The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.12.2009, 20:59
cos pare fuckow poleci w szatni Rumunow
Szkoda,kibicuje Danowi
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 09.12.2009, 20:59
No tak. Marica, Traesch, Pogrebniak - i po 11 minutach Petrescu i jego ekipa chyba mogą zapomnieć o wiosennej edycji Unirei w LM. Co prawda, dopóki piłka w grze... ale ekipy niemieckie nie wyglądają na takie, co po frajersku pozwolą się wyeliminować. Wczoraj "uratował się" Bayern kosztem Juve, dziś kolej na Stuttgard kosztem Unirei. Może na osłodę pozostanie Danowi okazja do spotkania się w LE z którymś ze "spadkowiczów" z Ligi Mistrzów ?
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 09.12.2009, 21:16
ale mi barca ladny kupon zepsula
D.Kijow - Barca (do 30 min) - 2
Sevilla - Rangers(1p) 1
Lyon-Debrecen(do 30min) 1
Stuttgart - Unirea (do 30 min) 1

mysle ze drugi juz uratuje
.....
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 09.12.2009, 21:23
Szkoda Dana. Liczyłem, że uda mu się coś ugrać z Hitlerjugend :(
Odpowiedz cytując
kosaTS
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.12.2009, 21:27
Będzie 3:3 Pajace
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 09.12.2009, 21:51
3:1

Jeszcze dwa

Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 09.12.2009, 21:51
ten Leonardo z Olimpiakosu co własnie trafił nie był czasem przymierzany do Wisły?
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 09.12.2009, 21:55
massoud napisał(a):Wyświetl post
ten Leonardo z Olimpiakosu co własnie trafił nie był czasem przymierzany do Wisły?
To nie ten.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.12.2009, 22:27
Unirea gra bez dwoch podstawowych obrońców- w gruncie rzeczy można było sie spodziewać, że gra sie posypie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 09.12.2009, 22:44
Bramkarz St. Liege strzela bramke na 1:1 w 95min !Najlepsze jest to że ta bramka "miała" być na wage moich 88zł u buka, gdyby nie to że je... Liverpool strcił gola w 92 min !Co za niefart...:/
Odpowiedz cytując
kriz69
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.12.2009, 22:50
bartek89TS napisał(a):Wyświetl post
Bramkarz St. Liege strzela bramke na 1:1 w 95min !Najlepsze jest to że ta bramka "miała" być na wage moich 88zł u buka, gdyby nie to że je... Liverpool strcił gola w 92 min !Co za niefart...:/
http://static3.demotywatory.pl/uploa...Duplej_500.jpg
szybko zdarzyles napisac posta i wstawic demota
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 09.12.2009, 23:04
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
ale mi barca ladny kupon zepsula
D.Kijow - Barca (do 30 min) - 2
Sevilla - Rangers(1p) 1
Lyon-Debrecen(do 30min) 1
Stuttgart - Unirea (do 30 min) 1

mysle ze drugi juz uratuje
bartek89TS napisał(a):Wyświetl post

a to moj drugi kupon
D.Kijow - Barca 2
Stuttgart - Unirea 1
Olympiakos - Arsenal 2
St.Liege - Alkmaar

no i nie uratowal
.....
Odpowiedz cytując
SuzukiAutomobile
Junior Member

Od: 12.2009

Stary 09.12.2009, 23:05
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Unirea gra bez dwoch podstawowych obrońców- w gruncie rzeczy można było sie spodziewać, że gra sie posypie
Tak , gdyby grali w pełnym składzie to by wygrali

Zejdź na ziemię, Unirea przegrała z fatalnie spisującym się w tym sezonie Vfb (Stuttgart zajmuje 3 OD KOŃCA miejsce w tabeli niemieckiej bundesligi!!) bo była wyraźnie słabsza. Nie brońcie już tego waszego słabego tranera mitomani.
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 09.12.2009, 23:08
kriz69 napisał(a):Wyświetl post
http://static3.demotywatory.pl/uploa...Duplej_500.jpg
szybko zdarzyles napisac posta i wstawic demota
Demot akurat nie mój
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 10.12.2009, 00:27
W zależności od upodobania można Dana Petrescu żałować lub nie. Ja tylko od siebie dodam - ilu z nas, kibiców Wisełki chciałoby, aby nasz klub znalazł się w podobnej sytuacji: walczy do końca o wyjście z grupy, ostatecznie "ląduje" w fazie pucharowe Ligi Europy. Zarobili sporo $$$, zdobyli doświadczenie, będą grać dalej, czego więcej trzeba debiutantom? Gdyby tak Wisełka za parę lat, na nowym stadionie....

Z innych gier - trochę szkoda mi Alkmaaru - stracić gola w 95. minucie (i awans do LE), to przykre doświadczenie. Ale przecież nasza Wisełka też kiedyś awansowała do fazy grupowej PUEFA po strzale z wolnego Nikoli w 94. minucie. Każdy ma swoje małe radości. Oby ich nie zabrakło nam w przyszłym sezonie.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.12.2009, 14:26
SuzukiAutomobile napisał(a):Wyświetl post
Tak , gdyby grali w pełnym składzie to by wygrali

Zejdź na ziemię, Unirea przegrała z fatalnie spisującym się w tym sezonie Vfb (Stuttgart zajmuje 3 OD KOŃCA miejsce w tabeli niemieckiej bundesligi!!) bo była wyraźnie słabsza. Nie brońcie już tego waszego słabego tranera mitomani.
gdyby grali dwoma podsatwowymi obrońcami, z ktorych jeden odsiaduje żólte kartki, a drugi doznał kontuzji, smiem przypuszczać, że nie straciliby trzech goli na początku meczu.
I tyle tylko chciałem napisać.
Co do słabego trenera i mitomanów - daruj sobie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 18.12.2009, 12:26
VfB Stuttgart - Barcelona |
Olympiakos - Bordeaux
Inter - Chelsea |
Bayern M. - Fiorentina
CSKA - Sevilla |
Ol. Lyon - Real Madryt
FC Porto - Arsenal
| Milan - Manchester Utd

Milan z MU i Inter z Chelsea to hity. Reszta dosyc wyrownana,ciekawie bedzie w parze OL-Real Madryt. NIE BEDZIE EMOCJI W MECZU BARCELONY ;-)
Ostatnio edytowane przez Pan Jotka : 18.12.2009 o godz. 12:37.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.12.2009, 12:33
Pan Jotka - odjąłbym raczej Stuttgart-Barca, bo tutaj jest jeden zdecydowany faworyt.
A w reszcie spotkań, faktycznie ciężko wskazać faworyta. Dobrze, że będą nieco 'słabsze' drużyny w 1/4 finału (Olympiakos/Bordeaux, Sevilla/CSKA). Liczę na niespodzianki z udziałem Lyonu i Fiorentiny.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.12.2009, 13:24
Myślę, że MU sobie poradzi z Milanem tytpuje 2-2 i 2-0 dla MU reszta mi lata
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 18.12.2009, 14:04
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
VfB Stuttgart - Barcelona |
Olympiakos - Bordeaux
Inter - Chelsea |
Bayern M. - Fiorentina
CSKA - Sevilla |
Ol. Lyon - Real Madryt
FC Porto - Arsenal
| Milan - Manchester Utd

Milan z MU i Inter z Chelsea to hity. Reszta dosyc wyrownana,ciekawie bedzie w parze OL-Real Madryt. NIE BEDZIE EMOCJI W MECZU BARCELONY ;-)
Dwa wyraźne hity, w których trzymam stronę Włoch.
Moim zdaniem jednak w meczu OL z Realem nie będzie zbyt ciekawie. Real wygra u siebie 3-1 (lub coś koło tego) a w Lyonie Olympique też nie pogra. Mieli lepszy skład i nic nie zdziałali to i z taką kadrą przeciwko Realowi nic nie zrobią. Może wbiją w sumie 2 lub 3 gole przy czym Madrytczycy strzelą ich ze dwa razy więcej. Choć ja i tak będę mocno trzymać kciuki za OL
A co do meczu Barcy, cóż... Tu właśnie mogą być emocje. Tzn. z Rubinem Barca też miała sobie poradzić z palcem w ..... a jak się zdarzyło wszyscy wiemy. Barcelona to nie jest jakaś maszynka. To tez ludzie, którzy potrafią się zapatrzyć na swój sukces i zlekceważyć rywala. Choć ja mam nadzieję, że tym razem Pep im nie popuści
Na dzień dzisiejszy najmocniej z powyższych drużyn kibicuje Barcelonie. Niech sięgnie drugi raz z rzędu po ten wspaniały puchar ^^
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 18.12.2009, 14:50
Po mojemu starcie Anglia vs Włochy wypadnie 2:0 na korzyść Anglików.
Na co stać Inter zobaczyliśmy już w meczu z Barceloną.
Milan też nie notuje jakiś dobrych wyników. Nie zdziwię się, jak do 1/4 z Italii awansuje tylko Fiorentina.

Z drużyn, które jeszcze zostały nie mam jakiś szczególnych sympatii. Chyba najbliżej mi do kibicowania Olympiakosowi (bo najsłabszy) i .. o matko!... Chelsea, bo to Anglia. (MU i Arsenalowi nigdy nie będę kibicował.... chyba, że grają z Barceloną)
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Stary 18.12.2009, 15:00
Mnie cieszy dobre losowanie ekip trochę mnie medialnych, lecz grający naprawdę fajną piłkę w tym sezonie: Bordeaux i Sevilla.
Nie jestem jakimś wielkim kibicem europejskich drużyn, lecz te dwa zespoły (szkoda, że OM odpadło;/) darzę sympatią i mam nadzieję, że namieszają trochę w tym sezonie
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.12.2009, 16:00
Jak dla mnie w tym zestawieniu nie ma ani jednego hitu.
Vfb Stuttgart- FC Barcelona- zdecydowanie Barca, w blaugranie coś ostatnio szwankuje ale Niemcy to żaden rywal.

Olympiakos- Bordeaux- zdecydowanie francuzi. Bordeaux jeszcze nie zaistniało w świadomości kibiców jako faworyt, ale wygrali swoją grupę bezapelacyjnie, remisując tylko jedno spotkanie i wygrywając pozostałe, a w grupie mieli Bayern i Juve. Grecy nawet w swojej słabej grupie ze Standardem i AZ- drużynami o nieporównywalnie mniejszej marce i doświadczeniu- nie byli w stanie odnosić zdecydowanych zwycięstw.

Inter - Chelsea- tu nawet nie ma dyskusji, Chelsea. Lubię Inter, ale w pucharach dawno nic nie osiągnęli, do przodu nie ma kto grać, a defensywa jest dziurawa. Z drugiej strony Chelsea, która strzela dużo, traci mało i prowadzi w Premiership. Jedyną nadzieją Interu jest PNA, które może zdrowo namieszać Chelsea w sytuacji kadrowej jak i może ich kosztować gorsze wyniki w Premiership( The Blues muszą oddać na turniej Drogbę, Essiena, Kalou i Obi Mikel'a). Jeśli w Chelsea posypałyby sie kontuzje w przodzie i na dodatek trzeba byłoby gonić Manchester( i potencjalnie Arsenal, Villansów i Spursów) w tabeli ligowej, to Inter może wtedy mieć szansę.

Bayern - Fiorentina- Bayern awansował kosztem Juventusu, ale Fiorentina dobrze sobie radzi w LM w tym sezonie. Ma sporo indywidualności, z drugiej strony Bayern się rozkręca. Dla mnie minimalnym faworytem jest jednak ekipa z Florencji. Para jest teoretycznie wyrównana, ale wynika to przede wszystkim z tego, że nikt nie ma pewności na co stać obie ekipy. Bardzo możliwe, że któraś z drużyn nie potwierdzi dyspozycji z fazy grupowej, co więcej możliwe jest, że obie tego nie uczynią i dostaniemy dwumecz wyrównany, zacięty, ale słaby i zależny bardziej od przypadku niż umiejętności piłkarzy.

CSKA - Sevilla- Hiszpanie miażdżyli, Ruscy nie dość, że grali słabo to jeszcze będą przed sezonem. Sevilla zdecydowanym faworytem.

Fajnie zapowiada się mecz Real - Lyon ale tylko dlatego, że francuzi grają nadspodziewanie dobrze, a Real to jeszcze nie drużyna. Starczy, że Real się rozegra albo Lyon zgubi formę i mamy zdecydowanego faworyta w tej parze.

FC Porto - Arsenal- Arsenal ma dosyć szeroką i ciekawą kadrę, w Premiership na pudle pewnie się zmieszczą, Porto jest ciekawą drużyną, z wieloma rywalami miałoby spore szanse na awans, ale wyeliminowanie Anglików uważałbym za drobną sensację.

Milan - MU- nawet po odejściu Teveza i Ronaldo Manchester jest przynajmniej o klasę lepszą drużyną ma świetnego trenera. Milan to drużyna w budowie, dla której sukcesem okazało się wyjście z grupy. Niewyeliminowanie Włochów byłoby olbrzymią sensacją, ale mogłobyteż przesądzić o losach tytułu na wyspach.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.12.2009, 19:04
Uran235 napisał(a):Wyświetl post

Fajnie zapowiada się mecz Real - Lyon ale tylko dlatego, że francuzi grają nadspodziewanie dobrze, a Real to jeszcze nie drużyna. Starczy, że Real się rozegra albo Lyon zgubi formę i mamy zdecydowanego faworyta w tej parze.

.

No nie wiem.

Lyon w lidze ostatnio przegrywa np z Bordeaux ,i graja mocno przecietnie.Real tez nic wielkiego nie prezentuje ,wiec licze ze Lyonowi sie jakos uda

najciekawsza para to chyba Milan-Mu ...niestety chyba na korzysc Anglikow widze ten dwu mecz...
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.12.2009, 21:11
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
najciekawsza para to chyba Milan-Mu ...niestety chyba na korzysc Anglikow widze ten dwu mecz...
Oby,oby Bo ostatnio w LM to Manchesterowi nie szło z Milanem,ale mam nadzieję,że teraz się losy odwrócą.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 18.12.2009, 21:15
Zgadzam się oby Czerwone Diabły przeszły gorszą część Mediolanu do tego lepsza część Mediolanu,niech przejdzie gorszą część Londynu i będzie ok
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Bartuk1906
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 18.12.2009, 21:52
Mi się Wydaje że nie ma się czym ekscytować przed pojedynkiem Milan-ManU jak na San Siro w remis mogę uwierzyć tak już na Old Trafford Czerwone Diabły ich rozniosą ;-) w drugim spotkaniu Angielsko-Włoskim też bym stawiał na Anglików ;-)
Nie wiem czemu ale coś mi mówi że Hitem będzie mecz Bayern-Fiorentina ;-)
Semper Fidelis!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.12.2009, 23:29
Żeby puknąć MU nie potrzeba wielkiej filozofii tylko wystarczy ustawić zespół taj jak zrobił to trener Aston Villy,tudzież Wigan z Chelsea. Tam podobny manewr został zastosowany. Tylko pytanie czy Leonardo nie jest za słąby aby to naszkicować?A tak swoją drogą to MU strasznie traci bez Ronaldo,grają jak rzemieślnicy. Czasami zęby bolą jak na nich patrze. Do zaśnięcia te same zagrywki pokazują.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.12.2009, 12:15
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
MU strasznie traci bez Ronaldo,grają jak rzemieślnicy. Czasami zęby bolą jak na nich patrze. Do zaśnięcia te same zagrywki pokazują.
Za to z Ronaldo w składzie wszyscy grali piłki na niego. To ja dziękuję za taką grę.Nawet taki Rooney grał wtedy trochę inaczej niż teraz. Ja tam wolę znacznie bardziej zespół bez Cristiano niż z nim.
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
ypeeh
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.12.2009, 17:42
Ale Manchester dostaje po dupie :/ Obrona to jakiś dramat, bez Vidica i Ferdinanda nie wygląda to najlepiej...
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów