go nie kupią to pewnie wezmą tego lewoskrzydłowego tak jak Skorża ostatnio wspomninał.

Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.12.2009, 20:56
AYALA napisał(a):Wyświetl post
wraca temat Białorusinów z Bate, obaj grali na obronie w meczu z Benficą.Jurewicz ma 30 lat ,to prawy obrońca i pewnie jest szykowany za Alvareza.Pewnie tylko na defensywnych graczaczy są pieniądze bo na tego ich najlpszego strzelca czy rozgrywajacego to trzeba sporo zapłacic
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html
jezu jakie wraca
ps pierdnął rano
wp.pl teraz a ty łapiesz to jak gęś ziarno

póki co nie bardzo widać kasę w klubie, więc te transfery to bardzo palcem na wodzie... bardzo..
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 14.12.2009, 20:58
Kluvi napisał(a):Wyświetl post
AYALA weź chłopie czytaj ze zrozumieniem Jurewicz jest LEWYM obrońcą i szykowany jest pewnie jako konkurencja dla Brożka. Jak go nie kupią to pewnie wezmą tego lewoskrzydłowego tak jak Skorża ostatnio wspomninał.
zgoda ale w ostatnim meczu z Bate z Benficą Bordaczow grał na lewej obronie a Jurewicz na prawej.Wiec niech nie piszą bzdur .

http://www.football-lineups.com/match/57898/
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Stary 14.12.2009, 21:01
tylko z tego co Skorża mówił to szuka właśnie lewego obrońcy bądź pomocnika. Alvareza chyba zakontraktują jednak u nas mam nadzieje

Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 14.12.2009, 22:29
Najbardziej potrzebną pozycją w tym momencie jest Napastnik i na tym powinni się skupić, a nie jakiegoś prawie dziadka, na taką pozycję, która wymaga niezłą zwrotność i szybkość.
Odpowiedz cytując
tragez88
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 14.12.2009, 22:53
Nie żebym się czepiał ale... czy czasem dzisiaj nie miały się wyjaśnić sprawy Pazdana i Białorusina (którzy jakieś badania przechodzili) oraz Cantoro- jeśli mnie pamiec nie myli Skorża mawiał- "poczekajcie do poniedziałku"
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Stary 14.12.2009, 22:56
za: http://www.gornik.zabrze.pl/index2.php takie info: "Trwają rozmowy w sprawie transferu obrońcy Górnika Michała Pazdana do Wisły Kraków. Menedżer piłkarza Ryszard Szuster rozmawiał w Krakowie z prezesem Wisły Markiem Wilczkiem i trenerem Maciejem Skorżą. Przedstawił warunki, które wiślacy muszą spełnić, by Pazdan wylądował pod Wawelem. Teraz decyzja należy do rady nadzorczej krakowskiego klubu."

inna ciekawostka transferowa to znany wszystkim ojciec swojego syna Zbyszko Koźmiński który grzmi: (w Giewu)
"Czołowy obrońca opuści Piasta, ale może szybko wróci
Nie chodzi jednak o Kamila Glika, ale o jego partnera ze środka defensywy Mateusza Kowalskiego, któremu skończyło się wypożyczenie z Wisły Kraków.
23-letni Kowalski gra w Piaście od roku i przez cały czas swojego pobytu w Gliwicach był podstawowym piłkarzem zespołu. Jego odejście będzie poważnym osłabieniem piastunek.
- Moje wypożyczenie do Piasta kończy się w grudniu. Dostałem sygnał od trenera Wisły Macieja Skorży, że mam stawić się na styczniowym treningu jego zespołu. We wtorek żegnam się z Gliwicami - mówi Kowalski.
Działaczom Piasta trudno pogodzić się z odejściem Kowalskiego.
- Cały czas rozmawiam z Wisłą na jego temat. Żądanie jego powrotu to dziwna decyzja. Przecież mają kilku dobrych stoperów, a jeszcze niedawno pozyskali z powrotem Clebera. To wręcz sabotaż dla kariery piłkarza! - grzmi Zbigniew Koźmiński, wiceprezes Piasta. Istnieje jednak jeszcze szansa, że Kowalski wróci do Gliwic.
- Okres przygotowawczy rozpocznę pewnie z Wisłą, ale może po kilku tygodniach klub znów mnie wypożyczy. W Piaście jest przecież jeszcze robota do wykonania, trzeba utrzymać się w ekstraklasie - mówi Kowalski.
Spodziewana strata Kowalskiego jeszcze bardziej utwierdziła działaczy Piasta w przekonaniu, że nie mogą sprzedać najcenniejszego obrońcy Kamila Glika.
- Tracąc tę dwójkę, podcięlibyśmy sobie żyły. Na rynku krajowym i za krajowe pieniądze Glika na pewno nie sprzedamy. Musiałaby się pojawić dla niego jakaś niekonwencjonalna oferta z zagranicy, abyśmy zmienili zdanie - twierdzi Koźmiński."

