|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Mam nadzieję, że w plebiscycie na najlepszego dziennikarza wygra Tuzimek!
![]() Ale, że Szadkowskiego nie nominowali... BAN-DY-CI! Pewnie w zmowie z Kibolami.... A propos: GóWno napisał(a):
Romek Zieliński napisał(a):
Ostatnio edytowane przez Krissu : 09.12.2009 o godz. 17:57.
|
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Według prawa autorskiego (art. 81) tak, "jeżeli mamy do czynienia z wizerunkiem osoby stanowiącej jedynie szczegół całości takiej jak zgromadzenie, krajobraz, publiczna impreza". |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ewidentnie herbem jest Biała Gwiazda na prawidłowym kolorze czyli czerwonym. Poniżej kontury kieszeni opatrzonej literką L, co jest poprostu oznaczeniem strony czyli "lewa kieszeń" albo "mam kieszeń po lewej stronie"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
ewentualnie...
"L" może być tutaj rozumiana jako znak "początkujący" ... początkujący Wiślak ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeszcze wypowiedź Filipiaka na temat zagranicznych zawodników:
- Z drugiej strony, kiedy spojrzymy na kluby polskie - jest to mocna wypowiedź, ale pozwalam sobie to powiedzieć - ci zagraniczni zawodnicy w czołowych klubach ciągle sprawiają problemy, mają kaprysy, grymasy.Polak jest bardziej stabilny, przewidywalny. Zagraniczni są chimeryczni. To jest powodem między innymi tego, że czołowe polskie kluby nie odnoszą sukcesu w pucharach, gdzie trzeba zawalczyć do bólu. Dla tych gwiazdeczek zagranicznych Polska jest traktowana jako "obóz przejściowy" albo "obóz przesiedleńców" do lig mocniejszych. U nas ledwo coś zagra i już robi fochy, menedżerowie robią jazdy. My nie chcemy tak pracować. A ja myślałem że jest na odwrót. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Filipiak za to sprowadza przeutalentowanych polskich grojków ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Myślę że są takie problemy bez względu na paszport (Lewandowski, Rengifo) Nie ma co iść na łatwiznę typu - Polak zły/dobry albo obcokrajowiec zły/dobry. Bez takich naiwnych uproszczeń. Wszystko zależy od człowieka.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.12.2009 o godz. 20:33.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Coś się gościu rozchulał, wywiady wali jakby w akordzie pracował. Chyba, że przestał zażywać leki i stąd to jego rozluźnienie. Alfa i omega, znawca jakby przynajmniej 20 lat siedział w branży.
"My nie chcemy tak pracować". Jeszce niedawno jego pomagierzy wozili teczki z pieniędzmi w III i II lidze, żeby jego kramik otworzył stoisko w ekstraklasie, a teraz naucza, tumani, przestrasza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Codziennie ten Filipiak w mediach :O jak nie mogą osiągnąć rozgłosu poprzez drogę sportową to robią szum innym sposobem
Tak w ogóle kiedy ostatni raz Cupiał mówił coś przed dziennikarzami? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Rozczarował mnie trochę profesor Filipak. Mówił coś wczoraj o jakiejś LM a tymczasem chyba znów będzie chodził zdegustowany przez pół roku albo i dłużej,bo LM to on chcę wywalczyć przy pomocy jakiś anonimowych kopaczy z Polski. A ta ofensywa transferowa liczona jest w milionach złotych,dokładnie to trzech
LM czeka.![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
No ale po co ma mówić?
Kto tam jest na czele tabeli? My. Kto jest Mistrzem? My. Kto byl poprzednim Mistrzem? My. Jaka drużyna ma najwięcej sukcesów w ostatnich 10 latach? Nasza. No to po co gadać? A poza tym należy Filipiaka zrozumieć. Jakbym na ten przykład objechał Lance Armstrong'a będącego w depresji w wyścigu dookoła bloku to wywiadu udziełiłbym nawet do "Młodego Technika". |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
[QUOTE=royalmichael;828012]Codziennie ten Filipiak w mediach :O jak nie mogą osiągnąć rozgłosu poprzez drogę sportową to robią szum innym sposobem
bogatemu wolno ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Na tej stronie były wykorzystane zdjęcia już upublicznione przez autorów np na portalach społecznościowych, więc to nie przestępstwo, a co do groźby karalnej: http://forum.legialive.pl/showpost.p...&postcount=307 .
A sklep Legii utrzymuje poziom, większy wybór macie niż my. Śpioszki Wisły, szaliki Śląska, brać wybierać ... ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A mówił kiedykolwiek?
A kim oni ****a są ? - jak mawia Patryk. Cupiał robi swoje, a nie ośmiesza się publicznie mówiąc o jakichś majstrach i lidze mistrzów. ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Źle zostały odczytane moje intencje
![]() Bardzo dobrze, że Cupiał nie wdaje się w polemikę z dziennikarzami tylko się zastanawiam kiedy ostatni raz to miało miejsce bo niektóry mają cytaty w podpisach. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Ktoś tam pytał też o publikowanie zdjęć kibiców - jak również ktoś inny napisał - jeśli biorą udział w imprezie masowej (a tak ową jest mecz) to gazeta/strona/telewizja ma prawo ich pokazać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez element : 28.12.2009 o godz. 16:11.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na prawa autorskie to gw akurat się nie powoływało, tylko strona została zamknięta z powodu groźby.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mowie wam ze FIlipak pownien zrobic sobie testy psychologiczne czy aby jest w pelni poczytalny
on do dzis pewnie jeszce onanizuje sie po tym golu Golinskiego ,zresztą co widac po wywiadach,zawsze cały czerwony na twarzy ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
konkurs "koszulki od babulki" ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Moze coś przegapiłem, ale o ile pamięc mnie myli to gwiazdkę dają za 10 MP...To niby skąd gwiazdka u nich? Aczkowliek na czerwonej koszulce typu junior i śpiuoszkach prezentuje się wręcz PIĘKNIE NAD TA eLką
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Gwiazdka ta może być umieszczona tylko na przedniej części koszulki, na wysokości klatki piersiowej nad herbem lub emblematem klubu. Ustanowiono 3 rodzaje gwiazdek: |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś linka gdzie można zobaczyć klasyfikacje kanadyjską (tak z 5 pierwszych miejsc) naszej ekstraklasy?
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
http://legia.com/www/pliki/newsy/0912konkurs7.jpg
czy mi sie wydaje czy literka R w slowie "dorowna" jest odwrocona - jak rosyjskie ja ? : ) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
nie wydaje Ci sie.. podobnie jak w slowie *historia*
![]()
Kto chce, szuka sposobów
Kto nie chce, szuka powodów |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Filipiak został sponsorem TSV 1860 Monachium.
Cytat:
http://www.tsv1860.de/de/aktuell/new...10_comarch.php ![]() Zdjęcie rewelka. ![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Widać dwa pajace sie dobrały
![]() |
|