|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Potrzebuję przepis na pierniczki ewentualnie jakieś "świąteczne" ciasteczka. Sprawdzony i najlepiej niezbyt wymyślny ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
kiedy sa te pilkarskie oscarny na C+ ?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ma ktos pojecie gdzie w krk kupie bizuterie (zloto) w przystepnej cenie?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam czy wie ktoś o której i skąd jadą busy,autobusy do tarnowa
![]()
" Bo najważniejsze chęć istnienia, spokojne dni i spełnione marzenia..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie czy wie ktoś jak wygląda studiowanie na KSW ? Jaki jest poziom itp ?
I kolejne pytanie czy kierunek psychologia jest bardzo trudny czy może da się go przełknąć. Interesuje mnie ten kierunek ale nie mam żadnego odniesienia i pewności czy w ogóle jestem w stanie sobie poradzić, dla tego był bym wdzięczny za jakieś informacje. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I Ch** z tego!
idzie na zaoczne, robi lic./mgr w między czasie łapie robotę ... dalej szuka pracy w zawodzie -> znajduje.. nast. doświadczenie sobie nabija.. nast. podbija dośw. papierkiem mgr czy tam coś i jest lata świetlne do przodu niż Ci, którzy wymęczyli to samo dziennie z tym że na UJ czy łotewer. Tak na to patrze. ![]() p.s. nie studiowałem na KSW. ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Na jakiej podstawie tak sądzisz ? I nie wydaje Ci się że to co piszesz to w pewnym stopniu stereotyp?
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Marker Montana XXL jest dobry do tagowania przystanków? smarował ktoś tym kiedyś?
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
No tak po KSW to ten tytuł to papierek masz rację. Doświadczenie jest ważne, ale wiem tylko tyle, że pracodawcy również patrzą jaką uczelnie skończyłeś. Polecam jednak państwowe uczelnie. Nikt nie mówił o że to musi być tryb stacjonarny.
EDIT WzT Nie studiowałem tam więc nie wiem, znam tą uczelnię z relacji znajomych którzy tam uczęszczali i po prostu wyciągam wnioski. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:11.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
jeśli nie chcesz możesz sobie bimbać, a weryfikacja przyjdzie na sesji![]() ps: zapewniam cię, że nic sobie tam nie kupisz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
ma ktos mecz pod tym linkiem czy tylko "reklamę" spotkania?
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...271#post828271 mecz: http://sport.tvp.pl/koszykowka/eurol...s-wisla-krakow Powód: znalezione
Ostatnio edytowane przez pozdi91 : 10.12.2009 o godz. 18:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Drukarka drukuje tekst od tytłu tzn zamiast pierwszą strone drukuje mi ostatnią np:
zamiast stron 1,2,3,4 itp to drukuje 4,3,2,1 O co kaman? drukarka to urządzenie wielofunkcyjne HP F4180 i skąd bym nie drukował wrod/pdf drukuje od tyłu... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Drukuje tak zebyś miał od razu kartki ułożone po kolei, a nie musiał wszystkich ustawiać
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Witam, mam okazję kupić PlayStation 2 z roku ok. 2003, niemodyfikowaną, z kilkoma oryginalnymi grami + kierownica. Sprzęt był prawie nieużywany, a jeśli już to jako odtwarzacz DVD. Ile takie coś może być warte? Jaka jest rozsądna cena?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
siema
moze ktos zapodac tytulami skladanek typu hardbass chapter, tunnel trance united czy future trance? edytka: ale mi chodzi o INNE skladanki tego typu. Powód: Wisla PanY!
Ostatnio edytowane przez Kamil : 11.12.2009 o godz. 13:31.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
hardbass jest tylko oznaczony cyframi
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Poprawke sobie kupisz. Powiem tam 1i2 rok byl Supper ![]() lata nastepne trzeba niestety sie pouczyć ;0 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
poszukuję zaproszenia na sport-scene.net . Stawiam piwo!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
do ktorej trwa dzisiejsza gala KSW?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
jak masz problem taki ze Ci drukarka blokuje kardzidz po ktorymś tam razie to musisz pozaklejac piny( do znalezienia w necie ktore przy jakim modelu) na nim i wlozyc chyba 3 razy to wtedy jej sie zresetuje( czy tam zapisze sie nowe ustawienie) i gdy odkleisz tasme to bedzie Ci norlamnie działac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
za wszystko bulisz, jeśli dodatkowo olewasz sprawe poczujesz to w kieszeni na pewno. Wykładowcy są różni, u jednych jest łatwo u innych ciężej o zaliczenie, zależy jak sie trafi, jeśli ktoś jest w komfortowej sytuacji i mamusia mu płaci za studia to może sobie studiować na KSW latami![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
do jutro ?
To dzis ta walka jest ? kutwa, myslalem ze to o sobote chodzi. macie linkli na obejrzenie tego w necie
Ostatnio edytowane przez szprotson : 11.12.2009 o godz. 16:08.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|