ten Koźmiński to jednak
sprawny intelektualnie jest
inaczej
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 14.12.2009, 23:18
manson777 płaczą tak jak Lenczyk gdy Boguski do nas wracał niech sobie kupią jakiegoś grajka a nie płaczą, to jest nasz zawodnik i to Wisła ma jego karte.Jeżeli pan Maciej chce by Kowalski wrócił to wraca i basta.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 14.12.2009, 23:53
Jeszcze odnośnie Alvareza. Pobuszowałem trochę po stronie Regginy Calcio, ale nigdzie nie znalazłem notatki, że po zakończeniu wypożyczenia ("on loan" czy po włosku "in prestito") Pablo miałby wrócić do Włoch. Zresztą Reggina ma obecnie aż 9 ! defensorów, więc jeszcze jeden nie byłby im potrzebny. Może więc podane powyżej kwoty odnoszą się do sytuacji, kiedy Pablo podpisałby z nami kilkuletni kontrakt definitywny? Tradycyjne zawodnik "z karta na ręku" otrzymuje pewną kwotę $$$ za podpis (tak było w przypadku Niedzielana).

A co do Rodionova z BATE Borysov - zdaniem Kadzińskiego z Lecha, na ten transfer nie będzie stać ani Wisły, ani Lecha, gdyż orientacyjna suma kupna przekracza już milion euro. Trzeba będzie szukać dalej, w kwotach możliwych do zaakceptowania przez nasz klub. Oby tylko dokonano rzeczywiście paru konkretnych transferów (NIE wzmocnienia ławki), bo kolejnej Levadii, gdy brakowało gotowych do gry zawodników (zwłaszcza w obronie) juz nie chciałbym przeżywać.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.12.2009, 00:19
Dla Kowalskiego lepiej byłoby wciąż grać gdzieś na wypożyczeniu, ale wszystko zależy od losów Marcelo. Jeżeli pojawi się oferta dla Brazylijczyka, to Mateusz pewnie u nas zostanie jako trzeci stoper.

A ci "działacze" wypłakujący się w gazetach to naprawdę żałość. Nie dość, że mogą za niewielkie pieniądze korzystać z gry zawodników, na jakich normalnie nie byłoby ich stać, to jeszcze mają potem jakieś nieuzasadnione roszczenia. I ta ich troska o karierę naszych piłkarzy...

Boguski i Małecki chyba nie narzekają na rozwój swoich
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Sopranos
Senior Member

Stary 15.12.2009, 00:30
el Nuero napisał(a):Wyświetl post
A co do Rodionova z BATE Borysov - zdaniem Kadzińskiego z Lecha, na ten transfer nie będzie stać ani Wisły, ani Lecha, gdyż orientacyjna suma kupna przekracza już milion euro. Trzeba będzie szukać dalej, w kwotach możliwych do zaakceptowania przez nasz klub.
Zastanawiam się tylko po jaką cholerę gazety piszą o zainteresowaniu Rodionovem czy Lekiciem z Crvenej Zvezdy, skoro cena za obu oscyluje wokół 1 mln euro. Z kolei inne "dobrze poinformowane" media twierdzą, ze kasa Wisły świeci pustkami i nie ma za co kupować. W takim razie po co Skorża jechałby na Białorus? Na wycieczkę?
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Stary 15.12.2009, 07:24
Myślę po tych wszystkich artykułach, że jest jeszcze możliwość wymiany Kowalski do Gliwic Wilczek do Krakowa. Myślę, że miałoby to sens. Najprawdopodobniej Mateusz nie ma umiejętności na 1 skład Wisły, a Wilczek też prawdopodobnie nie wypromuje się w Piaście na tyle żeby Piast na nim jakąś wielką kasę zarobił.
Ostatnio edytowane przez Selene : 15.12.2009 o godz. 09:20.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 15.12.2009, 09:37
Selene napisał(a):Wyświetl post
Myślę po tych wszystkich artykułach, że jest jeszcze możliwość wymiany Kowalski do Gliwic Wilczek do Krakowa. Myślę, że miałoby to sens. Najprawdopodobniej Mateusz nie ma umiejętności na 1 skład Wisły, a Wilczek też prawdopodobnie nie wypromuje się w Piaście na tyle żeby Piast na nim jakąś wielką kasę zarobił.
Zmien dilera,dla mnie Kowalski i Leszczak to przyszłość Wisły następca Głowackiego.Wypożyczenie zrobiło dobrze Małeckiemu czy Boguskiemu to dlaczego ma się nie udać Kowalskiemu?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Selene
Senior Member

