|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak ktoś napisał po pierwszej połowie "ogarnia mnie pusty śmiech..." Jak by nie było to mnie ogarnia jak poczytałem te komentarze co były w trakcie meczu. Jak można do ch... oglądać mecz i pisać na forum? Nie rozumiem tego tak samo jak tego że Wisła zagrał dopiero od stanu 0-1 ale przynajmniej oglądałem mecz cierpliwie a nie zwalniałem trenera na forum itd. To nie piłkarze a Wy jesteście żałośni. Jak bym był adminem to tych wszystkich płaczków meczowych wysłałbym do krainy...
Rozumiem, że można ponarzekać, podyskutować ale bez przesady. Mecz trwa 90 min a jak Wam się to nie podoba to oglądajcie ostatnie 20min albo nie oglądajcie bo w końcu nie podobało Wam się i wszytko jest feee. Co do meczu. Pierwsza połowa mogła by się nie odbyć. Z perspektywy czasu bardzo dobrze że ta bramka dla Ruchu padła wtedy co padła bo znając życie byśmy tak grali do końca w najgorszym razie dostali bramkę na koniec. P.S. I jeszcze jedno. Wisła dzisiaj naprawdę pokazała jaja znający zdobycz pkt gości grających na Cichej ![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
|
|