|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na tej stronie:
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/ekst...ni-ekstraklasy znalazłem ankietę, gdzie można głosować na najlepszą jedenastkę rundy. Od nas jest: Piotr Brożek, Marcelo, Diaz. Głosujemy na nich - mam nadzieję, że uda nam się powalczyć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jest też Małecki.
Ja wybrałem z tego grona tylko Pietię i Marcelo. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
1. Jan Mucha
2. Piotr Brożek 3. Marcelo 4. Dickson Choto 5. Jakub Rzeźniczak 6. Jakub Wilk 7. Rafał Grzyb 8. Janusz Gol 9. Kamil Grosicki 10. Mouhamadou Traore 11. Tomasz Frankowski Franciszek Smuda ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
1. Jan Mucha
2. Piotr Brożek 3. Marcelo 4. Dickson Choto 5. Jakub Rzeźniczak 6. Jakub Wilk 7.Gabor Straka 8. Edi Andradina 9. Kamil Grosicki 10. Artur Sobiech 11. Tomasz Frankowski Waldemar Fornalik |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
1. Jan Mucha
2. Piotr Brożek 3. Marcelo 4. Maciej Sadlok 5. Krzysztof Nykiel 6. Marcin Radzewicz 7. Gabor Straka 8. Edi Andradina 9. Sławomir Peszko 10. Robert Lewandowski 11. Patryk Małecki Waldemar Fornalik |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
wg mnie najlepsza jedenastka rundy jest na pierwszym miejscu w tabeli tzw ekstraklasy
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|