|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
planowany koniec transmisji w otwartym polsacie 0:05 widziałem, więc pewnie do 0:30 gdzieś.
![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gdzie mogę oglądnąć dzisiejszą walkę w internecie?
Na ipla.tv trzeba wykupić konto VIP... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie do osob znających się na tym, czy na takich parametrach na moim laptopie uruchomie filmy w .mkv 720p 7,5GB?
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Był ktoś z forumowiczów kiedyś w Fashion House Outlet Centre w Sosnowcu ?
Chodzi o te sklepy: http://www.fashionhouse.pl/?p=pl/out...nowiec/1/index Jest tam coś ciekawego? Te ceny rzeczywiście niskie czy pic na wodę? ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a ja mam dosc nietypowe pytanie
co moze byc z moimi glosnikami jezeli slysze z nich cwiergot ptakow |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
@Above - moim zdaniem bardzo malo rzeczy tam jest. Jako taki wybor jesli chodzi o sportowe ciuchy jest w umbro, ale zeby cos znalezc raczej trzeba miec szczescie. Oplaca sie wpasc z glupa jak sie przejezdza obok, specjalnie jechac moim zdaniem nie ma sensu. Choc fajny garniak w Vistuli nabylem przeceniony o 1500zl ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, mam sprawdzian z fizyki a ja nie rozumiem w ząb jak to rozwiązać, mam babke od fizyki co nie potrafi nic wytlumaczyc człowiekowi:
1. a) oblicz wartość pierwszej prędkości kosmicznej dla Księżyca, jeśli jego promieć wynosi 1740km a masa1/81Mz ( Mz=6*10 do 24 potęgi kg) b) oblicz prędkość ucieczki dla Księżyca 2. Wyjaśnij różnicę między siłą grawitacji a ciężarem ciała. 3. a) Oblicz wartość I predkości kosmicznej dla Marda jeśli jego masa wynosi 0,11 Mz, a promień 0,53 Rz (I predkość kosmiczna dla Ziemi wynosi 7,9 km/s) b) oblicz prędkość ucieczki dla tej planety Błagam, zagrożenie tuż tuż.. :( Zadalem to pytanie rowniez w innym temacie, licze na Waszą pomoc... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Można prznieść zwykły numer z Orange do Play? Zwykły tzn. nie abonament.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
O której Pudzian tańczy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co to za piosenka byla ktora leciala na KSW jak wchodzil DAVID OLIVA?
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam takie małe pytanie. Mianowicie posiadam telefon nokia 5130 i kiedy wysyłam SMS np. o godzinie 14 to pojawia się informacja w raporcie że SMS wysłany o godzinie 13 to samo jest jak przychodzi SMS zamiast tam o 15 to jest napisane że godzinę wcześniej. Trochę to denerwujące, ktoś wie jak to przestawić
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Offline |
|
nikt nie wie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Można przenieść
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:01.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Można. Przenosiłem numer z Sami Swoi do Play Fresh. Jest jednak warunek: musisz mieć zarejestrowany numer w Orange na siebie. Idziesz z dowodem osobistym do salonu Orange i rejestrujesz. Jak już będziesz miał zarejestrowany na siebie, udajesz się do salonu Play i oni załatwią za Ciebie wszystkie formalności (podobno to teraz nic nie kosztuje).
No problem!
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 13.12.2009 o godz. 10:51.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Offline |
|
dzięki wielkie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś gdzie kupiłbym teraz Wiślacką pościel? Czytałem, że kiedyś kiedyś była w jakimś krakowskim supermarkecie. A jeśli nie jest dostępna to czy planuje się wydanie takich pościeli?
![]()
Bo liczy się tylko WISŁA!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Moje pytanie: Od nie dawna, mianowicie od piątku straszenie ścina mi głos i muzykę w kompie, myślałem że tylko na SopCascie jak oglądałem mecz, ale jak wczoraj puściłem Winampa lub Windowsa Playera było podobnie, były momenty gdzie głos się wieszał i muzyka się przycinała, na dłuższą metę jest to trochę denerwujące. Czy ktoś wie czym to może być spowodowane ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ściągnąłem film Bękarty Wojny w mkv 720p. Mam wesje dzwieku angielska i polską. Powinny być też napsiy, ale nie mogle ich wlaczyć. Mam 2 pliki w formacie .ass. Co zrobić?
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
witam, mam pytanie czy a jeśli tak to gdzie w Krakowie można zapisać się na treningi K1? interesuje mnie krowodrza bądź całkiem południowe tereny miasta. Pozdro
![]()
http://de.youtube.com/watch?v=y29L97YdHoI
Białaaaaaaaaa Gwiazdoooooooo Najbardziej na świecie kochamy ten nasz TS... I dalej do boju do boju krocz Wisełko....... Zwyciężaj potęgą swoją wszystkich wkoło ..... A my wierni fani podążać będziemy wciąż .... Za Tobą, za Tobą Ty nasza drużyno ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
witam,ma ktos znajomego na poczcie lub patent zeby wyslac list polecony w dniu 02.12.09?ewentualnie za ile
?pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ktoś się orientuje jak można dostać/kupić koszulki z filmu "Ciacho" ? Coś było na ten temat mówione chyba u Kuby, ale nie zakonotowałam jakoś. Bo by idealnie na prezent była
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:10.
![]() |
|
|