Stary 15.12.2009, 09:41
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Zmien dilera,dla mnie Kowalski i Leszczak to przyszłość Wisły następca Głowackiego.Wypożyczenie zrobiło dobrze Małeckiemu czy Boguskiemu to dlaczego ma się nie udać Kowalskiemu?
Coż widziałem go w ostatnim meczu Piasta, chyba z Ruchem i szczerze mówiąc... nie widzę go w Wiśle:( może mu mecz nie wyszedł, ale moim zdaniem był jednym z najsłabszych ogniw Piasta.
Leszczak może i przyszłość, ale z tego co widzę to on nie bardzo jest pewien czy przyszłość swą widzi właśnie w Wiśle. Może mu nie za bardzo pasuje, że wymagają od niego profesjonalizmu. Sam talent to nie wszystko i jak koleś tego nie rozumie to trudno. Nie jedna taka gwiazda już w Wiśle była, teraz się gdzieś pałętają po 2-3 ligach.
Ostatnio edytowane przez Selene : 15.12.2009 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując
avangarda
Senior Member

Stary 15.12.2009, 09:51
a jak dla mnie to ten głośny powrót Kowalskiego do Wisły to działanie psychologiczne ze strony Wisły bo oni mówią do działaczy Piasta wtedy tak: Słuchajta, jeśli zostajecie z jednym stoperem - Glikiem - no to chyba go nie sprzedacie do Lecha, bo będzie się wam ciężko utrzymać. Działacze Piasta nie sprzedają Glika i nie wzmacniają Lecha, no a Kowalski po obozie przygotowawczym znów zostanie wypożyczony do Gliwic
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Stary 15.12.2009, 09:58
Z całym szacunkiem dla Kowalskiego dla niego najlepszym rozwiązaniem byłby transfer definitywny do jednego z klubów Ekstraklasy - nie wierzę w to, że osiągnie kiedykolwiek poziom zawodników takich jak Marcelo,Głowacki do tego jeszcze w składzie mielibyśmy Clebera,Jopa - Diaza, który z powodzeniem mógłby występować również na pozycji stopera, możliwe że jeszcze Pazdan do nas przyjdzie,czego ja osobiście jestem przeciwnikiem bo to wcale nie jest wielki piłkarz a nawet dobry jak na polskie warunki...

Największe braki są w drugiej linii i napadzie - do tych formacji należałoby znaleźć odpowiednich kandydatów do gry na odpowiednim poziomie tak aby za pół roku nie trzeba było z nich rezygnować...

I trzeba rozwiązać problem z Gargułą, wiadomo nie jest jego winą, że zaszyto mu w kolanie igłę, ale jeśli miałby do treningów wrócić w lipcu to przecież gotowy do gry i jakieś formie będzie dopiero w połowie rundy- Garguła skończy 30 lat za nim na poważnie zaistnieje w Wiśle...

Musimy pozyskać ofensywnego pomocnika a w razie odejścia Cantoro również defensywnego - mam nadzieję, że kandydatów już wybrano...

Jeżeli Pan Cupiał na poważnie myśli o awansie w pucharach europejskich powinien dać środki do realizacji tego marzenia - z Łobodzińskim Ćwielongiem i innymi to jest na dzień dzisiejszy niemożliwe...
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 15.12.2009, 10:48
[quote=kibicwisły1906;830310]Z całym szacunkiem dla Kowalskiego dla niego najlepszym rozwiązaniem byłby transfer definitywny do jednego z klubów Ekstraklasy - nie wierzę w to, że osiągnie kiedykolwiek poziom zawodników takich jak Marcelo,Głowacki do tego jeszcze w składzie mielibyśmy Clebera,Jopa - Diaza, który z powodzeniem mógłby występować również na pozycji stopera, możliwe że jeszcze Pazdan do nas przyjdzie,czego ja osobiście jestem przeciwnikiem bo to wcale nie jest wielki piłkarz a nawet dobry jak na polskie warunki.../quote]
Tu się z Tobą zgadzam. Dla mnie tj. niestety maksimum poziom Yeti (Jacka Matyji).
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Stary 15.12.2009, 11:01
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,73..._nie_goni.html
Wisły czas nie goni
szumne zapowiedzi - chcemy mieć kadrę na I obóz
i ... jak zwykle czasz nasz nie goni

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów