|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
zna ktos jakis sklep bokserski w Krakowie?
okolice centrum, śródmieścia |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak policja złapie na radar, to da sie ich "zrobic" tylko na mandat, bez pkt karnych?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czy na rok 2010 będzie wydany kalendarz UW?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://www.bryk.pl/teksty/gimnazjum/...3%C5%82ki.html
Działa wam ta strona z góry dziękuje ... ;-) ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie, jak się pokrywa koszty Allegro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
||
Ugadujesz się z właścicielem samochodu. On mówi, że samochod pożyczył ale nie wie kto akurat nim jechał. Dostaje sam mandat bez punktów. Ja miałem taki przypadek gdy ojciec jechał samochodem zarejestrowanym na mnie. Przyszło wezwanie, poszedłem, pogadałem ( zdjęcie niewyraźne ) i mówie, że nie wiem kto jechał. Babka na to albo 500PLN albo wskazuje kierowce i wtedy 300PLN i 2pkt na 3 miesiące dla wskazanego.
Moje Konto/ Rachunki / Bieżące saldo i wpłata Spłacasz normalnie przelewem.
Ostatnio edytowane przez Hamas_kr : 07.12.2009 o godz. 21:19.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Pilne pytanie! Wiecie "co się bierze" w 2 klasie zawodówki z matmy ? Chodzi o zakres materiału. Znajomy potrzebuje pomocy ale centralnie nie wiem z czego się przygotować.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
A to kolega nie jest w stanie powiedzieć "co biorą" ? ;-)
Tu masz MENowską podstawę programową (chyba najnowszą jak dobrze widzę): http://www.wombb.edu.pl/images/teksty/men.pdf Tu szukaj. A jak nie to google i "podstawa programowa z matematyki dla gimnazjum" ewentualnie wymagania dla II klasy gim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
ale dziękuję bardzo za pomoc ![]() |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
potrzebuje nazwe jakiegos programu komputerowego ktory mi tam obliczy trase z ptk A do ptk B.
najwazniejsze, zeby obslugiwalo dzikie kraje, typu serbia macedonia taki komputerowy GPS
Ostatnio edytowane przez West : 08.12.2009 o godz. 08:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
hmm... www.maps.google.com ? on liczy trase z pkt. A do B
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
W Serbii chyba nie byłeś skoro nazywasz ten kraj dzikim. Co do programu to: Microsoft Autoroute.
![]()
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
gosciu ,
prosze cie nie opowiadaj ze jest to cywilizowany kraj celnicy nie robia problemow z interbusami , zielonymi listami. mowie o przewozie autokarowym a za mape dziekuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jakiej przyprawy użyć zamiast GALAM MASALA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
||
![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Niemiecka policja tylko jak wjedziesz autobusem na ich teren to też od razu robią problemy - to też dziki kraj? ![]() . Kolego wybierz się do Serbii czymkolwiek innym niż autokarem w sposób niezorganizowany (np. stopem), zapewniam że każdy Serb poproszony o gościnę czy jakąkolwiek pomoc uzna to za punkt honoru i Ci pomoże. Koniec bezsensownego wątku.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
wyobraź sobie że nie boję się wikipedii... po prostu uznałem że na forum znajdzie się ktoś kto w miarę zna się na przyprawach i zaproponuje mi jakąś przyprawę ogólnodostępną która będzie się składała w większości z tych rzeczy z których składa się galam masala... albo jakaś inna przyprawa o zbliżonym smaku i charakterze... ruskie już mi wychodzą uszami... wszystkie mozliwe pierogi dostępne w pierogarni... a że pytam o indyjską przyprawę nie znaczy że zamierzam robić jakieś indyjskie potrawy... przyprawa ta jest jednym z wielu gówien które używa się do zrobienia panierki na kurczaka z KFC |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mam pytania w sprawie tej gali sportów walki na Wiśle co ma się odbyć.
Jest gdzieś rozpiska całej gali, co kiedy? W którym miejscu się ona odbędzie? Kosztuje coś wstęp? ![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
SAMO JEDAN KLUB...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
np. w Chromie na ul. Sławkowskiej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wogole jakie proponujecie na początek?
![]() Gdzie? Po ile? Jakie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś jaki mniej więcej może być czynsz w Krk na ulicy św.Marka? :/ Bo mi kurcze to potrzebne do referatu:/
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
w zależności ile m2, ale jak na moje oko to jakieś 2 tyś. za miesiąc
![]()
|